Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto galerie (3)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software (1)
Tablets (2)
TV (10)
Verkoop prijzen (6)
Video's (2)
Webcams (1)


Samsung NX20 test foto´s

Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:25:00
Samsung test foto´s : De 20,3 megapixel Samsung NX20 Smart Camera is een professionele systeem camera met snelle sluitertijden, een ISO bereik van 100 tot 12.800, Full HD video, een kantelbaar 3" AMOLED display, een 1.44k elektronische zoeker en een ingebouwde Wi-Fi en GPS functie. Verder is de Samsung NX20 uitgerust met een automatisch uitklapbare TTL-flits. Dankzij de snelle sluitertijden van 1/8000 kun je elke actie scene eenvoudig vastleggen. Voeg daaraan toe de Hoge Snelheid opname functie -waarmee je eenvoudig meerdere foto's achter elkaar maakt met een snelheid van 8 frames per seconde- en je bent gegarandeerd van scherpe foto's die precies het juiste moment hebben vastgelegd. De Samsung NX20 wordt standaard geleverd met de 18-55mm i-Function lens.


Samsung panorama foto´s

Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:20:00
Samsung NX20 panorama foto's : De nieuwe systeem camera van Samsung is een geavanceerde actie camera. De Samsung NX20 is voorzien van een 20,3 megapixel APS-C CMOS sensor en een snelle sluitertijd van 1/8000. Daarnaast is de Samsung NX20 voorzien van een uitgebreide en prima werkende panorama functie. Er is geen separate panorama mode beschikbaar, door het draaiwiel op ´Scene mode´ te zetten heb je de mogelijkheid om voor de panorama functie te kiezen. Je kunt een zogenaamde Live Panorama en een 3D Panorama maken. De camera detecteert automatisch of jij een horizontale of een verticale panorama foto wilt maken. Tijdens het maken van een panorama foto zie je direct op het scherm wat je opneemt.


Samsung test video's

Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:15:00
Samsung NX20 test video's : De Samsung NX20 is het paradepaardje binnen de huidige NX systeem camera line-up van Samsung. Naast vele manuele en automatische functies is de Samsung NX20 voorzien van WiFi en GPS functionaliteit. De Samsung NX20 camera beschikt over een nieuwe 20,3 megapixel APS-C CMOS sensor die het tevens mogelijk maakt om video's op te nemen in Full HD kwaliteit. Dit is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de Samsung NX11, die maximaal 720p HD video's kon opnemen. Middels de rode video knop op de achterzijde van de camera kun je ten alle tijden een video opname starten. Daarnaast is er een separate video modus beschikbaar met een reeks film instellingen.


Samsung Galaxy Camera

Mark Peters : 2012-09-04 09:47:00
IFA 2012 NIEUWS - Samsung Galaxy Digitale Camera : Samsung heeft vandaag op IFA beurs in Berlijn het begrip ‘camera’ opnieuw betekenis gegeven. De oorzaak: de introductie van de Samsung Galaxy Camera. Deze nieuwe Android camera combineert professionele kwaliteit met het nieuwste besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean én de snelste mobiele internetverbinding via 3G, 4G en Wi-Fi. Het resultaat: een compacte digitale camera waarmee je professionele digitale foto’s en video’s schiet, nauwkeurig kunt bewerken en je de beelden supersnel naar al je vrienden en familie stuurt. Dit is de eerste Android digitale camera van Samsung, na verwachting zullen er meer op Android gebaseerde camera's volgen.


Samsung Smart TV Apps

Mark Peters : 2012-09-04 06:15:00
Samsung Smart TV Apps & Content Samsung Electronics onderstreept op IFA 2012 Beurs in Berlijn haar trendsettende rol op het gebied van content, diensten en handige apps op een Smart TV. Het aanbod voor de Smart TV neemt snel toe: van video-on-demand films, televisie-uitzendingen tot apps die toegang geven tot Eredivisie Live wedstrijden en de Champions League. Het voordeel: sport, films of televisie afleveringen bekijken wanneer jou dat het beste uitkomt. Samsung is eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met de NOS zodat iedereen gratis heeft genoten van Euro 2012, de Tour de France en de Olympische Spelen. Daar blijft het niet bij. De komende weken staan volop in het teken van de UEFA Champions League.


Samsung Smart camera

Mark Peters : 2012-09-03 10:10:10
Samsung EX2F Smart camera : Samsung Electronics forceert een doorbraak op fotografie gebied door de nieuwe Samsung Smart camera uit te rusten met een professionele F1.4 camera lens. Het resultaat is een lichte digitale camera met spiegelreflex kwaliteit waarmee je met gemak de wereld kan verkennen. De Samsung Smart camera is uitgerust met Wi-Fi technologie waardoor je foto's en video's direct online kan delen met vrienden, familie en collega's. De Samsung EX2F is ’s werelds eerste digital camera met een F1.4 24mm lens die oneindige fotografie mogelijkheden biedt. De lens van de Smart camera is zodanig geoptimaliseerd dat ze een vier keer hogere helderheid biedt dan een reguliere F2.8 lens.


Samsung ES9500 OLED TV

Mark Peters : 2012-08-30 20:27:00
Samsung ES9500 OLED TV : Samsung Electronics onthult op de IFA Beurs in Berlijn de veelbesproken 55-inch Samsung ES9500 OLED TV. Deze nieuwe OLED televisie is de onbetwiste koploper op het gebied van beeldkwaliteit, design en baanbrekende innovaties zoals Multi View. Samsung's kleurenexperts hebben met de Samsung ES9500 OLED TV een waar meesterwerk afgeleverd. Op de indrukwekkende 55-inch OLED televisie geniet je van de adembenemende levensechte kleuren en het ingenieuze onderscheid dat gemaakt wordt in de zwart tonen. Daardoor mis je zelfs in de meest donkere filmscènes geen enkel moment van de actie. En door de snelle reactietijden van de Samsung ES9500 kan je ook flitsende scènes tijdens videofilms blijven volgen. Een bijkomend voordeel is dat 3D films zonder enige vertraging, de zogeheten crosstalk, op je beeld verschijnen.


Samsung ES9000 LED TV

Mark Peters : 2012-08-30 19:40:00
Samsung ES9000 LED Smart TV : Samsung introduceert op de IFA 2012 in Berlijn de veelbesproken 75-inch Samsung LED ES9000 Smart TV. Inclusief de allernieuwste Smart Content die je op interactieve ontdekkingsreis stuurt in de wereld van apps, spelletjes en uitgebreide internet mogelijkheden. De Samsung LED TV ES9000 beschikt over een indrukwekkend beeldscherm van maar liefst 75-inch en is klaar om al uw home entertainment te regelen. Van uw favoriete TV programma's tot Skypen met vrienden of familie: dankzij het enorme LED scherm wordt kijken comfortabeler, aangenamer en realistischer. Met de Samsung ES9000 LED TV haalt u nog nooit eerder geziene televisie ervaring in huis. Iedereen die het ziet, is er van onder de indruk.






D3300
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5