2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Actie camera's & Webcams (1)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer & Game console (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smart TV (10)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test foto's & Foto galerie (3)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (6)


Galaxy S3 app


Ilse Jurriën : 2012-04-25 21:10:00
Samsung Galaxy S3 app : Nadat Samsung twee dagen terug de website 'The Next Galaxy' lanceerde, was het voor iedereen duidelijk dat op 3 mei tijdens het Samsung Mobile Unpacked evenement in Londen een nieuwe Galaxy smartphone geïntroduceerd zal worden. Maar de informatie vanuit Samsung is nog erg summier, waardoor er direct speculaties ontstonden of het dit keer wel werkelijk om de inmiddels breed besproken Samsung Galaxy S3 zal gaan. Wij geloven van wel en inmiddels heeft Samsung dit ook stilletjes bevestigd middels een Galaxy S3 app. Samsung heeft op Google Play een app gezet zodat geïnteresseerden eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van alles wat er op het Samsung Mobile Unpacked evenement zal plaatsvinden.


Galaxy S3 accessoires


Ilse Jurriën : 2012-04-25 16:17:00
Samsung Galaxy S3 accessoires : De Samsung Galaxy S3 is nog niet eens officieel geïntroduceerd, of de eerste accessoires duiken al op. Op de Engelse Amazon website biedt accessoire fabrikant Kolay een drietal verschillende cases aan voor de nieuwe Galaxy S3. Of de product foto's een werkelijke impressie geven van het design van de Galaxy S3 is onbekend. Wel is zeker dat soortgelijke foto's eerder al als een mock-up versie op het internet verschenen. Kenmerkend is dat de zogenaamde 'home'-knop niet langer aanwezig is. Persoonlijk denk ik dat het ware design van de Samsung Galaxy S3 hier nog wel eens heel erg dicht bij in de buurt kan liggen. Nog een weekje geduld, op 3 mei komt Samsung met de officiële introductie van de Galaxy S3 GT-i9500 en zullen alle vragen eindelijk beantwoord worden.


Samsung Galaxy S3


Ilse Jurriën : 2012-04-25 11:20:00
Samsung Galaxy S3 smartphone : Er wordt al geruime tijd gespeculeerd over een nieuwe high-end Galaxy smartphone van Samsung. Eerder waren we nog in de veronderstelling dat we rondom de Mobile World Congress meer officiële informatie konden verwachten over de opvolger van de Samsung Galaxy S2. Inmiddels zijn we twee maand verder en is er nog geen officieel bericht vanuit Samsung verschenen, althans tot voor kort…. Samsung heeft gister een teaser website gelanceerd waarop ze aangeven op 3 Mei tijdens het Samsung Mobile Unpacked evenement in Londen een nieuwe Samsung Galaxy smartphone te lanceren, hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om de zeer belovende en lang verwachte Samsung Galaxy S3 Android smartphone.


Samsung Touch Remote Control voor Smart TV's


Ralf Jurrien : 2012-04-24 17:09:00
Samsung Touch Remote Control : De Samsung Touch Control remote voor Smart TV's biedt twee fantastische opties. Om te beginnen kunt u de Samsung Touch Remote Control als mobiele tv gebruiken en de content van uw tv-scherm weergeven in het display van de afstandsbediening. Of u kunt de Samsung Touch Remote als tweede tv gebruiken, waarbij u andere content weergeeft in het display dan wat op dat moment op uw tv-scherm wordt weergegeven. Hoe u uw Samsung Touch Remote Control ook gebruikt, het is hoe dan ook een fantastische aanvulling op uw tv en AV-apparatuur. Niet in de minste plaats omdat u hem ook kunt gebruiken voor zenderinformatie en andere functies terwijl u gewoon tv kunt blijven kijken.


Samsung Smart TV Wireless LAN adapter


Ralf Jurrien : 2012-04-24 17:06:00
Samsung Wireless LAN adapter voor Smart TVs : Door de dongle op uw Samsung Smart TV aan te sluiten versterkt u uw draadloze bereik en signaal. Deze draadloze dongle van Samsung is de eenvoudigste manier om verbinding te maken met zowel internet als met uw DLNA-gecertificeerde multimedia-apparaten. Uw Samsung Smart TV maakt op een eenvoudige manier verbinding, zonder dat hiervoor extra software nodig is. En om het draadloze bereik uit te breiden en het signaal te versterken kunt u de dongle aansluiten op uw Smart TV met behulp van de bijgeleverde verlengkabel. Kortom: u verbetert de connectiviteit met de Samsung Wireless LAN adapter voor Smart TVs.


Samsung Smart TV afstandsbediening


Ralf Jurrien : 2012-04-24 17:05:00
Samsung Smart TV afstandsbediening met toetsenbord : Met de nieuwe Samsung RMC-QTD1 QWERTY afstandsbediening voor de Samsung Smart TV heeft u een krachtige tool in handen. Het gebruiksvriendelijke volledige Samsung QWERTY toetsenbord is perfect om alle mogelijkheden van de Samsung Smart TV aan te sturen. Uw gesprekken met vrienden via chatapplicaties als SNS of Messenger verlopen vloeiend en vlot met de nieuwe Samsung Smart TV afstandsbediening. De Samsung Smart TV afstandsbediening beschikt ook over een lcd-display waarin u de ingetypte tekst ziet, zodat u taal- of tikfouten snel kunt corrigeren. Deze Samsung Smart TV afstandsbediening met QWERTY toetsenbord is perfect voor allerlei toepassingen.


Samsung 3D bril


Ralf Jurrien : 2012-04-24 17:04:00
Samsung 3D bril : U hoeft geen genoegen te nemen met minder, als u de ultieme 3D ervaring kunt beleven. Dankzij het Advanced 3D effect, dat de lcd-sluitersnelheid heeft verbeterd, zorgt de Samsung 3D bril SSG-3050GB voor een ongekend indrukwekkende 3D weergave. Het linker- en rechterglas van de Samsung 3D bril werken perfect samen en u ziet de beelden ongelooflijk realistisch weergegeven. Daarnaast is er ook nog de stabiele en veilige RF-verbinding naar uw tv. Met deze Samsung 3D bril betreedt u een nieuwe wereld van entertainment! Uw entertainment komt tot leven met deze Samsung 3D bril. Deze 3D bril past zelfs over normale brillen heen, waardoor hij ook geschikt is voor brildragers.


Skype TV Camera


Mark Peters : 2012-04-23 22:40:00
Samsung STC1100 Skype TV camera voor Smart TV's : Met de nieuwe Samsung STC1100 Skype TV camera kunt u vanuit uw comfortabele zitkamer gratis, HD Skype videogesprekken voeren. U hoeft de Skype camera alleen maar aan te sluiten op uw Samsung Smart TV, en u beschikt over een hoogwaardige beeldtelefoon via het grote scherm van uw TV, zodat u en uw vrienden, familie of collega's elkaar live kunnen zien. Dankzij de 720p-resolutie met een framesnelheid van 30fps, is de beeldkwaliteit van de Samsung STC1100 Skype TV camera revolutionair. U hoeft ook niet stil te zitten voor de Skype camera. De Autofocus functionaliteit zorgt voor een optimale beeldresolutie, zelfs als u beweegt. Dit is het ultieme skypen via uw Samsung Smart TV.


Samsung LED 6500 Smart TV


Mark Peters : 2012-04-20 10:50:00
Samsung LED 6500 Smart TV : Stap binnen in de wereld van interactief home-entertainment met de Smart Hub van de Samsung LED 6500 Smart TV. Smart Hub is de makkelijkste manier om meer uit uw tv te halen. Met de nieuwe functies zoals Search All, Your Video en Web Browser kunt u alle mogelijkheden van het internet via uw Smart TV benutten. De functies helpen u online TV content en informatie te vinden en helpen u ook films, foto's en muziek te delen. Tel daar nog bij op de vele mogelijkheden van de Samsung TV Apps en Social TV, en u weet dat met de Samsung LED 6500 Smart TV uw wereld van entertainment en communicatie nog leuker wordt.


Samsung Smart Home Entertainment System


Mark Peters : 2012-04-16 21:30:00
Nieuwe Samsung Smart Home Entertainment Systemen : Samsung introduceert een nieuwe lijn multifunctionele Smart Home Entertainment Systemen die sublieme beeld- en geluidskwaliteit de woonkamer in brengen. De nieuwe Samsung Smart Home Entertainment Systemen vullen je huis met een warm geluid, waardoor je urenlang geniet van het entertainment waar jij zin in hebt. Van 3D films en muziek tot YouTube video’s en apps. Want via een Samsung Smart Home Entertainment Systeem speel je eenvoudig een 3D Blu-ray disc, dvd, cd of radio programma af. Daarnaast zoek je naar een vakantie of plaats je een update op Facebook via de volledige internet browser, download je een app van Samsung Apps of check je het weerbericht op Buienradar.


Samsung Televisie prijzen


Ilse Jurriën : 2012-04-09 19:40:00
Samsung televisie prijzen : Samsung is een prominente speler op de TV markt en biedt een breed assortiment aan televisie toestellen. Naast de slanke en stijlvolle LCD televisies heeft Samsung ook een brede lijn Smart LED televisies in de markt gezet. Samsung Smart TV’s bieden een volledig nieuwe televisie ervaring met onder andere Apps, Video on Demand en een geïntegreerde internet browser. 3D functionaliteit en het indrukwekkende design maken de Smart televisie compleet. Daarnaast zijn er aanvullende Smart TV accessoires voorhanden, zoals een wireless QWERTY keyboard en een Smart Touch Remote om het kijkplezier verder te vergroten. Wij hebben een aantal Samsung televisie aanbiedingen op rij gezet, met uitsluitend de laagste internet prijzen.


Samsung Dualview camera


Mark Peters : 2012-04-03 09:30:00
Samsung DV300F DualView camera : Ken je dat? Net als je een mooi moment wilt vastleggen, weigeren de kinderen recht in de digitale camera te kijken. Hoe je ook roept en zwaait, je kinderen zien alles, behalve je fototoestel. Daar is nu een handige oplossing voor. Want de nieuwste Samsung DualView camera DV300F heeft óók een beeldscherm aan de voorzijde. Als je de kinderen wilt fotograferen, laat je op het beeldscherm aan de voorzijde een grappig tekenfilmpje zien. Wedden dat jouw kinderen vanaf nu altijd stralend en lachend op de foto staan? De Samsung DualView DV300F camera is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver voor een verkoopprijs van € 199,- inclusief BTW.


Samsung Smart camera's


Mark Peters : 2012-03-11 19:45:00
Samsung Smart camera's : Samsung heeft onlangs op de CES 2012 Show in Las Vegas haar nieuwe lijn Smart camera's geïntroduceerd. Steeds meer consumenten willen allerlei leuke en ontroerende momenten die zij vastleggen direct delen met familie en vrienden om zich heen. Daarom bieden de nieuwe Samsung Smart camera’s een superieure beeldkwaliteit én de beste verbindings-mogelijkheden ter wereld. Dankzij Samsungs Wi-Fi technologie kan iedereen digitale foto’s direct opslaan, e-mailen, via Facebook of Picasa delen en video’s direct op YouTube publiceren. Bovendien helpen de Samsung Smart camera’s de beginnende tot semiprofessionele fotograaf het beste uit elke shot te halen.


Samsung camera prijzen


Ilse Jurriën : 2012-03-10 10:40:00
Samsung camera prijzen : De Koreaanse elektronica fabrikant Samsung brengt jaarlijks een breed scala aan producten op de markt. Naast mobiele telefoons, TVs, notebooks en huishoudelijke apparaten maakt Samsung ook digitale camera's. De Samsung digitale compact camera's zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. In de Style serie vind je de Samsung ST-modellen; compact en stijlvol. De Samsung 2View en MultiView camera's staan bekend om hun tweede display, voor portret fotografie en in de Performance serie vind je de paradepaardjes van Samsung. Deze compacte Samsung camera's bieden een groot zoombereik. Wij hebben een aantal interessante Samsung camera's op rij gezet met uitsluitend de laagste internet prijzen.


Samsung Galaxy Pocket


Mark Peters : 2012-03-06 10:05:00
Nieuwe Samsung Galaxy Pocket Android Smartphone : Samsung Electronics brengt in het tweede kwartaal de Samsung Galaxy Pocket smartphone in Nederland uit. Met de betaalbare Galaxy Pocket brengt Samsung de smartphone voor nog méér consumenten binnen handbereik. De Samsung Galaxy Pocket is de snelste smartphone in zijn klasse. Dankzij de krachtige 832 MHz processor reageert de Galaxy smartphone direct op je opdrachten, kun je meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en werken zelfs de zwaarste applicaties zonder problemen. Ook internetten en bestanden downloaden gaat supersnel dankzij Wi-Fi ondersteuning en de HSDPA 3.6 verbinding.


Samsung Galaxy Tab 2


Mark Peters : 2012-03-03 14:00:00
Samsung Galaxy Tab 2 tablet series : Op de jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona heeft elektronica gigant Samsung twee nieuwe android 4.0 tablets geïntroduceerd. De Samsung Galaxy Tab 2 tablets bieden tal van nieuwe mogelijkheden en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de Samsung Galaxy Tab 2 10.1 een uitstekend tablet voor thuisgebruik, terwijl de Galaxy Tab 2 7.0 dé ideale tablet is voor onderweg, bijvoorbeeld op zakenreis. De Galaxy Tab 2 series is voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich en zijn nog gebruiksvriendelijker dan de voorgaande Galaxy Tab tablets. Beide Android tablets van Samsung komen dit voorjaar op de Nederlandse markt in een 3G/Wi-Fi en een Wi-Fi only versie.


Samsung Galaxy Note 10.1


Mark Peters : 2012-02-27 08:45:00
Samsung Galaxy Note 10.1 met S Pen : Op het Mobile World Congress 2011 in Barcelona heeft Samsung de Galaxy Note 10.1 aangekondigd, die creativiteit en productiviteit stimuleert. Op het 10.1 inch grote scherm kun je nog beter multi-tasken. Terwijl je internet pagina’s, video’s en applicaties naast elkaar bekijkt, kun je tegelijkertijd je creatieve invallen schetsen of opschrijven met de S Pen. De S Pen van de Galaxy Note 10.1, de meest geavanceerde pen in de markt, werkt perfect met de originele applicaties van de Note. Dankzij de verbeterde drukgevoeligheid en de ongekende nauwkeurigheid voelt het schrijven met de S Pen alsof je met een gewone balpen schrijft.


Samsung Galaxy Beam


Mark Peters : 2012-02-26 11:00:00
Samsung Galaxy Beam projector smartphone : In aanloop naar de Mobile World Congress 2012 in Barcelona, introduceert Samsung een nieuwe Galaxy smartphone. De Samsung Galaxy Beam is een projector smartphone waarmee je foto's en YouTube video clips op een groot scherm kunt projecteren. Of je nu video clips, platte-gronden, zakelijke informatie of spelletjes wilt beamen, met de heldere en 15 lumen projector kun je de content direct delen. De nieuwe Samsung Galaxy Beam projecteert beelden met een maximale breedte van 125cm. Een speciale projector app op de Galaxy smartphone maakt het makkelijk content te selecteren en in een paar stappen de gewenste beelden te beamen.


Samsung Galaxy Ace 2


Mark Peters : 2012-02-21 14:45:00
Samsung Galaxy Ace 2 Smartphone : Samsung introduceert een nieuwe Galaxy Smartphone. Met de Galaxy Ace 2 voegt Samsung een nieuwe smartphone toe aan haar populaire Galaxy Smartphone lijn. De Samsung Galaxy Ace 2 is perfect voor actievelingen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en betaalbare smartphone die krachtige prestaties levert. Onderweg heb je altijd plezier met de Galaxy Ace 2. De krachtige 1,500 mAh batterij gaat erg lang mee, waardoor je de smartphone minder vaak hoeft aan te sluiten aan de oplader. Met 4GB aan intern geheugen is er voldoende ruimte om je foto's, video's en muziek altijd en overal met je mee te dragen.


Samsung Galaxy Mini 2


Mark Peters : 2012-02-21 13:45:00
Samsung Galaxy Mini 2 Smartphone : Met de Samsung Galaxy Mini 2 voegt Samsung een nieuwe Android smartphone toe aan haar succesvolle Galaxy Smartphone lijn. De krachtige Samsung Galaxy Mini 2 is een perfect toestel voor actievelingen die op zoek zijn naar een stijlvolle en betaalbare smartphone die alles kan en bovendien erg compact is. De Samsung Galaxy Mini 2 is voorzien van een krachtige 800MHz Dual-Core processor en een groot 3.2-inch kleuren WVGA (480x800) PLS TFT beeldscherm. De Samsung Galaxy smartphone is verder uitgerust met een 3 Megapixel Auto Focus camera met ingebouwde flash en een VGA camera aan de voorzijde van het toestel die kan worden gebruikt voor video-bellen.






Nikon D7500 review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera