2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Actie camera's & Webcams (1)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer & Game console (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smart TV (10)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test foto's & Foto galerie (3)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (6)


Samsung Galaxy S3


Mark Peters : 2012-06-01 18:00:00
Samsung Galaxy S 3 Smartphone : De Samsung Galaxy S3 weet wat we allemaal graag willen. Het zit hem vaak in de kleine dingen, zoals geactiveerd blijven als je naar de smartphone kijkt. De Galaxy S3 is speciaal ontworpen voor mensen en is meer dan alleen een strak uitziende smartphone. De Galaxy S3 denkt met je mee en doet precies wat je wilt. Of het nu om de horizon boven een zee gaat of een indrukwekkend bos, één ding is duidelijk: in de natuur zijn er geen rechte lijnen. Het minimalistische en organische design van de Samsung Galaxy S3 geeft de smartphone een vloeiende en golvende belijning. Bij het ontwerp stond de mens centraal en dit leidde tot een ergonomische en comfortabele gebruikerservaring.


Samsung Series 9 Notebook


Mark Peters : 2012-05-30 12:45:00
Nieuwe Samsung Series 9 Notebook aangekondigd : De designers en technici van Samsung hebben maar liefst 33.000 uur gestoken in de ontwikkeling van de tweede generatie van de Samsung Notebook Series 9. Het doel: het ontwerpen van ‘s werelds dunste en snelste notebook met de beste beeldkwaliteit. Het resultaat: een design notebook met 13,3 inch HD Plus beeldscherm, slechts 12,9mm dun, een gewicht van 1,16 kilo én indrukwekkende prestaties. Zo biedt de Samsung 9 Series Notebook de beste beeldkwaliteit voor een ultiem heldere beeldervaring en een ongekende snelheid. In nog geen 10 seconden is de nieuwe Samsung notebook opgestart.


Samsung Galaxy S3 verkoop start!


Ilse Jurriën : 2012-05-29 22:30:00
Samsung Galaxy S3 smartphone verkoop gestart : In heel Nederland is dinsdagmiddag om klokslag 12 uur de verkoop van de Samsung Galaxy S3 van start gegaan. Het enthousiasme voor de nieuwe Galaxy S3 smartphone is groot. Sinds de aankondiging van de Samsung Galaxy S3 op 3 mei hebben al tienduizenden Nederlanders een exemplaar gereserveerd. Ook in andere Europese landen start vandaag de verkoop van de Samsung Galaxy S3. De Samsung Galaxy S3 is een vooruitstrevende smartphone die is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. De smartphone herkent je stem, voelt je bedoelingen aan en laat je elk moment van de dag direct delen.


EK 2012 kijken op de nieuwe Samsung Smart TV


Mark Peters : 2012-05-29 21:30:00
EK 2012 voetbal kijken op de nieuwe Samsung Smart TV : Goed voorbereid het EK 2012 voetbal kijken! Nederlandse huishoudens bereiden zich massaal voor op de EK 2012 wedstrijden van het Nederlands Elftal. Ook dit EK kleurt de Nederlandse huiskamer weer totaal oranje. En met de nieuwe Samsung Smart TV als hoofdscherm en de Samsung Galaxy Tab als tweede beeldscherm hoef je geen moment van het EK 2012 te missen. Wil je de mooiste EK voetbal momenten nogmaals beleven? Met de nieuwe NOS Sport app kun je de winnende goal zo vaak bekijken als je wilt op de Samsung Smart TV, tablet of smartphone.


Samsung NX1000


Mark Peters : 2012-05-29 21:10:00
Samsung NX1000 Digitale Systeemcamera : De 20,3 Megapixel APS-C CMOS beeldsensor is specifiek afgestemd op het Samsung NX camera systeem en garandeert kleurrijke scherpe opnames die zich kunnen meten met die van hedendaagse digitale spiegelreflexcamera's. Elke individuele pixel heeft een ruim sensorgebied en vangt daardoor meer licht, waardoor weinig ruis, een groot dynamisch bereik en een nauwkeurige kleur nuancering gegarandeerd zijn. De hogere gevoeligheid van de Samsung NX1000 digitale camera maakt het mogelijk om in situaties bij weinig omgevingslicht foto's te maken zonder korreligheid of andere ruis. De Samsung NX1000 systeemcamera ondersteunt nu ook Full HD video opnamemogelijkheid.


Samsung NX210


Mark Peters : 2012-05-29 18:40:00
Samsung NX210 systeemcamera : De hagelnieuwe, professionele 20,3 Megapixel APS-C CMOS sensor is specifiek afgestemd op het NX camera systeem van Samsung Electronics en garandeert opnames die zich kunnen meten met die van spiegelreflex camera's. Elke individuele pixel heeft een ruim sensor gebied en vangt meer licht, waardoor weinig ruis, een groot dynamisch bereik en een nauwkeurige kleurnuancering gegarandeerd zijn. De hogere gevoeligheid van de Samsung NX210 maakt het mogelijk om bij weinig licht opnames te maken zonder korreligheid of andere ruis. De Samsung NX210 sensor zorgt ook voor Full HD video output functionaliteit.


Samsung NX20


Mark Peters : 2012-05-29 13:30:00
Samsung NX20 systeemcamera met Wi-Fi : De nieuwe Samsung NX20 digitale camera is de perfecte combinatie van resolutie, functionaliteit en design en maakt van ieder van ons een professionele digitale fotograaf. De gevoelige 20,3 Megapixel APS-C CMOS sensor en de sluitertijd van 1/8 000 helpen u in een oogwenk opnames vol nuances en details te maken. Dankzij het heldere, kantelbare AMOLED kleuren display kunt u vanuit elke hoek op comfortabele wijze een compositie kiezen en een foto's maken. En dankzij de ondersteuning van Wi-Fi functionaliteit bent u ook van het gedoe met kabels en snoeren af.


Samsung Smart Camera's


Mark Peters : 2012-05-29 11:15:00
Samsung Smart Camera's met Wi-Fi technologie : Samsung Nederland introduceert drie nieuwe compact systeemcamera’s binnen de NX-serie. Met de Samsung NX20, NX210 en NX1000 heb je een relatief lichte digitale camera op zak met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. De technologie is voor professionals, maar de bediening is heel eenvoudig waardoor ook de amateur fotograaf er rustig mee op pad kan om mooie plaatjes te schieten. De Samsung Smart camera’s zijn bovendien uitgerust met revolutionaire Smart technologie zodat je foto’s direct kunt delen met vrienden, familie of collega's. De nieuwe Samsung Smart camera's zijn in verschillende kleuren per direct te koop.


Afstandsbediening overbodig bij nieuwe Smart TV's


Mark Peters : 2012-05-28 11:50:00
Afstandsbediening vaak een bron van ergernis : Uit recent onderzoek van Ipsos Synovate in opdracht van Samsung Electronics blijkt dat de afstandsbediening een bron van ergernis is in de Nederlandse huiskamers. Maar liefst 20% van de 18 tot 35 jarigen geeft aan dat ze wekelijks de afstandsbediening een keer kwijt is. Zeven procent is zelfs dagelijks op zoek naar de afstandsbediening. Als de afstandsbediening is gevonden, ontstaat in veel huishoudens een strijd om wie de afstandsbediening van de televisie mag beheren. Tien procent van de 18 tot 35 jarigen maakt wekelijks een keer ruzie om de afstandsbediening.


Samsung Mobile groet André Kuipers


Mark Peters : 2012-05-24 11:50:00
Samsung Mobile groet Astronaut André Kuipers met kunstwerk : Nederland bedankt André Kuipers met bijzonder groot kunstwerk in Nieuw-Vennep. Woensdag is in een groot weiland bij Nieuw-Vennep een kunstwerk voor astronaut André Kuipers onthuld. Het kunstwerk ‘Nederland groet André’ is zo groot dat het vanuit de ruimte te zien is. Meer dan twintigduizend Nederlanders hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het kunstwerk. Het portret van André Kuipers is opgebouwd uit 36.922 portretten van Nederlanders. Notasso heeft de portretten gemaakt op zijn Samsung Galaxy Note. Deze Samsung Galaxy Smartphone biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden.


Londen 2012 Olympische Fakkel Estafette


Mark Peters : 2012-05-14 11:30:00
Olympische fakkeldragers lopen zich warm voor de Londen 2012 Onder leiding van Humberto Tan hebben tien bijzondere Nederlanders zich in het Olympisch Stadion warm gelopen voor de Londen 2012 Olympische Fakkel Estafette. De fakkeltocht gaat op 19 mei in het Verenigd Koninkrijk van start, waarna de tien door Samsung geselecteerde Nederlanders op 16 juni de Olympische Vlam mogen dragen. Op 27 juli 2012 arriveert de Olympische Vlam in het Olympisch Stadion in Londen voor de opening van de Olympische Spelen 2012. Samsung heeft als partner van de Londen 2012 Olympische Fakkel Estafette tien bijzondere Nederlanders geselecteerd voor de Olympische Fakkel Estafette. Het zijn mensen die het verdienen de Olympische Vlam in handen te hebben.


Nieuwe Samsung App


Mark Peters : 2012-05-13 07:30:00
Reclame folder app voor de Samsung Smartphone of Tablet : Bekijk je favoriete reclame folders vanaf nu op je Samsung smartphone of tablet. Wekelijks ontvangen miljoenen Nederlandse huishoudens reclame folders in hun brievenbus. Leuk om al die aanbiedingen te lezen, maar de reclame folders bieden niet voor iedereen interessante aanbiedingen. Daarom biedt Folders.nl aanbiedingen voor u op maat. Samsung en Folders.nl hebben de handen ineen geslagen en zijn een samenwerking aangegaan. Zij bieden de gratis Android Smartphone App in de maand mei exclusief aan Samsung Galaxy smartphone en tablet gebruikers aan.


Smart TV maakt afstandsbediening overbodig


Mark Peters : 2012-05-11 10:50:00
Nieuwe Samsung Smart TV maakt afstandsbediening overbodig : Samsung Electronics introduceert nieuwe Smart Televisies. De nieuwe Smart TV’s van Samsung maakt de conventionele afstandsbediening overbodig. De nieuwe revolutie begint al bij het aanzetten van de Samsung Smart TV. Je zegt: ‘Hi TV Power on’ en de Smart TV gaat aan. Zodra je het Smart TV menu opstart, herkent de geïntegreerde HD camera onmiddellijk je gezicht. Zonder een wachtwoord in te hoeven typen ben je ingelogd. Je komt direct in je eigen omgeving met jouw favoriete Smart TV apps. Of je nu een videofilm wilt bekijken, je sociale contacten op Facebook wilt onderhouden of het laatste nieuws wilt lezen je TV avond in nieuwe stijl kan meteen beginnen.


Samsung Galaxy S3 accessoires


Ilse Jurriën : 2012-05-10 12:30:00
Samsung Galaxy S3 accessoires : Bij een high-end smartphone als de Samsung Galaxy S3 horen natuurlijk ook de nodige accessoires. Samsung heeft bij de introductie van de nieuwe Android smartphone dan ook een reeks Galaxy S3 accessoires aangekondigd; een zogenaamde Desktop Dock, een Flip Cover, een AllShare Cast Dongle en een S Pebble MP3 speler accessoire. De Samsung accessoires zien er één voor één stijlvol uit en vergroten het gebruikersgemak van de Galaxy S3.


Samsung Series 7 Chronos 17


Mark Peters : 2012-05-10 11:11:11
Samsung Series 7 Chronos 17 Notebook : Samsung Nederland presenteert de nieuwe Notebook Series 7 Chronos 17-inch model. Een stijlvolle Samsung Series 7 notebook die desktop prestaties levert. De nieuwe Samsung Series 7 Chronos 17 notebook biedt alle mobiele voordelen van een notebook, maar levert toch high-end prestaties. De Samsung Series 7 Chronos 17 notebook is uitgerust met de derde generatie Intel Core i7 Quad Core processor, 8GB ExpressCache geheugen en een hoogwaardige 1TB harde schijf. De Samsung Series 7 Chronos 17 notebook is in Nederland vanaf 21 mei 2012 verkrijgbaar voor een verkoop advies prijs van € 1.599,- inclusief BTW.


Samsung WB850F


Mark Peters : 2012-05-09 22:22:22
Samsung WB850F digitale camera met Wi-Fi en GPS : Samsung Nederland introduceert de WB850F compact camera. De Samsung WB850F camera is uitgerust met een hoogwaardige 21x optische zoom lens. De haarscherpe digitale foto’s kan je vervolgens direct delen met vrienden en familie via de ingebouwde Wi-Fi technologie. Met de Samsung WB850F is het heel eenvoudig om gemaakte foto’s snel te uploaden naar sociale netwerk websites als Facebook. Waar ter wereld je ook bent, met de compacte Samsung WB850F superzoom heb je altijd de juiste camera in handen. De Samsung WB850F digitale camera is per direct in Nederland verkrijgbaar voor een advies verkoop prijs van € 379,- inclusief BTW.


Samsung Galaxy S3 prijs informatie


Ilse Jurriën : 2012-05-09 11:30:00
Samsung Galaxy S3 prijzen : De gloednieuwe en nu al razend populaire Samsung Galaxy S3 is vanaf 29 mei 2012 in Nederland verkrijgbaar. Wil jij als eerste beschikken over deze innovatieve Android smartphone dan kun je nu al een pre-order plaatsen, zodat je de hele zomer kunt schitteren met de nieuwe Samsung Galaxy S3. Er is keuze uit een Pebble Blue (donkerblauw) en een Marble White (wit) variant, met 16GB, 32GB of 64GB geheugen. De nieuwe Galaxy S3 smartphone is zowel Simlockvrij (zonder abonnement) als in diverse abonnement vormen te verkrijgen.


Galaxy S3 Foto's


Ilse Jurriën : 2012-05-08 12:20:00
Samsung Galaxy S3 Foto's : Na vele maanden van geruchten heeft Samsung afgelopen week officieel de Galaxy S3 aangekondigd. Het design van de Samsung Galaxy S3 is stijlvol en geïnspireerd door de natuur. Of het nu om de horizon boven een oceaan gaat of een indrukwekkend dennenbos, één ding is duidelijk: in de natuur zijn geen rechte lijnen. Het minimalistische en organische design van de Galaxy S3 geeft de smartphone een vloeiende en golvende belijning. Bij het ontwerp van de Galaxy S3 stond de mens centraal en dit leidde tot een ergonomische en comfortabele gebruikerservaring. Dankzij de subtiele rondingen en een organisch lijnenspel ligt de Galaxy S3 smartphone extra prettig in de hand.


Galaxy S3


Mark Peters : 2012-05-08 10:30:00
Samsung Galaxy S3 Smartphone functies : Samsung heeft tijdens het Unpacked 2012 event in Londen de opvolger van de succesvolle Galaxy S2 smartphone aangekondigd; de Samsung Galaxy S3. Het design van de Galaxy S3 telefoon is geïnspireerd door de natuur. Zo wordt de nieuwe Samsung smartphone getekend door subtiele rondingen en een organisch lijnenspel. Daardoor ligt de Galaxy S3 smartphone lekker comfortabel in de hand. De krachtige verwisselbare 2100mAh batterij is goed voor 13 uur intensief gebruik. De Galaxy S3 Android telefoon is uitgerust met de onlangs geïntroduceerde Exynos 4 Quad processor. De Galaxy S3 is vanaf eind Mei 2012 in Nederland te koop in twee kleuren; bauw en wit.


Samsung Galaxy S3


Mark Peters : 2012-05-06 05:20:00
Samsung Galaxy S3 Android Smartphone officieel aangekondigd Derde generatie Galaxy Smartphone binnenkort al in Nederland verkrijgbaar. Samsung introduceert met trots de nieuwe Galaxy S3 een vooruitstrevende en innovatieve Android smartphone die speciaal is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. De Samsung Galaxy S3 is een smartphone die je stem herkent, je bedoelingen aanvoelt en je elk moment van de dag gemakkelijk digitale content laat delen. De nieuwe Samsung Galaxy S3 telefoon is zo intelligent dat hij het dagelijks leven eenvoudig maakt. De Galaxy S3 verkoop prijs is nog niet officieel bekend gemaakt, maar zal naar verwachting 595 Euro gaan kosten.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera