Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto galerie (3)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software (1)
Tablets (2)
TV (10)
Verkoop prijzen (6)
Video's (2)
Webcams (1)


Samsung Galaxy Note 10.1

Ilse Jurriën : 2012-10-06 01:05:00
Samsung Galaxy Note 10.1 voor docenten : De nieuwe Samsung Galaxy Note 10.1 maakt haar entree in het klaslokaal. Het ROC van Amsterdam en ROC Flevoland zijn een samenwerking aangegaan en samen zijn beide organisaties goed voor 40.000 studenten. Op het ROC in Flevoland is de stap gezet om ruim 350 docenten uit te rusten met de Samsung Note 10.1 en kunnen hiermee nieuwe onderwijs mogelijkheden toepassen. De docenten van ROC Flevoland hebben de primeur om de nieuwe Galaxy Note 10.1 te gaan gebruiken in de klas. De handzame Samsung Note 10.1 inch wordt op allerlei gebieden ingezet. Zo wordt de Samsung Note 10.1 gekoppeld aan het digitale presentie systeem waarmee ROC Flevoland de aan- en afwezigheid van de studenten registreert.


Samsung audio dock

Ilse Jurriën : 2012-10-06 01:04:00
Samsung E750 Audio Dock : Samsung introduceert de nieuwe E750 Audio Dock. Met dit draadloze HiFi geluidsysteem van Samsung kan iedere muziekliefhebber optimaal genieten, de Samsung Audio Dock verandert je woonkamer in een concert zaal. De Samsung E750 Audio Dock beschikt over een buizen versterkers systeem, deze worden al gebruikt door gitaristen en professionele geluidstechnici. Op deze manier geniet je van meer natuurlijke klanken, mede door de ingebouwde subwoofer en glasvezel speakers. De Samsung Audio Dock E750 heeft ook een ingang voor je trouwe cd of nostalgische cassettespeler. Naast de Samsung Audio Dock 750, heeft Samsung ook de Wireless Audio Dock E670, E651 en de E550 geïntroduceerd.


Eredisivie Live TV app

Ilse Jurriën : 2012-10-06 01:03:00
Eredivisie Live app voor Samsung Smart TV : Samen met het begin van het voetbalseizoen introduceerde Eredivisie Live een TV app voor Samsung Smart TV en Smart Blu ray spelers. Op Samsung Smart TVs uit 2011 en 2012 met een internet aansluiting, kan je via de Eredivisie Live app tegen betaling losse voetbal wedstrijden bestellen, gratis samenvattingen bekijken of de actuele ranglijst opvragen. Aan het begin van de sportzomer werd met de introductie van de NOS Sport app al duidelijk dat veel consumenten sport willen kijken wanneer het hen het best uitkomt. Daarnaast huren duizenden mensen elke weeg een film via de Samsung Smart Hub. De Eredivisie Live app voor Samsung Smart TV is dan ook een logische stap.


Samsung Benelux benoemt nieuwe PR Manager

Mark Peters : 2012-10-02 13:45:00
Anne ter Braak nieuwe PR manager bij Samsung Nederland : Anne ter Braak is aangesteld als PR Manager Nederland bij Samsung Electronics Benelux. Anne ter Braak stuurt alle PR activiteiten van Samsung Electronics in Nederland aan. Ook zal Anne optreden als woordvoerder en rapporteert zij aan Vivian Peters, die onlangs Marketing Communications & PR Manager Benelux bij Samsung is geworden. "Samsung maakt als merk én bedrijf een supersnelle ontwikkeling door", vertelt Anne ter Braak. "In mijn nieuwe functie als PR Manager wil ik het gesprek op gang brengen over hoe de oplossingen van Samsung Electronics het leven van mensen gemakkelijker en aantrekkelijker maken. Thuis, onderweg én natuurlijk op het werk. Want de zakelijke markt is een belangrijke groeimarkt voor Samsung."


Angry birds voor Samsung Smart TV

Ralf Jurrien : 2012-09-25 13:53:00
Angry birds app voor Samsung TV : Het populairste smartphone spel, de Angry birds app is nu ook voor de Samsung TV verkrijgbaar. Samsung introduceert de Angry birds app speciaal voor de Samsung Smart TV. Met gemakkelijke handgebaren stuur je alle Angry birds richting de varkens. De gekleurde vogels uit de Angry birds app zijn enorm populair over de hele wereld. De Angry birds app is sinds de introductie al meer dan 1 miljard keer gedownload. Deze Angry birds app is vanaf heden ook verkrijgbaar voor de Samsung Smart TV. De Angry birds app, die voorheen alleen voor op de smartphone verkrijgbaar was, is nu beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s die beschikken over met Smart Interaction.


Samsung NX camera's en lenzen

Mark Peters : 2012-09-21 12:00:00
Photokina 2012 - Samsung NX camera's en lenzen : Op de Photokina beurs in Duitsland drukt Samsung haar stempel met de introductie van twee nieuwe lenzen; de Samsung 12-24mm F4-5.6 ED ultra groothoek zoomlens en de Samsung 45mm F1.8 mid-telefoto prime lens. Samsung voegt deze nieuwe lenzen toe aan haar succesvolle NX camera assortiment, die al met verschillende internationale Awards bekroond is. Samsung Smart NX camera’s zijn standaard uitgerust met een Wi-Fi verbinding. Zo kun je vanaf je camera je foto's direct via Facebook of e-mail delen. Of je nu kiest voor de Samsung NX20, NX210 of NX1000, je bent ervan verzekerd dat je professionele foto’s maakt met één van de 11 i-Function lenzen. Daarnaast zorgt de revolutionaire Samsung Galaxy camera voor opwinding op ‘s werelds grootste fotografie beurs.


Samsung Galaxy Note 10.1

Mark Peters : 2012-09-16 20:43:00
Samsung Galaxy Note 10.1 Android Smartphone & Tablet : Samsung introduceert de Galaxy Note 10.1 tablet die het maken van aantekeningen, schetsen en digitale fotobewerkingen nog efficiënter maakt. Gewapend met de geavanceerde S-Pen werk je met de nieuwe Galaxy Note 10.1 productiever, creatiever en slimmer. De innovatieve S-Pen is het natuurlijke verlengstuk van je vingers waarmee je op het mooie 10.1-inch beeldscherm al je aantekeningen en schetsen met uiterste precisie vastlegt. De intelligente S-Pen denkt met je mee en is geïntegreerd in de behuizing, maar zodra je de S-Pen eruit haalt, worden er automatisch vooringestelde applicaties geopend. Zo kun je direct aan de slag met je werk. Je kunt daarbij zelf je voorkeur selecteren zoals S-Note, S-Planner, Polaris Office of Adobe Photoshop Touch.


Samsung NX20 review

Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:30:00
Samsung NX20 systeem camera review : Vorig kwartaal introduceerde Samsung een nieuwe NX systeem camera. De compacte Samsung NX20 is voorzien van een grote APS-C CMOS sensor met een resolutie van 20,3 megapixels. Naast de lichtgevoelige sensor en een snelle sluitertijd van 1/8.000 is de Samsung systeem camera voorzien van diverse functies die we ook bij Samsung smartphones terugzien. Zo beschikt de Samsung NX20 over een helder 3" AMOLED display, dat tevens kantelbaar is. Ook Wi-Fi en GPS functies zijn in de camera opgenomen, om foto's via het internet te delen en tevens te kunnen nazien op welke locaties de foto's geschoten zijn. Wij hebben de Samsung NX20 gedurende een lange periode kunnen testen tijdens een 3.500 kilometer lange trip door Turkije.






D3300
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5