2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Actie camera's & Webcams (1)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer & Game console (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smart TV (10)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test foto's & Foto galerie (3)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (6)


Samsung Smart TV's


Mark Peters : 2012-08-30 19:00:00
Samsung Smart TV's aangekondigd op IFA beurs in Berlijn : Samsung aan kop met de next-generation Smart TV technologie. Samsung introduceert op de IFA 2012 in Berlijn de veelbesproken 55-inch Samsung ES9500 OLED TV. Deze nieuwe Samsung televisie is de onbetwiste koploper op het gebied van beeldkwaliteit, design en baanbrekende innovaties zoals Multi-View functionaliteit. Daarnaast bevestigt Samsung haar marktleiderschap met de ultieme 75-inch Samsung LED ES9000 Smart TV. Inclusief de allernieuwste Smart Content die je op interactieve ontdekkingsreis stuurt in de wereld van duizenden apps, coole spelletjes zoals Angry Birds, en uitgebreide internet mogelijkheden.


Samsung Galaxy Note 2


Mark Peters : 2012-08-29 19:47:00
IFA 2012 NIEUWS - Samsung Galaxy Note 2 : Samsung heeft vandaag op IFA in Berlijn de Galaxy Note 2 gepresenteerd. Deze nieuwe Samsung smartphone begeleidt het creatieve proces van ideeën bedenken, vastleggen en uitwerken. Vorig jaar werd op IFA beurs de eerste generatie Galaxy Note gepresenteerd die een geheel nieuwe dimensie toevoegde aan de smartphone-categorie. Het gaat niet alleen om content bekijken, maar ook om zelf dingen te creëren. Samsung komt nu met een verfijnde opvolger die je nog slimmer begeleidt in het creatieve proces. De nieuwe Galaxy Note 2 van Samsung heeft een dunner, lichter en groter beeldscherm gekregen. Het voordeel: je blijft heel mobiel en je hebt op het 5,55-inch High Definition Super AMOLED scherm perfect zicht op al je nieuwe aantekeningen, schetsen, digitale foto’s en video’s.


Gratis smartphone beveiliging


Ralf Jurrien : 2012-08-20 11:00:00
Gratis beveiliging voor Samsung smartphones : Samsung gaat zijn klanten gratis beveiliging van hun smartphones en tablets aanbieden. Bij aanschaf van een nieuwe Samsung smartphone of tablet, krijgen klanten meteen de mogelijkheid om een volledig pakket G Data MobileSecurity te downloaden voor gratis beveiliging. Voor twaalf maanden lang is de nieuwe Samsung smartphone of tablet met de laatste virusupdates gratis beschermd tegen malware en gevaarlijke apps. Ook bestaande Samsung smartphone klanten kunnen de gratis beveiliging app downloaden en installeren. De volledige gratis beveiliging van G Data MobileSecurity is uitsluitend voor Samsung smartphone en tablet klanten beschikbaar in de Samsung app store.


Samsung Optical Smart Hub


Ralf Jurrien : 2012-08-20 09:00:00
Samsung Optical Smart Hub WiFi DVD speler : Met de nieuwe Samsung Optical Smart Hub kan je je muziek en films snel en gemakkelijk streamen naar je smartphone, tablet, laptop of Smart TV. Het idee is eenvoudig; je plaatst een DVD met bijvoorbeeld het nieuwste seizoen van de serie ‘Breaking Bad’ of ‘Dexter’ in de optische disc drive van de Samsung Smart Hub. En vervolgens zoek je een mooi plekje waar je de afleveringen wilt bekijken. Waar dat is, maakt niet uit, want met al je mobiele devices heb je draadloos toegang tot alle afleveringen. Zo kan je relaxed in bad gaan liggen om de eerste aflevering te bekijken op je tablet. Deel twee bekijk je vervolgens op het scherm van je smartphone voor het haardvuur.


Olympische Spelen App


Mark Peters : 2012-08-03 21:00:00
Olympische Spelen 2012 app voor Android Smartphones : Met de nieuwe Samsung Go app heb je overal toegang tot de Olympische Spelen 2012 in Londen. De Olympische Spelen 2012 in Londen worden met de dag spannender. Met de handige Samsung Go app hoef je geen moment meer van de spelen te missen. Waar je ook bent, via de Olympische Spelen app bekijk je alle activiteiten direct op je Android smartphone of tablet. De komende dagen mis je dus geen enkele gouden plak meer die het Nederlands Olympisch Team in Londen weet te bemachtigen. Mis dus niets van de laatste week van de Olympische Spelen 2012 in Londen met de nieuwe Samsung Go en Samsung MMM app.


Samsung MV900F


Ilse Jurriën : 2012-07-28 15:40:00
Samsung MV900F MultiView digitale camera : Samsung heeft de opvolger van de MultiView MV800 digitale compact camera geïntroduceerd. De nieuwe Samsung MV900F is een Wi-Fi Smart camera met een 16,3 megapixel BSI CMOS sensor. Het 180-graden MultiView display maakt de Samsung MV900F een unieke camera waarmee je eenvoudig creatieve zelfportretten vanuit elke hoek kunt vastleggen. Een andere unieke functie van de Samsung MV900F is de Gesture Shot, deze technologie maakt het mogelijk dat de camera handgebaren weet te herkennen. Middels simpele handbewegingen kun je als fotograaf inzoomen en een foto maken. De Samsung MV900F is een hoogwaardige en veelzijdige digitale compact camera met een en een heldere F2.5 lens en een 5x optische zoom.


Samsung Series 5 550P


Mark Peters : 2012-07-25 21:30:00
Samsung Series 5 550P Notebook : Samsung introduceert de nieuwe Series 5 550P Notebook met 17-inch beeldscherm. De splinternieuwe Samsung Notebook Series 5 550P in 17” uitvoering, levert zowel thuis als onderweg waanzinnige desktop prestaties. De nieuwe derde generatie Intel Core i7 processor en een extra grafische processor zorgen ervoor dat al je videofilms en nieuwe spelletjes probleemloos worden afgespeeld in Full HD. De Samsung Series 5 550P laptop is uitgerust met een Intel Core i7 processor die ruim 25% sneller is dan zijn voorganger. En dat terwijl het energieverbruik juist 20% lager uitvalt.


Samsung Tablets ingezet voor reisinformatie


Mark Peters : 2012-07-12 13:50:00
RET kiest voor Samsung Tablets om reisinformatie te geven : Het Rotterdamse openbaarvervoer bedrijf RET heeft ruim 600 personeelsleden uitgerust met een Samsung Tablet. Later dit jaar zullen de RET medewerkers de Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus onder andere gebruiken om reizigers onderweg actuele reisinformatie te geven, zich voor hun dienst aan te melden en schades te delen via een speciale applicatie. Met foto’s en video’s die zij met de tablet maken, hebben zij direct inzicht in de schade. Op deze wijze kan de schade zo snel mogelijk worden verholpen en de kosten beperkt blijven. Met de extra mogelijkheden die de ruim 300 functies bieden, heeft RET de regie over klantgericht en efficiënt gebruik van de Samsung Tablets door de medewerkers.


Samsung EX2F


Mark Peters : 2012-07-11 09:30:00
Nieuwe Samsung Smart Camera met Wi-Fi en professionele lens : Samsung forceert een doorbraak op fotografie gebied door de nieuwe Samsung EX2F Smart camera uit te rusten met een professionele F1.4 camera lens. Het resultaat is een compacte digitale camera met spiegelreflex kwaliteiten waarmee je met gemak de wereld kan verkennen. En met de ingebouwde Wi-Fi ondersteuning kan je alle fotomomenten direct online delen met vrienden en familie. De Samsung EX2F is ’s werelds eerste digitale camera met een hoogwaardige F1.4 24mm lens die ongekende mogelijkheden biedt op het gebied van digitale fotografie.


Samsung W350 camcorder


Ralf Jurrien : 2012-06-25 19:00:00
Samsung W350 onderwater camcorder : Hiken in de Grand Canyon? Snorkelen in de wateren van Curaçao? Vanaf deze zomer leg je al jouw unieke momente vast met de stof, water, en schokbestendige Samsung W350 onderwater camcorder. Deze zomer duik je rustig - met Samsung camcorder en al het zwembad in. En neem je de Samsung camcorder gewoon mee tijdens het snorkelen. Met de Samsung W350 onderwater camcorder film je tot 5 meter onder water. Je hoeft niet te vrezen dat je de onderwater camcorder verliest, want de camcorder (gewicht van 140 gram) is zo ontworpen dat hij drijft. Sterker nog. Terug aan wal, hoef je je ook geen zorgen te maken. De Samsung W350 camcorder is zand en stofwerend, en overleeft zelfs een val van 2 meter.


Samsung Galaxy S3 review


Ilse Jurriën : 2012-06-23 21:42:00
Samsung Galaxy S3 review op LetsGoMobile : De Samsung Galaxy S3 is veruit de meest besproken telefoon van 2012. Begin vorige maand introduceerde Samsung deze nieuwe high-end Android smartphone op een speciaal daarvoor georganiseerd evenement in London. Wat de Galaxy S3 zo bijzonder maakt? Een quad-core processor, een kristal helder 4,8" Super AMOLED HD display, een 8 megapixel camera en alle voordelen van Google Android. Maar dat is nog niet alles, deze telefoon is Intelligent en Begrijpt wat je bedoelt. LetsGoMobile heeft de gloednieuwe Galaxy S3 mee op pad genomen.

• Lees de volledige Samsung Galaxy S3 review op LetsGoMobile.


Samsung Home Entertainment Systeem


Ralf Jurrien : 2012-06-21 12:25:00
Samsung Home Entertainment Systeem HT ES8200 : De chaos die veroorzaakt wordt door losse Blu-ray-spelers, versterkers, cd-spelers en ander kastjes is ten einde. Het Samsung Home Entertainment Systeem HT ES8200 brengt al het gewenste entertainment samen in een prachtig stijlvol systeem. Met het Samsung Home Entertainment Systeem HT ES8200 (400 Watt vermogen) kun je uren op hoogstaand niveau genieten van alle entertainment waar jij zin in hebt. Het systeem zélf is ook een genot om naar te kijken: twee slanke speakertorens, een strak vormgegeven subwoofer en een 3D Blu-ray speler in brushed aluminium uitvoering. Met gepaste trots integreer je het Samsung Home Entertainment systeem in het design van je huiskamer.


Galaxy S3 accessoires


Mark Peters : 2012-06-19 12:40:00
Samsung Galaxy S3 Smartphone accessoires : De Online retailer Mobile Fun draait record dagen door de enorme vraag naar nieuwe accessoires voor de Samsung Galaxy S3 Android Smartphone. De Samsung Galaxy S3 accessoires trekken een enorm aantal bezoekers op de website aan op zoek naar de nieuwste hoesjes, covers en houders. Met name de originele Samsung Galaxy S3 accessoires zijn erg gewild. Het nieuwe topmodel van Samsung verstoot met gemak de Apple iPad accessoires van de eerste plaats als meest gezochte gadgets. Op de derde plek staat momenteel de nieuwste Smartphone van HTC, en de HTC One X accessoires zijn ook erg in trek.


Londen 2012 Olympische Spelen


Mark Peters : 2012-06-18 14:20:00
Londen 2012 Fakkel Estafette : Nederlandse fakkeldragers geven Olympische Vlam door tijdens de Londen 2012 Fakkel Estafette. Afgelopen Zaterdag hebben elf Nederlandse fakkeldragers het Olympische Vuur in handen gehad van de Londen 2012 Fakkel Estafette in de omgeving van Newcastle. De zes mannen en vijf vrouwen die door Samsung Electronics voor dit bijzondere moment zijn geselecteerd, hebben elk 300 meter met de Olympische Vlam gelopen. Vervolgens gaven zij het vuur aan de volgende fakkeldrager door. Sinds 19 mei gaat de Olympische fakkel van hand tot hand om op 27 juli in het Olympisch Stadion in Londen te arriveren. Dan worden met het heroïsche vuur de Olympische Spelen 2012 officieel geopend.


Samsung Facebook officieel ontkend


Ilse Jurriën : 2012-06-18 11:15:00
Samsung Facebook officieel ontkend : Vorige week ontstond er commotie omtrent een nieuwe dienst van Samsung die zou moeten concurreren met het populaire Facebook. De verhalen rondom een nieuwe Samsung Facebook service zijn tot stand gekomen nadat een Koreaanse medewerker van Samsung tegen de lokale krant had vermeld begin volgend jaar een nieuwe social media network service te lanceren, waarmee ze de competitie willen aangaan met Facebook. Het nieuws heeft zich binnen no-time verspreid over de gehele wereld, waardoor Samsung zich genoodzaakt heeft gevoelt in een officiële berichtgeving aan te geven Niet te werken aan een Samsung Facebook social media service. Daarentegen wordt er wel aan een Samsung Family Store update gewerkt.


Samsung Galaxy S3 test foto's


Ilse Jurriën : 2012-06-12 16:30:00
Samsung Galaxy S3 test foto's : De zeer populaire Samsung Galaxy S2 beschikte al over een kwalitatief hoogwaardige 8 megapixel camera. Zijn opvolger, de inmiddels al minimaal net zo populaire Galaxy S3 beschikt over een verbeterde 8 megapixel digitale camera. Dankzij de krachtige quad-core processor reageert de camera van de Samsung Galaxy S3 enorm snel, waardoor er geen sprake is van ontspanvertraging. Uniek voor een smartphone. Daarnaast draagt de verlichte sensor aan de achterzijde bij aan een hogere beeldkwaliteit, met name bij slechte lichtomstandigheden presteert de camera van de Samsung Galaxy S3 beduidend beter. Wij hebben de camera functies van de Samsung Galaxy S3 eens nader onder de loep genomen.


Samsung Galaxy S3 test video's


Ilse Jurriën : 2012-06-09 11:00:00
Samsung Galaxy S3 test video's : De Samsung Galaxy S3 beschikt net als zijn voorganger, de Galaxy S2 over een 8 megapixel digitale camera en een 1080p Full HD video functie. Er zijn echter wel wat verschillen te vinden. Zo biedt de Samsung Galaxy S3 al direct vanuit slaapstand de mogelijkheid om de camera applicatie te starten, waardoor je binnen een seconde kunt beginnen met fotograferen en het opnemen van video's. De beeldstabilisatie van de Samsung Galaxy S3 werkt ook in video modus, dit is voor het eerst. Het verschil is overduidelijk, de Anti Shake reductie werkt super. Het is ook heel eenvoudig om gemaakte video's met de Samsung Galaxy S3 direct te delen met vrienden en familie.


Samsung laptop


Ralf Jurrien : 2012-06-06 16:00:00
Samsung laptop Series 5 550P : Het nieuwe Notebook Series 5 550P van Samsung levert verbluffende multimedia-prestaties. De razendsnelle derde generatie Intel Core i5 processor en een extra grafische processor zorgen ervoor dat iedere film of nieuwste game moeiteloos wordt afgespeeld. De basis voor jouw toekomstig kijk,- game,- en luisterplezier wordt gelegd door de Intel Core i5 processor (snelheid: 2,6 GHz). Bovendien heeft het notebook een extra grafische processor (NVIDIA GeForce GT 630M, 2GB), zodat films en games altijd vloeiend op jouw netvlies verschijnen.


Johan Cruijff project ondersteund door Samsung


Mark Peters : 2012-06-05 14:55:00
Samsung in beweging voor Schoolplein 14 van Johan Cruijff : Onder het motto ‘Inspire the World, Create the Future’ wil Samsung Electronics het leven plezieriger maken. Dat doet het succesvolle bedrijf niet alleen met de ontwikkeling van slimme digitale camera's en android smartphones. Samsung Electronics ziet maatschappelijk verantwoord ondernemen als onlosmakelijk onderdeel van haar succesvolle bedrijfsvoering. Daarom zet Samsung Nederland zich in voor het nieuwe project van de Johan Cruyff Foundation 'Schoolplein 14'. Met Schoolplein 14 wil de Johan Cruyff Foundation de jeugd in Nederland meer in beweging brengen.


Galaxy S WiFi 4.2


Ralf Jurrien : 2012-06-05 10:30:00
Samsung Galaxy S WiFi 4.2 : De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 is de ultieme mobiele mediaspeler, waarmee je eindeloos kunt gamen, video’s bekijkt en naar muziek luistert. Met de Samsung Galaxy S WiFi 4.2 mobiele mediaspeler, hoef je je nooit meer te vervelen, waar je ook bent. De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 heeft een 4.2” scherm voor haarscherpe beelden. Waar je ook bent, je verveelt je geen seconde. De Samsung Galaxy S WiFi 4.2 zit boordevol gameplezier. Wat denk je van de EA games FIFA12 en Need for Speed: Hot Pursuit? Die staan er gewoon al voor je op! Jij als autocoureur of voetballer, wordt helemaal in het spel gezogen door het SoundAlive audio system dat perfect geluid levert via een speaker (stereo) aan de voorkant.






Nikon D7500 review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera