2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Actie camera's & Webcams (1)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer & Game console (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smart TV (10)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software & OS (1)
Tablets (2)
Test foto's & Foto galerie (3)
Test video's (2)
Verkoop prijzen (6)


Samsung Galaxy S3 mini


Ilse Jurriën : 2012-10-11 19:15:00
Samsung Galaxy S3 mini Android smartphone : De dag duurde lang, maar nu komt Samsung dan toch nog met de officiële introductie van de Galaxy S3 mini, een compacte versie van de extreem populaire S3. De nieuwe mini Android smartphone heeft een lagere prijs, maar zit wel bomvol slimme technologieën. Met het compacte formaat van slechts 121,55 x 63 x 9,85mm is de Galaxy S3 mini eenvoudig in je broekzak mee te nemen. Waar je ook heengaat, op het compacte 4-inch Super AMOLED display geniet je van kristal heldere content, ongeacht of je een film bekijkt, spelletjes speelt of informatie wilt gade slaan op het internet. De Samsung S3 mini beschikt tevens over een 5 megapixel camera om alle gedenkwaardige momenten vast te kunnen leggen.


Galaxy S3 mini prijzen bekend


Ralf Jurrien : 2012-10-10 22:05:00
Samsung Galaxy S3 mini prijs bekend : Na de zeer succesvolle introductie van de S3 in mei, komt Samsung morgen met een kleinere versie van dé meest populaire smartphone van dit moment, de Galaxy S3 mini. In Duitsland zijn de Galaxy S3 mini prijzen, specs en foto’s uitgelekt, waaruit blijkt dat de kleine S3 wel degelijk moet onderdoen voor zijn grote broer. Met een telefoon scherm van 4 inch, beschikt de S3 mini over hetzelfde schermformaat als de nieuwe iPhone 5, weliswaar is de resolutie ‘maar’ 800 x 480. De digitale camera van de Samsung S3 mini moet het doen met 5 megapixels, tegenover 12 megapixels voor de grote S3 en de Quad-core processor is vervangen voor een Dual-core STE U8420 chip (1GHz).


Samsung Galaxy Music Dual SIM telefoon


Ralf Jurrien : 2012-10-10 20:17:00
Samsung Galaxy Music Duos Dual-SIM telefoon : Hoeveel mensen hebben wel niet twee mobieltjes in hun broekzak, een zakelijke en een privé telefoon bijvoorbeeld. Vanaf nu is dit niet meer nodig, dankzij de nieuwe Galaxy Music Dual-SIM telefoon. Naast de onlangs geïntroduceerde muziek telefoon, kondigt Samsung ook de Galaxy Music Duos (GT-S6012) aan, een Samsung Galaxy mobiele telefoon met Dual SIM functionaliteit. Hiermee is het mogelijk om twee SIM-kaarten in één toestel te gebruiken. De Galaxy Dual-SIM telefoon specificaties zijn, behalve de mogelijkheid om er twee simkaarten in te doen, identiek aan de Samsung Galaxy Music S6010 Android smartphone en zijn dus toegespitst op het afspelen van hoge kwaliteit muziek.


Samsung Galaxy Music


Ralf Jurrien : 2012-10-10 11:40:00
Samsung Galaxy Music Android telefoon : Samsung heeft de lancering bekendgemaakt van de nieuwe Galaxy Music, een Android telefoon die perfecte geluidskwaliteit en uitstekende MP3 speler opties biedt. De Samsung Music draait op Android 4.0 en wordt ondersteunt door een krachtige processor. De ingebouwde FM radio van de nieuwe Galaxy Music beschikt over een FM antenne die is ingebouwd, op deze manier kan er naar de muziek geluisterd worden, zonder gebruik te hoeven maken van oordopjes. Samsung heeft al eerder een muziek telefoon uitgebracht, de Beat DJ, alleen beschikte deze muziek telefoon niet over het Android besturingssysteem. Naast de nieuwe Music Android telefoon heeft Samsung ook de Galaxy Music Duos aangekondigd met Dual-SIM.


Samsung Galaxy Note 10.1


Ilse Jurriën : 2012-10-06 01:05:00
Samsung Galaxy Note 10.1 voor docenten : De nieuwe Samsung Galaxy Note 10.1 maakt haar entree in het klaslokaal. Het ROC van Amsterdam en ROC Flevoland zijn een samenwerking aangegaan en samen zijn beide organisaties goed voor 40.000 studenten. Op het ROC in Flevoland is de stap gezet om ruim 350 docenten uit te rusten met de Samsung Note 10.1 en kunnen hiermee nieuwe onderwijs mogelijkheden toepassen. De docenten van ROC Flevoland hebben de primeur om de nieuwe Galaxy Note 10.1 te gaan gebruiken in de klas. De handzame Samsung Note 10.1 inch wordt op allerlei gebieden ingezet. Zo wordt de Samsung Note 10.1 gekoppeld aan het digitale presentie systeem waarmee ROC Flevoland de aan- en afwezigheid van de studenten registreert.


Samsung audio dock


Ilse Jurriën : 2012-10-06 01:04:00
Samsung E750 Audio Dock : Samsung introduceert de nieuwe E750 Audio Dock. Met dit draadloze HiFi geluidsysteem van Samsung kan iedere muziekliefhebber optimaal genieten, de Samsung Audio Dock verandert je woonkamer in een concert zaal. De Samsung E750 Audio Dock beschikt over een buizen versterkers systeem, deze worden al gebruikt door gitaristen en professionele geluidstechnici. Op deze manier geniet je van meer natuurlijke klanken, mede door de ingebouwde subwoofer en glasvezel speakers. De Samsung Audio Dock E750 heeft ook een ingang voor je trouwe cd of nostalgische cassettespeler. Naast de Samsung Audio Dock 750, heeft Samsung ook de Wireless Audio Dock E670, E651 en de E550 geïntroduceerd.


Eredisivie Live TV app


Ilse Jurriën : 2012-10-06 01:03:00
Eredivisie Live app voor Samsung Smart TV : Samen met het begin van het voetbalseizoen introduceerde Eredivisie Live een TV app voor Samsung Smart TV en Smart Blu ray spelers. Op Samsung Smart TVs uit 2011 en 2012 met een internet aansluiting, kan je via de Eredivisie Live app tegen betaling losse voetbal wedstrijden bestellen, gratis samenvattingen bekijken of de actuele ranglijst opvragen. Aan het begin van de sportzomer werd met de introductie van de NOS Sport app al duidelijk dat veel consumenten sport willen kijken wanneer het hen het best uitkomt. Daarnaast huren duizenden mensen elke weeg een film via de Samsung Smart Hub. De Eredivisie Live app voor Samsung Smart TV is dan ook een logische stap.


Samsung Benelux benoemt nieuwe PR Manager


Mark Peters : 2012-10-02 13:45:00
Anne ter Braak nieuwe PR manager bij Samsung Nederland : Anne ter Braak is aangesteld als PR Manager Nederland bij Samsung Electronics Benelux. Anne ter Braak stuurt alle PR activiteiten van Samsung Electronics in Nederland aan. Ook zal Anne optreden als woordvoerder en rapporteert zij aan Vivian Peters, die onlangs Marketing Communications & PR Manager Benelux bij Samsung is geworden. "Samsung maakt als merk én bedrijf een supersnelle ontwikkeling door", vertelt Anne ter Braak. "In mijn nieuwe functie als PR Manager wil ik het gesprek op gang brengen over hoe de oplossingen van Samsung Electronics het leven van mensen gemakkelijker en aantrekkelijker maken. Thuis, onderweg én natuurlijk op het werk. Want de zakelijke markt is een belangrijke groeimarkt voor Samsung."


Angry birds voor Samsung Smart TV


Ralf Jurrien : 2012-09-25 13:53:00
Angry birds app voor Samsung TV : Het populairste smartphone spel, de Angry birds app is nu ook voor de Samsung TV verkrijgbaar. Samsung introduceert de Angry birds app speciaal voor de Samsung Smart TV. Met gemakkelijke handgebaren stuur je alle Angry birds richting de varkens. De gekleurde vogels uit de Angry birds app zijn enorm populair over de hele wereld. De Angry birds app is sinds de introductie al meer dan 1 miljard keer gedownload. Deze Angry birds app is vanaf heden ook verkrijgbaar voor de Samsung Smart TV. De Angry birds app, die voorheen alleen voor op de smartphone verkrijgbaar was, is nu beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s die beschikken over met Smart Interaction.


Samsung NX camera's en lenzen


Mark Peters : 2012-09-21 12:00:00
Photokina 2012 - Samsung NX camera's en lenzen : Op de Photokina beurs in Duitsland drukt Samsung haar stempel met de introductie van twee nieuwe lenzen; de Samsung 12-24mm F4-5.6 ED ultra groothoek zoomlens en de Samsung 45mm F1.8 mid-telefoto prime lens. Samsung voegt deze nieuwe lenzen toe aan haar succesvolle NX camera assortiment, die al met verschillende internationale Awards bekroond is. Samsung Smart NX camera’s zijn standaard uitgerust met een Wi-Fi verbinding. Zo kun je vanaf je camera je foto's direct via Facebook of e-mail delen. Of je nu kiest voor de Samsung NX20, NX210 of NX1000, je bent ervan verzekerd dat je professionele foto’s maakt met één van de 11 i-Function lenzen. Daarnaast zorgt de revolutionaire Samsung Galaxy camera voor opwinding op ‘s werelds grootste fotografie beurs.


Samsung Galaxy Note 10.1


Mark Peters : 2012-09-16 20:43:00
Samsung Galaxy Note 10.1 Android Smartphone & Tablet : Samsung introduceert de Galaxy Note 10.1 tablet die het maken van aantekeningen, schetsen en digitale fotobewerkingen nog efficiënter maakt. Gewapend met de geavanceerde S-Pen werk je met de nieuwe Galaxy Note 10.1 productiever, creatiever en slimmer. De innovatieve S-Pen is het natuurlijke verlengstuk van je vingers waarmee je op het mooie 10.1-inch beeldscherm al je aantekeningen en schetsen met uiterste precisie vastlegt. De intelligente S-Pen denkt met je mee en is geïntegreerd in de behuizing, maar zodra je de S-Pen eruit haalt, worden er automatisch vooringestelde applicaties geopend. Zo kun je direct aan de slag met je werk. Je kunt daarbij zelf je voorkeur selecteren zoals S-Note, S-Planner, Polaris Office of Adobe Photoshop Touch.


Samsung NX20 review


Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:30:00
Samsung NX20 systeem camera review : Vorig kwartaal introduceerde Samsung een nieuwe NX systeem camera. De compacte Samsung NX20 is voorzien van een grote APS-C CMOS sensor met een resolutie van 20,3 megapixels. Naast de lichtgevoelige sensor en een snelle sluitertijd van 1/8.000 is de Samsung systeem camera voorzien van diverse functies die we ook bij Samsung smartphones terugzien. Zo beschikt de Samsung NX20 over een helder 3" AMOLED display, dat tevens kantelbaar is. Ook Wi-Fi en GPS functies zijn in de camera opgenomen, om foto's via het internet te delen en tevens te kunnen nazien op welke locaties de foto's geschoten zijn. Wij hebben de Samsung NX20 gedurende een lange periode kunnen testen tijdens een 3.500 kilometer lange trip door Turkije.


Samsung NX20 test foto´s


Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:25:00
Samsung test foto´s : De 20,3 megapixel Samsung NX20 Smart Camera is een professionele systeem camera met snelle sluitertijden, een ISO bereik van 100 tot 12.800, Full HD video, een kantelbaar 3" AMOLED display, een 1.44k elektronische zoeker en een ingebouwde Wi-Fi en GPS functie. Verder is de Samsung NX20 uitgerust met een automatisch uitklapbare TTL-flits. Dankzij de snelle sluitertijden van 1/8000 kun je elke actie scene eenvoudig vastleggen. Voeg daaraan toe de Hoge Snelheid opname functie -waarmee je eenvoudig meerdere foto's achter elkaar maakt met een snelheid van 8 frames per seconde- en je bent gegarandeerd van scherpe foto's die precies het juiste moment hebben vastgelegd. De Samsung NX20 wordt standaard geleverd met de 18-55mm i-Function lens.


Samsung panorama foto´s


Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:20:00
Samsung NX20 panorama foto's : De nieuwe systeem camera van Samsung is een geavanceerde actie camera. De Samsung NX20 is voorzien van een 20,3 megapixel APS-C CMOS sensor en een snelle sluitertijd van 1/8000. Daarnaast is de Samsung NX20 voorzien van een uitgebreide en prima werkende panorama functie. Er is geen separate panorama mode beschikbaar, door het draaiwiel op ´Scene mode´ te zetten heb je de mogelijkheid om voor de panorama functie te kiezen. Je kunt een zogenaamde Live Panorama en een 3D Panorama maken. De camera detecteert automatisch of jij een horizontale of een verticale panorama foto wilt maken. Tijdens het maken van een panorama foto zie je direct op het scherm wat je opneemt.


Samsung test video's


Ilse Jurriën : 2012-09-15 10:15:00
Samsung NX20 test video's : De Samsung NX20 is het paradepaardje binnen de huidige NX systeem camera line-up van Samsung. Naast vele manuele en automatische functies is de Samsung NX20 voorzien van WiFi en GPS functionaliteit. De Samsung NX20 camera beschikt over een nieuwe 20,3 megapixel APS-C CMOS sensor die het tevens mogelijk maakt om video's op te nemen in Full HD kwaliteit. Dit is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de Samsung NX11, die maximaal 720p HD video's kon opnemen. Middels de rode video knop op de achterzijde van de camera kun je ten alle tijden een video opname starten. Daarnaast is er een separate video modus beschikbaar met een reeks film instellingen.


Samsung Galaxy Camera


Mark Peters : 2012-09-04 09:47:00
IFA 2012 NIEUWS - Samsung Galaxy Digitale Camera : Samsung heeft vandaag op IFA beurs in Berlijn het begrip ‘camera’ opnieuw betekenis gegeven. De oorzaak: de introductie van de Samsung Galaxy Camera. Deze nieuwe Android camera combineert professionele kwaliteit met het nieuwste besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean én de snelste mobiele internetverbinding via 3G, 4G en Wi-Fi. Het resultaat: een compacte digitale camera waarmee je professionele digitale foto’s en video’s schiet, nauwkeurig kunt bewerken en je de beelden supersnel naar al je vrienden en familie stuurt. Dit is de eerste Android digitale camera van Samsung, na verwachting zullen er meer op Android gebaseerde camera's volgen.


Samsung Smart TV Apps


Mark Peters : 2012-09-04 06:15:00
Samsung Smart TV Apps & Content Samsung Electronics onderstreept op IFA 2012 Beurs in Berlijn haar trendsettende rol op het gebied van content, diensten en handige apps op een Smart TV. Het aanbod voor de Smart TV neemt snel toe: van video-on-demand films, televisie-uitzendingen tot apps die toegang geven tot Eredivisie Live wedstrijden en de Champions League. Het voordeel: sport, films of televisie afleveringen bekijken wanneer jou dat het beste uitkomt. Samsung is eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met de NOS zodat iedereen gratis heeft genoten van Euro 2012, de Tour de France en de Olympische Spelen. Daar blijft het niet bij. De komende weken staan volop in het teken van de UEFA Champions League.


Samsung Smart camera


Mark Peters : 2012-09-03 10:10:10
Samsung EX2F Smart camera : Samsung Electronics forceert een doorbraak op fotografie gebied door de nieuwe Samsung Smart camera uit te rusten met een professionele F1.4 camera lens. Het resultaat is een lichte digitale camera met spiegelreflex kwaliteit waarmee je met gemak de wereld kan verkennen. De Samsung Smart camera is uitgerust met Wi-Fi technologie waardoor je foto's en video's direct online kan delen met vrienden, familie en collega's. De Samsung EX2F is ’s werelds eerste digital camera met een F1.4 24mm lens die oneindige fotografie mogelijkheden biedt. De lens van de Smart camera is zodanig geoptimaliseerd dat ze een vier keer hogere helderheid biedt dan een reguliere F2.8 lens.


Samsung ES9500 OLED TV


Mark Peters : 2012-08-30 20:27:00
Samsung ES9500 OLED TV : Samsung Electronics onthult op de IFA Beurs in Berlijn de veelbesproken 55-inch Samsung ES9500 OLED TV. Deze nieuwe OLED televisie is de onbetwiste koploper op het gebied van beeldkwaliteit, design en baanbrekende innovaties zoals Multi View. Samsung's kleurenexperts hebben met de Samsung ES9500 OLED TV een waar meesterwerk afgeleverd. Op de indrukwekkende 55-inch OLED televisie geniet je van de adembenemende levensechte kleuren en het ingenieuze onderscheid dat gemaakt wordt in de zwart tonen. Daardoor mis je zelfs in de meest donkere filmscènes geen enkel moment van de actie. En door de snelle reactietijden van de Samsung ES9500 kan je ook flitsende scènes tijdens videofilms blijven volgen. Een bijkomend voordeel is dat 3D films zonder enige vertraging, de zogeheten crosstalk, op je beeld verschijnen.


Samsung ES9000 LED TV


Mark Peters : 2012-08-30 19:40:00
Samsung ES9000 LED Smart TV : Samsung introduceert op de IFA 2012 in Berlijn de veelbesproken 75-inch Samsung LED ES9000 Smart TV. Inclusief de allernieuwste Smart Content die je op interactieve ontdekkingsreis stuurt in de wereld van apps, spelletjes en uitgebreide internet mogelijkheden. De Samsung LED TV ES9000 beschikt over een indrukwekkend beeldscherm van maar liefst 75-inch en is klaar om al uw home entertainment te regelen. Van uw favoriete TV programma's tot Skypen met vrienden of familie: dankzij het enorme LED scherm wordt kijken comfortabeler, aangenamer en realistischer. Met de Samsung ES9000 LED TV haalt u nog nooit eerder geziene televisie ervaring in huis. Iedereen die het ziet, is er van onder de indruk.






Nintendo Switch review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera