Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto galerie (3)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software (1)
Tablets (2)
TV (10)
Verkoop prijzen (6)
Video's (2)
Webcams (1)


Samsung LED 6500 Smart TV

Mark Peters : 2012-04-20 10:50:00
Samsung LED 6500 Smart TV : Stap binnen in de wereld van interactief home-entertainment met de Smart Hub van de Samsung LED 6500 Smart TV. Smart Hub is de makkelijkste manier om meer uit uw tv te halen. Met de nieuwe functies zoals Search All, Your Video en Web Browser kunt u alle mogelijkheden van het internet via uw Smart TV benutten. De functies helpen u online TV content en informatie te vinden en helpen u ook films, foto's en muziek te delen. Tel daar nog bij op de vele mogelijkheden van de Samsung TV Apps en Social TV, en u weet dat met de Samsung LED 6500 Smart TV uw wereld van entertainment en communicatie nog leuker wordt.


Samsung Smart Home Entertainment System

Mark Peters : 2012-04-16 21:30:00
Nieuwe Samsung Smart Home Entertainment Systemen : Samsung introduceert een nieuwe lijn multifunctionele Smart Home Entertainment Systemen die sublieme beeld- en geluidskwaliteit de woonkamer in brengen. De nieuwe Samsung Smart Home Entertainment Systemen vullen je huis met een warm geluid, waardoor je urenlang geniet van het entertainment waar jij zin in hebt. Van 3D films en muziek tot YouTube video’s en apps. Want via een Samsung Smart Home Entertainment Systeem speel je eenvoudig een 3D Blu-ray disc, dvd, cd of radio programma af. Daarnaast zoek je naar een vakantie of plaats je een update op Facebook via de volledige internet browser, download je een app van Samsung Apps of check je het weerbericht op Buienradar.


Samsung Televisie prijzen

Ilse Jurriën : 2012-04-09 19:40:00
Samsung televisie prijzen : Samsung is een prominente speler op de TV markt en biedt een breed assortiment aan televisie toestellen. Naast de slanke en stijlvolle LCD televisies heeft Samsung ook een brede lijn Smart LED televisies in de markt gezet. Samsung Smart TV’s bieden een volledig nieuwe televisie ervaring met onder andere Apps, Video on Demand en een geïntegreerde internet browser. 3D functionaliteit en het indrukwekkende design maken de Smart televisie compleet. Daarnaast zijn er aanvullende Smart TV accessoires voorhanden, zoals een wireless QWERTY keyboard en een Smart Touch Remote om het kijkplezier verder te vergroten. Wij hebben een aantal Samsung televisie aanbiedingen op rij gezet, met uitsluitend de laagste internet prijzen.


Samsung Dualview camera

Mark Peters : 2012-04-03 09:30:00
Samsung DV300F DualView camera : Ken je dat? Net als je een mooi moment wilt vastleggen, weigeren de kinderen recht in de digitale camera te kijken. Hoe je ook roept en zwaait, je kinderen zien alles, behalve je fototoestel. Daar is nu een handige oplossing voor. Want de nieuwste Samsung DualView camera DV300F heeft óók een beeldscherm aan de voorzijde. Als je de kinderen wilt fotograferen, laat je op het beeldscherm aan de voorzijde een grappig tekenfilmpje zien. Wedden dat jouw kinderen vanaf nu altijd stralend en lachend op de foto staan? De Samsung DualView DV300F camera is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver voor een verkoopprijs van € 199,- inclusief BTW.


Samsung Smart camera's

Mark Peters : 2012-03-11 19:45:00
Samsung Smart camera's : Samsung heeft onlangs op de CES 2012 Show in Las Vegas haar nieuwe lijn Smart camera's geïntroduceerd. Steeds meer consumenten willen allerlei leuke en ontroerende momenten die zij vastleggen direct delen met familie en vrienden om zich heen. Daarom bieden de nieuwe Samsung Smart camera’s een superieure beeldkwaliteit én de beste verbindings-mogelijkheden ter wereld. Dankzij Samsungs Wi-Fi technologie kan iedereen digitale foto’s direct opslaan, e-mailen, via Facebook of Picasa delen en video’s direct op YouTube publiceren. Bovendien helpen de Samsung Smart camera’s de beginnende tot semiprofessionele fotograaf het beste uit elke shot te halen.


Samsung camera prijzen

Ilse Jurriën : 2012-03-10 10:40:00
Samsung camera prijzen : De Koreaanse elektronica fabrikant Samsung brengt jaarlijks een breed scala aan producten op de markt. Naast mobiele telefoons, TVs, notebooks en huishoudelijke apparaten maakt Samsung ook digitale camera's. De Samsung digitale compact camera's zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. In de Style serie vind je de Samsung ST-modellen; compact en stijlvol. De Samsung 2View en MultiView camera's staan bekend om hun tweede display, voor portret fotografie en in de Performance serie vind je de paradepaardjes van Samsung. Deze compacte Samsung camera's bieden een groot zoombereik. Wij hebben een aantal interessante Samsung camera's op rij gezet met uitsluitend de laagste internet prijzen.


Samsung Galaxy Pocket

Mark Peters : 2012-03-06 10:05:00
Nieuwe Samsung Galaxy Pocket Android Smartphone : Samsung Electronics brengt in het tweede kwartaal de Samsung Galaxy Pocket smartphone in Nederland uit. Met de betaalbare Galaxy Pocket brengt Samsung de smartphone voor nog méér consumenten binnen handbereik. De Samsung Galaxy Pocket is de snelste smartphone in zijn klasse. Dankzij de krachtige 832 MHz processor reageert de Galaxy smartphone direct op je opdrachten, kun je meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en werken zelfs de zwaarste applicaties zonder problemen. Ook internetten en bestanden downloaden gaat supersnel dankzij Wi-Fi ondersteuning en de HSDPA 3.6 verbinding.


Samsung Galaxy Tab 2

Mark Peters : 2012-03-03 14:00:00
Samsung Galaxy Tab 2 tablet series : Op de jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona heeft elektronica gigant Samsung twee nieuwe android 4.0 tablets geïntroduceerd. De Samsung Galaxy Tab 2 tablets bieden tal van nieuwe mogelijkheden en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de Samsung Galaxy Tab 2 10.1 een uitstekend tablet voor thuisgebruik, terwijl de Galaxy Tab 2 7.0 dé ideale tablet is voor onderweg, bijvoorbeeld op zakenreis. De Galaxy Tab 2 series is voorzien van Android 4.0 Ice Cream Sandwich en zijn nog gebruiksvriendelijker dan de voorgaande Galaxy Tab tablets. Beide Android tablets van Samsung komen dit voorjaar op de Nederlandse markt in een 3G/Wi-Fi en een Wi-Fi only versie.






D3300
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5