Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Accesoires (3)
Android (3)
Apps (9)
Camcorders (1)
Computer & Game consoles (2)
Corporatie (2)
Digitale camera (6)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto galerie (3)
Geruchten & Speculaties (7)
Home entertainment (6)
Innovaties (1)
Laptops & Notebooks (5)
Mobiele telefoons (1)
Mobile imaging (2)
MP3 spelers (1)
Nieuwe digitale cameras (9)
Smartphone reviews (3)
Smartphones (22)
Software (1)
Tablets (2)
TV (10)
Verkoop prijzen (6)
Video's (2)
Webcams (1)


Smart TV maakt afstandsbediening overbodig

Mark Peters : 2012-05-11 10:50:00
Nieuwe Samsung Smart TV maakt afstandsbediening overbodig : Samsung Electronics introduceert nieuwe Smart Televisies. De nieuwe Smart TV’s van Samsung maakt de conventionele afstandsbediening overbodig. De nieuwe revolutie begint al bij het aanzetten van de Samsung Smart TV. Je zegt: ‘Hi TV Power on’ en de Smart TV gaat aan. Zodra je het Smart TV menu opstart, herkent de geïntegreerde HD camera onmiddellijk je gezicht. Zonder een wachtwoord in te hoeven typen ben je ingelogd. Je komt direct in je eigen omgeving met jouw favoriete Smart TV apps. Of je nu een videofilm wilt bekijken, je sociale contacten op Facebook wilt onderhouden of het laatste nieuws wilt lezen je TV avond in nieuwe stijl kan meteen beginnen.


Samsung Galaxy S3 accessoires

Ilse Jurriën : 2012-05-10 12:30:00
Samsung Galaxy S3 accessoires : Bij een high-end smartphone als de Samsung Galaxy S3 horen natuurlijk ook de nodige accessoires. Samsung heeft bij de introductie van de nieuwe Android smartphone dan ook een reeks Galaxy S3 accessoires aangekondigd; een zogenaamde Desktop Dock, een Flip Cover, een AllShare Cast Dongle en een S Pebble MP3 speler accessoire. De Samsung accessoires zien er één voor één stijlvol uit en vergroten het gebruikersgemak van de Galaxy S3.


Samsung Series 7 Chronos 17

Mark Peters : 2012-05-10 11:11:11
Samsung Series 7 Chronos 17 Notebook : Samsung Nederland presenteert de nieuwe Notebook Series 7 Chronos 17-inch model. Een stijlvolle Samsung Series 7 notebook die desktop prestaties levert. De nieuwe Samsung Series 7 Chronos 17 notebook biedt alle mobiele voordelen van een notebook, maar levert toch high-end prestaties. De Samsung Series 7 Chronos 17 notebook is uitgerust met de derde generatie Intel Core i7 Quad Core processor, 8GB ExpressCache geheugen en een hoogwaardige 1TB harde schijf. De Samsung Series 7 Chronos 17 notebook is in Nederland vanaf 21 mei 2012 verkrijgbaar voor een verkoop advies prijs van € 1.599,- inclusief BTW.


Samsung WB850F

Mark Peters : 2012-05-09 22:22:22
Samsung WB850F digitale camera met Wi-Fi en GPS : Samsung Nederland introduceert de WB850F compact camera. De Samsung WB850F camera is uitgerust met een hoogwaardige 21x optische zoom lens. De haarscherpe digitale foto’s kan je vervolgens direct delen met vrienden en familie via de ingebouwde Wi-Fi technologie. Met de Samsung WB850F is het heel eenvoudig om gemaakte foto’s snel te uploaden naar sociale netwerk websites als Facebook. Waar ter wereld je ook bent, met de compacte Samsung WB850F superzoom heb je altijd de juiste camera in handen. De Samsung WB850F digitale camera is per direct in Nederland verkrijgbaar voor een advies verkoop prijs van € 379,- inclusief BTW.


Samsung Galaxy S3 prijs informatie

Ilse Jurriën : 2012-05-09 11:30:00
Samsung Galaxy S3 prijzen : De gloednieuwe en nu al razend populaire Samsung Galaxy S3 is vanaf 29 mei 2012 in Nederland verkrijgbaar. Wil jij als eerste beschikken over deze innovatieve Android smartphone dan kun je nu al een pre-order plaatsen, zodat je de hele zomer kunt schitteren met de nieuwe Samsung Galaxy S3. Er is keuze uit een Pebble Blue (donkerblauw) en een Marble White (wit) variant, met 16GB, 32GB of 64GB geheugen. De nieuwe Galaxy S3 smartphone is zowel Simlockvrij (zonder abonnement) als in diverse abonnement vormen te verkrijgen.


Galaxy S3 Foto's

Ilse Jurriën : 2012-05-08 12:20:00
Samsung Galaxy S3 Foto's : Na vele maanden van geruchten heeft Samsung afgelopen week officieel de Galaxy S3 aangekondigd. Het design van de Samsung Galaxy S3 is stijlvol en geïnspireerd door de natuur. Of het nu om de horizon boven een oceaan gaat of een indrukwekkend dennenbos, één ding is duidelijk: in de natuur zijn geen rechte lijnen. Het minimalistische en organische design van de Galaxy S3 geeft de smartphone een vloeiende en golvende belijning. Bij het ontwerp van de Galaxy S3 stond de mens centraal en dit leidde tot een ergonomische en comfortabele gebruikerservaring. Dankzij de subtiele rondingen en een organisch lijnenspel ligt de Galaxy S3 smartphone extra prettig in de hand.


Galaxy S3

Mark Peters : 2012-05-08 10:30:00
Samsung Galaxy S3 Smartphone functies : Samsung heeft tijdens het Unpacked 2012 event in Londen de opvolger van de succesvolle Galaxy S2 smartphone aangekondigd; de Samsung Galaxy S3. Het design van de Galaxy S3 telefoon is geïnspireerd door de natuur. Zo wordt de nieuwe Samsung smartphone getekend door subtiele rondingen en een organisch lijnenspel. Daardoor ligt de Galaxy S3 smartphone lekker comfortabel in de hand. De krachtige verwisselbare 2100mAh batterij is goed voor 13 uur intensief gebruik. De Galaxy S3 Android telefoon is uitgerust met de onlangs geïntroduceerde Exynos 4 Quad processor. De Galaxy S3 is vanaf eind Mei 2012 in Nederland te koop in twee kleuren; bauw en wit.


Samsung Galaxy S3

Mark Peters : 2012-05-06 05:20:00
Samsung Galaxy S3 Android Smartphone officieel aangekondigd Derde generatie Galaxy Smartphone binnenkort al in Nederland verkrijgbaar. Samsung introduceert met trots de nieuwe Galaxy S3 een vooruitstrevende en innovatieve Android smartphone die speciaal is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. De Samsung Galaxy S3 is een smartphone die je stem herkent, je bedoelingen aanvoelt en je elk moment van de dag gemakkelijk digitale content laat delen. De nieuwe Samsung Galaxy S3 telefoon is zo intelligent dat hij het dagelijks leven eenvoudig maakt. De Galaxy S3 verkoop prijs is nog niet officieel bekend gemaakt, maar zal naar verwachting 595 Euro gaan kosten.






Nikon D750
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5