Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Nokia
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Acties & Aanbiedingen (1)
Apps (4)
Awards (1)
Corporatie (1)
Foto galerie (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Mobiele telefoon reviews (1)
Mobiele telefoons (14)
Mobile imaging (3)
Navigatie & GPS (5)
Smartphone reviews (2)
Smartphones (13)
Software (2)
Verkoop prijzen (3)


Nieuwe Nokia Smartphones ook met Carl Zeiss lens

Mark Peters : 2012-05-14 12:37:00
Nokia en Carl Zeiss verlengen samenwerking : Mobiele telefoon fabrikant Nokia en Carl Zeiss hebben vandaag bekend gemaakt dat zij de exclusieve samenwerking op het gebied van smartphone fotografie nogmaals verlengen. De eerdere samenwerking tussen de twee succesvolle bedrijven resulteerde onder andere in de beste camera smartphones op de markt: de Nokia N8 Smartphone en de Nokia 808 PureView. De Nokia 808 PureView camera telefoon combineert de hoogwaardige Carl Zeiss lens met de door Nokia ontwikkelde algoritmen en extreem hoge-resolutie beeldsensor. Samen zetten deze Nokia smartphones een nieuwe standaard voor mobiel fotograferen.


9292 App voor Nokia Lumia Smartphones

Mark Peters : 2012-04-15 09:15:00
Nieuwe 9292 App beschikbaar op Nokia Lumia Smartphones : Gebruiksvriendelijk reisadvies van deur tot deur met Windows Phone App. De nieuwe versie van de populaire 9292 app is vanaf nu verkrijgbaar voor Nokia Lumia Smartphones in de Windows Marketplace. Nokia heeft hiermee een regelrechte primeur, want het is de eerste partij die de 9292 app in de nieuwe look & feel aanbiedt. De nieuwe Windows Phone app is volledig uitgevoerd in de nieuwe 9292 huisstijl, die eind vorig jaar al te zien was op de vernieuwde website 9292 reisinformatie. Iedereen die op weg is naar werk, school of elke andere plek, krijgt via de 9292 app een volledig reisadvies van deur tot deur.


Nokia telefoon prijzen

Ilse Jurriën : 2012-04-11 11:15:00
Nokia telefoon prijzen : Waar Nokia vroeger heer en meester was binnen de mobiele telefonie markt heeft het bedrijf de laatste jaren lijdeloos toegekeken hoe meer en meer marktaandeel werd weggekaapt door high-end smartphones van de concurrent. Tijd voor een nieuwe strategie, zo werd in het eerste kwartaal vorig jaar bekend gemaakt dat Nokia een samenwerking aangaat met Microsoft, wat heeft geleid tot de interessante en vernieuwende Nokia Lumia smartphone serie. Ook nieuw is de Nokia Asha telefoon serie, bestaande uit slimme, geavanceerde mobiele telefoons die het verschil tussen smartphones en mobiele telefoons doet vervagen. Wij hebben een aantal interessante Nokia telefoons op rij gezet, met uitsluitend de laagste internet prijzen.


Nokia Maps Navigatie

Mark Peters : 2012-03-23 09:40:00
Nokia Maps gesproken navigatie voor Apple iOS en Android : Nokia Maps is natuurlijk de allerbeste gratis navigatie dienst op Nokia smartphones. Sinds de zomer van 2011 is deze dienst beschikbaar voor Apple iOS- en Android smartphone gebruikers om bestemmingen te zoeken en routes te plannen en te delen. Voor deze gebruikers bieden we nu ook gesproken wandel navigatie aan voor Nokia Maps. Op een iPhone, iPad of Android Smartphone / tablet (vanaf versie 2.3) open je Nokia Maps door via de internet browser van je apparaat te surfen naar m.maps.nokia.com. Om een route te plannen, voer je de bestemming in en kies je de juiste bestemming uit de lijst met suggesties.


Nokia Transport

Mark Peters : 2012-03-22 21:35:00
Nokia Transport Navigatie : Nokia heeft onlangs op Mobile World Congress 2012 in Barcelona Nokia Transport aangekondigd en vanaf nu kunnen bezitters van een Nokia Lumia Smartphone gratis gebruikmaken van de volledige versie van deze nieuwe Nokia navigatie applicatie. Met Nokia Transport plan je in meer dan 500 steden in 46 landen je route van A naar B met het openbaar vervoer. Voor 86 steden zijn er tijdschema’s van het openbaar vervoer beschikbaar. Nokia Transport bevat trajectinfo van bus, tram, trein en metro, zodat je routes kunt plannen tussen adressen of Points of Interest. Daarnaast geeft de Nokia Smartphone app ook weer hoe je kunt lopen naar je beginpunt, van halte naar halte en vanaf de laatste halte naar je eindbestemming.


Nokia Navigatie

Mark Peters : 2012-03-10 10:20:00
Gratis Navigatie op Nokia Smartphones : Als enige fabrikant biedt Nokia standaard GPS navigatie op zijn Symbian en Windows Smartphones. En dat is niet alleen gesproken turn-by-turn navigatie voor in de auto, maar zelfs wandelnavigatie wordt standaard gratis aangeboden. Er is wel nog een verschil, want met een Nokia Symbian Smartphone kun je offline (en dus gratis) navigeren en met een Nokia Windows Smartphone zoals de nieuwe Nokia Lumia 800 nog niet. In de toekomst zal dat door middel van een software update wel mogelijk zijn. Nokia biedt van meer dan 80 landen gratis de kaarten aan om via Wi-Fi te downloaden op je smartphone. En naast de route, vind je ook interessante plaatsen gemakkelijk met de Nokia navigatie.


Nokia 808 test foto's

Ilse Jurriën : 2012-03-01 12:15:00
Nokia 808 PureView test foto's : Eerder deze week lanceerde Nokia een nieuwe smartphone met wel hele bijzondere camera specificaties. De Nokia 808 draait op het vertrouwde Symbian Belle besturingssysteem van Nokia en is voorzien van de nieuwe PureView beeld technologieën. De Nokia 808 PureView beschikt over een beeldsensor met maar liefst 41 megapixels. Een dergelijke hoge resolutie en grote sensor hebben we nog niet eerder gezien op een smartphone. Door de 5x grotere sensor van de Nokia 808 wordt het maken van prachtige hoge resolutie foto's en vloeiende Full HD video's eenvoudiger dan ooit. De Nokia 808 beschikt over een lichtsterke Carl Zeiss lens die meer scherptediepte-controle biedt en ook beter presteert in omgevingen met weinig licht.


Nokia 808 Pureview

Mark Peters : 2012-02-29 14:15:00
Nokia 808 Pureview Smartphone : Nokia heeft op de Mobile World Congress 2012 in Barcelona een geavanceerde camera telefoon geïntroduceerd; de Nokia 808 Pureview. Met de introductie van de Nokia 808 PureView is een nieuw tijdperk in smartphone camera’s begonnen. Dit is de eerste Nokia smartphone die is uitgerust met PureView beeld technologieën. Deze moderne technologie van Nokia zal in de komende jaren worden ingezet om smartphones te voorzien van high-end foto- en video functionaliteit. De Nokia 808 PureView smartphone combineert een 41 Megapixel beeldsensor met een hoogwaardige Carl Zeiss lens en 'Pixel over Sampling' technologie.






Nikon D750
Sony Alpha 7 II camera
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5