2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Mobile imaging

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Nikon D3200 Video


Mark Peters : 2012-04-19 08:45:00
Nikon D3200 Video in 1080p Full HD : Nikon introduceert een nieuwe gebruiksvriendelijke digitale SLR camera met Full HD video ondersteuning. Als je een mijlpaal wilt vastleggen, bijvoorbeeld als je kindje zijn eerste stapjes zet of meedoet aan het toneelstuk op school, is een foto niet altijd genoeg. Neem met behulp van de handig geplaatste opnameknop je eigen prachtige 1080p D videofilms op en speel ze later af op je HD-TV. De grote beeldsensor en hoge lichtgevoeligheid van de Nikon D3200 camera leveren een buitengewone beeldkwaliteit op. De Nikon D3200 SLR camera is voorzien van een ingebouwde microfoon van hoge kwaliteit, maar als je nog een stapje verder wilt met het opnemen van geluid, kun je gebruikmaken van invoer via een optionele externe microfoon.


Nikon Coolpix projector camera


Mark Peters : 2012-04-15 12:25:00
Nikon Coolpix S1200pj projector camera : Je hoeft nooit meer met zijn allen rond een klein beeldschermpje te gaan zitten om foto’s, films of presentaties te bekijken. Want de nieuwe Nikon Coolpix S1200pj digitale camera met ingebouwde projector biedt zelfs nog meer manieren om verbinding te maken met je digitale bestanden, waardoor het nu nog gemakkelijk is om gemaakte opnamen uit te wisselen. De Nikon Coolpix S1200pj, die als opvolger van de succesvolle Nikon Coolpix S1100PJ projector camera geldt, is nu compatibel met Apple iPhone, iPad of iPod Touch, en kan met een Mac of Personal Computer worden verbonden, zodat je direct foto's en video films kunt projecteren op elk glad oppervlak.


Canon EOS C500 PL


Ilse Jurriën : 2012-04-13 09:40:00
Nieuwe Canon EOS C500 Cinema camera in ontwikkeling : Canon kondigt de ontwikkeling aan van een nieuwe digitale cinema camera voor registratie van videobeelden met een 4K resolutie (4.096 x 2.160 pixels). De Canon EOS C500 zal een 4K RAW-uitvoer bieden en zal verkrijgbaar zijn met een Canon EF-vatting en de industriestandaard PL-vatting. Deze Canon EOS C500 Cinema camera is bestemd voor filmmakers en Hi-res digitale productiehuizen. Tijdens NAB 2012 wordt een prototype van de EOS C500 digitale cinema camera getoond. NAB 2012 wordt van 16-19 april gehouden in Las Vegas, de VS, en is één van ’s werelds grootste evenementen voor video, omroepapparatuur en digitale media.


Panasonic GF5


Mark Peters : 2012-04-06 10:10:00
Panasonic GF5 met Scene Guide en Creative Control modus : Voor personen die voor het eerst een digitale systeemcamera met verwisselbare lens gebruiken biedt de Scene Guide in de Panasonic Lumix DMC-GF5 maar liefst 23 voorbeeld opnames, gemaakt door professionele fotografen. Gebruikers kunnen de opname kiezen die het meest overeenkomt met de situatie die zij zelf willen vastleggen. De optimale camera instellingen voor het vastleggen van het beeld worden dan automatisch gekozen (Scene Guide is in sommige opnamesituaties niet mogelijk). Bovendien kunnen werkwijze, technisch advies en aanbevolen verwisselbare lens worden weergegeven, zodat gebruikers kunnen leren fotograferen.


Nokia 808 Pureview


Mark Peters : 2012-02-29 14:15:00
Nokia 808 Pureview Smartphone : Nokia heeft op de Mobile World Congress 2012 in Barcelona een geavanceerde camera telefoon geïntroduceerd; de Nokia 808 Pureview. Met de introductie van de Nokia 808 PureView is een nieuw tijdperk in smartphone camera’s begonnen. Dit is de eerste Nokia smartphone die is uitgerust met PureView beeld technologieën. Deze moderne technologie van Nokia zal in de komende jaren worden ingezet om smartphones te voorzien van high-end foto- en video functionaliteit. De Nokia 808 PureView smartphone combineert een 41 Megapixel beeldsensor met een hoogwaardige Carl Zeiss lens en 'Pixel over Sampling' technologie.


Samsung Galaxy Note 10.1


Mark Peters : 2012-02-27 08:45:00
Samsung Galaxy Note 10.1 met S Pen : Op het Mobile World Congress 2011 in Barcelona heeft Samsung de Galaxy Note 10.1 aangekondigd, die creativiteit en productiviteit stimuleert. Op het 10.1 inch grote scherm kun je nog beter multi-tasken. Terwijl je internet pagina’s, video’s en applicaties naast elkaar bekijkt, kun je tegelijkertijd je creatieve invallen schetsen of opschrijven met de S Pen. De S Pen van de Galaxy Note 10.1, de meest geavanceerde pen in de markt, werkt perfect met de originele applicaties van de Note. Dankzij de verbeterde drukgevoeligheid en de ongekende nauwkeurigheid voelt het schrijven met de S Pen alsof je met een gewone balpen schrijft.


Nikon D800 foto functies en hulpmiddelen


Mark Peters : 2012-02-08 14:35:00
Nikon D800 creatieve hulpmiddelen : De Nikon D800 digitale SLR camera beschikt over een scala aan creatieve en praktische hulpmiddelen voor gebruikers die veel te druk zijn om nog wat tijd te besteden aan een nabewerking. De Nikon D800 beschikt over tal van ingebouwde functies, zo kunnen video beelden 'in de camera' eenvoudig worden bewerkt en is de D800 uitgerust met een handig retoucheermenu. Via het retoucheermenu beschikt de fotograaf over een reeks nuttige functies zoals NEF (RAW) beeldverwerking, het formaat van de foto's wijzigen, vertekeningen in het beeld corrigeren, fish-eye, miniatuur effect, rode-ogen correctie, diverse filtereffecten en beeld overlay.


Nikon D800 Video functies


Mark Peters : 2012-02-07 12:40:00
Nikon D800 Full HD video functies : Voor professionals die veelvoudig met video werken, biedt de nieuwe Nikon D800 digitale SLR camera alle gewenste flexibiliteit voor een reeks film applicaties. Met de Nikon D800 kunnen Full HD video films opgenomen worden in 30p, 25p en 24p, met de opties 60p, 50p en 25p bij 720p. Video clips kunnen maximaal een half uur lang zijn. Zoals al bij de Nikon D4, is opnemen in full HD mogelijk in zowel op FX als op DX formaten, wat de videograaf een uitzonderlijke vrijheid geeft. De Nikon D800 SLR camera is verkrijgbaar vanaf eind maart en heeft een advies verkoop prijs van €2900,- Euro inclusief BTW.






Samsung Galaxy S8
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera