Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Canon
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (6)
Acties & Aanbiedingen (7)
Apps (1)
Awards (4)
Camcorders (1)
Digitale camera (25)
Digitale camera test (2)
Evenementen & Beurzen (1)
Firmware (1)
Flitser (2)
Foto galerie (10)
Geruchten & Speculaties (3)
Innovaties (1)
Mobile imaging (2)
Monitoren (1)
Nieuwe digitale cameras (20)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (10)
Online foto service (1)
Printers (11)
Verkoop prijzen (4)
Video's (3)


Canon EOS M test foto's

Ilse Jurriën : 2012-07-24 12:25:00
Canon EOS M test foto's : Gisteren heeft Canon haar eerste systeem camera aangekondigd, de Canon EOS M. Deze nieuwe EOS camera biedt de beeldkwaliteit van een digitale SLR, maar met het formaat van een digitale compact camera. De 18 megapixel Canon EOS M is een gebruiksvriendelijke camera die zowel door beginnende als gevorderde fotografen eenvoudig bediend kan worden. Dat de camera compact is kunnen we eenvoudig nagaan aan de hand van de specificaties (108.6 x 66.5 x 32.3 mm). Maar over de beeldkwaliteit oordelen we liever wanneer we ook echt wat foto's hebben gezien die gemaakt zijn met de Canon EOS M. Canon Japan heeft een negental test foto's vrijgegeven, zodat iedereen de beeldkwaliteit van de nieuwe Canon EOS M systeem camera kan beoordelen.


Canon EF-M 18-55mm lens

Mark Peters : 2012-07-24 11:37:00
Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM zoom lens : Canon introduceert een veelzijdig en eenvoudig mee te nemen zoom objectief van 18-55mm met EF-M-vatting voor de nieuwe Canon EOS M digitale systeemcamera. De Canon EF-M 18-55mm lens is de perfecte partner voor het maken van foto's en video's; van fantastische landschappen en mooie portretten tot snelle actiefoto's. De Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM is een hoogstaand, standaard zoomobjectief die geschikt is voor dagelijks gebruik. Met Movie Servo AF neem je eenvoudig hoogwaardige videofilms op die altijd zijn scherpgesteld. De functie maakt gebruikt van Inner Focus en STM (stappen motor technologie) voor een geruisloze en continue scherpstelling in de video opnamestand.


Canon EF-M 22mm lens

Mark Peters : 2012-07-24 11:35:00
Canon EF-M 22mm f/2 STM pancake groothoeklens : Canon introduceert een 22mm groothoek objectief met EF-M-vatting - ideaal voor indrukwekkende landschapfoto's en alledaagse fotoreportages met de nieuwe Canon EOS M systeemcamera. De nieuwe Canon EF-M 22mm lens heeft een maximaal diafragma van f/2.0 en produceert verbluffende foto’s en video's in situaties met weinig omgevingslicht. De Canon EF-M 22mm lens met zijn lichte behuizing en stijlvolle buitenkant van aluminium is eenvoudig mee te nemen en wordt geleverd met Canon EF-M-vatting die is afgestemd op je Canon EOS M camera. Met de Canon EF-M 22mm f/2 STM lens maak je indrukwekkende professionele opnamen met een vloeiende, onscherpe achtergrond om je onderwerp te benadrukken.


Canon EOS M Mount adapter

Mark Peters : 2012-07-23 21:50:00
Canon EOS EF-M Mount adapter : Met de nieuwe Canon EF-M mount adapter bevestig je elk objectief uit Canon’s enorme assortiment EF- en EF-S lenzen op de nieuwe Canon EOS M systeemcamera, bijvoorbeeld speciale objectieven zoals Macro en Fish Eye. De uitstekend bij de Canon EOS M camera passende kleine en lichte Canon EOS M Mount adapter neem je gemakkelijk met je mee, waar je ook naar toe gaat. Hiermee kun je EF-M-vatting op je Canon EOS M systeemcamera gebruiken om de lenzen uit het Canon's uitgebreide EOS assortiment te bevestigen. Er gaat een wereld vol creatieve fotografie voor je open.


Canon Speedlite 90EX

Mark Peters : 2012-07-23 20:35:00
Canon Speedlite 90EX flitser : Canon introduceert een nieuwe compacte, hoogwaardige flitser voor prachtig belichte opnamen, zoals portretten en scènes binnenshuis, plus creatieve lichteffecten. De Canon Speedlite 90EX is de perfecte partner voor de tevens nieuwe Canon EOS M systeemcamera. Deze nieuwe Speedlite flitser ideaal voor het verlichten van donkere taferelen en nachtscènes zoals een feest of een barbecue in de schemering. Deze Canon flitser is ook perfect als een invulflitser voor het maken van opnamen met de zon achter je. Ondanks zijn uiterst geringe afmetingen beschikt de Canon Speedlite 90EX over voldoende kracht. Om de afmetingen en het gewicht van de flitser zo klein mogelijk te houden, werkt de Canon 90EX op twee AAA / LR03 batterijen.


Canon EOS M Accessoires

Mark Peters : 2012-07-23 10:15:00
Nieuwe Canon EOS M Lenzen & Accessoires : Toekomstige eigenaren van de nieuwe Canon EOS M systeemcamera kunnen elk onderwerp met vertrouwen vastleggen omdat het gebaseerd is op de ondersteuning door het meest uitgebreide fotosysteem ter wereld. Of u nu de details van een close-up wilt fotograferen of wilt inzoomen op een onderwerp in de verte, voor maximale flexibiliteit is elk van de lenzen uit het uitgebreide assortiment Canon EF-objectieven via de nieuwe Mount Adapter EF-EOS M op de Canon systeemcamera aan te sluiten. De nieuwe Canon EOS M digitale camera zal vanaf begin oktober 2012 in Nederland te koop zijn.


Canon EOS M systeem camera

Ilse Jurriën : 2012-07-21 19:30:00
Nieuwe Canon EOS M systeem camera : Eindelijk lijkt het dan zover te zijn, ook Canon gaat overstag en komt met haar eerste compacte systeem camera, de Canon EOS M. Een geavanceerde digitale camera met verwisselbare lenzen, maar kleiner dan een digitale SLR camera, door het ontbreken van een spiegel - die tussen de lens en de sensor geplaatst zit bij de SLR camera. De afgelopen jaren hebben we alle professionele camera fabrikanten al voorbij zien komen met een eigen systeem camera. De PEN serie van Olympus, de Lumix G Micro serie van Panasonic, de NX serie van Samsung, de 1 serie van Nikon etc. Tot op heden bleef het bij Canon stil, maar er lijkt nu toch echt beeldmateriaal te zijn van de nog niet officieel geïntroduceerde Canon EOS M systeem camera.


Canon PowerShot A2300 review

Mark Peters : 2012-07-21 15:00:00
Canon PowerShot A2300 review : In het eerste kwartaal van dit jaar introduceerde Canon een nieuwe instap digitale camera voor beginnende fotografen en gezinnen met een beperkt budget. De Canon PowerShot A2300 is een 16 megapixel digitale camera met een stijlvolle metalen behuizing. Het slanke ontwerp oogt elegant en herbergt een 5x optische zoom lens en een 2,7" LCD display. Ter compensatie van een optisch beeldstabilisatie systeem is de PowerShot A2300 uitgerust met Digital IS, om ook in slechte lichtomstandigheden redelijke foto's te kunnen maken. Verder is de Canon PowerShot A2300 in staat om video's op te nemen in een 720p HD resolutie. Wij hebben de gebruiksvriendelijke PowerShot A2300 meegenomen voor een praktijk test.






Nikon D750
Canon EOS 7D Mark 2 digitale SLR camera
Canon EOS 7D Mark II
Canon PowerShot G7X compact camera
Canon PowerShot G7 X
Canon PowerShot digitale compact camera's
Canon bridge camera's
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
Canon PowerShot D30
Canon PowerShot S200
Canon IXUS camera's
Canon PowerShot SX700 HS
Canon 1200D
Canon PowerShot G1 X Mark 2 digitale camera
Canon PowerShot G1 X Mark II
Canon EOS 1200D
Canon compact camera's
Canon IXUS 265 HS
Canon PowerShot SX600 HS
Canon PowerShot N100
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5