LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Nokia Smartphones

Mark Peters : 2011-10-22 13:40:00
Nokia 700 & 701 Smartphones : Nokia heeft onlangs een tweetal nieuwe smartphones aangekondigd. Deze Nokia smartphones combineren een breed scala aan nieuwe mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien zijn de nieuwe Nokia Smartphones voorzien van de nieuwste Symbian Belle software. De Nokia 700 en Nokia 701 zijn een uitbreiding op de huidige reeks Nokia Symbian smartphones. De Nokia Smartphones beschikken beide over Near Field Communication (NFC) en bieden dankzij Symbian Belle de meest persoonlijke gebruikersinterface van dit moment. De nieuwe Nokia smartphones beschikken beide over een vernieuwend ontwerp en uitstekende digitale fotografie en beeldverwerking.


iPhone 4S tarieven

Mark Peters : 2011-10-22 00:15:00
Tarieven iPhone 4S T-Mobile : T-Mobile Nederland maakt tarieven iPhone 4S bekend. T-Mobile biedt vanaf 28 oktober 2011 de nieuwe Apple iPhone 4S aan. De Apple iPhone 4S van T-Mobile is beschikbaar vanaf € 29,95 voor de 16GB iPhone 4S, € 129,95 voor de 32GB iPhone 4S en € 229.95 voor de 64GB iPhone 4S. Al vanaf vrijdag 21 oktober 2011 start de voorverkoop van de Apple iPhone 4S via onder meer de T-Mobile Shops en de T-Mobile website. Tom Teunissen, Directeur Sales bij T-Mobile "De iPhone is erg populair bij onze klanten. Wij waren de eerste provider die de iPhone in Nederland introduceerde. We blijven ons onderscheiden door het aanbieden van onbeperkt internet voor een vast bedrag en gratis toegang tot onze ruim HotSpots”.


HTC Sensation XL

Mark Peters : 2011-10-15 14:30:00
HTC Sensation XL Smartphone met Beats Audio : HTC, fabrikant van innovatie smartphones & accessoires, introduceert de HTC Sensation XL mobiele telefoon met geïntegreerde Beats Audio. Deze nieuwste HTC Smartphone is het resultaat van de samenwerking tussen HTC en Beats en brengt met een 4.7 inch beeldscherm en indrukwekkende geluidservaring en mobiele entertainment naar een geheel nieuw level. Met de eerder aangekondigde HTC Sensation XE smartphone en de nieuwe Sensation XL profiteren HTC klanten van een sterk aanbod van HTC Smartphones geïntegreerd met Beats Audio. De HTC Sensation XL smartphone heeft een advies prijs van 599,00 Euro inclusief BTW.


BlackBerry Bold 9900

Mark Peters : 2011-10-14 21:35:00
Nieuwe BlackBerry Bold 9900 te koop bij BelCompany : BelCompany heeft onlangs de beschikbaarheid aan van de nieuwe BlackBerry Bold 9900 smartphone van Research In Motion. De BlackBerry Bold 9900 is de dunste BlackBerry Smartphone ooit, slechts 10.5mm, die de perfecte combinatie van een QWERTY keyboard en is voorzien van een mooi en duidelijk touchscreen. De BlackBerry Bold 9900 van Belcompany is tevens de eerste BlackBerry smartphone met ingebouwde ondersteuning voor Near Field Communications (NFC), een technologie die vele mogelijkheden biedt, zoals het linken van telefoon accessoires of het lezen van Smart Poster Tags.


iPhone 4S

Mark Peters : 2011-10-09 19:00:00
Apple iPhone 4S Smartphone : Apple introduceert de nieuwe langverwachte iPhone 4S, de beste iPhone van Apple tot nu toe, met geheel nieuwe innovatieve functies waaronder een dual-core chip voor razendsnelle multimedia prestaties en een fantastische weergave; een vernieuwde digitale camera met geavanceerde optische lens, HD Video (1080p) opname functionaliteit en Siri, een intelligente assistent die je altijd en overal gewoon vragen kunt stellen. De nieuwe iPhone 4S smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Apple iPhone 4S prijzen en abonnementen voor de Nederlandse markt worden binnenkort bekendgemaakt.


HTC Sensation XE

Mark Peters : 2011-10-02 13:40:00
HTC Sensation XE Smartphone met Beats audio technologie : HTC Nederland heeft onlangs een nieuwe muziek smartphone aangekondigd; de HTC Sensation XE. Dit is de eerste mobiele telefoon in een nieuwe serie HTC smartphones met geïntegreerde Beats Audio technologie. HTC Smartphones met Beats leveren een indrukwekkende geluidskwaliteit alsof je in een muziekstudio zit. De nieuwe HTC Sensation XE smartphone bevat de succesvolle kenmerken van de bestaande HTC Sensation en zet daarnaast met Beats een nieuwe standaard voor audio kwaliteit in de mobiele markt. De HTC Sensation XE telefoon biedt de ultieme ervaring inclusief hoogwaardig audio geluid.


Samsung Galaxy S Plus White

Mark Peters : 2011-10-02 12:30:00
Samsung Galaxy S Plus White Edition : KPN mobiel en Samsung steunen de stichting Pink Ribbon. Voor elke Samsung Galaxy S Plus White die verkocht wordt, doneren Samsung en KPN € 10,- aan Stichting Pink Ribbon. Bovendien krijg je een Pink Ribbon sticker bij je Samsung Galaxy smartphone meegeleverd, om te laten zien dat jij de Pink Ribbon organisatie steunt. De Samsung Galaxy S Plus is alweer de nieuwste telg in de de Samsung Galaxy smartphone assortiment. De nieuwe Samsung Galaxy S Plus White is voorzien van een 1,4 GHz single-core Qualcomm processor. Wie technisch goed onderlegd is zal begrijpen dat dit uniek is. Sterker nog, het is één van de krachtigste processors die momenteel in een smartphone te vinden is.


Samsung Omnia W

Ilse Jurriën : 2011-09-30 10:45:00
Samsung Omnia W smartphone : Samsung introduceert haar eerste Microsoft Windows Mango phone. De Samsung Omnia W is een compacte en stijlvolle smartphone waarmee je eenvoudig je sociale netwerken kunt onderhouden. Met de People Hub applicatie blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je sociale netwerken. De Samsung Omnia W smartphone beschikt over een 1,4 GHz processor waarmee je razendsnel al je multimedia deelt met je vrienden en familie. Foto's en video's gemaakt met de 5 Megapixel camera van de Samsung Omnia W ogen kraakhelder en levensecht dankzij het grote 3.7" Super Amoled display.






D3300
Olympus OM-D E-M10
Pentax 645Z
Nikon 1 J4
Nikon Coolpix S810c
Sony A7S
Panasonic Lumix GH4
Canon PowerShot SX700 HS
Nikon Coolpix P600
Nikon Coolpix P530
Samsung NX mini
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5