2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON NINTENDO OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Smartphones
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Acties & Aanbiedingen (5)
Apps (4)
Camcorders (4)
Computer & Game console (5)
Corporatie (4)
Digitale camera (11)
Digitale camera test (8)
Geheugenkaart & Flash drives (2)
Home entertainment (3)
Laptops & Notebooks (2)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (9)
Mobile imaging (6)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (9)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (1)
Pricewatch (1)
Prijsvraag (1)
Printers (5)
Smart TV (3)
Smartphones (10)
Tablets (5)
Test foto's & Foto galerie (4)


Samsung Galaxy Nexus


Mark Peters : 2011-10-22 19:40:00
Samsung Galaxy Nexus Android 4.0 Smartphone : Samsung en Google hebben afgelopen week de Samsung Galaxy Nexus geïntroduceerd. Dit is de eerste Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Smartphone ter wereld. De Samsung Galaxy Nexus is een krachtige en supersnelle Android 4.0 smartphone. Ook kun je met de nieuwe Samsung Galaxy Nexus smartphone supersnel internetten en multi-tasken dankzij de krachtige 1.2GHz dual-core processor. De Galaxy Nexus van Samsung is voorzien van een 4,65-inch HD Super AMOLED beeldscherm. HD video films kijken en mobiele spelletjes spelen met superieure beeldkwaliteit, de Samsung Galaxy Nexus kan het met gemak aan.


Samsung Galaxy S Plus White


Mark Peters : 2011-10-02 12:30:00
Samsung Galaxy S Plus White Edition : KPN mobiel en Samsung steunen de stichting Pink Ribbon. Voor elke Samsung Galaxy S Plus White die verkocht wordt, doneren Samsung en KPN € 10,- aan Stichting Pink Ribbon. Bovendien krijg je een Pink Ribbon sticker bij je Samsung Galaxy smartphone meegeleverd, om te laten zien dat jij de Pink Ribbon organisatie steunt. De Samsung Galaxy S Plus is alweer de nieuwste telg in de de Samsung Galaxy smartphone assortiment. De nieuwe Samsung Galaxy S Plus White is voorzien van een 1,4 GHz single-core Qualcomm processor. Wie technisch goed onderlegd is zal begrijpen dat dit uniek is. Sterker nog, het is één van de krachtigste processors die momenteel in een smartphone te vinden is.


Samsung Omnia W


Ilse Jurriën : 2011-09-30 10:45:00
Samsung Omnia W smartphone : Samsung introduceert haar eerste Microsoft Windows Mango phone. De Samsung Omnia W is een compacte en stijlvolle smartphone waarmee je eenvoudig je sociale netwerken kunt onderhouden. Met de People Hub applicatie blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je sociale netwerken. De Samsung Omnia W smartphone beschikt over een 1,4 GHz processor waarmee je razendsnel al je multimedia deelt met je vrienden en familie. Foto's en video's gemaakt met de 5 Megapixel camera van de Samsung Omnia W ogen kraakhelder en levensecht dankzij het grote 3.7" Super Amoled display.


Samsung Wave Smartphones


Mark Peters : 2011-09-04 02:25:00
Nieuwe Samsung Wave Smartphones : Samsung heeft op de IFA 2011 beurs in Berlijn drie nieuwe Samsung Wave smartphones aangekondigd. De nieuwe Samsung Wave Smartphones draaien op het Bada 2.0 besturingsysteem. Het topmodel is de Samsung Wave 3 smartphone, gevolgd door de Samsung Wave M die uitermate geschikt is voor sociale netwerken. De Samsung Wave Y smartphone is het instap model uit het vernieuwde Wave Smartphone assortiment. Met bada 2.0 komt een reeks van extra mogelijkheden beschikbaar, zoals Multi-tasking, Wi-Fi direct, stemherkenning en Near Field Communication (als extra optie). Ook kunnen Samsung Wave Smartphone gebruikers foto’s en bestanden uitwisselen zonder internetgebruik of datakosten.


Samsung Galaxy Note


Mark Peters : 2011-09-02 21:50:00
IFA 2011 Nieuws - Samsung Galaxy Note Android Smartphone : Samsung heeft een nieuwe Galaxy Smartphone aangekondigd op de IFA 2011 Show in Duitsland. De Samsung Galaxy Note biedt de voordelen van een moderne tablet, maar heeft het formaat van een smartphone. Handig om dus overal mee naar toe te nemen. Met de Galaxy Note creëert Samsung een geheel nieuwe smartphone ervaring. De Samsung Galaxy Note, die draait op het Android besturingssysteem, biedt onderweg veel meer mogelijkheden en nog meer gemak. De Galaxy Note van Samsung heeft een supergroot 5,3-inch HD Super AMOLED kleuren display, het grootste schermformaat van alle Smartphones momenteel op de markt.


Samsung Galaxy Xcover


Ilse Jurriën : 2011-08-22 17:50:00
Samsung Galaxy Xcover smartphone : Samsung lanceert een nieuwe Galaxy smartphone voor jouw drukke, actieve en sociale leven. De Samsung Galaxy Xcover GR-S5690 is een touchscreen smartphone met volop mogelijkheden om je sociale media netwerken te onderhouden en is dankzij het stof- en waterproof design ook bestand tegen jouw actieve levensstijl. De Samsung Galaxy Xcover is gemaakt van robuuste materialen om slijtage te voorkomen en is waterproof tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten. Daarmee is de Samsung Galaxy Xcover telefoon bestand tegen kleine ongelukjes uit het dagelijks leven, terwijl je wél een slanke en stijlvolle smartphone gebruikt.


Samsung Galaxy S2 smartphone


Ilse Jurriën : 2011-07-09 10:30:00
Verkoop Samsung Galaxy S2 smartphone loopt storm : De verkoop van de Samsung Galaxy S2 smartphone loopt enorm hard. De populaire Samsung Galaxy S2 (Model Samsung GT-I9100) is pas 55 dagen verkrijgbaar, en is wereldwijd al meer dan 3 miljoen keer over de toonbank gegaan. Omgerekend betekend dit dat er elke 1,5 seconde iemand op de wereld een Samsung Galaxy S2 smartphone heeft gekocht. Dit maakt de Samsung Galaxy S2 nog populairder dan zijn voorganger, de Galaxy S. De Samsung Galaxy S smartphone was 85 dagen verkrijgbaar (30 dagen langer), toen het 3 miljoenste exemplaar verkocht werd.


Samsung Galaxy Z


Ilse Jurriën : 2011-07-07 20:55:00
Samsung Galaxy Z smartphone : De populaire Samsung Galaxy S2 krijgt er een klein broertje bij; de Samsung Galaxy Z. De nieuwe Samsung Galaxy Z is een stijlvolle Android 2.3 smartphone met een 1Ghz dual-core processor en een Super Clear LCD scherm van maar liefst 4,2". De Samsung Galaxy Z is goed betaalbaar, maar laat je toch van alle Android voordelen genieten, zoals de Android Market waar meer dan 200.000 spellen en applicaties aangeboden worden. Ook sociale netwerken als Facebook, Twitter en YouTube staan voorgeïnstalleerd op de Samsung Galaxy Z smartphone. Deze nieuwe Galaxy smartphone kan bij de Zweedse telecom aanbieder '3' al besteld worden voor 3995 SEK (440 Euro). In combinatie met een abonnement is de Samsung Galaxy Z gratis te verkrijgen.


Samsung Galaxy S Plus


Ilse Jurriën : 2011-06-12 11:45:00
Samsung Galaxy S Plus smartphone : Samsung lanceert een nieuwe Galaxy mobiele telefoon. De nieuwe Samsung Galaxy S Plus smartphone is de verbeterde versie van de populaire Samsung Galaxy S, waar vorig jaar wereldwijd 10 miljoen exemplaren van werden verkocht. De Samsung Galaxy S Plus smartphone is sneller dan zijn voorganger dankzij de krachtige 1,4 GHz processor en Android 2.3 Gingerbread. Dit is de laatste versie van ’s werelds populairste besturingssysteem voor smartphones. De Samsung Galaxy S Plus mobiele telefoon gaat dankzij zijn haarscherpe Super AMOLED display zuinig om met de batterij, die bovendien 10% in capaciteit is toegenomen.


Samsung Nexus S


Ilse Jurriën : 2011-06-02 12:25:00
De Samsung Nexus S is ’s werelds eerste telefoon die draait op Android 2.3, de nieuwste versie van het Android platform van Google. De Samsung Google Nexus S is een krachtige smartphone met de nieuwste multimediafeatures. Voor een briljante kijkervaring is de Samsung Nexus S uitgerust met Samsung’s Super LCD touchscreen. Het 4 inch contourdisplay heeft een ergonomisch design dat licht gebogen is. Dat belt prettig als je de smartphone tegen je oor houdt. Met een 1 GHz applicatieprocessor haal je met de Samsung Nexus S razendsnel bestanden naar je toe, kun je HD-waardige multimediacontent bekijken en verschijnen 3D graphics haarscherp op het display.






Nintendo Switch review
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera