2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Acties & Aanbiedingen (5)
Apps (4)
Camcorders (4)
Computer & Game console (5)
Corporatie (4)
Digitale camera (11)
Digitale camera test (8)
Geheugenkaart & Flash drives (2)
Home entertainment (3)
Laptops & Notebooks (2)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (9)
Mobile imaging (6)
Monitoren & Beeldschermen (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (9)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (1)
Pricewatch (1)
Prijsvraag & Competities (1)
Printers (5)
Smart TV (3)
Smartphones (10)
Tablets (5)
Test foto's & Foto galerie (4)


Samsung PL210


Dennis Hissink : 2011-01-12 16:16:16
Samsung PL210 digitale camera : Digitale camera’s vormen slechts een klein deel van het indrukwekkende assortiment consumentelektronica dat Samsung in huis heeft. Toch is dit segment van belang en het lijkt er op dat Samsung dit jaar wel eens zich meer dan voorheen gaat richten op fotografie. Voor de beginnende fotograaf introduceerde Samsung tijdens de CES 2011 (Consumer Electronics Show) in Las Vegas een nieuwe groothoek megazoom camera; de Samsung PL210. De slimme extra’s van de Samsung PL210 digitale camera maken het makkelijker dan ooit om te fotograferen. Via de intuïtieve Smart Access User Interface schiet je onderweg de meest heldere en gedetailleerde foto’s van landschappen, dieren en mensen.


Samsung WB210


Dennis Hissink : 2011-01-12 15:30:15
Samsung WB210 digitale camera : Tijdens de afgelopen Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas presenteerde Samsung een grote reeks nieuwe consumentenproducten. In het brede assortiment van deze elektronicareus is onder andere het camerasegment vernieuwd met enkele digitale compactcamera’s waaronder de Samsung WB210. Deze nieuwe Samsung compactcamera heeft een groot zoombereik (12x optische zoom) en begeeft zich daarmee in het populaire megazoom camerasegment. De slimme extra’s van de Samsung WB210 groothoekcamera maakt het makkelijker dan ooit om te fotograferen. De Samsung WB210 megazoom camera is vanaf maart verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 279 incl. BTW.


Samsung Notebook 9


Dennis Hissink : 2011-01-12 14:14:14
Samsung Notebook 9 gaat concurrentie met Macbook Air aan : “Wat Apple kan, kunnen wij beter” moet Samsung gedacht hebben. Groots gepresenteerd en nadrukkelijk verwijzend naar de Apple Macbook Air, stond de nieuwe Samsung notebook uit de Notebook 9-serie vol in de belangstelling. Degenen die het beste van het beste willen op het gebied van design, prestaties en gebruiksgemak, kiezen voor de notebooks uit de Notebook 9 serie van Samsung. Met een gewicht van 1,31 kilo en een dikte van 16,3 millimeter zijn de 13 inch notebooks makkelijk mee te nemen. De Notebook 9 serie is verpakt in duralumin. Dit is een lichtgewicht materiaal uit de luchtvaartindustrie dat twee keer zo sterk is als aluminium.


Samsung Home Theater Systems


Dennis Hissink : 2011-01-12 14:04:14
Samsung Home Theater Systems op CES 2011 : Samsung presenteerde op de International Consumer Electronics Show in Las Vegas Home Theater Systems en Blu-ray spelers die een stijlvol design combineren met een superieure beeld- en geluidskwaliteit. Bij de Samsung Home Theater Systems springen de kubistische HT-D7100 en de HT-D7200 met de waterdrop design speakers in het oog. De laatste set bevat bovendien ’s werelds dunste 3D Blu-ray speler BD-D7500, die als een kunstwerk aan de muur gehangen kan worden. Wie van een minimalistisch design houdt, kiest voor de 3D Blu-ray speler BD-D7000. De Samsung Home Theater Systems en Blu-ray spelers zijn vanaf april in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijzen zijn nog niet bekend.


Samsung Smart TV


Dennis Hissink : 2011-01-12 12:10:12
Samsung Smart TV verrijkt beleving in huiskamer : Als het aan Samsung ligt, verandert de beleving van het TV-kijken van nu totaal. Samsung presenteerde op de CES in Las Vegas de Samsung Smart TV. Deze slimme TV biedt meer dan TV-kijken alleen. De Samsung Smart TV brengt TV-kijken, Video on Demand, internet en entertainment naar het hart van de woonkamer. In Samsung Apps, ’s werelds eerste en grootste Apps store voor TV’s, vind je volop content die toegang geeft tot betaalde en gratis Apps. Het ‘One Design’ van de Samsung Smart TV is indrukwekkend. Samsung heeft de randen van de slimme TV’s tot 80% smaller gemaakt. Deze ultradunne randen zorgen voor een groter beeld en een grotere kijkhoek.


Samsung tablet


Dennis Hissink : 2011-01-12 09:45:09
Samsung Sliding PC 7 tablet tijdens CES 2011 : De drukte op de Samsung booth bevestigde het vermoeden dat Samsung tijdens de CES show in Las Vegas flink ging uitpakken. Een van die opvallende producten was een nieuwe tablet. Een zogenaamde Sliding tablet die in maart op de Nederlandse markt geïntroduceerd gaat worden. De Samsung PC7 tablet is een nieuwe categorie mobiel PC. De Samsung Sliding PC 7 combineert de voordelen van een tablet met die van een notebook. Het display van de Samsung Sliding PC 7 kun je in een handomdraai verschuiven, waardoor een fysiek toetsenbord verschijnt dat op een toetsenbord van een notebook lijkt. Hierdoor kun je op de Samsung Sliding PC 7 snel en gemakkelijk typen. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend.


Samsung HMX-Q10


Dennis Hissink : 2011-01-12 09:10:09
Samsung HMX-Q10 camcorder : Samsung lanceert met de HMX-Q10 een compacte en handige camcorder voor een betaalbare prijs. De Samsung HMX-Q10 combineert ’s werelds eerste Switch Grip met Easy Operation via een LCD-scherm. De Switch Grip technology zorgt er voor dat de oriëntatie van het display zich aanpast aan hoe de camcorder wordt vastgehouden. Hoe je de Samsung Q10 ook houdt, het LCD-display draait automatisch mee, waardoor je zelfs vanuit moeilijke posities je video-opnamen kunt bekijken en de camcorder kunt bedienen. Ook voor linkshandigen is de Switch Grip ideaal. De Samsung HMX-Q10 is ’s werelds eerste camera die meedenkt met linkshandigen. De Samsung HMX-Q10 is verkrijgbaar vanaf maart voor een verkoopadviesprijs van € 299.


Samsung SMX-F50


Dennis Hissink : 2011-01-12 08:55:55
Samsung SMX-F50 camcorder : Voor degenen die een betaalbare camcorder willen om bijzondere familiemomenten vast te leggen, heeft Samsung de SMX-F50 ontwikkeld. Dankzij het compacte en lichtgewicht design wil je de Samsung F50 camcorder altijd bij je hebben. De 65x zoom brengt je dichter bij de emotie van het moment. Ben je bang dat de muziek je kinderen overstemt? De functie Smart BGM zorgt ervoor dat de stemmen altijd goed hoorbaar zijn. Met een ongekende opnametijd van 6 uur en 20 minuten (met een 16 GB geheugenkaart) en de mogelijkheid om H.264 video’s te maken, neemt de Samsung SMX-F50 anderhalf keer langer op dan de huidige modellen. De Samsung SMX-F50 is verkrijgbaar vanaf februari in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 199 incl. BTW.


Samsung HMX-H300


Dennis Hissink : 2011-01-11 13:28:13
Samsung HMX-H300 camcorder : Samsung heeft tijdens de afgelopen CES 2011 in Las Vegas flink uitgepakt. De Samsung booth was groots opgezet met de mogelijkheid van een touch-and-try van veel nieuwe producten. De Samsung H300 camcorder is een van deze nieuwe producten die tijdens de Consumer Electronic Show werd geïntroduceerd. De Samsung HMX-H300 is een camcorder die speciaal is ontworpen voor families. Gebruiksvriendelijk, een lange accuduur, een 3-inch LCD touchscreen en een uitstekende beeldkwaliteit zijn de hoofdkenmerken van deze nieuwe Samsung camcorder. De Samsung HMX-H300 combineert de hoogwaardige technologie met handige functies die het gebruik van de camcorder plezierig maken.


Samsung SH100


Dennis Hissink : 2011-01-04 19:27:01
Samsung SH100 digitale camera : Net voordat de CES 2011 van start gaat, introduceert Samsung een nieuwe digitale compactcamera met Wi-Fi support: de Samsung SH100. De Samsung SH100 heeft veel kenmerken van de ST80 overgenomen, maar biedt een interessanter zoombereik. De foto’s die je met de Samsung SH100 Wi-Fi camera maakt, kun je via internet en je sociale netwerken direct met vrienden en familie delen. Waar ter wereld je ook bent. Je haalt alles uit de Samsung SH100 als je ‘m verbindt met je andere Samsung devices. Zo kun je bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S smartphone als afstandsbediening voor de camera gebruiken, terwijl je thuis op je Samsung TV met DLNA van je foto’s op groot formaat geniet.


Samsung camera reviews


Dennis Hissink : 2011-01-01 22:00:00
Samsung NX100 systeem camera review : De Samsung NX100 is een nieuwkomer in het populaire segment van systeemcamera’s. Een verzamelnaam voor een groep camera’s van verschillende fabrikanten maar met een gemeenschappelijke deler; het ontbreken van een spiegel. De Samsung NX100 is een opvallend ontworpen camera met relatief kleine afmetingen en een gemiddeld laag gewicht. Echter de werkelijke innovatie is niet zo zeer in de camera terug te vinden, maar in de lens. Met de Samsung NX100 wordt de i-Fn lens geïntroduceerd.

• Lees onze volledige Samsung NX100 review.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera