LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Acties & Aanbiedingen (5)
Apps (4)
Camcorders (4)
Computer (5)
Corporatie (4)
Digitale camera (11)
Digitale camera test (8)
Foto galerie (4)
Geheugenkaarten (2)
Home entertainment (3)
Laptops & Notebooks (2)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (9)
Mobile imaging (6)
Monitoren (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (9)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (1)
Pricewatch (1)
Prijsvraag (1)
Printers (5)
Smartphones (10)
Tablets (5)
TV (3)


Samsung Wave Smartphones

Mark Peters : 2011-09-04 02:25:00
Nieuwe Samsung Wave Smartphones : Samsung heeft op de IFA 2011 beurs in Berlijn drie nieuwe Samsung Wave smartphones aangekondigd. De nieuwe Samsung Wave Smartphones draaien op het Bada 2.0 besturingsysteem. Het topmodel is de Samsung Wave 3 smartphone, gevolgd door de Samsung Wave M die uitermate geschikt is voor sociale netwerken. De Samsung Wave Y smartphone is het instap model uit het vernieuwde Wave Smartphone assortiment. Met bada 2.0 komt een reeks van extra mogelijkheden beschikbaar, zoals Multi-tasking, Wi-Fi direct, stemherkenning en Near Field Communication (als extra optie). Ook kunnen Samsung Wave Smartphone gebruikers foto’s en bestanden uitwisselen zonder internetgebruik of datakosten.


Samsung SMX-F70 camcorder

Mark Peters : 2011-09-02 22:50:00
IFA 2011 Nieuws - Samsung SMX-F70 SD camcorder : Op de IFA elektronica beurs in Berlijn heeft Samsung een nieuwe SD camcorder geïntroduceerd. De Samsung SMX-F70 een echte familie camcorder die een uitstekende beeldkwaliteit biedt voor een betaalbare prijs. De Samsung SMX-F70 is de enige SD camcorder op de markt die een CMOS beeldsensor bevat voor progressive (1280x780) video opnamen met 25 frames per seconde. Met de SMX-F70 brengt Samsung hoogwaardige opname kwaliteit en high-end video functies samen in een compact en betaalbare camcorder, waar de hele familie jarenlang van kan genieten.


Samsung Galaxy Note

Mark Peters : 2011-09-02 21:50:00
IFA 2011 Nieuws - Samsung Galaxy Note Android Smartphone : Samsung heeft een nieuwe Galaxy Smartphone aangekondigd op de IFA 2011 Show in Duitsland. De Samsung Galaxy Note biedt de voordelen van een moderne tablet, maar heeft het formaat van een smartphone. Handig om dus overal mee naar toe te nemen. Met de Galaxy Note creëert Samsung een geheel nieuwe smartphone ervaring. De Samsung Galaxy Note, die draait op het Android besturingssysteem, biedt onderweg veel meer mogelijkheden en nog meer gemak. De Galaxy Note van Samsung heeft een supergroot 5,3-inch HD Super AMOLED kleuren display, het grootste schermformaat van alle Smartphones momenteel op de markt.


Samsung WB750

Mark Peters : 2011-09-02 13:25:00
Samsung WB750 Megazoom digitale camera : Samsung heeft op de IFA 2011 Show in Duitsland een nieuwe megazoom camera geïntroduceerd. De Samsung WB750 is voorzien van de beste CMOS beeldsensor ooit, het gaat hier namelijk om Samsung's BSI (Back Side Illuminated) CMOS sensor. Binnen het assortiment digitale compact camera’s van Samsung is de WB750 bovendien de camera die het verst kan inzoomen. Zo is de Samsung WB750 camera voorzien van een 18x optische zoom lens die door middel van Smart zoom technologie 24x zoom kan behalen zonder al te veel kwaliteitsverlies. De Samsung WB750 heeft tevens een 24mm groothoeklens waarmee het de perfecte digitale camera is voor reizigers.


Samsung MultiView MV800

Mark Peters : 2011-09-02 11:05:00
Samsung MV800 MultiView digitale camera : Op de IFA 2011in Duitsland heeft Samsung haar creativiteit en innovatie getoond met de introductie van de nieuwe Samsung MultiView digitale camera MV800. De Samsung MultiView MV800 compact camera met uniek 'Flip-out' display is een innovatieve oplossing voor de ambitieuze digitale fotograaf. Dankzij het 3-inch Flip-out display kun je vanuit elke hoek een perfecte foto schieten. De stijlvolle en slanke Samsung MultiView camera biedt een uitstekende beeldkwaliteit, handig touchscreen en zit vol met gebruiksvriendelijke functies. De Samsung MV800 digitale camera zal in oktober 2011 op de markt komen voor prijs van 279,00 Euro.


Samsung NX200 camera functies

Mark Peters : 2011-09-02 11:00:00
Samsung NX200 systeemcamera : Met de krachtige 20.3 APS-C CMOS beeldsensor van de Samsung NX200 digitale compact camera maak je perfecte digitale foto’s. De nieuwe Samsung systeemcamera biedt tal van creatieve mogelijkheden, zo is de camera voorzien van de Magic Frame technologie waarmee je foto’s in dertien verschillende frames kunt plaatsen. Zo kun je van een gemaakte foto een tijdschrift cover maken of vakantie foto's een zomers tintje meegeven. Ook is de Samsung NX200 voorzien van 10 Smart-Filter effecten waarmee je creatieve foto's kunt maken zonder een filter te hoeven verwisselen.


Samsung MV800 MultiView camera functies

Mark Peters : 2011-09-02 10:40:00
Creatieve fotografie met de Samsung MV800 multiView camera : De Samsung MV800 MultiView digitale camera biedt een ruime keuze aan creatieve mogelijkheden, het is een echte camera waarmee je maximaal plezier uit het fotograferen haalt. Je kunt je creativiteit in digitale fotografie de vrije loop laten met maarliefst 14 foto filters met artistieke effecten. Als je bijvoorbeeld voor Water Paint kiest, geef je de foto een stijlvolle waterverf finish, met de Cartoon filter maak je van een foto een tekenfilmpje, terwijl je met Funny Face portretfoto’s grappig kunt presenteren. Met de nieuwe Samsung MV800 multiView camera kun je ook video filmen in HD formaat.


Samsung NX200

Mark Peters : 2011-09-01 22:45:00
Samsung NX200 systeemcamera : Samsung heeft op de IFA 2011 in Duitsland een nieuwe systeemcamera geïntroduceerd. Een digitale camera die onder nagenoeg alle lichtomstandigheden hoogwaardige digitale foto's biedt en ook nog eens gemakkelijk met je mee te dragen is naar een feest of een concert. De nieuwe NX200 van Samsung is voorzien van een hoogwaardige 20,3 Megapixel APS-C beeldsensor met een behoorlijk ISO bereik, zo maakt iedereen met de Samsung NX200 professionele foto’s zelfs bij matig licht. Met de Samsung NX200 camera hoef je niet te kiezen tussen design en kwaliteitsfoto’s. Het compacte en lichtgewicht metallic design maakt van deze systeemcamera van Samsung een echte eyecatcher.






D3300
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
Samsung NX210
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5