Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Acties & Aanbiedingen (5)
Apps (4)
Camcorders (4)
Computer (5)
Corporatie (4)
Digitale camera (11)
Digitale camera test (8)
Foto galerie (4)
Geheugenkaarten (2)
Home entertainment (3)
Laptops & Notebooks (2)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (9)
Mobile imaging (6)
Monitoren (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (9)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (1)
Pricewatch (1)
Prijsvraag (1)
Printers (5)
Smartphones (10)
Tablets (5)
TV (3)


Samsung ST96 video's

Ilse Jurriën : 2011-11-15 10:38:00
Samsung ST96 video's : De Samsung Style camera serie, waar ook de Samsung ST96 onder valt, staat bekend om zijn compactheid, het stijlvolle karakter en een kleurrijk aanbod. De Samsung ST96 is uitgerust met de nieuwste multimedia technologieën, denk bijvoorbeeld aan de Dual Capture functie, waarbij je tijdens het maken van een Full HD video ook foto's kunt schieten. Op de 2.7" kleurendisplay van de Samsung ST96 kunnen foto's en video's eenvoudig terug bekeken worden. Vervolgens kun je gemaakte foto's en video's eenvoudig delen met je vrienden.


Samsung ST96

Mark Peters : 2011-11-14 18:45:00
Nieuwe Samsung ST96 digitale camera : Samsung introduceert een stijlvolle nieuwe digitale camera, waarmee ook beginners creatieve, hoogwaardige en kleurrijke digitale foto's kan maken zelfs in omstandigheden waar weinig licht voorhanden is. De nieuwe Samsung ST96 digitale camera behoort tot het populaire 'Samsung ST camera assortiment' en is voorzien van 14 megapixels en een 'Back Side Illuminated' CMOS beeldsensor en een 'Dual-Capture' functie. Met deze camera kenmerken kan elke fotograaf indrukwekkende foto's vastleggen en eenvoudig delen. De Samsung ST96 digitale camera is verder voorzien van een 2.7-inch TFT LCD kleuren display.


Samsung Galaxy Nexus

Mark Peters : 2011-10-22 19:40:00
Samsung Galaxy Nexus Android 4.0 Smartphone : Samsung en Google hebben afgelopen week de Samsung Galaxy Nexus geïntroduceerd. Dit is de eerste Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Smartphone ter wereld. De Samsung Galaxy Nexus is een krachtige en supersnelle Android 4.0 smartphone. Ook kun je met de nieuwe Samsung Galaxy Nexus smartphone supersnel internetten en multi-tasken dankzij de krachtige 1.2GHz dual-core processor. De Galaxy Nexus van Samsung is voorzien van een 4,65-inch HD Super AMOLED beeldscherm. HD video films kijken en mobiele spelletjes spelen met superieure beeldkwaliteit, de Samsung Galaxy Nexus kan het met gemak aan.


Samsung Galaxy S2 video

Ilse Jurriën : 2011-10-13 10:20:00
Samsung Galaxy S2 video : Naast het opnemen van 8 Megapixel foto's kan de high-end Samsung Galaxy S2 smartphone ook Full HD video's opnemen. Binnen de camera applicatie kan er eenvoudig geswitcht worden tussen de foto en video modus. Je start de video opname middels een duidelijke rode knop op het beeldscherm. De zelfopname modus die bij het maken van foto's gebruikt kan worden is ook inzetbaar in de video mode, leuk om bijvoorbeeld een video boodschap van jezelf op te nemen. De Samsung Galaxy S2 smartphone ondersteunt de volgende video formaten; MP3, WAV, eAAC+, AC3 en FLAC.


Samsung Galaxy S2 review

Mark Peters : 2011-10-09 12:10:00
Samsung Galaxy S2 review : Tijdens de Mobile World Congress 2011 lanceerde Samsung de Galaxy S2 als opvolger van de populaire Samsung Galaxy S smartphone. De Samsung Galaxy S2 is een stijlvolle, dunne en lichte Android smartphone met een 1,2Ghz dual-core processor en een groot Super AMOLED Plus LCD display. De Samsung Galaxy S2 smartphone draait op het Google Android 2.3 Gingerbread besturingssysteem en is voorzien van een 8 Megapixel camera die video's kan opnemen in een Full HD. Aan de voorzijde is een tweede camera geplaatst voor het maken van video calls en zelfportretten. De Samsung Galaxy S2 is een geavanceerde smartphone en biedt toegang tot vier Samsung Hub diensten voor muziek, spelletjes, e-reading en sociale netwerken.


Samsung Galaxy Tab Plus

Mark Peters : 2011-10-02 20:50:00
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus : Samsung Nederland introduceert de nieuwe Samsung Galaxy Tab Plus 7-inch tablet aan. Met de nieuwe Galaxy Tab Plus worden de mogelijkheden onderweg uitgebreid in een elegant en lichtgewicht design. Met Google Android Honeycomb OS geeft de nieuwe Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus een uitgebreide multimedia ervaring. De Galaxy Tab Plus opent een wereld aan mobiele entertainment, ondersteund veel video formaten en brengt je sociale netwerken binnen handbereik. De nieuwe Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is eind 2011 in Nederland verkrijgbaar voor een advies verkoop prijs van € 499,00 inclusief BTW.


Samsung Galaxy S Plus White

Mark Peters : 2011-10-02 12:30:00
Samsung Galaxy S Plus White Edition : KPN mobiel en Samsung steunen de stichting Pink Ribbon. Voor elke Samsung Galaxy S Plus White die verkocht wordt, doneren Samsung en KPN € 10,- aan Stichting Pink Ribbon. Bovendien krijg je een Pink Ribbon sticker bij je Samsung Galaxy smartphone meegeleverd, om te laten zien dat jij de Pink Ribbon organisatie steunt. De Samsung Galaxy S Plus is alweer de nieuwste telg in de de Samsung Galaxy smartphone assortiment. De nieuwe Samsung Galaxy S Plus White is voorzien van een 1,4 GHz single-core Qualcomm processor. Wie technisch goed onderlegd is zal begrijpen dat dit uniek is. Sterker nog, het is één van de krachtigste processors die momenteel in een smartphone te vinden is.


Samsung Omnia W

Ilse Jurriën : 2011-09-30 10:45:00
Samsung Omnia W smartphone : Samsung introduceert haar eerste Microsoft Windows Mango phone. De Samsung Omnia W is een compacte en stijlvolle smartphone waarmee je eenvoudig je sociale netwerken kunt onderhouden. Met de People Hub applicatie blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je sociale netwerken. De Samsung Omnia W smartphone beschikt over een 1,4 GHz processor waarmee je razendsnel al je multimedia deelt met je vrienden en familie. Foto's en video's gemaakt met de 5 Megapixel camera van de Samsung Omnia W ogen kraakhelder en levensecht dankzij het grote 3.7" Super Amoled display.






D3300
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5