LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Acties & Aanbiedingen (5)
Apps (4)
Camcorders (4)
Computer (5)
Corporatie (4)
Digitale camera (11)
Digitale camera test (8)
Foto galerie (4)
Geheugenkaarten (2)
Home entertainment (3)
Laptops & Notebooks (2)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (9)
Mobile imaging (6)
Monitoren (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (9)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (1)
Pricewatch (1)
Prijsvraag (1)
Printers (5)
Smartphones (10)
Tablets (5)
TV (3)


Samsung Nexus S

Ilse Jurriën : 2011-06-02 12:25:00
De Samsung Nexus S is ’s werelds eerste telefoon die draait op Android 2.3, de nieuwste versie van het Android platform van Google. De Samsung Google Nexus S is een krachtige smartphone met de nieuwste multimediafeatures. Voor een briljante kijkervaring is de Samsung Nexus S uitgerust met Samsung’s Super LCD touchscreen. Het 4 inch contourdisplay heeft een ergonomisch design dat licht gebogen is. Dat belt prettig als je de smartphone tegen je oor houdt. Met een 1 GHz applicatieprocessor haal je met de Samsung Nexus S razendsnel bestanden naar je toe, kun je HD-waardige multimediacontent bekijken en verschijnen 3D graphics haarscherp op het display.


Samsung Chromebook

Ilse Jurriën : 2011-05-28 08:20:00
Samsung Chromebook notebook : Samsung lanceert met de Chromebook Series 5 het eerste notebook ter wereld dat draait op het Chrome OS besturingssysteem. Het revolutionaire notebook biedt ongekende snelheid, veiligheid en online entertainment. Met zijn elegante design, slanke body van 2 cm dun en de zwart met witte finish verenigt de Samsung Chromebook notebook vorm en functie. Het 12,1 inch Super Bright Plus display gaat reflectie en schittering tegen voor een levensechte visuele ervaring in alle lichtomstandigheden. Zelfs buiten en in matig verlichte ruimtes brengt het display met een helderheid van 300 nit beelden tot leven. De Intel N570 1,66 GHz dual-core processor maakt van de Samsung Chromebook notebook een krachtig device.


Vaderdag cadeautips

Ilse Jurriën : 2011-05-28 08:10:00
Vaderdag cadeautips van Samsung : Op zondag 19 juni is het Vaderdag. Samsung heeft een aantal cadeautips op een rij gezet, waarmee je vader kunt verwennen. Zo is de nieuwe Samsung WB700 zoomcamera ideaal voor vaders die hun kinderen willen fotograferen en met de Samsung Galaxy S II smartphone kan papa altijd in contact blijven met het thuisfront. De Samsung Smart TV biedt de perfecte mogelijkheid om heerlijk TV te kijken met het hele gezin. Voor de zakelijke vader met oog voor design is de 13" Samsung Notebook perfect om overal mee naar toe te nemen, gecombineerd met de Samsung Galaxy Ace smartphone kan werk- en privé efficiënt georganiseerd worden.


Samsung WB700 digitale camera

Ilse Jurriën : 2011-05-28 08:00:00
Samsung WB700 zoomcamera : Het maakt niet uit of die machtige roofvogel dichtbij of ver weg vliegt. Met de ultradunne Samsung WB700 camera met 24x Smart Zoom en 16 megapixel beeldsensor leg je elk object haarscherp en met ongelooflijk veel detail vast. De Samsung WB700 digitale camera beschikt over een 24mm Schneider Kreuznach groothoeklens voor de perfecte foto. Met 24x Smart Zoom kun je elk onderwerp naar je toe halen. Het hoogwaardige camera objectief zorgt er in combinatie met de zoomfuncties voor dat je zowel een uitgestrekt landschap als een waterval in de verte op een 16 megapixel foto kunt vastleggen. Met Smart Filter 2.0 geef je de Samsung WB700 foto’s een verassend effect, zoals ‘fish-eye’, ‘miniature’ of ‘sketch’.


Samsung Notebook

Mark Peters : 2011-04-11 11:15:00
Samsung Central Station Notebook : Samsung introduceert de Samsung Central Station notebook. Wie met zijn nieuwe notebook op zijn werkplek aankomt, moet eerst kabels inpluggen om aan de slag te kunnen. Daar brengt Samsung verandering in met de Samsung Central Station, een Samsung notebook en docking station in één. Bij binnenkomst herkent de Samsung Central Station je notebook en legt hij direct verbinding. Zo kun je meteen op het stijlvolle notebook display aan het werk. Zonder gedoe met kabels of beeldscherminstellingen. De nieuwe Samsung notebook is per direct verkrijgbaar.


Samsung NX11 review

Mark Peters : 2011-04-04 12:25:00
Samsung NX11 Test foto's : We hebben onze handen weten te leggen op een van de eerste samples van de nieuwe Samsung NX11 systeem camera. The Samsung NX11 camera is net voor de start van ’s werelds grootste en belangrijkste Consumer Electronic Show gelanceerd en volgt de Samsung NX10 op die tijdens de afgelopen CES 2010 werd geïntroduceerd. De Samsung NX11 wordt standaard uitgerust met een 18-55mm i-Function lens waarmee het voor fotografen mogelijk wordt, op natuurlijke wijze je linkerhand gebruiken om de settings te veranderen op de intuïtieve i-Function lens. De Samsung digitale camera blijft dan gewoon gericht op het onderwerp. De Samsung NX11 heeft een APS-C sensor om een hoge kwaliteit foto en video te garanderen.


Samsung camera lenzen

Dennis Hissink : 2011-03-07 07:30:30
Nieuwe Samsung camera lenzen : Samsung lanceert vijf innovatieve lenzen voor haar NX systeemcamera’s. Met onder andere een premium portretlens en speciale lenzen voor foto- én filmopnamen, halen fotografieliefhebbers nog meer uit hun compacte systeemcamera. In 2011 zijn in totaal 10 hoogwaardige Samsung camera lenzen voor de Samsung NX systeemcamera’s verkrijgbaar. Daarmee biedt Samsung een van de meest complete lenslijnen voor compacte systeemcamera’s aan. Alle lenzen uit de Samsung line-up zijn uitgerust met de unieke i-Function lenstechnologie, waarmee je snel en gemakkelijk de camera-instellingen op de lens kunt aanpassen. Meer informatie over prijs en levertijden zal naar verwachting binnenkort volgen.


Samsung multifunctional printers

Dennis Hissink : 2011-03-07 07:15:07
Nieuwe Samsung multifunctional printers voor kantooromgeving : Samsung introduceert een serie multifunctional printers voor werkgroepen en kleine en middelgrote bedrijven om hun productiviteit te verhogen. De gebruiksvriendelijke Samsung multifunctional printers uit de serie SCX-4833/5637/5737 kunnen grote volumes documenten probleemloos aan. Functies zoals de Eco-knop en de Result Stimulator helpen gebruikers kostenefficiënt en milieubewust te werken. “Met deze MFP’s kunnen grote én kleine afdelingen profiteren van Samsungs innovatieve oplossingen en printtechnologie,” zegt Mark Hagenbeek Product Manager bij Samsung Benelux. De nieuwe Samsung multifunctional printers is per direct leverbaar voor een adviesverkoopprijs vanaf € 399 excl. BTW.






D3300
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
Samsung NX210
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5