Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Acties & Aanbiedingen (5)
Apps (4)
Camcorders (4)
Computer & Game consoles (5)
Corporatie (4)
Digitale camera (11)
Digitale camera test (8)
Foto galerie (4)
Geheugenkaarten (2)
Home entertainment (3)
Laptops & Notebooks (2)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (9)
Mobile imaging (6)
Monitoren (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (9)
Nieuws (1)
Objectieven & Lenzen (1)
Pricewatch (1)
Prijsvraag (1)
Printers (5)
Smartphones (10)
Tablets (5)
TV (3)


Samsung Galaxy S2 beste telefoon van het jaar 2011

Mark Peters : 2011-08-09 16:30:00
Samsung Galaxy S2 beste mobiele telefoon van het jaar 2011 : Media Totaal heeft bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy S2 de beste mobiele telefoon van het jaar 2011 is geworden. Media Totaal heeft de Samsung Galaxy S2 als beste telefoon 2011 bekroond. De Samsung Galaxy S2 telefoon is de opvolger van de populaire Samsung Galaxy S waarvan er wereldwijd meer dan 10 miljoen van zijn verkocht. Gezien de huidige verkoop cijfers zal de Samsung Galaxy S2 telefoon ook weer een groot succes worden. De Samsung Galaxy S2 telefoon is voorzien van de nieuwste hard- en software. Zo beschikt de Samsung Galaxy S2 over een dual-core processor die draait op Android versie 2.3.


Goedkope Samsung telefoon

Mark Peters : 2011-08-08 20:20:00
Goedkope Samsung E1190 flip telefoon : Met de nieuwe Samsung E1190 mobiele telefoon heb je een compact no-nonsens toestel op zak die zeer eenvoudig is in het dagelijks gebruik. De E1190 is een goedkope Samsung telefoon met een compact design (Afmetingen : 88 x 44 x 18,9mm.) De Samsung telefoon past perfect in je handpalm en is voorzien van een speciale Hyperskin. De Samsung E1190 mobiele telefoon is heeft een handige Mobile tracker functie. Is je Samsung telefoon gestolen of ben je hem simpelweg verloren? Met de Mobile tracker functie spoor je de telefoon razendsnel op. De goedkope Samsung telefoon heeft een advies verkoop prijs van 40,00 Euro.


Samsung C3750

Mark Peters : 2011-08-08 19:30:00
Samsung C3750 slider telefoon : De Samsung C3750 heeft een stijlvol en elegant design. De Samsung C3750 slider telefoon heeft een comfortabele grip en is voorzien van een helder 2,4” TFT display. Met de nieuwe Samsung C3750 mobiele telefoon ben je altijd verbonden met je vrienden. De Samsung C3750 telefoon is uitermate geschikt voor sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Plaats je eigen tweets en deel je ervaringen met instant messaging applicaties, zoals Facebook Chat, Google Talk of Windws Live messenger. Met de Bluetooth messenger functie kun je zelfs chatten met mensen in je directe omgeving. Snel, gratis en geen internet verbinding nodig.


Samsung Galaxy S Plus Smartphone

Mark Peters : 2011-06-18 04:20:00
Samsung Galaxy S Plus Smartphone kenmerken : Samsung heeft onlangs de nieuwe Samsung Galaxy S Plus (model : Samsung i9001) geïntroduceerd. De Samsung Galaxy S Plus Smartphone is de opvolger van de Samsung Galaxy S Smartphone. De Samsung Galaxy S Plus Smartphone heeft een 1.4 GHz processor en draait op Google Android 2.3 Gingerbread. De Samsung Galaxy S Plus is uitgerust met een Super AMOLED touchscreen display. De Samsung Galaxy S Plus Smartphone is binnenkort in Nederland te koop voor 450,00 Euro inclusief BTW.


Samsung Galaxy S 2

Mark Peters : 2011-02-18 13:45:00
Samsung Galaxy S 2 Android Smartphone : Samsung introduceert op de Mobile World Congress 2011 in Barcelona de Samsung Galaxy S 2 Smartphone (Model: Samsung GT-I9100). Deze super snelle dual-core Android Smartphone van Samsung combineert sterke prestaties en slimme features met een stijlvol design. De Samsung Galaxy S 2 mobiele telefoon is slechts van 8,49 mm dun. De nieuwe Samsung Galaxy S 2 telefoon draait op Google Android 2.3 Gingerbread, de snelste versie van het populairste mobiele besturingssysteem voor Smartphones. De Samsung Galaxy S 2 is de eerste Smartphone waarin Samsung vier content- en entertainment hubs heeft geïntegreerd. Deze hubs geven via je telefoon toegang tot muziek, games, e-books en sociale netwerkdiensten.


Samsung Galaxy Gio

Mark Peters : 2011-01-27 12:47:00
Samsung Galaxy Gio Smartphone : Samsung introduceert de Samsung Galaxy Gio Android Smartphone. Naast deze nieuwe Android Smartphone lanceert Samsung nog twee nieuwe Galaxy telefoons (Samsung Galaxy Ace / Samsung Galaxy Mini). De Samsung Galaxy Gio mobiele telefoon geeft de gebruiker een ongeëvenaarde Smartphone ervaring die aansluit op de lifestyle van huidige Smartphone gebruikers. De Samsung Galaxy Gio telefoon geeft je toegang tot vele multimedia mogelijkheden en Android software applicaties, terwijl je met de Social Hub van Samsung altijd op de hoogte bent van de belevenissen van je vrienden en collega's. Deze nieuwe Android Smartphone uit de Samsung Galaxy familie is geïnspireerd op de succesvolle Samsung Galaxy S.


Samsung Galaxy Mini

Mark Peters : 2011-01-27 12:46:00
Samsung Galaxy Mini Smartphone : Samsung introduceert de Samsung Galaxy Mini Android Smartphone. Naast deze nieuwe Android Smartphone lanceert Samsung nog twee nieuwe Galaxy telefoons (Samsung Galaxy Ace / Samsung Galaxy Gio). De Samsung Galaxy Mini mobiele telefoon geeft de gebruiker een ongeëvenaarde Smartphone ervaring die aansluit op de lifestyle van huidige Smartphone gebruikers. De Samsung Galaxy Mini telefoon geeft je toegang tot vele multimedia mogelijkheden en Android software applicaties, terwijl je met de Social Hub van Samsung altijd op de hoogte bent van de belevenissen van je vrienden en collega's. Deze nieuwe Android Smartphone uit de Samsung Galaxy familie is geïnspireerd op de succesvolle Samsung Galaxy S.


Samsung Galaxy Ace

Mark Peters : 2011-01-27 12:45:00
Samsung Galaxy Ace Smartphone : Samsung introduceert de Samsung Galaxy Ace Android Smartphone. Naast deze nieuwe Android Smartphone lanceert Samsung nog twee nieuwe Galaxy telefoons (Samsung Galaxy Gio / Samsung Galaxy Mini). De Samsung Galaxy Ace mobiele telefoon geeft de gebruiker een ongeëvenaarde Smartphone ervaring die aansluit op de lifestyle van huidige Smartphone gebruikers. De Samsung Galaxy Ace telefoon geeft je toegang tot vele multimedia mogelijkheden en Android software applicaties, terwijl je met de Social Hub van Samsung altijd op de hoogte bent van de belevenissen van je vrienden en collega's. Deze nieuwe Android Smartphone uit de Samsung Galaxy familie is geïnspireerd op de succesvolle Samsung Galaxy S.






Nikon D750
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5