Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (4)
Acties & Aanbiedingen (2)
Awards (1)
Boeken & eReaders (1)
Camcorders (1)
Computer & Game consoles (1)
Digitale camera (13)
Digitale camera test (3)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto galerie (1)
Foto viewer (2)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (3)
Industrie nieuws (1)
Mobiele telefoon reviews (8)
Mobiele telefoons (15)
Mobile imaging (4)
Nieuwe digitale cameras (13)
Objectieven & Lenzen (1)
Printers (3)
Software (3)
Tassen & Hoesjes (1)


Symphonica in Rosso 2011

Dennis Hissink : 2010-12-08 14:28:28
Samsung Mobile hoofdsponsor Symphonica in Rosso 2011: Samsung Mobile is de hoofdsponsor van de zesde editie van Symphonica in Rosso. "Symphonica in Rosso heeft de afgelopen jaren bewezen een ijzersterk merk te zijn met een grote aantrekkingskracht op onze doelgroep", vertelt Geert Mol, Marketing Manager Mobile van Samsung. "Vorig jaar waren wij hoofdsponsor van de concertreeks met Sting. Daarover waren wij zo te spreken, dat we hebben besloten ook hoofdsponsor te worden van de zesde editie van Symphonica in Rosso." Ongetwijfeld zal de komende Symphonica in Rosso als onderwerp veel besproken worden in de bekende social media websites. Samsung Mobile zal hier ongetwijfeld op gaan inspelen.


Consumentenbond test

Dennis Hissink : 2010-12-08 14:22:22
Consumentenbond test Samsung Blu-ray spelers als beste : In de Consumentengids van december 2010 heeft de Consumentenbond de testresultaten gepubliceerd van een vergelijkende test voor Blu-ray spelers. Blu-ray spelers zijn populair en met de ondersteuning van 3D wordt Blu-ray opnieuw gepusht. Samsung voert de top 5 van Blu-ray spelers aan: op de eerste vier plaatsen staat een Samsung Blu-ray speler. De 3D Blu-ray speler Samsung C6900 is met een testscore van 8,0 zowel de beste Blu-ray speler als de beste 3D Blu-ray speler uit de test. De Consumentenbond heeft de Samsung Blu-ray speler BD-C5300 met een testscore van 7,9 tot ‘beste koop’ uitgeroepen. De Samsung Blu-ray spelers zijn per direct verkrijgbaar.


Samsung EX1 review

Dennis Hissink : 2010-11-24 01:30:00
Samsung EX1 test foto’s : De nieuwe Samsung EX1 is ontwikkeld voor de serieuze fotograaf. Een fotograaf die naast zijn digitale SLR camera een handige camera er naast wil hebben. De specificaties van de Samsung EX-1 zijn er dan ook naar. Niet alleen een 24mm f/1.8 Schneider Kreuznach groothoeklens is opvallend, maar ook de fraaie 3-inch AMOLED display met kantelbare en draaibare optie zijn kenmerken waar een fotograaf nieuwsgierig naar wordt. Directe concurrenten van de Samsung EX1 camera zijn bijvoorbeeld de Canon PowerShot G12, Panasonic Lumix LX5 en de Nikon Coolpix P7000. De grotere beeldsensor van 1/1.7-inch formaat met een resolutie van 10 Megapixels is ook al zo’n eigenschap van een geavanceerde compact camera.


Samsung Galaxy Tab

Dennis Hissink : 2010-11-17 10:30:10
Samsung Galaxy Tab tablet : Sinds de introductie op de afgelopen IFA in Berlijn is de Samsung Galaxy Tab een veelbesproken tablet. Dit eerste tablet device dat draait op het Android 2.2 besturingssysteem zet de toon voor een nieuwe generatie mobiele producten. De Samsung Tab Android tablet brengt vele innovaties van Samsung samen om onderweg extra mogelijkheden te bieden. Zo kun je op het 7 inch display webbrowsen als op een PC en genieten van alle vormen van multimedia, zowel thuis als onderweg. Ook ben je altijd op de hoogte met de Samsung Galaxy Tab. Want je kunt met de Samsung Galaxy Tab e-mailen, (beeld)bellen, sms’en, mms’en en je sociale netwerken bijhouden. De Samsung Galaxy Tab is per direct verkrijgbaar.


Samsung firmware update

Dennis Hissink : 2010-11-17 10:00:00
Samsung firmware update voor i-Function technologie : Samsung brengt nieuwe firmware updates uit voor de spiegelloze systeemcamera’s NX10 en NX5. Met deze Samsung firmware update kan de innovatieve i-Function lenstechnologie op alle Samsung camera’s uit de NX-serie gebruikt worden. Ook gebruikers die met de Samsung NX10 en NX5 fotograferen, kunnen de camerasettings nu heel gemakkelijk op de lens zelf aanpassen. Terwijl de conventionele lenzen passief blijven bij het bedienen van de camera’s, is de i-Function lens een proactieve lens die communiceert met de camerabody. Fotografen hebben totale controle over het beeld met handmatige settings, waardoor zij snel en eenvoudig beelden kunnen vastleggen.


Samsung Tab training

Dennis Hissink : 2010-11-17 09:45:45
Samsung Galaxy Tab training : In de week dat Samsung in Nederland met de verkoop van de Samsung Galaxy Tab is gestart, hebben de eerste verkopers op de winkelvloer het unieke Tablet trainingsprogramma van Samsung afgerond. Dankzij de training hebben zij de kennis in huis om uitleg en advies te geven over de nieuwe productcategorie. Het gaat hierbij niet alleen om kennis over de hardware en de software van het tablet, maar óók om de gebruikservaring. Op de winkelvloer kunnen de verkopers de consument nu zelf laten ervaren hoe zij het maximale uit de 7-inch Samsung Tab tablet kunnen halen. Het trainingsprogramma zal verder worden uitgerold onder alle partners van Samsung die de Galaxy Tab voeren.


Kadotip

Dennis Hissink : 2010-11-17 09:30:09
Kadotip - laat Samsung u tijdens feestdagen verrassen: De feestdagen staan voor de deur. Verras je familie en vrienden met de stijlvolle cadeaus van Samsung. Want die weet iedereen te waarderen. De Samsung Wave TouchWiz, die draait op Samsung’s bada platform, is ideaal voor degenen die onderweg in contact met hun vrienden willen zijn. Het kristalheldere 3,2 inch formaat TFT LCD display geeft je direct toegang tot de Social Hub. Zo ben je op elk moment van de dag op de hoogte van alle online activiteiten van je vrienden en kun je meteen je eigen belevenissen delen. Nieuwe applicaties download je supersnel met de meest recente Wi-Fi technologie. De Samsung Wave TouchWiz smartphone kost € 279., inclusief BTW.


Samsung Omnia 7

Mark Peters : 2010-10-29 20:30:00
Samsung Omnia 7 Smartphone : Samsung introduceert de nieuwe Omnia 7 Windows Smartphone. De Samsung Omnia 7 is dé Smartphone voor entertainment liefhebbers. Samsung’s eerste mobiele telefoon op het Windows 7 platform maakt indruk met een 4-inch Super AMOLED scherm, 1 GHz processor en een 5 megapixel digitale camera. Met de nieuwe Samsung Omnia 7 Smartphone haal je razendsnel content naar je toe. Bovendien heb je met de Windows Phone Hubs altijd inzicht in het laatste nieuws en de updates van je vrienden op sociale media zoals Facebook. Vanaf november is de nieuwe Samsung Omnia 7 Smartphone in Nederland verkrijgbaar.






Nikon D750
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5