Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (4)
Acties & Aanbiedingen (2)
Awards (1)
Boeken & eReaders (1)
Camcorders (1)
Computer (1)
Digitale camera (13)
Digitale camera test (3)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto galerie (1)
Foto viewer (2)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (3)
Industrie nieuws (1)
Mobiele telefoon reviews (8)
Mobiele telefoons (15)
Mobile imaging (4)
Nieuwe digitale cameras (13)
Objectieven & Lenzen (1)
Printers (3)
Software (3)
Tassen & Hoesjes (1)


Samsung Smartphones

Mark Peters : 2010-12-17 11:45:00
Nieuwe Samsung Smartphones : Met de aankondiging van de Samsung Wave 525 en de Wave 533 breidt Samsung haar Smartphone line-up verder uit. Deze nieuwe Smartphones draaien op Samsung’s open platform bada. De Samsung Wave 525 en Samsung Wave 533 smartphones combineren geavanceerde functies met gebruiksvriendelijkheid. Zo blijf je onderweg op een slimme manier in contact met degenen die er voor jou toe doen. De Samsung Wave 525 en de Samsung Wave 533 geeft je de Smartphone ervaring die past bij je lifestyle. Want socializen doe je graag. Zo ben je met de Social Hub op elk moment van de dag op de hoogte van de online activiteiten van je vrienden.


Samsung Omnia 7

Mark Peters : 2010-10-29 20:30:00
Samsung Omnia 7 Smartphone : Samsung introduceert de nieuwe Omnia 7 Windows Smartphone. De Samsung Omnia 7 is dé Smartphone voor entertainment liefhebbers. Samsung’s eerste mobiele telefoon op het Windows 7 platform maakt indruk met een 4-inch Super AMOLED scherm, 1 GHz processor en een 5 megapixel digitale camera. Met de nieuwe Samsung Omnia 7 Smartphone haal je razendsnel content naar je toe. Bovendien heb je met de Windows Phone Hubs altijd inzicht in het laatste nieuws en de updates van je vrienden op sociale media zoals Facebook. Vanaf november is de nieuwe Samsung Omnia 7 Smartphone in Nederland verkrijgbaar.


Samsung Wave Smartphones

Mark Peters : 2010-10-29 10:45:00
Nieuwe Samsung Wave Smartphones : Nieuwe Samsung Wave smartphones maken gebruik van sociale netwerken en Apps gemakkelijk. Met de aankondiging van de Samsung Wave 525 en de Samsung Wave 533 breidt Samsung haar Samsung Wave Smartphone line-up verder uit. Deze nieuwe Smartphones draaien op Samsung’s open software platform bada. De Samsung Wave 525 en de Samsung Wave 533 combineren geavanceerde functies met gebruiksvriendelijkheid. Zo blijf je onderweg op een slimme manier in contact met degenen die er voor jou toe doen. De nieuwe Samsung Wave Smartphones zijn vanaf november in Nederland verkrijgbaar.


Samsung Wave 2

Mark Peters : 2010-10-11 09:55:00
Samsung Wave 2 Smartphone : Met de nieuwe Samsung Wave 2 telefoon breidt Samsung haar line-up bada Smartphones uit. De Samsung Wave 2 mobiele telefoon draait op bada 1.2, de nieuwe versie van Samsung’s open Smartphone platform. Uitgebreid multimedia-entertainment, ‘integrated messaging’ en een verbeterde gebruikerservaring maken van de Samsung Wave 2 telefoon een krachtige en veelzijdige Smartphone. De Samsung Wave 2, die is ontworpen om een superieure gebruikservaring te geven, heeft een 3,7 inch groot TFT-LCD display waar de multimediabeelden van af spatten. Op de Samsung Wave 2 Smartphone kun je video’s in verschillende bestandsformaten bekijken. De Samsung Wave 2 Smartphone ondersteund Video in HD-kwaliteit.


Samsung S3370

Mark Peters : 2010-04-23 10:00:00
Samsung S3370 mobiele telefoon : Tijdens TeleVisie 2010, een tweedaags durende, jaarlijks gehouden evenement waar leveranciers, providers, telecomfabrikanten en dealers elkaar ontmoeten, is in de regel altijd wel wat nieuws te ontdekken. Toch viel het dit jaar qua nieuws tegen. We kwamen in ieder geval een onbekende Samsung touch telefoon tegen, de Samsung S3370. Niet echt hoogstaand, laat staan een innovatieve mobiele telefoon, maar een model gericht op de onderkant van de markt. De Samsung S3370 is dus een instapmodel met verschillende multimedia features, maar wel met vrij basis functionaliteit. Zo bestaat de camera-unit slechts uit een 1,3 Megapixel sensor (worden ze nog gemaakt?) en ontbreekt ook een flitser.


Samsung Galaxy S

Ilse Jurriën : 2010-03-25 09:11:09
Samsung Galaxy S Android smartphone met Super AMOLED : De International CTIA Wireless 2010 is voor Samsung het moment om een nieuwe Android smartphone aan te kondigen. In navolging op de Samsung Wave introduceert de Koreaanse telefoonfabrikant de Samsung Galaxy S, een smartphone uitgerust met een 4-inch Super AMOLED display en voorzien van de meest recente versie van Android OS. De Samsung Galaxy S, of Samsung GT-I9000, is een smartphone gericht op de consument met een veelzijdig dagelijks leven. De Samsung Galaxy S werd door JK Shin, president and head of Samsung Electronics’ Mobile Communications Business tijdens zijn keynote speech bij de opening van de CTIA 2010 officieel gepresenteerd.


Samsung M120S

Ilse Jurriën : 2010-03-13 00:40:00
Samsung SHW-M120S smartphone : Er wordt gesproken over een Samsung SHW-M120S smartphone en volgens de meest recente geruchten zou het wel eens de eerste Android smartphone met Bluetooth 3.0 kunnen worden. De Samsung M120S smartphone heeft een 3,3-inch AMOLED display, maar dit laatste is nog niet helemaal zeker. Het zou ook zo een Super AMOLED display kunnen zijn, een zelfde display zoals we die tijdens het Mobile World Congress in Barcelona bij de Samsung Wave hebben aangetroffen. Bluetooth 3.0 werd op 21 april 2009 door Bluetooth SIG officieel erkend en ondersteunt met een theoretische datatransfer snelheid tot 24 Mbit/sec. Daarmee zou de Samsung SHW-M120S een interessante high-end Android smartphone kunnen zijn.


Samsung 3D telefoon

Ilse Jurriën : 2010-03-10 00:00:00
Samsung 3D telefoon : De Zuid-Koreaanse mobiele telefoonmarkt loopt vaak voorop op het gebied van innovaties. Onlangs kwamen we een Samsung SCH-W960 smartphone tegen. Zo op het oog niet echt bijzonder ware het niet dat deze Samsung telefoon feitelijk de eerste Samsung 3D telefoon is. Helaas op dit moment alleen bestemd voor Zuid Korea, maar 3D wordt wereldwijd uitgerold, dus we zullen er niet van opkijken dat we binnenkort ook in de rest van de wereld een Samsung 3D telefoon tegen zullen komen. De eerste informatie die we binnen kregen lijkt te wijzen op een functie in de Samsung W960 smartphone die het mogelijk maakt, met een druk op de knop, video's te converteren naar 3D.






D3300
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
Samsung EX2F
Samsung NX1000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5