Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Goedkope mobiele telefoon

Mark Peters : 2010-12-18 11:10:00
Alcatel OT-355 mobiele telefoon : Alcatel mobiele telefoons breidt haar aanbod instapmodellen uit met een nieuwe mobiele telefoon : de Alcatel OT-355. Deze mobiele telefoon van Alcatel maakt het QWERTY toetsenbord betaalbaar voor iedereen: perfect om razendsnel te SMS’en, te MMS’en en te e-mailen. De Alcatel mobiele telefoon onderscheidt zich ook van andere instapmodellen met een VGA camera, MP3-speler en FM-radio. De Alcatel mobiele telefoon is dé telefoon voor liefhebbers van eenvoud die op zoek zijn naar een mobiele telefoon met eigentijdse functies en dit alles voor een betaalbare prijs! De mobiele telefoon van Alcatel weegt slecht 80 gram. De Alcatel OT-355 mobiele telefoon kan overal onopvallend mee naartoe worden genomen.


Samsung Smartphones

Mark Peters : 2010-12-17 11:45:00
Nieuwe Samsung Smartphones : Met de aankondiging van de Samsung Wave 525 en de Wave 533 breidt Samsung haar Smartphone line-up verder uit. Deze nieuwe Smartphones draaien op Samsung’s open platform bada. De Samsung Wave 525 en Samsung Wave 533 smartphones combineren geavanceerde functies met gebruiksvriendelijkheid. Zo blijf je onderweg op een slimme manier in contact met degenen die er voor jou toe doen. De Samsung Wave 525 en de Samsung Wave 533 geeft je de Smartphone ervaring die past bij je lifestyle. Want socializen doe je graag. Zo ben je met de Social Hub op elk moment van de dag op de hoogte van de online activiteiten van je vrienden.


Apple iPhone telefoon

Dennis Hissink : 2010-12-09 16:00:00
Apple iPhone telefoon domineert Internetpublicaties : Clipit deed onderzoek naar de online berichtgeving over 10 telefoonmerken. Uit het onderzoek kwam naar voren dat over iPhone veruit het meest gesproken wordt binnen online media websites. iPhone behaalt zelfs meer berichten dan de overige 9 merken uit de top 10 samen. Op de tweede en derde plaats volgen Blackberry en HTC. Clipit monitoorde twee maanden lang alle berichten over telefoonmerken in bijna 10.000 bronnen binnen online en social media websites. De iPhone liet de andere telefoonmerken ver achter zich wat betreft de hoeveelheid gevonden berichten, met een totaal van 220.015 berichten in twee maanden tijd. De Blackberry volgt met 85.306 berichten.


Nieuwe T-Mobile telefoon

Mark Peters : 2010-11-10 11:11:11
Alcatel introduceert de T-Mobile Vairy Text II telefoon : Alcatel mobiele telefoons breidt haar assortiment uit met een gloednieuw model, de Alcatel OT-806 mobiele telefoon. De Alcatel OT-806 mobiele telefoon zal verkrijgbaar zijn als T-Mobile Vairy Text II vanaf november 2010. Een alles-in-één mobiele telefoon; snelheid met het QWERTY toetsenbord en gemak van het touchscreen. Met Wi-Fi internet toegang en talloze widgets zal deze eigentijdse T-Mobile telefoon de jonge consument zeker aanspreken. Met een stijlvol, slim en toch simpel design is de nieuwe T-mobile telefoon verkrijgbaar in de kleur zwart.


Nieuwe Alcatel telefoon

Mark Peters : 2010-11-09 12:50:00
Alcatel OT-710 betaalbare touchscreen telefoon : Met de introductie van de Alcatel OT-710 kondigt Alcatel het nieuwe tijdperk aan van de betaalbare touchscreen telefoon voor het startsegment. Met zijn aantrekkelijke design is de Alcatel OT-710 Smartphone ideaal voor de veeleisende consument die op zoek is naar een stijlvolle, betaalbare telefoon met krachtige functies. Met het intuïtieve touchscreen scrol je razendsnel door de menu’s. De nieuwe Alcatel telefoon heeft twee snelkoppeling toetsen onder aan de voorkant om gesprekken te beantwoorden en te beëindigen. Met het touchscreen kun je eenvoudig met de Alcatel telefoon op het internet surfen, je Facebook-account bekijken, het laatste nieuws lezen of naar muziek luisteren.


Samsung Omnia 7

Mark Peters : 2010-10-29 20:30:00
Samsung Omnia 7 Smartphone : Samsung introduceert de nieuwe Omnia 7 Windows Smartphone. De Samsung Omnia 7 is dé Smartphone voor entertainment liefhebbers. Samsung’s eerste mobiele telefoon op het Windows 7 platform maakt indruk met een 4-inch Super AMOLED scherm, 1 GHz processor en een 5 megapixel digitale camera. Met de nieuwe Samsung Omnia 7 Smartphone haal je razendsnel content naar je toe. Bovendien heb je met de Windows Phone Hubs altijd inzicht in het laatste nieuws en de updates van je vrienden op sociale media zoals Facebook. Vanaf november is de nieuwe Samsung Omnia 7 Smartphone in Nederland verkrijgbaar.


Samsung Wave Smartphones

Mark Peters : 2010-10-29 10:45:00
Nieuwe Samsung Wave Smartphones : Nieuwe Samsung Wave smartphones maken gebruik van sociale netwerken en Apps gemakkelijk. Met de aankondiging van de Samsung Wave 525 en de Samsung Wave 533 breidt Samsung haar Samsung Wave Smartphone line-up verder uit. Deze nieuwe Smartphones draaien op Samsung’s open software platform bada. De Samsung Wave 525 en de Samsung Wave 533 combineren geavanceerde functies met gebruiksvriendelijkheid. Zo blijf je onderweg op een slimme manier in contact met degenen die er voor jou toe doen. De nieuwe Samsung Wave Smartphones zijn vanaf november in Nederland verkrijgbaar.


Samsung Wave 2

Mark Peters : 2010-10-11 09:55:00
Samsung Wave 2 Smartphone : Met de nieuwe Samsung Wave 2 telefoon breidt Samsung haar line-up bada Smartphones uit. De Samsung Wave 2 mobiele telefoon draait op bada 1.2, de nieuwe versie van Samsung’s open Smartphone platform. Uitgebreid multimedia-entertainment, ‘integrated messaging’ en een verbeterde gebruikerservaring maken van de Samsung Wave 2 telefoon een krachtige en veelzijdige Smartphone. De Samsung Wave 2, die is ontworpen om een superieure gebruikservaring te geven, heeft een 3,7 inch groot TFT-LCD display waar de multimediabeelden van af spatten. Op de Samsung Wave 2 Smartphone kun je video’s in verschillende bestandsformaten bekijken. De Samsung Wave 2 Smartphone ondersteund Video in HD-kwaliteit.






D3300
Ricoh WG-4 digitale compact camera
Ricoh WG-20 waterdichte digitale camera
Pentax XG-1
Nikon D810
Sony A7s
Sony CyberShot HX400V
Sony CyberShot H400
Nikon Coolpix S9700
Nikon Coolpix S9600
Sony A6000
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5