2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

LG

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Foto viewer (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (4)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (17)
Monitoren & Beeldschermen (1)


LG Pop


Mark Peters : 2010-03-02 17:45:00
Verkoop van LG Pop telefoon is groot succes geworden! : Razendsnel succes voor compacte en opvallend gebruiks vriendelijke LG Pop (LG GD510) touchscreen telefoon. Binnen honderd dagen na de lancering van de LG Pop mobiele telefoon in Europa heeft LG mobile wereldwijd al meer dan een miljoen LG Pop telefoons verkocht. De bijzondere full touchscreen LG Pop telefoon is nu een van de meest populaire LG telefoons van het moment. De allerkleinste telefoon met een groot 3 inch touchscreen is dankzij de simpele Smart Key functie super makkelijk in gebruik. De LG Pop telefoon heeft niet alleen een frisse naam, maar is ook de eerste mobiele telefoon met een nieuwe LG gebruikers interface met opvallende icoontjes en heldere kleuren combinaties.


LG Mini


Mark Peters : 2010-02-18 20:30:00
LG GD880 Mini : LG introduceert de LG Mini (LG GD880). Deze mobiele telefoon combineert design met intelligente features. Met een groot 3,2-inch touchscreen is de LG Mini de kleinste en dunste touchscreen telefoon van dit moment. Het is hiermee de perfecte telefoon voor iedereen die behoefte heeft aan moderne mobiele communicatie functies, zoals een supersnelle internetbrowser en Social Network Connect. Bovendien is de LG Mini de eerste Feature Phone die 3 Way Sync service biedt. Deze nieuwe service, LG Air Sync genoemd, maakt het mogelijk alle data te synchroniseren tussen je telefoon, pc en het internet. Daarmee kun je foto’s, telefoonboek en je agenda altijd en overal beheren, zowel via je pc als via je LG Mini mobieltje.


LG In Touch GW620


Mark Peters : 2010-01-29 13:40:00
LG GW620 In Touch Smartphone : De LG In Touch GW620, de eerste Android mobiele telefoon van LG, biedt het beste van social networking, internet en meer innovatieve functies. Het bijzondere aan de LG GW620 Android telefoon is, dat het een echte social networking smartphone is, die werkt met het Android OS. Daarbij heeft de smartphone een volwaardig qwerty-toetsenbord. De opvallend gebruiksvriendelijke smartphone laat je op een eenvoudige manier je sociale netwerk organiseren en vertelt je wat er om je heen gebeurt. En daarbij is de LG GW620 volledig te personaliseren dankzij het bijna ongelimiteerde applicatieaanbod van Android Market. Zo heb je een smartphone die je op het lijf geschreven is - en dat voor een aantrekkelijke prijs.


LG GD970


Mark Peters : 2010-01-20 14:30:00
LG GD970 Smartphone : Informatie over nieuwe telefoons bereikt ons werkelijk van alle kanten. Een van de geruchten spreekt over een op handen zijnde introductie van een nieuwe LG smartphone, de LG GD970. Specifieke informatie over deze LG 3G telefoon ontbreekt op dit moment, maar uitgaande van de modelnaam gaan wij er voor het gemak van uit dat het zou kunnen gaan om de opvolger van de LG GD900 Crystal. En wanneer de LG GD970 de redelijk succesvolle GD900 telefoon moet doen vergeten, dan moeten op zijn minst de specificaties verbeterd zijn. We verwachten een 3.7-inch formaat touchscreen display met verbeterde touch technologie. De MCW 2010 zou meer informatie moeten geven.


LG Apollo


Mark Peters : 2010-01-20 01:45:00
LG Apollo Smartphone op komst! : In het geruchtencircuit lijken de rollen zich een beetje te hebben omgedraaid. Stond vooral het laatste deel van 2009 vol in de belangstelling van Google Android en zijn schare fans aan fabrikanten, nu zien we bronnen naar voren komen met de nodige Windows Mobile 7 informatie. Zo zou er sprake zijn van een Windows Phone 7 Business Edition OS, speciaal voor OEM telefoons met een eigen GUI eroverheen. Een van de eerste mobiele Windows telefoons die genoemd wordt is de LG Apollo, wellicht het model dat we eerder noemden als mogelijke LG Windows Mobile 7 telefoon voor het derde kwartaal van 2010. MWC 2010 in Barcelona zal voor meer info zorgen.


LG Windows Mobile 7 telefoons


Mark Peters : 2010-01-20 01:10:00
LG Windows Mobile 7 mobiele telefoons : Een overactieve Twitteraar heeft vroegtijdig LG’s plannen betreffende Windows Mobile 7 via Twitter naar buiten gebracht. Zo zou LG in september van dit jaar zijn eerste LG Windows Mobile 7 telefoons introduceren. Het zou onderhand ook eens tijd worden voor Microsoft. Het marktaandeel Windows Mobile OS onder de mobiele telefoons verdwijnt als sneeuw voor de zon en dat lijkt ons niet helemaal de strategie die Microsoft nastreeft. De LG Windows Mobile 7 telefoons zullen mogelijk voor het eerst genoemd gaan worden tijdens de komende Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. De MWC 2010 show wordt gehouden van 15 - 18 februari, locatie Fira Montjuïc Venue.


LG fotolijsten


Ilse Jurriën : 2010-01-15 19:40:00
LG F8010P digitale fotolijst : De digitale fotolijsten van LG bieden de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze jouw digitale foto’s of muziek weer te geven of af te spelen. De digitale fotolijst rukt met grote aantallen op, bijna elke fabrikant heeft wel een oplossing in het assortiment. De LG F8010P is een vrij uitgebreide fotolijst waarmee de consument net even wat meer mogelijkheden heeft dan bij een standaard digitale lijst. Opvallend in zijn verschijning is de LG fotolijst niet, met een wit kader zal hij in veel moderne huiskamers geen blikvanger zijn. Toch verandert dit wanneer de eerste opnames op het scherm verschijnen. Op dat moment gaat de LG digitale fotolijst opvallen en wordt het een blikvanger in huis.


LG Watch Phone review


Ilse Jurriën : 2010-01-04 21:55:00
LG Watch Phone review op LetsGoMobile : Bij LG staan kwaliteit, innovatie en design hoog in het vaandel. Zo kwam onlangs de LG Crystal uit met een uniek doorzichtig keypad, en wordt de LG Watch Phone in steeds meer landen selectief geïntroduceerd. Op de CES 2008 in Las Vegas was al een eerste versie van de LG Watch Phone te bewonderen, toen was het een publiekstrekker zonder releasedatum. Met de introductie van deze telefoon is bellen met je horloge niet meer per definitie iets voor in een film. Volgens LG is de Watch Phone wel “meer dan een prototype met een prijskaartje”.

• Lees de volledige LG Watch Phone review op LetsGoMobile.






Samsung Galaxy S8
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera