2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

LG

Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

3D (1)
Foto viewer (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Home entertainment (4)
Mobiele telefoon reviews (3)
Mobiele telefoons (17)
Monitoren & Beeldschermen (1)


LG Mini Tiësto


Dennis Hissink : 2010-05-05 15:00:00
LG Mini Tiësto Edition smartphone : Design. Technologie. Functionaliteit. Dat zijn de drie belangrijkste kenmerken van LG telefoons. Niet vreemd dus dat de LG Mini smartphone onlangs een prestigieuze Red Dot Design Award kreeg voor zijn looks en functies. Een enorme eer, want Red Dot Design is de grootste designverkiezing ter wereld. Wat hebben de grootste dj en de kleinste en dunste touchscreen telefoon ter wereld met elkaar gemeen? Het antwoord is de LG Mini Tiësto Edition. LG introduceert deze superspeciale editie op Koninginnedag 2010. Details volgen, maar wel is al duidelijk dat dit toestel boordevol unieke Tiësto content zit. Een tipje van de sluier: de LG Mini is swingender dan ooit.


LG GD880 mini


Mark Peters : 2010-04-23 12:00:00
LG GD880 mini telefoon : Tijdens het afgelopen Mobile World Congress in Barcelona was LG weliswaar Platinum hoofdsponsor, maar LG zelf was in geen velden of wegen te bekennen. Helaas voor LG en helaas voor de bezoekende pers, maar de introductie van de LG GD880 mini tijdens de MWC 2010 mislukte. Er was dan ook betrekkelijk weinig aandacht voor de nieuwe LG smartphone. In Nieuwegein werd onlangs de jaarlijkse TeleVisie 2010 georganiseerd waar LG ook present was. Tussen een diversiteit aan LG mobiele telefoons lag dan ook de nieuwe LG GD880 Mini, tijd om er eens dieper op in te gaan. Mini formaten lijken een nieuwe trend te worden. Mini, maar wel met volledige functionaliteit.


LG Cookie Music


Ilse Jurriën : 2010-03-23 19:35:00
LG Cookie Music multimedia telefoon : Waar de Corby voor Samsung zorgt voor een onuitputtelijke bron van nieuwe modellen, daar is de Cookie van LG mee te vergelijken. We hebben de afgelopen periode al een aantal nieuwe LG Cookie telefoons voorbij zien komen, zoals de KP501 Cookie, KP502 Cookie, GS500 Cookie Plus, etc. maar LG ziet nog steeds ruimte voor een nieuwe Cookie telefoon. En dan hebben we het over de LG Cookie Music KM570, een multimedia telefoon uitgerust met een speciale Dolby Mobile geluidstechniek die in het bijzonder de muziekbeleving moet verbeteren. En dan mag het de LG Cookie Music natuurlijk niet ontbreken aan een 3,5mm koptelefoonaansluiting waarmee je jouw eigen voorkeur qua hoofdtelefoon kunt bepalen.


LG Viewty Smile


Ilse Jurriën : 2010-03-23 19:34:00
LG Viewty Smile smartphone : Het was even wat stilletjes rondom de LG Viewty serie, maar nu is er dan een nieuwe Viewty te melden; de LG Viewty Smile. Deze nieuwe LG smartphone is een uitgebreide touchscreen mobiele telefoon uit het middensegment. Ook hier zien we weer een terugkomende trend, de LG Viewty Smile mobiele telefoon is uitgerust met een 5 Megapixel camera. De rem is er goed op gezet, de fabrikanten hebben zich in ieder geval voor het eerste kwartaal van 2010 niet laten verleiden de Megapixelrace te continueren. Sterker nog, het gemiddelde aantal pixels is gedaald naar een gemiddelde van 5MP. De LG Viewty Smile is een echte cameratelefoon en dus ook uitgerust met een AF scherpstelling.


LG Pure


Ilse Jurriën : 2010-03-23 19:33:00
LG Pure mobiele telefoon : Twee weken voordat de CTIA (23-25 maart in Las Vegas) van start gaat, en een paar weken nadat de Mobile World Congress in Barcelona is geweest, duiken er een aantal nieuwe LG telefoons op. De LG Pure is een van die nieuwe telefoons, een slider telefoon met een modern, maar toch klassiek ontwerp. Het ontwerp van de LG Pure telefoon is strak en wijkt daarmee af van de vaak wat rond/ovaal vormgegeven smartphones die we iedere keer in onze handen gedrukt krijgen. We mogen de LG Pure dan ook zien als een designtelefoon, maar wel een waarvan de telefoonspecificaties goed genoeg zijn om een aanwinst te zijn voor het middensegment telefoons.


LG GT405


Ilse Jurriën : 2010-03-23 19:32:00
LG GT405 multimedia telefoon : De nieuwe LG GT405 is een touchscreen multimedia smartphone met interessante features. Hoewel we nog niet de volledige specificaties binnen hebben, lijkt het erop dat de LG GT405 een multimedia telefoon is met enkele high-end functies, maar zonder high-end prijskaartje. Een allround LG smartphone voor een breder publiek dus. Bij multimedia hoort natuurlijk een digitale camera en we zien dan ook dat de nieuwe LG GT405 is voorzien van een 5 Megapixel camera. Daarmee loopt deze nieuwe LG smartphone keurig in de pas met de concurrentie. Tijdens de afgelopen Mobile World Congress zagen we een nieuwe trend bij mobiele fotografie, namelijk een halt op de Megapixelrace.


LG KS365


Ilse Jurriën : 2010-03-23 19:31:00
LG KS365 touchscreen slider mobiele telefoon : Nog niet officieel geïntroduceerd, maar wel binnenkort verwacht, de nieuwe LG KS365 touchscreen slider telefoon. De LG KS365 volgt de KS360 op en richt zich vooral op het jongere publiek. De nieuwe LG KS365 heeft dan ook het ontwerp van een kleurrijke gadget, de zakelijke gebruiker zul je er dan ook niet zo snel mee zien lopen. Het handige uitschuifbare QWERTY toetsenbord zal de actieve Twitteraar, Facebook, Hyves, of chat gebruikers aanspreken. Het in contact blijven met de buitenwereld via social media is belangrijk voor deze jonge doelgroep en het ziet er naar uit dat het nog maar het begin is van het gebruik van dergelijke sociale Apps.


LG Jacquar 5


Ilse Jurriën : 2010-03-23 19:30:00
LG Jacquar 5 mobiele telefoon : Koreaanse telefoonreus LG, die overigens de komende jaren zijn zinnen heeft gezet op een leidinggevende positie qua marktaandeel, toverde uit zijn grote hoed een aantal nieuwe mobiele telefoons waaronder de LG Jacquar 5. Nu zou je verwachten dat LG een evenement zoals het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona (februari 2010) zou gebruiken om lekker breed uit te pakken, maar nee, in plaats daarvan was LG ‘verdwenen’ van de showvloer om zich ‘ontoegankelijk’ te maken voor de wereldpers. Nou is de LG Jacquar 5 niet zo’n goed voorbeeld om je druk over te maken, het gaat hier om een basistelefoon, gericht op de onderkant van de markt, maar toch…


LG GU230


Ilse Jurriën : 2010-03-13 10:30:00
LG GU230 mobiele telefoon : In Rusland dook hij eind vorig jaar al eens op, maar nu is de LG GU230 dan ook buiten Rusland gezien. De LG GU230 is een instapmodel mobiele telefoon met een aardig design en gericht op de onderkant van de markt. De eenvoudige specificaties worden helemaal duidelijk als we kijken naar de ingebouwde digitale camera van 1,3 Megapixels. We verbazen ons er eerlijk gezegd over dat LG überhaupt nog dergelijke lage resolutie camera’s serieus in overweging zou nemen om in nieuwe telefoons te integreren, maar de LG GU230 laat zien dat het LG inderdaad serieus is. Wellicht wordt de camera-applicatie als detail gezien en ligt de nadruk meer op de eenvoud en bediening van de LG GU230.


LG GM205


Ilse Jurriën : 2010-03-13 10:25:00
LG GM205 mobiele telefoon : Speciaal voor de jeugdige consument met een voorliefde voor muziek en in het bezit van een gevoelig oor is er de LG GM205. Een mooie moderne design telefoon uitgerust met een stukje innovatie op het gebied van muziekbeleving bij een mobiele telefoon. De LG GM205 is namelijk voorzien van Dolby Mobile techniek. Deze techniek levert een niet te onderschatten bijdrage aan de geluidskwaliteit waardoor muziek luisteren een genot wordt. En dat laatste is zeker voor de jeugdige consument een onderdeel waarmee de LG GM205 zich kan onderscheiden van de massa. Het is nog niet bekend wanneer de officiële introductie van de LG GM205 plaats vindt en in welke regio deze verkrijgbaar is.


LG Cookie Fresh


Ilse Jurriën : 2010-03-09 20:10:00
LG Cookie Fresh GS290 mobiele telefoon : Ondanks de vreemde manier van ‘actief aanwezig’ zijn van LG Electronics tijdens de Mobile World Congress 2010 in Barcelona, lijkt LG continue bezig te zijn een vaste plek te veroveren in de TOP 3 van elektronica fabrikanten. En dat lijkt niet zonder slag of stoot te gaan, want de concurrentie heeft natuurlijk gelijksoortige plannen. Tussen de gevechten om het marktaandeel door introduceert LG een nieuw instapmodel mobiele telefoon; de LG Cookie Fresh GS290. Wie de CeBIT 2010 in Hannover, Duitsland, onlangs heeft bezocht kon al een glimp waarnemen van de LG Cookie Fresh.


LG Pop


Mark Peters : 2010-03-02 17:45:00
Verkoop van LG Pop telefoon is groot succes geworden! : Razendsnel succes voor compacte en opvallend gebruiks vriendelijke LG Pop (LG GD510) touchscreen telefoon. Binnen honderd dagen na de lancering van de LG Pop mobiele telefoon in Europa heeft LG mobile wereldwijd al meer dan een miljoen LG Pop telefoons verkocht. De bijzondere full touchscreen LG Pop telefoon is nu een van de meest populaire LG telefoons van het moment. De allerkleinste telefoon met een groot 3 inch touchscreen is dankzij de simpele Smart Key functie super makkelijk in gebruik. De LG Pop telefoon heeft niet alleen een frisse naam, maar is ook de eerste mobiele telefoon met een nieuwe LG gebruikers interface met opvallende icoontjes en heldere kleuren combinaties.


LG Mini


Mark Peters : 2010-02-18 20:30:00
LG GD880 Mini : LG introduceert de LG Mini (LG GD880). Deze mobiele telefoon combineert design met intelligente features. Met een groot 3,2-inch touchscreen is de LG Mini de kleinste en dunste touchscreen telefoon van dit moment. Het is hiermee de perfecte telefoon voor iedereen die behoefte heeft aan moderne mobiele communicatie functies, zoals een supersnelle internetbrowser en Social Network Connect. Bovendien is de LG Mini de eerste Feature Phone die 3 Way Sync service biedt. Deze nieuwe service, LG Air Sync genoemd, maakt het mogelijk alle data te synchroniseren tussen je telefoon, pc en het internet. Daarmee kun je foto’s, telefoonboek en je agenda altijd en overal beheren, zowel via je pc als via je LG Mini mobieltje.


LG In Touch GW620


Mark Peters : 2010-01-29 13:40:00
LG GW620 In Touch Smartphone : De LG In Touch GW620, de eerste Android mobiele telefoon van LG, biedt het beste van social networking, internet en meer innovatieve functies. Het bijzondere aan de LG GW620 Android telefoon is, dat het een echte social networking smartphone is, die werkt met het Android OS. Daarbij heeft de smartphone een volwaardig qwerty-toetsenbord. De opvallend gebruiksvriendelijke smartphone laat je op een eenvoudige manier je sociale netwerk organiseren en vertelt je wat er om je heen gebeurt. En daarbij is de LG GW620 volledig te personaliseren dankzij het bijna ongelimiteerde applicatieaanbod van Android Market. Zo heb je een smartphone die je op het lijf geschreven is - en dat voor een aantrekkelijke prijs.


LG GD970


Mark Peters : 2010-01-20 14:30:00
LG GD970 Smartphone : Informatie over nieuwe telefoons bereikt ons werkelijk van alle kanten. Een van de geruchten spreekt over een op handen zijnde introductie van een nieuwe LG smartphone, de LG GD970. Specifieke informatie over deze LG 3G telefoon ontbreekt op dit moment, maar uitgaande van de modelnaam gaan wij er voor het gemak van uit dat het zou kunnen gaan om de opvolger van de LG GD900 Crystal. En wanneer de LG GD970 de redelijk succesvolle GD900 telefoon moet doen vergeten, dan moeten op zijn minst de specificaties verbeterd zijn. We verwachten een 3.7-inch formaat touchscreen display met verbeterde touch technologie. De MCW 2010 zou meer informatie moeten geven.


LG Windows Mobile 7 telefoons


Mark Peters : 2010-01-20 01:10:00
LG Windows Mobile 7 mobiele telefoons : Een overactieve Twitteraar heeft vroegtijdig LG’s plannen betreffende Windows Mobile 7 via Twitter naar buiten gebracht. Zo zou LG in september van dit jaar zijn eerste LG Windows Mobile 7 telefoons introduceren. Het zou onderhand ook eens tijd worden voor Microsoft. Het marktaandeel Windows Mobile OS onder de mobiele telefoons verdwijnt als sneeuw voor de zon en dat lijkt ons niet helemaal de strategie die Microsoft nastreeft. De LG Windows Mobile 7 telefoons zullen mogelijk voor het eerst genoemd gaan worden tijdens de komende Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. De MWC 2010 show wordt gehouden van 15 - 18 februari, locatie Fira Montjuïc Venue.


LG Watch Phone review


Ilse Jurriën : 2010-01-04 21:55:00
LG Watch Phone review op LetsGoMobile : Bij LG staan kwaliteit, innovatie en design hoog in het vaandel. Zo kwam onlangs de LG Crystal uit met een uniek doorzichtig keypad, en wordt de LG Watch Phone in steeds meer landen selectief geïntroduceerd. Op de CES 2008 in Las Vegas was al een eerste versie van de LG Watch Phone te bewonderen, toen was het een publiekstrekker zonder releasedatum. Met de introductie van deze telefoon is bellen met je horloge niet meer per definitie iets voor in een film. Volgens LG is de Watch Phone wel “meer dan een prototype met een prijskaartje”.

• Lees de volledige LG Watch Phone review op LetsGoMobile.






Samsung Galaxy S8
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera
Fujifilm XP120 waterdichte digitale camera
Panasonic DC-GH5 spiegelloze fotocamera
Panasonic Lumix FZ82
Panasonic Lumix GX800
Canon PowerShot G9 X Mark II