LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Apple
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Computer (3)
Mobiele telefoons (3)
Monitoren (1)
Software (3)


Apple iPhone telefoon

Dennis Hissink : 2010-12-09 16:00:00
Apple iPhone telefoon domineert Internetpublicaties : Clipit deed onderzoek naar de online berichtgeving over 10 telefoonmerken. Uit het onderzoek kwam naar voren dat over iPhone veruit het meest gesproken wordt binnen online media websites. iPhone behaalt zelfs meer berichten dan de overige 9 merken uit de top 10 samen. Op de tweede en derde plaats volgen Blackberry en HTC. Clipit monitoorde twee maanden lang alle berichten over telefoonmerken in bijna 10.000 bronnen binnen online en social media websites. De iPhone liet de andere telefoonmerken ver achter zich wat betreft de hoeveelheid gevonden berichten, met een totaal van 220.015 berichten in twee maanden tijd. De Blackberry volgt met 85.306 berichten.


iPad tablet

Dennis Hissink : 2010-12-08 14:30:14
Bevestig je iPad tablet aan de muur met Vogel Mount & Cover : Vogel’s introduceert WallTimes, een veelzijdige applicatie die je iPad tablet verandert in een wereldklok, kooktimer of wekker. In combinatie met de onlangs uitgebrachte Mount & Cover iPad bevestigingsoplossing is de iPad te gebruiken in elke ruimte van je woning of onderweg. WallTimes is vanaf van vandaag gratis te downloaden via de iTunes store. De Apple iPad tablet is een veelzijdig en fraai apparaat dat je niet zomaar ergens laat slingeren. Het verdient een solide plek aan de muur of op een tafel of bureau, waar het tegelijkertijd niets aan functionaliteit inboet. Het Mount & Cover System van Vogel’s biedt daarvoor diverse oplossingen.


iPhone 4

Dennis Hissink : 2010-06-11 15:15:15
Videobellen met Apple iPhone 4 : Het zat er al aan te komen, maar tijdens de World Wide Developer Conference 2010 heeft Apple de nieuwe iPhone 4 gepresenteerd, voorzien van FaceTime, waardoor we videobellen definitief van ons verlanglijstje kunnen schrappen, en het nieuwe Retina display van Apple, met de hoogste resolutie ooit in een GSM display, wat resulteert in een ongekend scherpe weergave van tekst, afbeeldingen en videobeelden. Daarnaast heeft iPhone 4 een 5 Megapixel camera met LED flitser, een HD video-opnamefunctie, de Apple A4-processor, een 3-assengyro en een gesprekstijd die 40 procent langer is geworden. En dat allemaal in een geheel vernieuwd ontwerp van glas en roestvrij staal: de dunste smartphone ter wereld.


Apple Safari 5

Dennis Hissink : 2010-06-08 14:50:14
Apple Safari 5 met HTML5 support : Apple heeft Safari 5 uitgebracht, de nieuwe versie van 's werelds snelste en meest innovatieve browser. Nieuw zijn de Safari Reader, waarmee je ongestoord online artikelen kunt lezen, 30 procent snellere prestaties dan Safari 4 en de mogelijkheid om te kiezen tussen Google, Yahoo! of Bing als zoekengine. Zowel de Mac- als de Windows-variant biedt verbeterde ontwikkeltools en ondersteuning voor ruim tien nieuwe HTML5-technologieën waarmee webontwikkelaars veelzijdige, dynamische websites kunnen maken. Met de komst van Safari 5 kunnen ontwikkelaars voortaan veilige Safari extensions bouwen waarmee gebruikers nog persoonlijker en nog beter kunnen internetten.


Apple iPad review

Dennis Hissink : 2010-05-28 09:30:00
Apple iPad review op LetsGoMobile : De Apple iPad… Daar is ie dan, na veel maanden van geruchten en speculaties met als hoogtepunt de keynote speech van Steve Jobs, ligt Apple’s nieuwste product op ons bureau om in deze Apple iPad review de hoofdrol te vervullen. Met een ongekende strategische precisie heeft de marketing van Apple een product op de markt weten te brengen dat bij voorbaat al twee extremen kende. Spectaculair succesvol voor de ene helft van het fanatieke Apple kamp, of als zinloos en niets toevoegend door het andere, vaak niet Apple-bezittende kamp.

• Lees de volledige Apple iPad review op LetsGoMobile.


Nieuwe iPhone

Mark Peters : 2010-04-23 10:45:00
Nieuwe Apple iPhone : Daar sta je dan als Apple Software Engineer. Je bent de populaire man in de plaatselijke kroeg, het bier vloeit rijkelijk en het aantal ‘vrienden’ dat je maakt op die bewuste avond stijgt naarmate de nachtelijk uren optellen. De beruchte kater na die ene avond is niet leuk, maar bekend, en je weet wat je te doen staat… Toch is alles deze keer anders, want had je gisteravond niet Apple’s nieuwe iPhone op zak. Die nieuwe iPhone met OS 4 geïnstalleerd en voorzien van de laatste features? Vanaf dat moment besef je dat vanaf deze dag alles anders is daar de bewuste iPhone niet meer in jouw zak zit. Een dergelijke scene halen we ons voor de geest, wanneer we afgaan op de geruchten…


iPhone OS 4 preview

Dennis Hissink : 2010-04-15 13:45:13
iPhone OS 4.0 preview : Apple heeft een preview van zijn iPhone OS 4 software laten zien en een bètaversie beschikbaar gesteld aan de deelnemers van het iPhone Developer Program. De bètarelease van iPhone OS 4.0 bevat een bijgewerkte Software Development Kit (SDK) met meer dan 1500 nieuwe API's (Application Programming Interfaces) en ruim 100 nieuwe functies en voorzieningen die vanaf komende zomer voor alle bezitters van een iPhone of iPod touch beschikbaar zullen zijn. Nieuw in iPhone OS 4 is de multitasking functie voor programma's van andere fabrikanten; mappen voor meer overzicht en snelle toegang tot programma's en verbeterde Mail met een uniforme postbus, snelle schakeling tussen postbussen en gegroepeerde berichten.


iPad prijs

Dennis Hissink : 2010-04-14 16:00:00
Apple iPad prijs en verkrijgbaarheid : Wie woonachtig is in de Verenigde Staten, of speciaal ervoor het vliegtuig heeft genomen, kan de iPad al kopen. De iPad +3G modellen zullen vanaf eind april beschikbaar zijn. Bovendien zullen alle modellen van de iPad verkrijgbaar zijn in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk vanaf eind mei. “iPad is iets compleet nieuws,” aldus Steve Jobs, Apple’s CEO. “We kunnen niet wachten tot onze klanten dit magische en revolutionaire product in handen krijgen en op een persoonlijkere, natuurlijkere en leukere manier dan ooit tevoren met hun Apps en content kunnen omgaan.” De iPad prijs voor de Nederlandse markt is nog niet bekend.






D3300
Pentax 645Z
Nikon 1 J4
Nikon Coolpix S810c
Sony A7S
Panasonic Lumix GH4
Canon PowerShot SX700 HS
Nikon Coolpix P600
Nikon Coolpix P530
Samsung NX mini
Nikon 1 V3 systeemcamera
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5