Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Sony Ericsson
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (2)
Corporatie (1)
Geruchten & Speculaties (2)
Innovaties (2)
Mobiele telefoons (23)
Mobile imaging (1)
Software (1)


Deloitte werknemers krijgen Sony Ericsson telefoon

Mark Peters : 2009-03-29 23:10:00
Deloitte werknemers krijgen Sony Ericsson mobiele telefoon : Deloitte Nederland zegt in Sony Ericsson de geschikte partner gevonden te hebben. De mobiele telefoonfabrikant is door Deloitte accountancy kantoor gekozen op basis van de kwaliteit van haar producten en diensten. 5.000 medewerkers zijn voorzien van de nieuwste Sony Ericsson smartphone, de Xperia X1. Deze nieuwe multimedia telefoon van Sony-Ericsson is sinds november 2008 op de markt en kwam naar voren als de telefoon die aan alle verwachtingen van Deloitte voldoet. Daarnaast biedt Sony Ericsson complete klantondersteuning aan de medewerkers van het bedrijf in de vorm van een uitgebreid Support package.


Sony-Ericsson T707

Mark Peters : 2009-03-28 00:45:00
Sony Ericsson T707 mobiele telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar nieuwste mobiele telefoon, de Sony Ericsson T707, aangekondigd. Sony Ericsson deed dit samen met tennisster en stijlicoon Maria Sharapova, de perfecte verpersoonlijking van de slanke en elegante eigenschappen van deze mobiele telefoon. De Sony Ericsson T707 mobiele telefoon brengt een ware interactie tot stand met de gebruiker. De nieuwe Sony Ericsson telefoon licht op als je wordt gebeld en je kunt de lichtinstellingen personaliseren. Zo weet je altijd wie er naar je op zoek is. Als je te druk bent om de oproep te beantwoorden, zet je die eenvoudig uit door met je hand over het display te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de telefoon wekker op snooze.


Nieuwe mobiele telefoons van Sony-Ericsson

Mark Peters : 2009-02-28 14:30:00
Sony-Ericsson telefoons gepresenteerd in Barcelona : De Sony Ericsson stand op de Mobile World Congres is vrij overzichtelijk neergezet. In een halfronde cirkel worden de actuele en nieuwste Sony-Ericsson mobiele telefoons en accessoires gepresenteerd. Binnen deze cirkel is er ruimte om aandacht te schenken aan de verschillende mobiele services zoals de Entertainment Unlimited service. Een van de hoogtepunten voor Sony Ericsson tijdens de GSMA was de introductie van de Sony-Ericsson Idou, een 12 Megapixel Cybershot telefoon. Exact een jaar geleden, tijdens het vorige Congres, maakte Ericsson bekend dat zij een nieuw platform gereed hadden, waarop het mogelijk werd tot 12 Megapixels digitale foto’s op te nemen en te verwerken.


Sony Ericsson C903

Mark Peters : 2009-02-11 13:16:00
Sony Ericsson C903 Cybershot camera telefoon : De Sony Ericsson C903 Cybershot telefoon is ideaal voor het maken van onvergetelijke foto’s: schuif gewoon de beschermende lenscover omlaag en schieten maar! De slanke slider-telefoon heeft speciale cameratoetsen en een indrukwekkende 5 megapixel camera voor grote, rijk gedetailleerde foto’s in levensechte kleuren. De Sony Ericsson C903 Cybershot zit vol functionaliteiten en maakt de allerbeste digitale foto met behulp van Face Detection, waarmee de camera tot drie mensen tegelijk kan vinden, en Smile Shutter, waarmee automatisch de stralendste glimlach eruit wordt gepikt. Met BestPic kun je vlak na elkaar negen foto’s nemen, de beste eruit kiezen en de rest simpelweg wissen.


Sony Ericsson W395

Mark Peters : 2009-02-11 13:14:31
Sony Ericsson W395 Walkman telefoon : Sony Ericsson brengt geweldige muziek naar het grote publiek met de geraffineerde W395 Sony Ericsson Walkman slider mobiele telefoon die voorzien is van grote en krachtige stereo luidsprekers. Ervaar de hoge geluidskwaliteit en diepe bas en beleef zo samen met je vrienden het echte concertgevoel. Met de nieuwe W395 richt Sony Ericsson zich op de jeugd. Geniet van een uitgebreid muziekaanbod met behulp van speciale stereo luidsprekers die je geluid een boost geven of schroef het volume op met de Sony Ericsson HPM-64 stereo headset met stereo widening voor een geweldige geluidservaring.


Sony Ericsson Bluetooth carkit

Mark Peters : 2009-02-11 12:26:57
Sony Ericsson AB-900 Bluetooth Carkit : Verander je auto in je eigen wireless jukebox met de Sony-Ericsson AB900. Met deze Bluetooth portable Carkit kun je je favoriete muziek lekker hard zetten en tegelijkertijd veilig bellen en gebeld worden. Sta je in de file en verveel je je? Dankzij de Sony Ericsson AB900 Carkit is dat nu niet meer nodig! Stream je lievelingsnummers van je mobiele telefoon naar de AB900 en de muziek schalt luid en duidelijk uit de stereo van je auto. Dankzij de RDS-functionaliteit hoef je nooit de juiste frequentie op te zoeken om via je auto speakers van je favoriete muziek te genieten.


Sony Ericsson C510

Mark Peters : 2009-01-09 02:42:00
Sony Ericsson C510 CyberShot telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar eerste mobiele telefoon aangekondigd met Smile Shutter camera technologie, verpakt in de meest betaalbare Sony-Ericsson Cybershot telefoon tot nu toe: de C510 Cyber-shot. De Smile Shutter technologie zal ook worden toegevoegd aan de 8.1 megapixel Sony Ericsson C905 Cyber-shot camera telefoon die in november 2008 werd gelanceerd. De vandaag aangekondigde Sony Ericsson C510 Cybershot is mooi in zijn eenvoud en de meest betaalbare Sony Ericsson Cybershot telefoon tot nu toe. Daarnaast introduceerde Sony Ericsson een software-update voor de Sony Ericsson C905 Cybershot telefoon, die momenteel wereldwijd hoog op de hitlijsten staat.


Sony Ericsson W508

Mark Peters : 2009-01-09 02:40:00
Sony Ericsson W508 Walkman telefoon : Laat je eigen stijl zien met de personaliseerbare Sony Ericsson W508 Walkman telefoon. Met keuze uit acht verwisselbare Style-Up telefoon frontjes en de SensMe en Shake-bediening, biedt de nieuwe Sony-Ericsson W508 mobiele telefoon gebruikers de mogelijkheid om de telefoon aan te passen aan hun stemming en echt interactief bezig te zijn. Geniet van entertainment op de manier die jij wilt met de Sony-Ericsson W508 Walkman telefoon. Met de Sony Ericsson W508 kunnen gebruikers hun eigen individuele interactieve mobiele ervaring creëren, met slimme technologie op muziekgebied zoals Shake- en Gesture control, SenseMe en TrackID en een extra Style-Up telefoon frontje.






D3300
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
Pentax K-S1
Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX400 IS
Ricoh WG-4 digitale compact camera
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5