2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Sony Ericsson

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (2)
Corporatie (1)
Geruchten & Speculaties (2)
Innovaties (2)
Mobiele telefoons (23)
Mobile imaging (1)
Software & OS (1)


Sony-Ericsson Satio


Mark Peters : 2009-06-02 00:06:00
Sony-Ericsson Satio game mobieltje : Sony Ericsson introduceert een nieuwe multimedia telefoon. De nieuwe Satio die je direct toegang geeft tot alle media op één plek. Direct naar jouw favorieten gaan door gewoon de vijf standby-toetsen aan te tikken en alle informatie staat direct voor je klaar. Voor het eerst in Barcelona geïntroduceerd tijdens de Mobile World congres als de ‘Sony-Ericsson Idou’, heb je met de Sony-Ericsson Satio telefoon de toekomst van mobile entertainment in de palm van je hand. Je kunt jouw favoriete films kijken in de bus of gemiste televisie shows inhalen onder de lunch dankzij de Sony-Ericsson Satio.


Sony-Ericsson Aino


Mark Peters : 2009-06-02 00:05:00
Sony-Ericsson Aino multimedia telefoon : Op een pers event in London heeft Sony-Ericsson een nieuwe telefoon aangekondigd, de Sony-Ericsson Aino. Krijg het beste van twee werelden via een keyboard gecombineerd met een intuïtieve touch UI media modus. Deze unieke nieuwe media browser geeft je een duidelijk overzicht en met één beweging van je vinger krijg je direct toegang tot alle content. Kijk films op een glashelder 3 inch beeldscherm en luister naar muziek in superieure kwaliteit. Deze nieuwe Sony-Ericsson mobiele telefoon biedt een ongekende keur aan mogelijkheden voor entertainment, zoals de 8.1 megapixel camera, de sterke flitser bij het nemen van digitale foto’s en het zuivere geluid.


Sony-Ericsson S312


Mark Peters : 2009-04-08 19:40:00
Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon : Met de Sony Ericsson S312 heb je snel een video gemaakt. Zie je een beroemdheid lopen of je vrienden uit hun dak gaan op de dansvloer? Dankzij de Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon leg je deze momenten in twee snelle stappen vast. Wil je het moment liever op een foto vastleggen? De twee megapixel digitale camera kan ook horizontaal worden gebruikt en met behulp van verlichte camera sneltoetsen op het toetsenbord kun je de instellingen veranderen en zo sneller het plaatje schieten dat jij wilt. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Gebruik dan de geïntegreerde Sony-Ericsson Photo fix-functie om in één keer de beste fotokwaliteit te krijgen: foto’s maken is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Sony-Ericsson W205


Mark Peters : 2009-04-08 19:25:33
Sony-Ericsson W205 Walkman telefoon : Neem je muziek mee naar buiten met de nieuwe Sony Ericsson W205 Walkman. De Sony-Ericsson W205 brengt de Walkman-telefoon ervaring nog dichterbij en is ideaal voor wie alle herkenbare functionaliteiten van de Sony Ericsson mobiele telefoon wil, maar ook onderweg naar muziek wil luisteren. Haal het beste uit je favoriete muziek en radiozenders met de Walkman-speler, FM-radio en TrackID-muziekherkenning. De slider-telefoon bevat een compleet pakket aan entertainmentfuncties en geeft je de mogelijkheid playlists op te stellen, zodat je bij elke gelegenheid de juiste muziek hebt. Laat je muziek aan je vrienden horen via de Sony-Ericsson W205 speakerfunctie.


Deloitte werknemers krijgen Sony Ericsson telefoon


Mark Peters : 2009-03-29 23:10:00
Deloitte werknemers krijgen Sony Ericsson mobiele telefoon : Deloitte Nederland zegt in Sony Ericsson de geschikte partner gevonden te hebben. De mobiele telefoonfabrikant is door Deloitte accountancy kantoor gekozen op basis van de kwaliteit van haar producten en diensten. 5.000 medewerkers zijn voorzien van de nieuwste Sony Ericsson smartphone, de Xperia X1. Deze nieuwe multimedia telefoon van Sony-Ericsson is sinds november 2008 op de markt en kwam naar voren als de telefoon die aan alle verwachtingen van Deloitte voldoet. Daarnaast biedt Sony Ericsson complete klantondersteuning aan de medewerkers van het bedrijf in de vorm van een uitgebreid Support package.


Sony-Ericsson T707


Mark Peters : 2009-03-28 00:45:00
Sony Ericsson T707 mobiele telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar nieuwste mobiele telefoon, de Sony Ericsson T707, aangekondigd. Sony Ericsson deed dit samen met tennisster en stijlicoon Maria Sharapova, de perfecte verpersoonlijking van de slanke en elegante eigenschappen van deze mobiele telefoon. De Sony Ericsson T707 mobiele telefoon brengt een ware interactie tot stand met de gebruiker. De nieuwe Sony Ericsson telefoon licht op als je wordt gebeld en je kunt de lichtinstellingen personaliseren. Zo weet je altijd wie er naar je op zoek is. Als je te druk bent om de oproep te beantwoorden, zet je die eenvoudig uit door met je hand over het display te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de telefoon wekker op snooze.


Nieuwe mobiele telefoons van Sony-Ericsson


Mark Peters : 2009-02-28 14:30:00
Sony-Ericsson telefoons gepresenteerd in Barcelona : De Sony Ericsson stand op de Mobile World Congres is vrij overzichtelijk neergezet. In een halfronde cirkel worden de actuele en nieuwste Sony-Ericsson mobiele telefoons en accessoires gepresenteerd. Binnen deze cirkel is er ruimte om aandacht te schenken aan de verschillende mobiele services zoals de Entertainment Unlimited service. Een van de hoogtepunten voor Sony Ericsson tijdens de GSMA was de introductie van de Sony-Ericsson Idou, een 12 Megapixel Cybershot telefoon. Exact een jaar geleden, tijdens het vorige Congres, maakte Ericsson bekend dat zij een nieuw platform gereed hadden, waarop het mogelijk werd tot 12 Megapixels digitale foto’s op te nemen en te verwerken.


Sony Ericsson C903


Mark Peters : 2009-02-11 13:16:00
Sony Ericsson C903 Cybershot camera telefoon : De Sony Ericsson C903 Cybershot telefoon is ideaal voor het maken van onvergetelijke foto’s: schuif gewoon de beschermende lenscover omlaag en schieten maar! De slanke slider-telefoon heeft speciale cameratoetsen en een indrukwekkende 5 megapixel camera voor grote, rijk gedetailleerde foto’s in levensechte kleuren. De Sony Ericsson C903 Cybershot zit vol functionaliteiten en maakt de allerbeste digitale foto met behulp van Face Detection, waarmee de camera tot drie mensen tegelijk kan vinden, en Smile Shutter, waarmee automatisch de stralendste glimlach eruit wordt gepikt. Met BestPic kun je vlak na elkaar negen foto’s nemen, de beste eruit kiezen en de rest simpelweg wissen.


Sony Ericsson W395


Mark Peters : 2009-02-11 13:14:31
Sony Ericsson W395 Walkman telefoon : Sony Ericsson brengt geweldige muziek naar het grote publiek met de geraffineerde W395 Sony Ericsson Walkman slider mobiele telefoon die voorzien is van grote en krachtige stereo luidsprekers. Ervaar de hoge geluidskwaliteit en diepe bas en beleef zo samen met je vrienden het echte concertgevoel. Met de nieuwe W395 richt Sony Ericsson zich op de jeugd. Geniet van een uitgebreid muziekaanbod met behulp van speciale stereo luidsprekers die je geluid een boost geven of schroef het volume op met de Sony Ericsson HPM-64 stereo headset met stereo widening voor een geweldige geluidservaring.


Sony Ericsson Bluetooth carkit


Mark Peters : 2009-02-11 12:26:57
Sony Ericsson AB-900 Bluetooth Carkit : Verander je auto in je eigen wireless jukebox met de Sony-Ericsson AB900. Met deze Bluetooth portable Carkit kun je je favoriete muziek lekker hard zetten en tegelijkertijd veilig bellen en gebeld worden. Sta je in de file en verveel je je? Dankzij de Sony Ericsson AB900 Carkit is dat nu niet meer nodig! Stream je lievelingsnummers van je mobiele telefoon naar de AB900 en de muziek schalt luid en duidelijk uit de stereo van je auto. Dankzij de RDS-functionaliteit hoef je nooit de juiste frequentie op te zoeken om via je auto speakers van je favoriete muziek te genieten.


Sony Ericsson C510


Mark Peters : 2009-01-09 02:42:00
Sony Ericsson C510 CyberShot telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar eerste mobiele telefoon aangekondigd met Smile Shutter camera technologie, verpakt in de meest betaalbare Sony-Ericsson Cybershot telefoon tot nu toe: de C510 Cyber-shot. De Smile Shutter technologie zal ook worden toegevoegd aan de 8.1 megapixel Sony Ericsson C905 Cyber-shot camera telefoon die in november 2008 werd gelanceerd. De vandaag aangekondigde Sony Ericsson C510 Cybershot is mooi in zijn eenvoud en de meest betaalbare Sony Ericsson Cybershot telefoon tot nu toe. Daarnaast introduceerde Sony Ericsson een software-update voor de Sony Ericsson C905 Cybershot telefoon, die momenteel wereldwijd hoog op de hitlijsten staat.


Sony Ericsson W508


Mark Peters : 2009-01-09 02:40:00
Sony Ericsson W508 Walkman telefoon : Laat je eigen stijl zien met de personaliseerbare Sony Ericsson W508 Walkman telefoon. Met keuze uit acht verwisselbare Style-Up telefoon frontjes en de SensMe en Shake-bediening, biedt de nieuwe Sony-Ericsson W508 mobiele telefoon gebruikers de mogelijkheid om de telefoon aan te passen aan hun stemming en echt interactief bezig te zijn. Geniet van entertainment op de manier die jij wilt met de Sony-Ericsson W508 Walkman telefoon. Met de Sony Ericsson W508 kunnen gebruikers hun eigen individuele interactieve mobiele ervaring creëren, met slimme technologie op muziekgebied zoals Shake- en Gesture control, SenseMe en TrackID en een extra Style-Up telefoon frontje.






Nintendo Switch review
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera