2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Sony Ericsson

Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (2)
Corporatie (1)
Geruchten & Speculaties (2)
Innovaties (2)
Mobiele telefoons (23)
Mobile imaging (1)
Software (1)


Sony Ericsson Hazel


Ilse Jurriën : 2009-12-17 14:25:00
Sony Ericsson Hazel mobiele telefoon : Sony Ericsson introduceert vandaag de Sony Ericsson Hazel en de Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700, de nieuwste aanwinsten in het GreenHeart-programma. Met de Sony Ericsson Hazel mobiele telefoon en de accessoire heeft de consument meer producten waarbinnen een bewuste groene keuze gemaakt kan worden, zonder te hoeven inleveren op design en functionaliteit. Sony Ericsson heeft vandaag ook aangekondigd dat het zijn ambitie is dat in 2011 alle Sony Ericsson accessoires voldoen aan de voorwaarden van GreenHeart. Het bedrijf heeft tevens aangegeven dat het doorgaat met zijn wereldwijde terugneemprogramma dat als doelstelling heeft in 2011 een miljoen telefoons te hebben teruggenomen.


Sony Ericsson Elm


Ilse Jurriën : 2009-12-17 14:20:00
Sony Ericsson Elm mobiele telefoon : Sony Ericsson introduceert vandaag de Sony Ericsson Elm en de Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700, de nieuwste aanwinsten in het GreenHeart-programma. Met de Sony Ericsson Elm mobiele telefoon en de accessoire heeft de consument meer producten waarbinnen een bewuste groene keuze gemaakt kan worden, zonder te hoeven inleveren op design en functionaliteit. Sony Ericsson heeft vandaag ook aangekondigd dat het zijn ambitie is dat in 2011 alle Sony Ericsson accessoires voldoen aan de voorwaarden van GreenHeart. Het bedrijf heeft tevens aangegeven dat het doorgaat met zijn wereldwijde terugneemprogramma dat als doelstelling heeft in 2011 een miljoen telefoons te hebben teruggenomen.


Sony Ericsson Sunny en Susan


Ilse Jurriën : 2009-12-02 15:00:00
Sony Ericsson Sunny en Susan mobiele telefoons : Volgens de laatste geruchten kunnen we nog voor het einde van dit jaar een tweetal Sony Ericsson mobiele telefoons verwachten. Het zou gaan om de Sony Ericsson Susan en Sunny, of volgens de officiële modelnamen, de Sony Ericsson J10 en Sony Ericsson J20. De Sony Ericsson Susan en Sunny telefoons behoren tot de groep zogenaamde GreenHeart telefoons. Dit moet duiden op het gebruik van minimaal 50% gerecycled materiaal. GreenHeart draait volledig om het verminderen van de negatieve effecten op het milieu. Herbruikbare plastic omhulsels, geen lood en minder gerecycled, elektronische handleidingen, ultracompacte verpakking en een zuinige stroomlader om energie te besparen.


Sony Ericsson telefoon klachten


Ilse Jurriën : 2009-11-25 21:30:00
Sony Ericsson Satio telefoon klachten : Je zult het maar treffen. Zo heb je eindelijk dan die lang verwachte mobiele telefoon in je bezit, merk je plotseling dat de betrouwbaarheid ver te zoeken is. Het klinkt onheilspellend, maar het komt toch met enige regelmaat voor dat duur betaalde digitale speeltjes, zoals mobiele telefoons niet vrij zijn van fouten. De laatste tijd overkwam het een aantal klanten van het Britse Carphone Warehouse en Phones4u die bij deze winkels de Sony Ericsson Satio kochten. Het aantal Sony Ericsson Satio telefoons dat met een klacht weer terug kwam, was dusdanig hoog dat beide winkelketens hebben besloten (voorlopig) de Satio uit de verkoop te halen.


Sony Ericsson review


Ilse Jurriën : 2009-11-17 14:14:00
Sony Ericsson W995 review op LetsGoMobile : Met de opkomst van het Internet is ook de mogelijkheid ontstaan om op grote schaal bestanden uit te wisselen. Veel programma’s en internetpagina’s maken hier dankbaar gebruik van. De mobiele telefoon beschikt tegenwoordig ook vaak over een internetverbinding. Dit heeft een aantal fabrikanten, waaronder Sony Ericsson, aan het denken gezet, met als resultaat een muziek portaal waar de gebruiker met de mobiele telefoon uit een enorm muziekaanbod kan kiezen en deze direct kan downloaden. LetsGoMobile heeft de Sony Ericsson W995 getest met PlayNow Plus.

• Lees de volledige Sony Ericsson review op LetsGoMobile.


Sony Ericsson Jalou


Dennis Hissink : 2009-11-16 14:59:00
Sony Ericsson Jalou design telefoon : Afgelopen zomer werd de Sony Ericsson Jalou officieel geïntroduceerd, maar de introductie voor de Nederlandse markt werd onlangs nog even herhaald. Ter gelegenheid van de Sony Ericsson Jalou introductie is het effect van jaloezie (Jalou) onderzocht. Psycholoog en onderzoekster Pieternel Dijkstra en fashion expert Anouk Smulders gingen in op de rol van jaloezie en de telefoon als fashion accessoire. Ook werd een video getoond van de nieuwe media campagne. Sony Ericsson werkte voor dit toestel samen met Dolce&Gabbana. Domenico Dolce en Stefano Gabbana (Dolce&Gabbana) namen de Sony Ericsson Jalou onder handen, en werkten mee aan de reclamecampagne van internationaal erkend regisseur Cyril Guyot.


Sony-Ericsson Kurara


Mark Peters : 2009-11-05 14:30:00
Sony-Ericsson Kurara multimedia telefoon : Er is nieuwe info over de Sony Ericsson Kurara mobile telefoon die onlangs via een lek tevoorschijn kwam. Foto’s van de Sony Ericsson Kurara, laten nu een HD (High Definition) logo zien, zodat we er van uit mogen gaan dat de Sony-Ericsson Kurara ook in staat is HD video op te nemen. Het is eigenlijk van de zotte dat er dergelijke foto’s rondzwerven daar veel vakjournalisten onder het mom van een Non Disclosure Agreement (NDA) rustig moeten afwachten met publiceren totdat de informatie officieel vrijkomt. En dan sluit je met je goede gedrag achteraan de rij om de kruimels te verdelen… In ieder geval worden de details rondom de nieuwe Sony Ericsson Kurara ons met de dag duidelijker.


Sony Ericsson Xperia X10


Ilse Jurriën : 2009-11-03 15:00:00
Sony Ericsson Xperia X10 mobiele telefoon : Vandaag onthult Sony Ericsson de Xperia X10, de eerste mobiele telefoon van een serie telefoons die een consistente gebruikerservaring garandeert en waarbij communicatie daadwerkelijk entertainment wordt. De Sony Ericsson Xperia X10 bouwt voort op Sony Ericssons erfgoed op het gebied van entertainment en combineert rijke graphics met intelligentiefunctionaliteiten. De Sony Ericsson X10 smartphone introduceert een nieuw UX-platform dat zich in het gehele productportfolio verder zal ontwikkelen en in de loop der tijd continu zal worden uitgebreid met nieuwe functies en mogelijkheden. De Sony Ericsson Xperia X10 is vanaf het eerste kwartaal 2010 verkrijgbaar in de kleuren Sensuous Black en Luster White.


Sony-Ericsson Dolce Gabbana mobiele telefoon


Mark Peters : 2009-08-13 03:50:00
Sony-Ericsson Jalou D&G telefoon : Dolce&Gabbana ontwerpen speciale editie van de Sony-Ericsson Jalou mobiele telefoon. Met Jalou by D&G, de nieuwe modieuze mobiele telefoon van Sony Ericsson, kun je uiterst stijlvol je leven delen. Deze nieuwe Sony-Ericsson mobiele telefoon, boordevol unieke functionaliteiten en vervat in een prachtige diamant vormige behuizing, is een elegante aanwinst voor elke handtas. De limited edition Jalou telefoon by Dolce & Gabbana, de prachtige rozerode mobiele telefoon, verguld met echt 24-karaats goud, is exclusief door Dolce&Gabbana ontworpen. Beiden nieuwe Sony-Ericsson mobiele telefoons zijn vanaf het vierde kwartaal 2009 verkrijgbaar.


Sony Ericsson T715


Mark Peters : 2009-06-28 13:05:00
Sony-Ericsson T715 slider telefoon : Sony-Ericsson presenteert met trost haar nieuwste slider-mobieltje voorzien van een compleet pakket communicatie functies verpakt in een stijlvol design. Ondanks het ultracompacte formaat van deze nieuwe Sony-Ericsson mobiele telefoon beschikt de T715 over een groot toetsenbord en lettertype voor een optimaal SMS-, MMS- of e-mailbeheer. Gebruik de slimme desktopfunctie, directe afspraak herinneringen, notities en speciale animaties van de Sony-Ericsson T715 telefoon om je leven intuïtief te ordenen en geen verjaardag of andere belangrijke gebeurtenis te vergeten. Messaging is snel en eenvoudig. Bovendien kun je tijdens het sms'en de gespreksgeschiedenis als een soort chat conversatie bekijken.


Sony-Ericsson C901 GreenHeart


Mark Peters : 2009-06-06 11:40:00
Sony-Ericsson GreenHeart C901 milieuvriendelijke telefoon : Perfecte foto’s met Sony-Ericsson C901 GreenHeart multimedia telefoon. Met de ingebouwde Xenon flitser en Smile Shutter functie kunnen consumenten digitale kwaliteitsfoto's maken om met de wereld te delen of direct te bestellen. Stop de magie in de digitale foto's van jouw mobiele telefoon met de Sony-Ericsson C901 GreenHeart. De mobiele telefooncamera met 5.0 megapixels maakt ongeacht waar je bent kwaliteitsfotografie mogelijk en met de handige handleiding in de telefoon zit je nooit ergens met vragen. Bij aankoop van de Sony-Ericsson C901 GreanHeart mobiele telefoon krijgt u o.a. een standaard batterij BST-33, een telefoon oplader CST-70 en een GreenHeart hoofdtelefoon.


Sony-Ericsson Naite


Mark Peters : 2009-06-06 11:25:00
Sony-Ericsson Naite GreenHeart telefoon : Maak je leven makkelijker met de nieuwe Sony-Ericsson Naite milieuvriendelijke mobiele telefoon. Directe toegang tot favorieten en high speed internet, telefoonboek, digitale camera en tekstberichten zorgen ervoor dat de consument alles binnen handbereik heeft om hun drukke levens te runnen. Ben jij altijd 'bezig' evenwicht aan te brengen tussen leven, werken en familie? Nu kan je met de Sony Ericsson Naite GreenHeart telefoon de baas over jouw leven blijven. Maak een groenere keuze maken met snelle toegang tot tools waarmee je zaken gemakkelijker kunt beheren en gebruik maakt van een reeks groene innovaties die niet betekenen dat je aan stijl of design verliest.


Sony Ericsson Yari


Mark Peters : 2009-06-02 00:08:00
Sony Ericsson Yari multimedia telefoon : In London heeft Sony-Ericsson een nieuwe game telefoon aangekondigd, de Sony-Ericsson Yari. De ultieme game telefoon voor mobiel plezier, of het nu gaat om ‘mobile gaming’ of multimediale actie. Niets om vast te houden, niets om te draaien: alleen jouw lichaam. Dat beweegt continu. De technologie van gebaren en motion gaming geeft jou als gebruiker een unieke spelervaring, waar je ook bent. Een grote variatie aan games brengt je precies het plezier dat jij zoekt. Of je nu fit wilt worden of blijven, of gewoon jouw eigen beste score in tennis, voetbal of boksen wilt verbeteren. Alles kan met de Sony-Ericsson Yari game telefoon: kies zelf maar wat je wilt spelen.


Sony-Ericsson Satio


Mark Peters : 2009-06-02 00:06:00
Sony-Ericsson Satio game mobieltje : Sony Ericsson introduceert een nieuwe multimedia telefoon. De nieuwe Satio die je direct toegang geeft tot alle media op één plek. Direct naar jouw favorieten gaan door gewoon de vijf standby-toetsen aan te tikken en alle informatie staat direct voor je klaar. Voor het eerst in Barcelona geïntroduceerd tijdens de Mobile World congres als de ‘Sony-Ericsson Idou’, heb je met de Sony-Ericsson Satio telefoon de toekomst van mobile entertainment in de palm van je hand. Je kunt jouw favoriete films kijken in de bus of gemiste televisie shows inhalen onder de lunch dankzij de Sony-Ericsson Satio.


Sony-Ericsson Aino


Mark Peters : 2009-06-02 00:05:00
Sony-Ericsson Aino multimedia telefoon : Op een pers event in London heeft Sony-Ericsson een nieuwe telefoon aangekondigd, de Sony-Ericsson Aino. Krijg het beste van twee werelden via een keyboard gecombineerd met een intuïtieve touch UI media modus. Deze unieke nieuwe media browser geeft je een duidelijk overzicht en met één beweging van je vinger krijg je direct toegang tot alle content. Kijk films op een glashelder 3 inch beeldscherm en luister naar muziek in superieure kwaliteit. Deze nieuwe Sony-Ericsson mobiele telefoon biedt een ongekende keur aan mogelijkheden voor entertainment, zoals de 8.1 megapixel camera, de sterke flitser bij het nemen van digitale foto’s en het zuivere geluid.


Sony-Ericsson S312


Mark Peters : 2009-04-08 19:40:00
Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon : Met de Sony Ericsson S312 heb je snel een video gemaakt. Zie je een beroemdheid lopen of je vrienden uit hun dak gaan op de dansvloer? Dankzij de Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon leg je deze momenten in twee snelle stappen vast. Wil je het moment liever op een foto vastleggen? De twee megapixel digitale camera kan ook horizontaal worden gebruikt en met behulp van verlichte camera sneltoetsen op het toetsenbord kun je de instellingen veranderen en zo sneller het plaatje schieten dat jij wilt. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Gebruik dan de geïntegreerde Sony-Ericsson Photo fix-functie om in één keer de beste fotokwaliteit te krijgen: foto’s maken is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Sony-Ericsson W205


Mark Peters : 2009-04-08 19:25:33
Sony-Ericsson W205 Walkman telefoon : Neem je muziek mee naar buiten met de nieuwe Sony Ericsson W205 Walkman. De Sony-Ericsson W205 brengt de Walkman-telefoon ervaring nog dichterbij en is ideaal voor wie alle herkenbare functionaliteiten van de Sony Ericsson mobiele telefoon wil, maar ook onderweg naar muziek wil luisteren. Haal het beste uit je favoriete muziek en radiozenders met de Walkman-speler, FM-radio en TrackID-muziekherkenning. De slider-telefoon bevat een compleet pakket aan entertainmentfuncties en geeft je de mogelijkheid playlists op te stellen, zodat je bij elke gelegenheid de juiste muziek hebt. Laat je muziek aan je vrienden horen via de Sony-Ericsson W205 speakerfunctie.


Sony-Ericsson T707


Mark Peters : 2009-03-28 00:45:00
Sony Ericsson T707 mobiele telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar nieuwste mobiele telefoon, de Sony Ericsson T707, aangekondigd. Sony Ericsson deed dit samen met tennisster en stijlicoon Maria Sharapova, de perfecte verpersoonlijking van de slanke en elegante eigenschappen van deze mobiele telefoon. De Sony Ericsson T707 mobiele telefoon brengt een ware interactie tot stand met de gebruiker. De nieuwe Sony Ericsson telefoon licht op als je wordt gebeld en je kunt de lichtinstellingen personaliseren. Zo weet je altijd wie er naar je op zoek is. Als je te druk bent om de oproep te beantwoorden, zet je die eenvoudig uit door met je hand over het display te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de telefoon wekker op snooze.


Nieuwe mobiele telefoons van Sony-Ericsson


Mark Peters : 2009-02-28 14:30:00
Sony-Ericsson telefoons gepresenteerd in Barcelona : De Sony Ericsson stand op de Mobile World Congres is vrij overzichtelijk neergezet. In een halfronde cirkel worden de actuele en nieuwste Sony-Ericsson mobiele telefoons en accessoires gepresenteerd. Binnen deze cirkel is er ruimte om aandacht te schenken aan de verschillende mobiele services zoals de Entertainment Unlimited service. Een van de hoogtepunten voor Sony Ericsson tijdens de GSMA was de introductie van de Sony-Ericsson Idou, een 12 Megapixel Cybershot telefoon. Exact een jaar geleden, tijdens het vorige Congres, maakte Ericsson bekend dat zij een nieuw platform gereed hadden, waarop het mogelijk werd tot 12 Megapixels digitale foto’s op te nemen en te verwerken.


Sony Ericsson C903


Mark Peters : 2009-02-11 13:16:00
Sony Ericsson C903 Cybershot camera telefoon : De Sony Ericsson C903 Cybershot telefoon is ideaal voor het maken van onvergetelijke foto’s: schuif gewoon de beschermende lenscover omlaag en schieten maar! De slanke slider-telefoon heeft speciale cameratoetsen en een indrukwekkende 5 megapixel camera voor grote, rijk gedetailleerde foto’s in levensechte kleuren. De Sony Ericsson C903 Cybershot zit vol functionaliteiten en maakt de allerbeste digitale foto met behulp van Face Detection, waarmee de camera tot drie mensen tegelijk kan vinden, en Smile Shutter, waarmee automatisch de stralendste glimlach eruit wordt gepikt. Met BestPic kun je vlak na elkaar negen foto’s nemen, de beste eruit kiezen en de rest simpelweg wissen.






Samsung Galaxy S8
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera
Fujifilm XP120 waterdichte digitale camera
Panasonic DC-GH5 spiegelloze fotocamera
Panasonic Lumix FZ82
Panasonic Lumix GX800
Canon PowerShot G9 X Mark II