Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Awards (1)
Camcorders (1)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (3)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto galerie (1)
Foto viewer (1)
Geheugenkaarten (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Mobiele telefoons (29)
Mobile imaging (2)
Monitoren (2)
MP3 spelers (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (18)
Printers (1)
Projectoren (1)
Software (1)


Telefoon review Samsung

Ilse Jurriën : 2009-08-19 13:03:00
Telefoon review Samsung B2100 op LetsGoMobile : Even naar het strand, lekker naar het zwembad of eropuit met de mountainbike. Ook in de zomer gaat de mobiele telefoon overal en altijd met ons mee. Dat maakt de zomer ook een kwetsbare periode voor de telefoon, want zand, stof en vocht zijn vaak veroorzakers van defecten aan onze geliefde mobiele telefoons. Daarom zijn er sinds jaar en dag al fabrikanten die mobiele telefoons produceren die wel tegen een stootje en een druppel water kunnen, zo ook de Samsung B2100 Xplorer.

• Lees de volledige Samsung B2100 telefoon review op LetsGoMobile.


Samsung Beat DJ review

Ilse Jurriën : 2009-08-17 15:55:00
Samsung Beat DJ review op LetsGoMobile : Vrijwel elke mobiele telefoon van vandaag stelt je in staat je favoriete muziek af te spelen, waar je ook bent. Echter, sommige mobiele telefoons doen daar nog een schepje bovenop, het zijn ware muziektelefoons. De ingebouwde luidsprekers van de muziektelefoons zijn van een net iets betere kwaliteit en er zijn vaak verscheidene sneltoetsen voor de muziekfunctionaliteiten. De Samsung Beat heeft naast dit alles nog een speciaal voor deze telefoon ontwikkelde BeatDJ applicatie. Hiermee kan de gebruiker nog meer uit zijn muziek halen.

• Lees de volledige Samsung Beat DJ review op LetsGoMobile.


Samsung Pixon 12

Mark Peters : 2009-08-17 15:50:00
Samsung Pixon 12 megapixel camera telefoon : Samsung lanceert met de Pixon12 (Samsung M8910) ’s werelds eerste 12 megapixel camera telefoon met een volledig touchscreen. Met deze nieuwe mobiele camera telefoon maak je razendsnel haarscherpe digitale foto’s, die in levensechte kleuren op het AMOLED telefoon display verschijnen. De mooiste foto’s deel je direct met je vrienden, waar je ook bent. Want via Samsung Communities zet je deze met één druk op de knop op je favoriete social netwerk websites, zoals Facebook, Picasa en Flickr. Met de Dedicated Camera Key is de Samsung Pixon 12 klaar om foto’s te nemen. Vervolgens kun je net zo snel fotograferen met de Samsung Pixon 12 als met een geavanceerde digitale camera van tegenwoordig.


Samsung Galaxy

Mark Peters : 2009-08-16 14:55:00
Samsung Galaxy Android telefoon : De Samsung Galaxy (Samsung i7500) is de eerste mobiele telefoon van Samsung met het Android besturingssysteem. Ook is de Samsung Galaxy mobiele telefoon direct het dunste Android telefoon ter wereld. De Samsung smartphone is voorzien van ‘Optic Internet’. Dit is een ‘Layar Reality Browser’ die informatie over de directe omgeving aangeeft op het 3,2 inch AMOLED display. Voor wie onderweg op zoek is naar een bioscoop, geldautomaat of restaurant biedt de Samsung Galaxy mobiele telfoon uitkomst. Deze nieuwe Samsung smartphone legt een digitale laag over het camera beeld van de telefoon. Layar is gebaseerd op location based services en maakt gebruik van de camera, GPS en het kompas van de Samsung Galaxy.


Samsung ST550

Dennis Hissink : 2009-08-14 11:20:00
Samsung ST550 digitale camera : Samsung introduceert met de ST550 een camera met dubbele LCD-display. Met één LCD-display op de voorkant en één op de achterzijde, maak je niet alleen de beste foto's van de mensen om je heen, maar óók van jezelf. Met het opvallende 1,5 inch LCD-display aan de voorzijde maak je de beste foto's, of je nu voor of achter de camera staat. De Samsung ST550 heeft op de achterzijde een 3,5 inch breedbeeld touchscreen LCD-display. Met 1.152.000 pixels heeft dit scherm bijna een vier keer hogere resolutie dan traditionele camera's, waardoor foto's kristalhelder op het display verschijnen. Met de 'haptic vibration feedback' voel je op het moment dat je dit touchscreen aanraakt, dat je klikt. Dat maakt deze camera nog prettiger in het gebruik.


Samsung ST500

Dennis Hissink : 2009-08-14 10:45:00
Samsung ST500 digitale camera : Wie dacht dat we met de Nikon S1000pj (ingebouwde projector), iets unieks hadden gezien zal verrast zijn over de Samsung ST500. Met de introductie van de Samsung ST500 zien we voor het eerst een digitale camera met één LCD-display op de voorkant van de camera en één op de achterzijde, zodat je niet alleen de beste foto's van de mensen om je heen, maar óók van jezelf kunt maken. Met het opvallende 1,5 inch LCD-display aan de voorzijde van de Samsung ST500 maak je de beste foto's, of je nu voor of achter de camera staat. De 12,2 Megapixel CCD en 27 mm Schneider-KREUZNACH groothoeklens met 4,6x optische zoom zorgen ervoor dat je van dichtbij 'breedbeeldfoto's' kunt maken, die scherp zijn van het centrum tot de randen van de foto.


Samsung ST1000

Dennis Hissink : 2009-08-14 10:20:00
Samsung ST1000 digitale camera : Geotagging met een digitale camera… het is mogelijk met de nieuwe Samsung ST10000. Samsung introduceert met de ST1000 een compactcamera die als eerste ter wereld niet alleen geotagging, maar ook Bluetooth, Wi-Fi en DLNA combineert. De Samsung ST1000 is een slanke camera boordevol innovatie, met geotagging, Bluetooth 2.0, Wi-Fi verbinding en DLNA compatibiliteit. Met geotagging houd je bij waar je precies gereisd hebt, terwijl je met DLNA en Wi-Fi foto's bijna net zo snel doorstuurt als dat je ze maakt. De Samsung ST1000 is dan ook ideaal voor diegenen die vrienden en familie graag op de hoogte houden van hun belevenissen. De Samsung ST1000 is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,- inclusief BTW.


Gebruiksvriendelijke Samsung camera's

Mark Peters : 2009-08-07 23:45:00
Samsung introduceert twee gebruiksvriendelijke camera’s : Samsung heeft haar PL-serie van gebruiksvriendelijke compact camera’s met de introductie van de Samsung PL70 en PL55 uitgebreid. Samsung introduceert twee nieuwe gebruiksvriendelijke digitale compact camera’s in haar PL-serie. De Samsung PL55 en PL70 compact camera's. Beide digitale camera's zijn 12,2 megapixel met 5x optische zoom en een oogverblindend design. Met deze nieuwe gebruiksvriendelijke camera’s legt iedereen zijn mooiste momenten met het grootste gemak vast. Ook in de beste filmkwaliteit, want de Samsung PL70 filmt HD video die via een apart verkrijgbare HDMI-adapter op een HDTV zijn af te spelen.






D3300
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5