2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Awards & Beste producten (1)
Camcorders (1)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (3)
Evenementen & Beurzen (5)
Foto viewer (1)
Geheugenkaart & Flash drives (1)
Geruchten & Speculaties (1)
Mobiele telefoons (29)
Mobile imaging (2)
Monitoren & Beeldschermen (2)
MP3 spelers & Speakers (1)
Nieuwe camcorders (3)
Nieuwe digitale cameras (18)
Printers (1)
Projectoren & Beamers (1)
Software & OS (1)
Test foto's & Foto galerie (1)


Samsung LED monitor


Dennis Hissink : 2009-10-30 10:00:00
Milieuvriendelijke Samsung LED monitor : Samsung Electronics introduceert haar unieke schermtechnologie in een LED monitor. De dunne milieuvriendelijke Samsung LED monitor was al eerder tijdens de IFA 2010 show in Berlijn te zien. Samsung is een opvallende elektronicafabrikant die haar leidende positie op de de Europese markt verder probeert te verstevigen. Geavanceerde ontwerpen en innovatieve technologieën hebben Samsung Electronics al vier jaar achtereenvolgend het grootste marktaandeel in Europa bezorgd. De Samsung XL2370 is een LED monitor die werkt net als TV toestellen met een LED en is gebaseerd op het Touch of Color (ToCTM) ontwerp. De Samsung LED monitor heeft een opvallend hoge kwaliteit en is slechts 19 mm dun.


Samsung fotolijsten


Dennis Hissink : 2009-10-30 09:45:00
Nieuwe Samsung LED fotolijsten Samsung heeft onlange een tweetal nieuwe fotolijsten gepresenteerd. De Samsung 800P en Samsung 1000P zijn digitale fotolijsten met een premium crystal design, zullen naar verwachting in november leverbaar zijn. Deze Samsung fotolijsten zijn geavanceerder dan de huidige modellen. Het unieke aan De Samsung 1000P en 800P is het schitterende design. Van opzij gezien doet de vorm van de 800P en 1000P fotolijsten denken aan een zwaan. Het frame en de houder zijn uitgevoerd met een geavanceerde spuitgiettechnologie. Door de schitterende weergave en het elegante uiterlijk zijn beide Samsung fotolijsten een sieraad in elk interieur. Een adviesverkoopprijs is nog niet bekend gemaakt.


Samsung blackboard


Dennis Hissink : 2009-10-30 09:30:00
Efficiënt leren met Samsung blackboard : Samsung Electronics introduceert een uniek schermtechnologie, namelijk een elektronische blackboardoplossing. De nieuwe Samsung 650TS blackboard maakt gebruik van een 65-inch LCD paneel met hoge resolutie en heeft een design waarin het scherm, de pc, de toucheoplossing en de luidspreker naadloos gecombineerd zijn. Hierdoor kan de Samsung blackboard ook op plaatsen met weinig ruimte worden geïnstalleerd. Dankzij de elektronische blackboardsoftware en een gebruikersinterface met pictogrammen op een grafische achtergrond, kan ieder die niet gewend is met software te werken snel alle functies begrijpen en kennen. Een adviesverkoopprijs van de Samsung blackboard is nog niet bekend.


Samsung Corby


Ilse Jurriën : 2009-10-29 21:00:00
Samsung Corby : De Samsung Corby, welke vorige maand geïntroduceerd werd, ligt inmiddels in de winkels en is los verkrijgbaar voor 159 Euro. De Samsung Corby is een touch telefoon in trendy fashion kleuren, zoals Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White en Festival Orange. Met de frisse en vrolijke uitstraling kun je de nieuwe Samsung smartphone een stukje van je persoonlijkheid meegeven. Met de kleurrijke fashion jackets zal vooral de lifestyle consument worden aangesproken. En in lijn met de laatste trends, verandert natuurlijk ook het gestileerde grafische menu van de Samsung Corby. Ook de speelse zacht afgeronde hoeken maken van de Samsung Corby een stijlvolle telefoon.


Samsung Galaxy review


Mark Peters : 2009-10-19 09:01:00
Samsung Galaxy review op LetsGoMobile : Qua wereldeconomie mogen het dan moeilijke tijden zijn, maar daar heeft Samsung geen boodschap aan. Waar veel bedrijven duidelijk in een lagere versnelling actief zijn, lijkt Samsung met dezelfde snelheid als voorheen te handelen. Na HTC is Samsung één van de eerste fabrikanten die een mobiele telefoon op de markt brengt met het Google Android besturingssysteem. Unieke eigenschappen ten opzichte van de eerdere Android mobiele telefoons zitten hem in het heldere AMOLED touchscreen display en de LED-flitser.

• Lees de volledige Samsung Galaxy review op LetsGoMobile.


Nieuwe mobiele telefoons tijdens Lintjesregen


Mark Peters : 2009-10-08 13:40:00
Pink Ribbon Limited Edition telefoons : KPN en Samsung steunen voor het vierde achtereenvolgende jaar Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. Naast de ’Lintjesregen’ in Koninklijk Theater Carré steunen zij Pink Ribbon tevens met een financiële bijdrage die verkregen wordt uit de verkoop van de Limited Edition Pink Ribbon mobiele telefoons. Per verkochte Pink Ribbon telefoon wordt 10,- Euro gedoneerd aan de Pink Ribbon Stichting. Samsung introduceerde een drietal nieuwe mobiele telefoons tijdens de Pink Ribbon Lintjesregen. De mobiele telefoons zijn per direct verkrijgbaar. Bij aankoop van een Pink Ribbon mobiele telefoon ontvang je gratis een bijpassend sierraad.


Vodafone 360 H1


Mark Peters : 2009-10-03 13:40:00
Vodafone 360 H1 Smartphone : Samsung heeft een revolutionaire mobiele telefoon ontwikkeld, die speciaal is ontworpen voor Vodafone 360 Service. Vodafone 360 is een suite aan internet services van Vodafone voor de mobiele telefoon, de PC of Mac. Hiermee kunnen gebruikers op één plek al hun contacten vastleggen, status updates ontvangen en in contact blijven met zakelijk partners of vrienden. Voor een ongekend gebruiksgemak sluit de nieuwe mobiele telefoon, de Vodafone 360 H1 van Samsung, naadloos aan op de diensten. Daarbij is de Vodafone 360 H1 Smartphone van Samsung een van de dunste touchscreen telefoons met een van de meest geavanceerde touch screen user interfaces ter wereld.


Samsung Corby


Mark Peters : 2009-09-26 16:10:00
Samsung Corby mobiele telefoon : Samsung lanceert met de Corby een kleurrijke touch screen mobiele telefoon speciaal voor de lifestyle van de moderne mobiele beller. De Samsung Corby telefoon geeft direct overal toegang tot favoriete sociale netwerken als Hyves, Facebook, Twitter en MySpace. Het pop-style design maakt van de Samsung Corby hét perfecte mobieltje. De Samsung Corby is een touch telefoon in trendy fashion kleuren, zoals Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White en Festival Orange. De nieuwe Samsung telefoon is gemakkelijk aan elke stijl aan te passen met de geel-, wit-, oranje- of rozegekleurde fashion jackets. In lijn met de laatste trends, verandert natuurlijk ook het gestileerde grafische menu van de Samsung Corby.


Samsung WB5000


Dennis Hissink : 2009-09-11 11:45:00
Samsung WB5000 digitale camera : Samsung introduceert met de WB5000 een 12,5 megapixel camera met een voor een compactcamera zeer krachtige lens. De 26 mm Schneider-KREUZNACH-groothoeklens heeft 24x optische zoom. Deze lens maakt van de Samsung WB5000 een ideale camera voor hoogwaardige foto's en video's in 720p HD H.264-formaat. Filmen met de WB5000 kan in de Movie-modus. De WB5000 filmt in 720p HD en comprimeert de videobestanden met de H.264-codec. Zo kun je méér video's op de camera opslaan en méér films maken. Ook in de videomodus kun je volledig in- en uitzoomen. Het beeld blijft daarbij haarscherp, want Samsung Dual Image Stabilization met optische en digitale stabilisatie helpt bij het in- en uitzoomen vervaging te voorkomen.


Nieuwe Samsung Omnia Smartphones


Mark Peters : 2009-09-01 23:55:00
Nieuwe Omnia Smartphone door Gordon in ontvangst genomen : Tijdens de Summer Fair in Huis ter Duin in Noordwijk aan zee, heeft Samsung Nederland officieel een tweetal nieuwe Samsung Smartphones geïntroduceerd. En al is de nieuwe Samsung Omnia 2 voor de kenners geen verrassing meer, de vreugde is er niet minder om. De Samsung Omnia 2 wordt net als zijn voorganger in een zogenaamde Millionaire Pack geleverd. Het Omnia Millionaire Pack 2 bevat naast de Omnia 2 een luxe lederen travel case, een voucher voor het Miljonair Magazine en biedt verder kans op het winnen van prijzen. Vreugde was er dan ook bij niemand minder dan Gordon die het eerste exemplaar van de Samsung Omnia Millionaire Pack 2 uit handen van Samsung mocht ontvangen.


Samsung Omnia Qwerty


Mark Peters : 2009-09-01 02:05:48
Samsung Omnia Qwerty smartphone : Samsung introduceert de Samsung Omnia Qwerty, een krachtige multimedia smartphone met uitschuifbaar QWERTY toetsenbord. De Samsung Omnia Qwerty mobiele telefoon biedt een perfecte balans tussen werk en privé. Deze nieuwe touchscreen smartphone is voorzien van een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Daarmee biedt deze mobiele telefoon een scala aan mogelijkheden voor e-mail, applicaties van Microsoft Office Suite en internet met Opera 9.5 als browser via HSDPA- en WiFi-verbindingen. Ook heeft de Samsung Omnia Qwerty een 5 megapixel digital camera met smile shot functie, AMOLED display en is verder voorzien van A-GPS navigatie ondersteuning.


Samsung Pixon 12 review


Dennis Hissink : 2009-08-24 16:01:00
Samsung Pixon 12 test foto's : Met de introductie en het beschikbaar komen van de Samsung Pixon 12 wordt de digitale mobiele fotograaf voor het eerst geconfronteerd met hoge resolutie opnames. De Samsung Pixon 12 camera telefoon beschikt over 12 megapixels en heeft een speciaal AMOLED touchscreen voor een sterke kleurweergave en biedt de enthousiaste gebruiker diverse creatieve mogelijkheden om alles in zijn omgeving op de foto vast te leggen en direct te delen met de mobiele community. De diverse communicatiemogelijkheden en functionaliteiten laten we in dit artikel even voor wat ze zijn en we concentreren ons vooral op de fotofuncties van de Samsung Pixon 12 camera telefoon.


Telefoon review Samsung


Ilse Jurriën : 2009-08-19 13:03:00
Telefoon review Samsung B2100 op LetsGoMobile : Even naar het strand, lekker naar het zwembad of eropuit met de mountainbike. Ook in de zomer gaat de mobiele telefoon overal en altijd met ons mee. Dat maakt de zomer ook een kwetsbare periode voor de telefoon, want zand, stof en vocht zijn vaak veroorzakers van defecten aan onze geliefde mobiele telefoons. Daarom zijn er sinds jaar en dag al fabrikanten die mobiele telefoons produceren die wel tegen een stootje en een druppel water kunnen, zo ook de Samsung B2100 Xplorer.

• Lees de volledige Samsung B2100 telefoon review op LetsGoMobile.


Samsung Beat DJ review


Ilse Jurriën : 2009-08-17 15:55:00
Samsung Beat DJ review op LetsGoMobile : Vrijwel elke mobiele telefoon van vandaag stelt je in staat je favoriete muziek af te spelen, waar je ook bent. Echter, sommige mobiele telefoons doen daar nog een schepje bovenop, het zijn ware muziektelefoons. De ingebouwde luidsprekers van de muziektelefoons zijn van een net iets betere kwaliteit en er zijn vaak verscheidene sneltoetsen voor de muziekfunctionaliteiten. De Samsung Beat heeft naast dit alles nog een speciaal voor deze telefoon ontwikkelde BeatDJ applicatie. Hiermee kan de gebruiker nog meer uit zijn muziek halen.

• Lees de volledige Samsung Beat DJ review op LetsGoMobile.


Samsung Pixon 12


Mark Peters : 2009-08-17 15:50:00
Samsung Pixon 12 megapixel camera telefoon : Samsung lanceert met de Pixon12 (Samsung M8910) ’s werelds eerste 12 megapixel camera telefoon met een volledig touchscreen. Met deze nieuwe mobiele camera telefoon maak je razendsnel haarscherpe digitale foto’s, die in levensechte kleuren op het AMOLED telefoon display verschijnen. De mooiste foto’s deel je direct met je vrienden, waar je ook bent. Want via Samsung Communities zet je deze met één druk op de knop op je favoriete social netwerk websites, zoals Facebook, Picasa en Flickr. Met de Dedicated Camera Key is de Samsung Pixon 12 klaar om foto’s te nemen. Vervolgens kun je net zo snel fotograferen met de Samsung Pixon 12 als met een geavanceerde digitale camera van tegenwoordig.


Samsung Galaxy


Mark Peters : 2009-08-16 14:55:00
Samsung Galaxy Android telefoon : De Samsung Galaxy (Samsung i7500) is de eerste mobiele telefoon van Samsung met het Android besturingssysteem. Ook is de Samsung Galaxy mobiele telefoon direct het dunste Android telefoon ter wereld. De Samsung smartphone is voorzien van ‘Optic Internet’. Dit is een ‘Layar Reality Browser’ die informatie over de directe omgeving aangeeft op het 3,2 inch AMOLED display. Voor wie onderweg op zoek is naar een bioscoop, geldautomaat of restaurant biedt de Samsung Galaxy mobiele telfoon uitkomst. Deze nieuwe Samsung smartphone legt een digitale laag over het camera beeld van de telefoon. Layar is gebaseerd op location based services en maakt gebruik van de camera, GPS en het kompas van de Samsung Galaxy.


Samsung ST550


Dennis Hissink : 2009-08-14 11:20:00
Samsung ST550 digitale camera : Samsung introduceert met de ST550 een camera met dubbele LCD-display. Met één LCD-display op de voorkant en één op de achterzijde, maak je niet alleen de beste foto's van de mensen om je heen, maar óók van jezelf. Met het opvallende 1,5 inch LCD-display aan de voorzijde maak je de beste foto's, of je nu voor of achter de camera staat. De Samsung ST550 heeft op de achterzijde een 3,5 inch breedbeeld touchscreen LCD-display. Met 1.152.000 pixels heeft dit scherm bijna een vier keer hogere resolutie dan traditionele camera's, waardoor foto's kristalhelder op het display verschijnen. Met de 'haptic vibration feedback' voel je op het moment dat je dit touchscreen aanraakt, dat je klikt. Dat maakt deze camera nog prettiger in het gebruik.


Samsung ST500


Dennis Hissink : 2009-08-14 10:45:00
Samsung ST500 digitale camera : Wie dacht dat we met de Nikon S1000pj (ingebouwde projector), iets unieks hadden gezien zal verrast zijn over de Samsung ST500. Met de introductie van de Samsung ST500 zien we voor het eerst een digitale camera met één LCD-display op de voorkant van de camera en één op de achterzijde, zodat je niet alleen de beste foto's van de mensen om je heen, maar óók van jezelf kunt maken. Met het opvallende 1,5 inch LCD-display aan de voorzijde van de Samsung ST500 maak je de beste foto's, of je nu voor of achter de camera staat. De 12,2 Megapixel CCD en 27 mm Schneider-KREUZNACH groothoeklens met 4,6x optische zoom zorgen ervoor dat je van dichtbij 'breedbeeldfoto's' kunt maken, die scherp zijn van het centrum tot de randen van de foto.


Samsung ST1000


Dennis Hissink : 2009-08-14 10:20:00
Samsung ST1000 digitale camera : Geotagging met een digitale camera… het is mogelijk met de nieuwe Samsung ST10000. Samsung introduceert met de ST1000 een compactcamera die als eerste ter wereld niet alleen geotagging, maar ook Bluetooth, Wi-Fi en DLNA combineert. De Samsung ST1000 is een slanke camera boordevol innovatie, met geotagging, Bluetooth 2.0, Wi-Fi verbinding en DLNA compatibiliteit. Met geotagging houd je bij waar je precies gereisd hebt, terwijl je met DLNA en Wi-Fi foto's bijna net zo snel doorstuurt als dat je ze maakt. De Samsung ST1000 is dan ook ideaal voor diegenen die vrienden en familie graag op de hoogte houden van hun belevenissen. De Samsung ST1000 is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,- inclusief BTW.


Gebruiksvriendelijke Samsung camera's


Mark Peters : 2009-08-07 23:45:00
Samsung introduceert twee gebruiksvriendelijke camera’s : Samsung heeft haar PL-serie van gebruiksvriendelijke compact camera’s met de introductie van de Samsung PL70 en PL55 uitgebreid. Samsung introduceert twee nieuwe gebruiksvriendelijke digitale compact camera’s in haar PL-serie. De Samsung PL55 en PL70 compact camera's. Beide digitale camera's zijn 12,2 megapixel met 5x optische zoom en een oogverblindend design. Met deze nieuwe gebruiksvriendelijke camera’s legt iedereen zijn mooiste momenten met het grootste gemak vast. Ook in de beste filmkwaliteit, want de Samsung PL70 filmt HD video die via een apart verkrijgbare HDMI-adapter op een HDTV zijn af te spelen.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera