2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Mobiele telefoons

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



LG Viewty Smart


Mark Peters : 2009-05-26 15:15:15
LG Viewty Smart : LG mobile introduceert de LG Viewty Smart (LG-GC900). Dit is een nieuwe camera telefoon met Intelligent Shot Mode. Deze optie analyseert automatisch de omgeving en past de instellingen hierop aan. Dit maakt het eenvoudig om digitale foto’s te maken. De LG Viewty Smart mobiele telefoon bouwt voort op het succes van de eerste LG Viewty. Deze tweede versie van deze populaire telefoon biedt gebruikers naast fotograferen, filmen, afspelen en het delen van foto's veel extra opties. Dit zijn onder andere de Intelligent Shot Mode, de 8-megapixel camera met een lichtgevoeligheid tot ISO 1600, een hogere beeld resolutie WVGA touchscreen, een slimmere beeldprocessor en de gebruiksvriendelijke S-Class User Interface van LG.


Nokia E75 smartphone review


Mark Peters : 2009-05-23 13:40:00
Nokia E75 review op LetsGoMobile : Een van de meest recente successen van Nokia is toch wel de E71. Nokia heeft onder andere met dit toestel de aandacht vast weten te houden in een sterk concurrerende markt. De tijden van de traditionele telefoonfabrikant en het haast vanzelfsprekende succes lijken definitief voorbij. Elektronicafabrikanten zoals Samsung en LG, eisen ieder hun marktaandeel op. De Nokia E75 moet dan ook het succes van zijn voorganger voortzetten en krijgt daarbij een duwtje in de rug door de integratie van Nokia messaging.

• Lees de volledige Nokia E75 review op LetsGoMobile.


Nokia Supernova 7610 review


Ilse Jurriën : 2009-05-17 23:10:00
Nokia Supernova 7610 review op LetsGoMobile : Al sinds een geruime tijd deelt Nokia haar GSM toestellen onder in verschillende categorieën. Deze categorieën zijn te herkennen aan het eerste cijfer van het type nummer. Zo is bijvoorbeeld de 1*** serie de meest simpele variant. De series 6*** en 9*** zijn bestemd voor de zakelijke gebruiker, en de 7*** serie is de trendy-lijn van het Finse bedrijf. Dit is bij de meeste mobiele telefoongebruikers wel bekend, waardoor de consument vaak van tevoren al weet richting welke serie hun voorkeur gaat.

• Lees de volledige Nokia Supernova 7610 review op LetsGoMobile.


Sonim waterdichte telefoon review


Ilse Jurriën : 2009-05-17 23:00:00
Sonim waterdichte telefoon review op LetsGoMobile : Door de rage naar veel eigenschappen zijn er nog maar weinig ouderwetse ‘degelijke’ mobiele telefoons verkrijgbaar. Ook zijn de hedendaagse mobieltjes kwetsbaarder dan voorheen en zijn de reparatiekosten onevenredig hoog. Dat zijn slechte omstandig-heden voor mensen die veel lichamelijk werk verrichten en eigenlijk een mobiele telefoon nodig hebben die wel tegen een stootje kan. Sonim heeft voor deze groep de oplossing, de Sonim XP3 Enduro. Tegen een stootje kunnen is eigenlijk een understatement voor deze robuuste telefoon.

• Lees de volledige Sonim waterdichte telefoon review op LetsGoMobile.


Nokia 5800 review


Mark Peters : 2009-05-07 19:30:00
Nokia 5800 review op LetsGoMobile : Vaak wordt de Nokia 5800 gezien als de eerste touchscreen mobiele telefoon van Nokia. Echter, het Finse bedrijf lanceerde in 2003 al de Nokia 7710 met een groot touchscreen, sindsdien zijn er geen modellen meer bijgekomen. Dit model was dan ook niet heel succesvol, mede door de rare manier van bellen met dit apparaat. De microfoon en de speaker zaten aan de zijkant waardoor hij niet gemakkelijk vast te houden was. Met de 5800 Xpressmusic versterkt Nokia haar productportfolio om de strijd aan te gaan met touchscreen telefoons van andere merken.

• Lees de volledige Nokia 5800 review op LetsGoMobile.


HTC smartphone review : Touch HD


Ilse Jurriën : 2009-05-06 12:20:00
HTC Touch HD smartphone review op LetsGoMobile : Touch-screens zijn er in vele soorten en maten. Uiteraard is de werking altijd overeenkomend, een mobiele telefoon bedienen zonder tussenkomst van toetsen, desalniettemin is het gebruik toch opvallend vaak verschillend. Het voornaamste verschil zit hem in drukgevoelige en warmtegevoelige touchscreens. Naast dit verschil zijn er harde en zachte touchscreens op mobiele telefoons te vinden. Met dergelijke kleine verschillen staat of valt de werking van een touchscreen.

• Lees de volledige HTC smartphone review op LetsGoMobile.


BlackBerry Storm review


Ilse Jurriën : 2009-05-04 15:30:00
BlackBerry Storm review op LetsGoMobile : Mobiele telefonie is tegenwoordig meer dan alleen communicatie. Het moet aan meer eisen voldoen, voornamelijk vermaak is van groot belang. Kijk eens om je heen in de trein of op het vliegveld. Personen zijn meer naar binnen gericht en hechten veel waarde aan ontspanning op elk gewenst moment. Door het snelle leven van de maatschappij kunnen muziek, films, full internet access en een digitale camera eigenlijk niet meer ontbreken. Iedereen is altijd bereikbaar via telefoon, SMS of email.

• Lees de volledige BlackBerry Storm review op LetsGoMobile.


Samsung I7500


Mark Peters : 2009-04-28 09:45:00
Samsung Android telefoon : Samsung introduceert met de I7500 haar eerste Android mobiele telefoon. Met de I7500 is Samsung de eerste van de top drie telefoonfabrikanten die een Android telefoon lanceert. De Samsung I7500 is een geavanceerde smartphone met een 3.2 inch AMOLED touchscreen, een 5 megapixel camera, een 7.2Mbps HSDPA en een WiFi-verbinding. Daarmee hebben gebruikers razendsnel toegang tot internet. Als ‘Open Handset Alliance’ deelnemer heeft Samsung Mobile zich sterk gemaakt voor de ontwikkeling van de meest innovatieve Android mobiele telefoon. Met haar technologisch leiderschap en consistente strategie om elk bestaand besturingssysteem te ondersteunen, wil Samsung de consument keuze bieden in de beste mobiele telefoons.


HTC G1 review


Ilse Jurriën : 2009-04-24 14:20:00
HTC G1 review op LetsGoMobile : LetsGoMobile heeft een review gepubliceerd over de HTC G1 mobiele telefoon, de eerste telefoon met het Google Android besturingssysteem. Na een hoop verschillende trends gezien te hebben binnen de mobiele telefoon markt, zien we de laatste tijd dat functionaliteit weer steeds belangrijk wordt; je telefoon als kleine zakcomputer met hierin alle functies voor zowel zakelijk als privé gebruik. T-Mobile hoopt met de G1 Android phone wederom te innoveren.

• Lees de volledige HTC G1 review op LetsGoMobile.


Blackberry Curve review


Ilse Jurriën : 2009-04-19 09:00:00
Blackberry Curve review at LetsGoMobile : Onze collega's bij LetsGoMobile hebben een nieuwe test gepubliceerd over de BlackBerry Curve. Na de run op compacte mobiele telefoons, en de maximale innovatie op dat punt, werden functionaliteiten weer belangrijker en dat is in het ontwerp van de BlackBerry Curve terug te vinden. Met de opmars van mobiel Internet en een toename in het gebruik van tekstberichten kwamen er volledige toetsenborden en grote touchscreens op de mobiele telefoons. Dit gecombineerd met stijl en gewichtsbesparing zal de komende tijd wel het beeld vormen.

• Lees de volledige BlackBerry Curve review op LetsGoMobile.


LG Secret review


Mark Peters : 2009-04-12 10:00:00
LG Secret mobiele telefoon review : LetsGoMobile heeft een uitgebreide test over de LG Secret gepubliceerd. In vergelijking met de grote merken op de mobiele telefoon markt, zoals Nokia en Samsung, heeft LG nog een aardige achterstand als je kijkt naar het wereldwijde marktaandeel. Maar er zit enige groei in het marktaandeel. De mobiele telefoons van LG worden steeds populairder en het vertouwen in LG lijkt toe te nemen. Opvallend is dat LG altijd een eigen besturingssysteem op de mobiele telefoons gebruikt, nooit Windows Mobile of Symbian, zoals je dit bij de andere merken wel ziet.

• Lees de volledige LG Secret review op LetsGoMobile.


Nokia Supernova review


Mark Peters : 2009-04-09 12:00:00
Nokia 7100 Supernova review : Met de Supernova telefoon serie, welke door Nokia al in juni 2008 is gelanceerd, zijn een aantal kleurrijke mobiele telefoons aan het assortiment van het Finse bedrijf toegevoegd. De Supernova telefooon toestellen verschillen onderling erg van prijs en specificaties. Zowel low-budget als wat uitgebreidere mobiele telefoons zijn vertegenwoordigd binnen deze nieuwe serie. De keuze voor de naam Supernova als mobiele telefoon reeks is interessant. Deze benaming klinkt herkenbaarder en zeker persoonlijker dan een aanduiding als E-series. Met de Supernova reeks wil Nokia de modebewuste consument aanspreken die met zijn mobiele telefoon een stukje van zijn identiteit laat zien.


Sony-Ericsson S312


Mark Peters : 2009-04-08 19:40:00
Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon : Met de Sony Ericsson S312 heb je snel een video gemaakt. Zie je een beroemdheid lopen of je vrienden uit hun dak gaan op de dansvloer? Dankzij de Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon leg je deze momenten in twee snelle stappen vast. Wil je het moment liever op een foto vastleggen? De twee megapixel digitale camera kan ook horizontaal worden gebruikt en met behulp van verlichte camera sneltoetsen op het toetsenbord kun je de instellingen veranderen en zo sneller het plaatje schieten dat jij wilt. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Gebruik dan de geïntegreerde Sony-Ericsson Photo fix-functie om in één keer de beste fotokwaliteit te krijgen: foto’s maken is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Sony-Ericsson W205


Mark Peters : 2009-04-08 19:25:33
Sony-Ericsson W205 Walkman telefoon : Neem je muziek mee naar buiten met de nieuwe Sony Ericsson W205 Walkman. De Sony-Ericsson W205 brengt de Walkman-telefoon ervaring nog dichterbij en is ideaal voor wie alle herkenbare functionaliteiten van de Sony Ericsson mobiele telefoon wil, maar ook onderweg naar muziek wil luisteren. Haal het beste uit je favoriete muziek en radiozenders met de Walkman-speler, FM-radio en TrackID-muziekherkenning. De slider-telefoon bevat een compleet pakket aan entertainmentfuncties en geeft je de mogelijkheid playlists op te stellen, zodat je bij elke gelegenheid de juiste muziek hebt. Laat je muziek aan je vrienden horen via de Sony-Ericsson W205 speakerfunctie.


HTC Snap Smartphone


Mark Peters : 2009-04-05 01:45:00
HTC Snap Smartphone : HTC, fabrikant van op Windows Mobile gebaseerde mobiele telefoons en leverancier van het eerste Android telefoon toestel, introduceert de HTC Snap Smartphone. Dit is een handzaam en stijlvol QWERTY mobieltje inclusief jog ball waarmee scrollen uiterst eenvoudig wordt. Daarnaast presenteert HTC met de HTC Snap mobiele telefoon zijn nieuwe Inner Circle-functionaliteit. Het nieuwe HTC mobieltje brengt daarmee zelf automatisch prioriteit aan in de berichten zodat gebruikers nog makkelijker in contact kunnen blijven met hun meest belangrijke relaties. Naar verwachting is de HTC Snap GSM telefoon beschikbaar vanaf het 2e kwartaal van 2009. De advies prijs bedraagt 329,- euro inclusief BTW, exclusief abonnement.


Samsung Pixon review


Mark Peters : 2009-03-31 11:00:00
Samsung Pixon review op LetsGoMobile : LetsGoMobile heeft een review gepubliceerd over de Samsung Pixon. De trend op het gebied van naamgeving van een nieuw model mobiele telefoon is op dit moment om naast een typenummer ook een naam mee te geven. Net als een aantal andere telefoonfabrikanten geeft Samsung haar mobiele telefoons dus ook een echte naam. Zo verwijst de Pixon uiteraard op de 8 Megapixel geïntegreerde digitale camera. Naast de modelnamen houden de mobiele telefoons ook typenummers, voluit gaat het dan ook om de Samsung Pixon M8800.

• Lees de volledige Samsung Pixon review op LetsGoMobile.


Sony-Ericsson T707


Mark Peters : 2009-03-28 00:45:00
Sony Ericsson T707 mobiele telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar nieuwste mobiele telefoon, de Sony Ericsson T707, aangekondigd. Sony Ericsson deed dit samen met tennisster en stijlicoon Maria Sharapova, de perfecte verpersoonlijking van de slanke en elegante eigenschappen van deze mobiele telefoon. De Sony Ericsson T707 mobiele telefoon brengt een ware interactie tot stand met de gebruiker. De nieuwe Sony Ericsson telefoon licht op als je wordt gebeld en je kunt de lichtinstellingen personaliseren. Zo weet je altijd wie er naar je op zoek is. Als je te druk bent om de oproep te beantwoorden, zet je die eenvoudig uit door met je hand over het display te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de telefoon wekker op snooze.


Nokia 5730 XpressMusic


Mark Peters : 2009-03-12 21:40:00
Nokia 5730 Express Music : Nokia heeft een drietal muziek telefoons geïntroduceerd, waaronder de Nokia 5730 XpressMusic. De Nokia 5730 telefoon beschikt over functies waarmee muziekliefhebbers over de hele wereld snel en gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek. Nokia verandert de manier waarop mensen van muziek genieten door het muziekaanbod uit te breiden en bovendien de Comes With Music-service en de Nokia Music Store beschikbaar te stellen op nieuwe markten. En het mooie is dat al die elementen ook nog eens vloeiend integreren, zowel op mobiele telefoons als op de PC. De digitale muziekspeler in je binnenzak of handtas fungeert daarbij tegelijk als opslagstation, bestelpunt en beheercentrum voor je muziek.


Nokia 5330 XpressMusic


Mark Peters : 2009-03-12 21:35:00
Nokia 5330 Express Music : Nokia heeft een nieuw muziek mobieltje geïntroduceerd, de Nokia 5330 Express Music. De nieuwe Nokia 5330 XpressMusic mobiele telefoon beschikt over functies waarmee muziekliefhebbers over de hele wereld gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek collectie. Nokia verandert de manier waarop mensen van muziek genieten door het muziekaanbod uit te breiden en bovendien de Comes With Music service en de Nokia Music Store beschikbaar te stellen op nieuwe markten. En het mooie is dat al die elementen ook nog eens vloeiend integreren, zowel op mobiele telefoon als op de PC. De digitale muziekspeler in je binnenzak fungeert daarbij tegelijk als opslagstation, bestelpunt en beheercentrum voor je muziek.


Nokia 5030 XpressRadio


Mark Peters : 2009-03-12 21:30:00
Nokia 5030 eXpressRadio : Nokia heeft een nieuwe telefoon aangekondigd, de Nokia 5030 XpressRadio. De Nokia 5030 XpressRadio mobiele telefoon beschikt over functies waarmee muziek liefhebbers in opkomende markten snel en gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek. Nokia verandert de manier waarop mensen van muziek genieten door het muziekaanbod uit te breiden en bovendien de Comes With Music-service en de Nokia Music Store beschikbaar te stellen op nieuwe markten. En het mooie is dat al die elementen ook nog eens vloeiend integreren, zowel op mobiele telefoons als op de PC. De Nokia 5030 mobiele telefoon in je binnenzak of handtas fungeert daarbij tegelijk als digitale muziekspeler en opslagstation voor al je muziek.






Nintendo Switch review
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker