2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Mobiele telefoons

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Samsung Omnia HD review


Ilse Jurriën : 2009-11-24 01:40:00
Samsung Omnia HD review op LetsGoMobile : Hoge resolutie digitale camera’s zijn geen uitzondering meer bij de mobiele telefoons van vandaag de dag. Waar we enkele jaren geleden begonnen met een geïntegreerde VGA-camera, en dit zeer innovatief vonden, zijn er momenteel telefoons op de markt verkrijgbaar met een 8.0 of zelfs 12.0 megapixel digitale camera aan boord. Wel is er nog altijd verschil in kwaliteit waar te nemen. Daar de focus altijd op de fotocamera lag, is de videofunctie een beetje in de vergetelheid geraakt. Met de Samsung HD wordt juist daar de focus op gelegd.

• Lees de volledige Samsung Omnia HD review op LetsGoMobile.


Samsung S5150 mobiele telefoon


Mark Peters : 2009-11-23 23:50:00
Samsung S5150 telefoon : Je kunt er bijna de klok op gelijk zetten, het aantal telefoon informatie lekken lijkt met het seizoen toe te nemen. En met de komst van MWC 2010 in februari 2010, wordt de druk opgevoerd. Nu zien we een Samsung S5150 mobiele telefoon opduiken, een basis mobiele telefoon gericht op de vrouwelijke consument. Of we hier te maken hebben met de nieuwe Samsung Ladyphone voor 2010 lijkt door het ontbreken van 3G ondersteuning niet waarschijnlijk, maar het nieuwe Samsung mobieltje zou qua vormgeving een leuke kandidaat kunnen zijn. De Samsung S5150 mobiele telefoon is compact van formaat en is uitgerust met een soort verborgen display waar tijd en oproepinformatie op verschijnt.


Samsung S7070 telefoon


Mark Peters : 2009-11-23 23:00:00
Nieuwe Samsung telefoon : De druk rondom de introductie van de nieuwe mobiele telefoons wordt opgevoerd. Voor het eerste kwartaal van 2010 staan een flink aantal nieuwe telefoons op stapel waaronder een serie Samsung telefoons. De Samsung S7070 is zo’n nieuwe telefoon die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2010 verkrijgbaar zal zijn. De Samsung telefoon ondersteunt GSM 900/1800/1900 en is uitgerust met een 3-inch formaat touchscreen display. Het touchscreen scherm heeft een 240x400 pixels (WQVGA) resolutie en ondersteunt Samsung’s TouchWiz User Interface. Daarnaast zal de Samsung S7070 mobiele telefoon worden uitgerust met een 5 megapixel digitale camera, maar zonder enige optische zoomfunctie.


LG CF360


Dennis Hissink : 2009-11-18 22:45:22
LG CF360 slider telefoon : De LG CF360 is een 3G multimedia telefoon. Zoek naar favoriete nummers of praat handsfree inclusief Bluetooth support, terwijl je de AT&T Navigator gebruikt voor een gedetailleerde routebeschrijving. Actie kan je vastleggen met de 1,3 megapixel camera. Met de LG CF360 is een actief leven een leuke bedoeling. Bekijk het nieuws, weerberichten, sport en entertainment op streaming video’s over het snelle 3G-netwerk. Mis nooit iets! Je email onderweg bekijken, toegang tot messaging. Je kunt de LG CF360 aansluiten op een PC of laptop om toegang te krijgen tot muziek en games, foto’s afdrukken, contactgegevens overzetten, etc. Het is niet bekend of de LG CF360 in Nederland verkrijgbaar zal zijn.


Nieuwe Android Smartphone


Mark Peters : 2009-11-18 12:35:00
ZiiLabs komt met nieuwe Android Smartphone : Google heeft weer een kip in de ren die gouden eieren lijkt te leggen, althans zo ziet het er langzamerhand voor Android wel naar uit. De een na de andere fabrikant haast zich om maar vooral de Android sneltrein niet te missen. Er zijn de afgelopen paar weken al flink wat Android smartphones geïntroduceerd of via niet officiële kanalen gelekt en het lijkt er op dat we er binnenkort weer een kunnen noteren. ZiiLabs, onderdeel van het bekende Creative Technology en ontwerper van de opvallende ZiiEgg, gaat het Android platform gebruiken om ook de mobiele telefonie in te duiken. Dat we dan een Zii Android smartphone of ZiiEgg smartphone krijgen, lijkt slechts een kwestie van tijd.


LG Shine 2


Mark Peters : 2009-11-17 20:40:00
Nieuwe LG Shine II van AT&T mobile geïntroduceerd : De LG Shine heeft er een opvolger bij met de weinig originele naam, LG Shine 2. AT&T heeft sinds deze maand de nieuwe LG Shine 2 in het pakket opgenomen en richt zich met deze stijlvolle budget telefoon op de onderkant van de markt. Volgens recente informatie zal de LG Shine 2 mobiele telefoon vanaf 22 november verkrijgbaar zijn voor een bedrag van 80 Euro. Er is nog geen berichtgeving of en wanneer de LG Shine 2 buiten de Amerikaanse markt verkrijgbaar zal zijn, maar in principe kun je de Shine 2 op het verlanglijstje zetten. Wellicht net niet haalbaar voor Sinterklaas, maar de LG Shine 2 als pakketje onder de kerstboom zou moeten lukken.


Sony Ericsson review


Ilse Jurriën : 2009-11-17 14:14:00
Sony Ericsson W995 review op LetsGoMobile : Met de opkomst van het Internet is ook de mogelijkheid ontstaan om op grote schaal bestanden uit te wisselen. Veel programma’s en internetpagina’s maken hier dankbaar gebruik van. De mobiele telefoon beschikt tegenwoordig ook vaak over een internetverbinding. Dit heeft een aantal fabrikanten, waaronder Sony Ericsson, aan het denken gezet, met als resultaat een muziek portaal waar de gebruiker met de mobiele telefoon uit een enorm muziekaanbod kan kiezen en deze direct kan downloaden. LetsGoMobile heeft de Sony Ericsson W995 getest met PlayNow Plus.

• Lees de volledige Sony Ericsson review op LetsGoMobile.


Samsung Galaxy Spica


Dennis Hissink : 2009-11-16 16:00:16
Samsung Galaxy Spica I5700 mobiele telefoon : We hebben er even op moeten wachten maar nu is het dan zo ver. Samsung heeft zijn nieuwste Android smartphone geïntroduceerd, de Samsung Galaxy Spica I5700. De Samsung Galaxy Spica is een krachtig Android smartphone die optimale communicatie combineert met Google mobiele diensten en ondersteuning biedt voor populaire netwerk sites zoals Facebook en MySpace. De Samsung I5700 Galaxy Spica zet een snellere prestatie neer dan ooit een 800Mhz processor heeft laten zien, zodat gebruikers de te downloaden applicaties van Android Market ten volle kunnen ervaren. De Samsung Galaxy Spica I5700 is per direct verkrijgbaar is Europa en zal binnenkort ook in andere landen verkrijgbaar zijn.


Sony Ericsson Jalou


Dennis Hissink : 2009-11-16 14:59:00
Sony Ericsson Jalou design telefoon : Afgelopen zomer werd de Sony Ericsson Jalou officieel geïntroduceerd, maar de introductie voor de Nederlandse markt werd onlangs nog even herhaald. Ter gelegenheid van de Sony Ericsson Jalou introductie is het effect van jaloezie (Jalou) onderzocht. Psycholoog en onderzoekster Pieternel Dijkstra en fashion expert Anouk Smulders gingen in op de rol van jaloezie en de telefoon als fashion accessoire. Ook werd een video getoond van de nieuwe media campagne. Sony Ericsson werkte voor dit toestel samen met Dolce&Gabbana. Domenico Dolce en Stefano Gabbana (Dolce&Gabbana) namen de Sony Ericsson Jalou onder handen, en werkten mee aan de reclamecampagne van internationaal erkend regisseur Cyril Guyot.


Motorola i680


Mark Peters : 2009-11-14 23:20:00
Nieuwe Motorola mobiele telefoon op komst! : Nog niet officieel geïntroduceerd, maar naar verwachting kan dit niet lang meer op zich laten wachten. De Motorola i680 is een zogenaamde clamshell telefoon en gericht op de onderkant van de markt, een budget telefoon dus. In tijden van crisismanagement worden producten gericht op een laag budget belangrijker dan voorheen. Qua techniek is het allemaal dan wel niet zo spannend, de Motorola i680 heeft in ieder geval genoeg multimedia functies aan boord om ook tijdens het reizen met openbaar vervoer vermaakt te worden. De Motorola i680 telefoon ondersteunt Bluetooth en GPS en het 800/900Mhz netwerk. Daarmee zet de Motorola i680 zich buitenspel voor gebruik binnen Europa.


LG Popcorn


Mark Peters : 2009-11-14 20:53:28
LG GU280 Popcorn mobiele telefoon : Wat is dat toch met al die smakelijke snacks en mobiele telefoons? Heb je de beproeving doorstaan om de LG Chocolate links te laten liggen, en heb je je vingers nauwelijks kunnen afhouden van die fraaie NTT Docomo design telefoon met een laagje chocolade design er overheen, word je binnenkort wederom op de proef gesteld door de LG Popcorn telefoon. Op dit moment in Italië bekend gemaakt, maar wellicht ook binnen bereik buiten de Italiaanse grenzen, is de LG GU280 of LG Popcorn geheel in witroze uitgerust. Wat zullen we binnenkort krijgen; LG Lolly, LG Cherry of LG Strawberry? De dames en heren van de LG marketing afdeling zouden toch wel origineels kunnen verzinnen?


T-Mobile Tap


Mark Peters : 2009-11-13 14:00:00
T-Mobile Tap mobiele telefoon : Binnenkort verwachten we de verkrijgbaarheid van een nieuwe T-Mobile telefoon, de T-Mobile Tap. We hebben vernomen dat Deutsche Telekom in ieder geval de T-Mobile Tap gaat verkopen, maar of we in Nederland hetzelfde toestel kunnen aanschaffen is op dit moment nog niet duidelijk. De T-Mobile Tap is een eenvoudige, maar stijlvol ontworpen mobiele telefoon, verkrijgbaar is twee modekleuren; kersenkleur en midnight blue. De T-Mobile Tap is typisch een mobiele telefoon die gericht is op die gebruiker die gevoelig is voor design, maar er niet gelijk een bulk geld voor over heeft. Een instapmodel mobiele telefoon dus en daar lijkt ons niets mis mee.


Samsung Dual SIM telefoon


Mark Peters : 2009-11-11 22:42:00
Samsung B5722 Dual SIM telefoon : Alsof Samsung dit jaar nog niet voldoende mobiele telefoons in zijn assortiment heeft opgenomen komt er alweer een nieuwe telefoon aan. Het gaat om een zogenaamde Dual-SIM telefoon, de Samsung B5722, waarvan het nog niet helemaal duidelijk is waar deze geïntroduceerd gaat worden. Wel is duidelijk dat we de Samsung B5722 Duos in December vlak voor de feestdagen kunnen gaan aantreffen. Volgens verschillende bronnen is de Samsung B5722 een touchscreen telefoon met, voor een Dual-SIM telefoon, geringe afmetingen van 104x54,9x14,4 mm. De Samsung B5722 Dual SIM telefoon ondersteunt GPRS en EDGE en is uitgerust met een 2,8-inch formaat LCD display met een vrij gemiddelde 320x240 pixels voor de weergave.


Samsung C6112 Dual SIM telefoon


Mark Peters : 2009-11-11 22:40:00
Nieuwe Samsung Dual SIM telefoon : Volgens een aantal bronnen introduceert Samsung binnenkort een nieuwe zogenaamde Dual-Sim telefoon. De Samsung C6112 is zo’n Dual-SIM mobiele telefoon en zal naar verwachting nog dit jaar voor de feestdagen officieel worden gepresenteerd. Voor welke regio de Samsung C6112 telefoon bedoeld is, is op dit moment nog niet duidelijk. Een Dual-SIM telefoon is vooral handig voor diegene die zakelijke en privé gesprekken gescheiden wil houden via verschillende telefoon nummers, maar niet met twee mobiele telefoons op zak wil lopen. Ook is het handig wanneer je veel in het buitenland verblijft een tweede SIM kaart van een lokale provider te gebruiken om de kosten van telefoon verkeer effectief te beperken.


LG Android Smartphone


Mark Peters : 2009-11-10 01:21:45
LG Android Smartphones : Je moet toch wat als telefoon fabrikant. Wanneer de concurrentie links en rechts om je heen de een na de andere Android telefoon de liefde verklaart, dan trek je zelf ook maar eens aan de bel. Volgens Koreaanse bronnen, zo blijft het voor LG lekker dicht bij huis, zal de eerste helft van 2010 in het teken staan van Google Android. Ook LG Mobile gaat zich dus toeleggen op Android en volgens de meeste recente berichten kunnen we een LG Android smartphone verwachten. Weinig verrassend daar zowel Android als een smartphone een hot item zijn. Om maar wat meerwaarde aan het heugelijke nieuws te geven gooit LG er ook nog eens een 1Ghz Snapdragon processor tegenaan.


Nieuwe iPhone?


Mark Peters : 2009-11-09 15:00:00
Apple iPhone 3Gs 8GB versie moet concurrentie tegenhouden? Apple is booming, en of het nu gaat om iPod of een iMac, aan elk Apple product hangt wel een stuk mystiek. Zo ook rond de Apple iPhone, in feite gewoon een mobiele telefoon. Alleen al het gerucht dat er wel eens gewerkt kon worden aan een instapmodel iPhone, de Apple iPhone 3Gs 8GB, doet alweer de nodige stof opwaaien. Het zou allemaal de schuld zijn van een Android telefoon, en dan ook nog eens van een fabrikant wiens bestaan met enige regelmaat aan een dun draadje lijkt te hangen. De Motorola MILESTONE of ook wel bekend onder de naam Motorola DROID zou een stevige concurrentie kunnen gaan bieden, in het bijzonder in het onderste segment van de markt.


Garmin Android telefoon


Mark Peters : 2009-11-09 13:30:00
Garmin ontwikkelt haar eerste Android telefoon : Tijdens een presentatie van de Q3 2009 bedrijfsresultaten heeft Garmin plannen voor een Garmin Android telefoon onthuld. De Business Update werd gepresenteerd door Cliff Pemble, President en COO van Garmin. Daarbij is gebleken dat ook Garmin gevoelig is voor het Google Android besturingssysteem. Met de uitspraak, dat Garmin zich gaat richten op Android, lijkt Garmin een duidelijke beslissing te hebben genomen om Android te beschouwen als een open source systeem. Het Google Android OS is feitelijk een concurrent voor Garmin’s eigen besturingsysteem, maar gezien de snelheid waarmee de Android hype zich over de markt uitrolt is het niet onverstandig om ook aan boord te springen.


LG KM555e


Mark Peters : 2009-11-07 12:19:21
LG KM555e touchscreen mobieltje : Wie op dit moment op zoek is naar een nieuwe mobiele telefoon moet zich worstelen door een woud van telefoon toestellen. De één nog fraaier uitgevoerd dan de ander, maar het is niet alleen design wat het verschil uitmaakt. Wat te denken van de verschillende besturingsystemen waarop de mobiele telefoons draaien? Voor een normaal mens niet meer te begrijpen en wanneer je al zo ver bent dat je het onderscheid kent tussen telefoon A en B, dan wordt je nog eens geconfronteerd met modelnamen. Zo zien we plots een nieuwe LG Smartphone opduiken, de LG KM555e. Of deze nieuwe telefoon onder deze naam of onder een andere naam überhaupt in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog een raadsel.


Sony-Ericsson Kurara


Mark Peters : 2009-11-05 14:30:00
Sony-Ericsson Kurara multimedia telefoon : Er is nieuwe info over de Sony Ericsson Kurara mobile telefoon die onlangs via een lek tevoorschijn kwam. Foto’s van de Sony Ericsson Kurara, laten nu een HD (High Definition) logo zien, zodat we er van uit mogen gaan dat de Sony-Ericsson Kurara ook in staat is HD video op te nemen. Het is eigenlijk van de zotte dat er dergelijke foto’s rondzwerven daar veel vakjournalisten onder het mom van een Non Disclosure Agreement (NDA) rustig moeten afwachten met publiceren totdat de informatie officieel vrijkomt. En dan sluit je met je goede gedrag achteraan de rij om de kruimels te verdelen… In ieder geval worden de details rondom de nieuwe Sony Ericsson Kurara ons met de dag duidelijker.


Dell Android telefoon


Mark Peters : 2009-11-03 22:00:00
Dell Android Smartphone : Fabrikanten lijken ineens allemaal zodanig Android minded te zijn dat ze in alle gretigheid over elkaar heen struikelen. De één na de andere lijkt het Google Android OS te hebben omarmd en we kunnen dan ook de komende tijd flink wat nieuwe Android telefoons verwachten. Er ging al wat informatie rond dat Dell zich met de Android race zou gaan bemoeien en het meest recente gerucht lijkt inderdaad te wijzen op een naderende introductie van één of meerdere Dell Android mobiele telefoons. Over de naam bestaat nog onduidelijkheid; maar waarschijnlijk zal er een Dell Streak Android mobiele telefoon in combinatie met AT&T voor de Amerikaanse markt en een Dell Mini 3iX voor de Braziliaanse markt beschikbaar komen.






Apple iPhone X
Olympus OM-D E-M10 Mark lll systeemcamera
Sony RX0 premium digitale camera
Canon EOS M100 systeemcamera
D850 door Nikon Nederland geïntroduceerd
Nikon D850 DSLR binnenkort officieel
Canon EOS 200D spiegelreflexcamera
Nikon Coolpix W300 waterdichte 4K camera
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera