LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Sony-Ericsson S312

Mark Peters : 2009-04-08 19:40:00
Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon : Met de Sony Ericsson S312 heb je snel een video gemaakt. Zie je een beroemdheid lopen of je vrienden uit hun dak gaan op de dansvloer? Dankzij de Sony-Ericsson S312 multimedia telefoon leg je deze momenten in twee snelle stappen vast. Wil je het moment liever op een foto vastleggen? De twee megapixel digitale camera kan ook horizontaal worden gebruikt en met behulp van verlichte camera sneltoetsen op het toetsenbord kun je de instellingen veranderen en zo sneller het plaatje schieten dat jij wilt. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Gebruik dan de geïntegreerde Sony-Ericsson Photo fix-functie om in één keer de beste fotokwaliteit te krijgen: foto’s maken is nog nooit zo eenvoudig geweest!


Sony-Ericsson W205

Mark Peters : 2009-04-08 19:25:33
Sony-Ericsson W205 Walkman telefoon : Neem je muziek mee naar buiten met de nieuwe Sony Ericsson W205 Walkman. De Sony-Ericsson W205 brengt de Walkman-telefoon ervaring nog dichterbij en is ideaal voor wie alle herkenbare functionaliteiten van de Sony Ericsson mobiele telefoon wil, maar ook onderweg naar muziek wil luisteren. Haal het beste uit je favoriete muziek en radiozenders met de Walkman-speler, FM-radio en TrackID-muziekherkenning. De slider-telefoon bevat een compleet pakket aan entertainmentfuncties en geeft je de mogelijkheid playlists op te stellen, zodat je bij elke gelegenheid de juiste muziek hebt. Laat je muziek aan je vrienden horen via de Sony-Ericsson W205 speakerfunctie.


HTC Snap Smartphone

Mark Peters : 2009-04-05 01:45:00
HTC Snap Smartphone : HTC, fabrikant van op Windows Mobile gebaseerde mobiele telefoons en leverancier van het eerste Android telefoon toestel, introduceert de HTC Snap Smartphone. Dit is een handzaam en stijlvol QWERTY mobieltje inclusief jog ball waarmee scrollen uiterst eenvoudig wordt. Daarnaast presenteert HTC met de HTC Snap mobiele telefoon zijn nieuwe Inner Circle-functionaliteit. Het nieuwe HTC mobieltje brengt daarmee zelf automatisch prioriteit aan in de berichten zodat gebruikers nog makkelijker in contact kunnen blijven met hun meest belangrijke relaties. Naar verwachting is de HTC Snap GSM telefoon beschikbaar vanaf het 2e kwartaal van 2009. De advies prijs bedraagt 329,- euro inclusief BTW, exclusief abonnement.


Samsung Pixon review

Mark Peters : 2009-03-31 11:00:00
Samsung Pixon review op LetsGoMobile : LetsGoMobile heeft een review gepubliceerd over de Samsung Pixon. De trend op het gebied van naamgeving van een nieuw model mobiele telefoon is op dit moment om naast een typenummer ook een naam mee te geven. Net als een aantal andere telefoonfabrikanten geeft Samsung haar mobiele telefoons dus ook een echte naam. Zo verwijst de Pixon uiteraard op de 8 Megapixel geïntegreerde digitale camera. Naast de modelnamen houden de mobiele telefoons ook typenummers, voluit gaat het dan ook om de Samsung Pixon M8800.

• Lees de volledige Samsung Pixon review op LetsGoMobile.


Sony-Ericsson T707

Mark Peters : 2009-03-28 00:45:00
Sony Ericsson T707 mobiele telefoon : Sony Ericsson heeft vandaag haar nieuwste mobiele telefoon, de Sony Ericsson T707, aangekondigd. Sony Ericsson deed dit samen met tennisster en stijlicoon Maria Sharapova, de perfecte verpersoonlijking van de slanke en elegante eigenschappen van deze mobiele telefoon. De Sony Ericsson T707 mobiele telefoon brengt een ware interactie tot stand met de gebruiker. De nieuwe Sony Ericsson telefoon licht op als je wordt gebeld en je kunt de lichtinstellingen personaliseren. Zo weet je altijd wie er naar je op zoek is. Als je te druk bent om de oproep te beantwoorden, zet je die eenvoudig uit door met je hand over het display te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de telefoon wekker op snooze.


Nokia 5730 XpressMusic

Mark Peters : 2009-03-12 21:40:00
Nokia 5730 Express Music : Nokia heeft een drietal muziek telefoons geïntroduceerd, waaronder de Nokia 5730 XpressMusic. De Nokia 5730 telefoon beschikt over functies waarmee muziekliefhebbers over de hele wereld snel en gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek. Nokia verandert de manier waarop mensen van muziek genieten door het muziekaanbod uit te breiden en bovendien de Comes With Music-service en de Nokia Music Store beschikbaar te stellen op nieuwe markten. En het mooie is dat al die elementen ook nog eens vloeiend integreren, zowel op mobiele telefoons als op de PC. De digitale muziekspeler in je binnenzak of handtas fungeert daarbij tegelijk als opslagstation, bestelpunt en beheercentrum voor je muziek.


Nokia 5330 XpressMusic

Mark Peters : 2009-03-12 21:35:00
Nokia 5330 Express Music : Nokia heeft een nieuw muziek mobieltje geïntroduceerd, de Nokia 5330 Express Music. De nieuwe Nokia 5330 XpressMusic mobiele telefoon beschikt over functies waarmee muziekliefhebbers over de hele wereld gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek collectie. Nokia verandert de manier waarop mensen van muziek genieten door het muziekaanbod uit te breiden en bovendien de Comes With Music service en de Nokia Music Store beschikbaar te stellen op nieuwe markten. En het mooie is dat al die elementen ook nog eens vloeiend integreren, zowel op mobiele telefoon als op de PC. De digitale muziekspeler in je binnenzak fungeert daarbij tegelijk als opslagstation, bestelpunt en beheercentrum voor je muziek.


Nokia 5030 XpressRadio

Mark Peters : 2009-03-12 21:30:00
Nokia 5030 eXpressRadio : Nokia heeft een nieuwe telefoon aangekondigd, de Nokia 5030 XpressRadio. De Nokia 5030 XpressRadio mobiele telefoon beschikt over functies waarmee muziek liefhebbers in opkomende markten snel en gemakkelijk toegang hebben tot hun favoriete muziek. Nokia verandert de manier waarop mensen van muziek genieten door het muziekaanbod uit te breiden en bovendien de Comes With Music-service en de Nokia Music Store beschikbaar te stellen op nieuwe markten. En het mooie is dat al die elementen ook nog eens vloeiend integreren, zowel op mobiele telefoons als op de PC. De Nokia 5030 mobiele telefoon in je binnenzak of handtas fungeert daarbij tegelijk als digitale muziekspeler en opslagstation voor al je muziek.






D3300
Nikon 1 J4
Nikon Coolpix S810c
Sony A7S
Panasonic Lumix GH4
Canon PowerShot SX700 HS
Nikon Coolpix P600
Nikon Coolpix P530
Samsung NX mini
Nikon 1 V3 systeemcamera
Nikon D4S
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5