2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

LG

Mobiele telefoons
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Awards (2)
Computer & Game console (1)
Corporatie (1)
Home entertainment (8)
Mobiele telefoons (18)
Mobile imaging (3)
Monitoren & Beeldschermen (5)


LG LS680


Ilse Jurriën : 2009-12-29 21:20:00
LG LS680 mobiele telefoon : Volgens recente informatie kunnen we tijdens de komende CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas nieuws verwachten van gelegenheidstrio Sprint, Microsoft en LG Electronics. Er schijnt een nogal gewichtige aankondiging aan te komen, maar goed, deels zullen we dit met een korreltje zout opnemen. We zijn tijdens de CES 2010 aanwezig en zullen eens kijken of alle hectiek ook de moeite waard is. De geruchten over een nieuwe LG LS680 Android telefoon nemen wel toe, maar of beide onderwerpen ook met elkaar te maken hebben, blijft voorlopig nog onduidelijk. Een screenshot van een voorraadsysteem is de enige aanwijzing voor dit moment.


LG iQ


Mark Peters : 2009-11-30 16:20:00
LG IQ Smartphone : Het zou zo maar kunnen zijn dat we nog een nieuwe LG mobiele telefoon voor het eind van het jaar te zien krijgen. Recentelijk dook de LG Monaco op in enkele documenten bij een van de Amerikaanse providers Telus, maar de nieuwste informatie lijkt te wijzen op een LG IQ modelnaam. Er zijn nog niet veel telefoon specificaties bekend van de LG IQ telefoon, maar wat we nu weten duidt op een LG smartphone die (nog) op Windows Mobile 6.5 OS draait. Daarnaast mogen we qua snelheid wel wat verwachten, de LG IQ smartphone is uitgerust met een Snapdragon processor. De display is een 3,2-inch WVGA touchscreen scherm en de LG IQ maakt gebruik van LG’s S-Class User Interface.


LG Arena Max


Ilse Jurriën : 2009-11-29 23:10:00
LG Arena Max smartphone : Er is wat informatie losgekomen over een mogelijke opvolger van de populaire LG Arena smartphone. De informatie leidt naar een modelnaam LG LU9400 of LG Arena Max genaamd. De LG Arena is een van LG’s succesnummers en heeft geleid tot een flink aantal verkochte aantallen. De opvolger, de LG Arena Max, moet natuurlijk minimaal dit succes vervolgen, dus we verwachten op zijn minst een volwaardige high-end LG smartphone. Er zijn nog maar bar weinig telefoonspecificaties bekend, maar naar verwachting zal de LG LU9400 Max weer op het besturingsysteem uit eigen huis in combinatie met de innovatieve S-Class interface draaien. Een officiële introductiedatum is nog niet bekend.


LG mobiele telefoon


Ilse Jurriën : 2009-11-27 23:45:00
LG GW880 mobiele telefoon : Wie zit te wachten op een LG Android telefoon, maar de GW660 niet op zijn lijstje heeft staan, moet nog even geduld hebben. LG lijkt nog niet echt uit de startblokken te komen, en voorlopig blijft het dan ook bij de LG GW660. Of… je moet in China woonachtig zijn, want daar is dan toch een tweede Android smartphone verschenen, de LG GW880. Volgens recente info gaat het hier echt om een Chinese LG telefoon, maar zal er binnen niet al te lange tijd ook voor de overige landen nieuwe LG Android telefoons verschijnen. De LG GW880 is een smartphone die draait op Android OS, welke versie is niet duidelijk, met 3G ondersteuning en GPS navigatie.


LG CF360


Dennis Hissink : 2009-11-18 22:45:22
LG CF360 slider telefoon : De LG CF360 is een 3G multimedia telefoon. Zoek naar favoriete nummers of praat handsfree inclusief Bluetooth support, terwijl je de AT&T Navigator gebruikt voor een gedetailleerde routebeschrijving. Actie kan je vastleggen met de 1,3 megapixel camera. Met de LG CF360 is een actief leven een leuke bedoeling. Bekijk het nieuws, weerberichten, sport en entertainment op streaming video’s over het snelle 3G-netwerk. Mis nooit iets! Je email onderweg bekijken, toegang tot messaging. Je kunt de LG CF360 aansluiten op een PC of laptop om toegang te krijgen tot muziek en games, foto’s afdrukken, contactgegevens overzetten, etc. Het is niet bekend of de LG CF360 in Nederland verkrijgbaar zal zijn.


LG Shine 2


Mark Peters : 2009-11-17 20:40:00
Nieuwe LG Shine II van AT&T mobile geïntroduceerd : De LG Shine heeft er een opvolger bij met de weinig originele naam, LG Shine 2. AT&T heeft sinds deze maand de nieuwe LG Shine 2 in het pakket opgenomen en richt zich met deze stijlvolle budget telefoon op de onderkant van de markt. Volgens recente informatie zal de LG Shine 2 mobiele telefoon vanaf 22 november verkrijgbaar zijn voor een bedrag van 80 Euro. Er is nog geen berichtgeving of en wanneer de LG Shine 2 buiten de Amerikaanse markt verkrijgbaar zal zijn, maar in principe kun je de Shine 2 op het verlanglijstje zetten. Wellicht net niet haalbaar voor Sinterklaas, maar de LG Shine 2 als pakketje onder de kerstboom zou moeten lukken.


LG Popcorn


Mark Peters : 2009-11-14 20:53:28
LG GU280 Popcorn mobiele telefoon : Wat is dat toch met al die smakelijke snacks en mobiele telefoons? Heb je de beproeving doorstaan om de LG Chocolate links te laten liggen, en heb je je vingers nauwelijks kunnen afhouden van die fraaie NTT Docomo design telefoon met een laagje chocolade design er overheen, word je binnenkort wederom op de proef gesteld door de LG Popcorn telefoon. Op dit moment in Italië bekend gemaakt, maar wellicht ook binnen bereik buiten de Italiaanse grenzen, is de LG GU280 of LG Popcorn geheel in witroze uitgerust. Wat zullen we binnenkort krijgen; LG Lolly, LG Cherry of LG Strawberry? De dames en heren van de LG marketing afdeling zouden toch wel origineels kunnen verzinnen?


LG Android Smartphone


Mark Peters : 2009-11-10 01:21:45
LG Android Smartphones : Je moet toch wat als telefoon fabrikant. Wanneer de concurrentie links en rechts om je heen de een na de andere Android telefoon de liefde verklaart, dan trek je zelf ook maar eens aan de bel. Volgens Koreaanse bronnen, zo blijft het voor LG lekker dicht bij huis, zal de eerste helft van 2010 in het teken staan van Google Android. Ook LG Mobile gaat zich dus toeleggen op Android en volgens de meeste recente berichten kunnen we een LG Android smartphone verwachten. Weinig verrassend daar zowel Android als een smartphone een hot item zijn. Om maar wat meerwaarde aan het heugelijke nieuws te geven gooit LG er ook nog eens een 1Ghz Snapdragon processor tegenaan.


LG KM555e


Mark Peters : 2009-11-07 12:19:21
LG KM555e touchscreen mobieltje : Wie op dit moment op zoek is naar een nieuwe mobiele telefoon moet zich worstelen door een woud van telefoon toestellen. De één nog fraaier uitgevoerd dan de ander, maar het is niet alleen design wat het verschil uitmaakt. Wat te denken van de verschillende besturingsystemen waarop de mobiele telefoons draaien? Voor een normaal mens niet meer te begrijpen en wanneer je al zo ver bent dat je het onderscheid kent tussen telefoon A en B, dan wordt je nog eens geconfronteerd met modelnamen. Zo zien we plots een nieuwe LG Smartphone opduiken, de LG KM555e. Of deze nieuwe telefoon onder deze naam of onder een andere naam überhaupt in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog een raadsel.


LG Crystal


Mark Peters : 2009-09-27 11:45:00
LG Crystal mobiele telefoon : LG Electronics lanceert in Nederland de eerste transparante mobiele designtelefoon: de LG Crystal. De LG Crystal mobiele telefoon is een trendsetter op het gebied van mobiele touchscreen telefoons. De nieuwe LG telefoon is namelijk gebaseerd op transparantie. Het transparante Crystal Touchpad schuift onder het LCD scherm vandaan en verspreidt een zachte, warme gloed. Dit bijzondere touchpad is gemaakt van uiterst gehard glas en is omlijst en versterkt met een speciale metaalrand. Dit is een samengesteld metaal dat schokken en trillingen perfect opvangt. De LG Crystal transparante mobiele telefoon is per direct verkrijgbaar met of zonder abonnement in diverse telefoon winkels in het land.


LG Viewty Smart review


Ilse Jurriën : 2009-09-16 11:00:00
LG Viewty Smart review op LetsGoMobile : De toepassingen van digitale fotografie zijn eindeloos. Zeker gecombineerd met de mobiele telefoon, even snel een foto uploaden naar Hyves of Facebook, online een fotoalbum aanmaken om je speciale momenten te delen of gewoon een afdruk maken. In het begin werden digitale foto’s vooral bewaard op de computer, maar de laatste jaren is ook daar verandering in gekomen. De foto kwaliteit is de afgelopen twee jaar sterk verbeterd. Dat maakt ons des te nieuwsgieriger naar de resultaten van LG’s nieuwste cameratopper, de LG Viewty Smart GC900.

• Lees de volledige LG Viewty Smart review op LetsGoMobile.


LG Arena review


Ilse Jurriën : 2009-05-26 15:21:01
LG Arena review op LetsGoMobile : Het jaar 2008 is voor LG een zeer succesvol jaar geweest. Niet alleen dankzij de verkoop van ruim 100 miljoen mobiele telefoons wereldwijd, maar voornamelijk door het toe-eigenen van een beduidend groter marktaandeel. Het bedrijf is hard op weg om een stevige Top 3 positie in te nemen. Met de vele nieuwe product aankondigingen kan deze doelstelling nog wel eens werkelijkheid worden. Vooral een aangekondigde samenwerking met Windows Mobile laat zien dat LG een andere weg is ingeslagen, samen met de nieuwe User Interface van LG is er voor iedereen iets passends.

• Lees de volledige LG Arena review op LetsGoMobile.


LG Viewty Smart


Mark Peters : 2009-05-26 15:15:15
LG Viewty Smart : LG mobile introduceert de LG Viewty Smart (LG-GC900). Dit is een nieuwe camera telefoon met Intelligent Shot Mode. Deze optie analyseert automatisch de omgeving en past de instellingen hierop aan. Dit maakt het eenvoudig om digitale foto’s te maken. De LG Viewty Smart mobiele telefoon bouwt voort op het succes van de eerste LG Viewty. Deze tweede versie van deze populaire telefoon biedt gebruikers naast fotograferen, filmen, afspelen en het delen van foto's veel extra opties. Dit zijn onder andere de Intelligent Shot Mode, de 8-megapixel camera met een lichtgevoeligheid tot ISO 1600, een hogere beeld resolutie WVGA touchscreen, een slimmere beeldprocessor en de gebruiksvriendelijke S-Class User Interface van LG.


LG Secret review


Mark Peters : 2009-04-12 10:00:00
LG Secret mobiele telefoon review : LetsGoMobile heeft een uitgebreide test over de LG Secret gepubliceerd. In vergelijking met de grote merken op de mobiele telefoon markt, zoals Nokia en Samsung, heeft LG nog een aardige achterstand als je kijkt naar het wereldwijde marktaandeel. Maar er zit enige groei in het marktaandeel. De mobiele telefoons van LG worden steeds populairder en het vertouwen in LG lijkt toe te nemen. Opvallend is dat LG altijd een eigen besturingssysteem op de mobiele telefoons gebruikt, nooit Windows Mobile of Symbian, zoals je dit bij de andere merken wel ziet.

• Lees de volledige LG Secret review op LetsGoMobile.


Nieuwe telefoons van LG


Mark Peters : 2009-02-28 18:30:00
Nieuwe LG mobiele telefoons aangekondigd in Barcelona : Natuurlijk was LG op het Mobile World Congres 2009 in Spanje ook weer van de partij. Hoogtepunt van de show was onmiskenbaar de LG Arena. Deze nieuwe mobiele telefoon is representatief voor dat wat LG mobile op dit moment als multimedia telefoon beschouwt. Door de integratie van de interactieve 3D S-Class UI gebruikers interface moet naast communicatie ook audio en digitale video op het allerhoogste niveau mobiel worden beleefd. Een hoog streven, maar de LG Arena mobiele telefoon moet het dan ook hebben van zijn hoogwaardige vernieuwde gebruikersinterface die tevens tijdens deze beurs geïntroduceerd werd.


LG Arena mobiele telefoon


Mark Peters : 2009-02-20 17:20:18
LG Arena telefoon : LG Electronics lanceerde tijdens het World Mobile Congress de LG Arena (LG-KM900). De Arena van LG is een multimedia telefoon die een uitzonderlijke audio- en video-ervaring biedt dankzij de nieuwe intuïtieve 3D S-klasse gebruikersinterface van LG. De intuïtieve 3D gebruikersinterface maakt zijn debuut in de LG Arena en zal dit jaar ook toegepast worden in andere nieuwe topmodellen van LG. De LG Arena mobiele telefoon is het nieuwe top model van LG voor 2009. Het is de eerste en op dit moment ook enige mobiele telefoon in de wereld, die uitgerust is met Dolby Mobile van Dolby Laboratories. Dat zorgt voor een ongeëvenaarde geluidservaring bij het beluisteren van muziek of het bekijken van een video filmpje.


LG Renoir review


Mark Peters : 2009-02-15 11:11:11
LG Renoir KC910 smartphone review : LetsGoMobile heeft haar LG Renoir test gepubliceerd. De Renoir KC910 is het nieuwste wapen van LG. Een multifunctionele touchscreen smartphone waarmee het dagelijks leven van iedere zakelijke of particuliere gebruiker vereenvoudigd wordt. Full Internet access, E-mail, aGPS, 8 Megapixel digitale camera en videotelefonie zijn enkele van de functies van deze veelzijdige mobiele telefoon. Verder beschikt de LG Renoir over 100MB intern geheugen. Een groot pluspunt is dat je ook standaard een 8GB microSD kaart meegeleverd krijgt.

• Lees de volledige LG Renoir review op LetsGoMobile.


LG Arena


Mark Peters : 2009-02-09 13:42:24
LG Arena mobiele telefoon : LG Electronics, een wereldwijde leider in technologie en design in de mobiele-communicatiemarkt, kondigt de lancering aan van zijn nieuwste mobiele telefoon voor 2009, de LG Arena (LG-KM900). Deze uiterst complete mobiele telefoon met de innovatieve en dynamische 3D S-Class User Interface (UI) van LG is aanwezig op het Mobile World Congress in Barcelona van 16 tot en met 19 februari 2009. Het LG Arena mobieltje beschikt over audio- en video technologie die nog nooit eerder vertoond is op een mobiele telefoon.






Samsung Galaxy S8
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera
Fujifilm XP120 waterdichte digitale camera
Panasonic DC-GH5 spiegelloze fotocamera
Panasonic Lumix FZ82
Panasonic Lumix GX800
Canon PowerShot G9 X Mark II