Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Sony Ericsson
Mobile imaging
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Home entertainment (1)
Mobile imaging (15)


Xperia X1 review

Ilse Jurriën : 2008-12-26 12:10:00
Sony Ericsson Xperia X1 review op LetsGoMobile : De Sony Ericsson Xperia X1 is een mobiele telefoon met een groot touchscreen, een volledig QWERTY toetsenbord, ingebouwde GPS antenne, Wi-Fi, HSDPA en nog veel meer. Dankzij al deze functionaliteiten is de mobiele telefoon breed inzetbaar. Het besturingssysteem Windows Mobile 6.1 zorgt voor een gemakkelijke synchronisatie. Windows Mobile software is over het algemeen net wat uitgebreider, dit merk je bijvoorbeeld aan de agenda functie, de Windows Media Player en Internet Explorer.

• Lees de volledige Xperia X1 review op LetsGoMobile.


Sony Ericsson G705

Mark Peters : 2008-09-15 21:20:56
Sony-Ericsson G705 mobiele telefoon : Neem je eigen persoonlijke assistent in dienst met de nieuwe Sony Ericsson G705 telefoon. Het 2.4” kleuren display zorgt voor een nog betere, exclusieve internetervaring, of je nu direct vanaf het display een zoekopdracht uitvoert via Google, e-mails doorneemt met de Exchange ActiveSync-opties van de telefoon of via Wi-Fi het laatste nieuws bekijkt. Met de Sony-Ericsson G705 mobiele telefoon wordt je dag een stuk makkelijker. Deze elegante slider-telefoon, compleet met groot 2.4” display, laat gebruikers met turbo 3G en een volledige HTML-browser razendsnel surfen op internet; de sneltoets brengt je direct vanuit het display naar zoeken met Google.


Sony-Ericsson W380i review

Ilse Jurriën : 2008-09-09 12:00:00
Sony-Ericsson W380i review op LetsGoMobile : De Sony Ericsson W380i is een clamshell model uit de Walkman phone reeks en is dus geheel gericht op de behoeftes van jonge, modebewuste muziekliefhebbers. Zo beschikt het toestel over een Walkman speler, Radio en Track ID functie. Bovendien bevinden zich op de voorzijde speciale muziektoetsen zodat je de telefoon niet hoeft te openen om nummers te selecteren en te beluisteren. De Sony Ericsson W380i wordt geleverd in de kleuren Electric Purple, Magnetic Grey en Tangerine Black.

• Lees de volledige Sony-Eriscsson W380i test op LetsGoMobile.


Sony Ericsson T700

Dennis Hissink : 2008-08-10 11:00:11
Sony Ericsson T700 : Maak een verschil met de nieuwe Sony Ericsson T700, een mobiele telefoon met een slanke elegantie waarmee je jezelf kunt onderscheiden van de rest. Deze perfecte telefoon combineert een tijdloos design met exclusieve functionaliteit voor de mainstream markt. Schiet digitale foto’s met de 3.2 megapixel camera en deel ze met je vrienden op je blog of webpagina. Swing op de maat van de unieke sound van de ingebouwde stereo speakers of van de headset in dezelfde kleur als je telefoon. Voortbordurend de stijlvolle Sony Ericsson T610 heeft de T700 de set onmisbare functies die je verwacht van een Sony Ericsson telefoon, maar met de slanke elegantie die bij een hoogwaardige handset alle aandacht trekt.


Sony Ericsson W902

Dennis Hissink : 2008-08-05 07:30:00
Sony Ericsson W902 : De tijd dat een mobiele telefoon uitgerust was met een 2 Megapixel camera lijkt vrijwel voorbij. Ieder zichzelf respecterende mobiele telefoon fabrikant rust zijn toestellen uit met hogere resolutie camera’s en het ziet er naar uit dat we eind 2008 en begin 2009 zelfs de eerste tien Megapixel en hogere resolutie mobieltjes voorbij gaan zien komen. Bij je volgende telefoon hoef je niet meer te kiezen tussen muziek, media of foto’s. Met de komst van Sony Ericssons nieuwe W902 Walkman, een telefoon die muziek en meer biedt, behoren keuzes tot het verleden. Dit stijlvolle toestel in zakformaat geeft je alles wat je nodig hebt, dus je kunt je MP3-speler en camera gewoon thuislaten.


Sony Ericsson Walkman telefoons

Dennis Hissink : 2008-08-03 09:00:00
Sony Ericsson Walkman telefoons : Met drie jaar ervaring en dertig jaar technologie kennis in huis blijft Sony Ericsson, met haar geavanceerde muziektechnologie en unieke accessoires, vooroplopen in de wereld van mobiele telefoonmuziek. Afgelopen maand onthulde Sony Ericsson haar nieuwste innovatieve Sony Ericsson Walkman Walkman aanwinsten: de Sony Ericsson W902, W595 en W302, plus zeven nieuwe muziekaccessoires. Deze nieuwe Sony Ericsson Walkman telefoons en accessoires van Sony Ericsson hebben een superieure geluidskwaliteit en baanbrekende functionaliteiten. Door de fantastische extra’s, zoals geweldige imaging- en video-opties, overtreffen ze op muzikaal gebied en op andere terreinen alle verwachtingen.


Sony Ericsson W302

Dennis Hissink : 2008-07-29 09:00:00
Sony Ericsson W302 : De nieuwe W302 van Sony Ericsson verpakt alle indrukwekkende Walkman eigenschappen in een betaalbare, allesomvattende telefoon van slechts 10,5 mm dik en met een aluminium voorzijde. De telefoon bevat een 2.0 Megapixel camera, een FM radio, TrackID en een 512MB M2 en is daarmee bestemd voor iedere doelgroep. “Sinds het succes van onze eerste Walkman telefoon, de W800i, is ons doel steeds geweest om Walkman telefoons te bieden voor alle segmenten van de markt,” aldus Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson Benelux. “Onze visie is om het grote publiek muziek voor onderweg te bieden door een assortiment te ontwikkelen dat tegemoetkomt aan een groot pakket eisen, voorkeuren en prijsniveaus.


Sony Ericsson S302

Mark Peters : 2008-06-18 15:05:00
Sony-Ericsson S302 SnapShot : Voortbouwend op het Sony Ericsson succes in camera telefoons, is de S302 Snapshot in de eerste plaats een allround telefoon die piekt op het gebied van fotografie. Met de S302 introduceert Sony Ericsson een chic ogende, maar toch betaalbare telefoon. Zo heb je een camera bij de hand wanneer je die nodig hebt. Oftewel, de Sony Ericsson S302 Snapshot is ideaal voor gebruikers die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten: mooie uitstraling, ‘must-have’ functionaliteiten en een slank design op zakformaat. De Sony Ericsson S302 Snapshot telefoon is vanaf het vierde kwartaal van 2008 verkrijgbaar in Crystal Blue en Thunder Grey. De Sony Ericsson S302 ondersteunt GSM / GPRS / EDGE 850/900/1800/1900.






Nikon D750
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5