2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Sony Ericsson

Mobile imaging
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Home entertainment (1)
Mobile imaging (15)


Xperia X1 review


Ilse Jurriën : 2008-12-26 12:10:00
Sony Ericsson Xperia X1 review op LetsGoMobile : De Sony Ericsson Xperia X1 is een mobiele telefoon met een groot touchscreen, een volledig QWERTY toetsenbord, ingebouwde GPS antenne, Wi-Fi, HSDPA en nog veel meer. Dankzij al deze functionaliteiten is de mobiele telefoon breed inzetbaar. Het besturingssysteem Windows Mobile 6.1 zorgt voor een gemakkelijke synchronisatie. Windows Mobile software is over het algemeen net wat uitgebreider, dit merk je bijvoorbeeld aan de agenda functie, de Windows Media Player en Internet Explorer.

• Lees de volledige Xperia X1 review op LetsGoMobile.


Sony Ericsson G705


Mark Peters : 2008-09-15 21:20:56
Sony-Ericsson G705 mobiele telefoon : Neem je eigen persoonlijke assistent in dienst met de nieuwe Sony Ericsson G705 telefoon. Het 2.4” kleuren display zorgt voor een nog betere, exclusieve internetervaring, of je nu direct vanaf het display een zoekopdracht uitvoert via Google, e-mails doorneemt met de Exchange ActiveSync-opties van de telefoon of via Wi-Fi het laatste nieuws bekijkt. Met de Sony-Ericsson G705 mobiele telefoon wordt je dag een stuk makkelijker. Deze elegante slider-telefoon, compleet met groot 2.4” display, laat gebruikers met turbo 3G en een volledige HTML-browser razendsnel surfen op internet; de sneltoets brengt je direct vanuit het display naar zoeken met Google.


Sony-Ericsson W380i review


Ilse Jurriën : 2008-09-09 12:00:00
Sony-Ericsson W380i review op LetsGoMobile : De Sony Ericsson W380i is een clamshell model uit de Walkman phone reeks en is dus geheel gericht op de behoeftes van jonge, modebewuste muziekliefhebbers. Zo beschikt het toestel over een Walkman speler, Radio en Track ID functie. Bovendien bevinden zich op de voorzijde speciale muziektoetsen zodat je de telefoon niet hoeft te openen om nummers te selecteren en te beluisteren. De Sony Ericsson W380i wordt geleverd in de kleuren Electric Purple, Magnetic Grey en Tangerine Black.

• Lees de volledige Sony-Eriscsson W380i test op LetsGoMobile.


Sony Ericsson T700


Dennis Hissink : 2008-08-10 11:00:11
Sony Ericsson T700 : Maak een verschil met de nieuwe Sony Ericsson T700, een mobiele telefoon met een slanke elegantie waarmee je jezelf kunt onderscheiden van de rest. Deze perfecte telefoon combineert een tijdloos design met exclusieve functionaliteit voor de mainstream markt. Schiet digitale foto’s met de 3.2 megapixel camera en deel ze met je vrienden op je blog of webpagina. Swing op de maat van de unieke sound van de ingebouwde stereo speakers of van de headset in dezelfde kleur als je telefoon. Voortbordurend de stijlvolle Sony Ericsson T610 heeft de T700 de set onmisbare functies die je verwacht van een Sony Ericsson telefoon, maar met de slanke elegantie die bij een hoogwaardige handset alle aandacht trekt.


Sony Ericsson W902


Dennis Hissink : 2008-08-05 07:30:00
Sony Ericsson W902 : De tijd dat een mobiele telefoon uitgerust was met een 2 Megapixel camera lijkt vrijwel voorbij. Ieder zichzelf respecterende mobiele telefoon fabrikant rust zijn toestellen uit met hogere resolutie camera’s en het ziet er naar uit dat we eind 2008 en begin 2009 zelfs de eerste tien Megapixel en hogere resolutie mobieltjes voorbij gaan zien komen. Bij je volgende telefoon hoef je niet meer te kiezen tussen muziek, media of foto’s. Met de komst van Sony Ericssons nieuwe W902 Walkman, een telefoon die muziek en meer biedt, behoren keuzes tot het verleden. Dit stijlvolle toestel in zakformaat geeft je alles wat je nodig hebt, dus je kunt je MP3-speler en camera gewoon thuislaten.


Sony Ericsson Walkman telefoons


Dennis Hissink : 2008-08-03 09:00:00
Sony Ericsson Walkman telefoons : Met drie jaar ervaring en dertig jaar technologie kennis in huis blijft Sony Ericsson, met haar geavanceerde muziektechnologie en unieke accessoires, vooroplopen in de wereld van mobiele telefoonmuziek. Afgelopen maand onthulde Sony Ericsson haar nieuwste innovatieve Sony Ericsson Walkman Walkman aanwinsten: de Sony Ericsson W902, W595 en W302, plus zeven nieuwe muziekaccessoires. Deze nieuwe Sony Ericsson Walkman telefoons en accessoires van Sony Ericsson hebben een superieure geluidskwaliteit en baanbrekende functionaliteiten. Door de fantastische extra’s, zoals geweldige imaging- en video-opties, overtreffen ze op muzikaal gebied en op andere terreinen alle verwachtingen.


Sony Ericsson W302


Dennis Hissink : 2008-07-29 09:00:00
Sony Ericsson W302 : De nieuwe W302 van Sony Ericsson verpakt alle indrukwekkende Walkman eigenschappen in een betaalbare, allesomvattende telefoon van slechts 10,5 mm dik en met een aluminium voorzijde. De telefoon bevat een 2.0 Megapixel camera, een FM radio, TrackID en een 512MB M2 en is daarmee bestemd voor iedere doelgroep. “Sinds het succes van onze eerste Walkman telefoon, de W800i, is ons doel steeds geweest om Walkman telefoons te bieden voor alle segmenten van de markt,” aldus Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson Benelux. “Onze visie is om het grote publiek muziek voor onderweg te bieden door een assortiment te ontwikkelen dat tegemoetkomt aan een groot pakket eisen, voorkeuren en prijsniveaus.


Sony Ericsson S302


Mark Peters : 2008-06-18 15:05:00
Sony-Ericsson S302 SnapShot : Voortbouwend op het Sony Ericsson succes in camera telefoons, is de S302 Snapshot in de eerste plaats een allround telefoon die piekt op het gebied van fotografie. Met de S302 introduceert Sony Ericsson een chic ogende, maar toch betaalbare telefoon. Zo heb je een camera bij de hand wanneer je die nodig hebt. Oftewel, de Sony Ericsson S302 Snapshot is ideaal voor gebruikers die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten: mooie uitstraling, ‘must-have’ functionaliteiten en een slank design op zakformaat. De Sony Ericsson S302 Snapshot telefoon is vanaf het vierde kwartaal van 2008 verkrijgbaar in Crystal Blue en Thunder Grey. De Sony Ericsson S302 ondersteunt GSM / GPRS / EDGE 850/900/1800/1900.


Sony Ericsson F305


Mark Peters : 2008-06-18 14:30:00
Sony-Ericsson F305 game telefoon : Sony Ericsson stelt gaming centraal bij de introductie van haar nieuwste GSM telefoon, de Sony Ericsson F305. De Sony Ericsson F305 is sterk gericht op een jong publiek en laat met Motion Gaming gebruikers het spel sturen met een simpele polsbeweging of armzwaai. De resultaten zijn direct zichtbaar op het display. De telefoon maakt gebruik van geavanceerde bewegings sensor technologie en volgt je bewegingen om bijvoorbeeld bowlen of het uitwerpen van een vislijn te imiteren. Met de Sony Ericsson F305 game telefoon heb je je favoriete game binnen handbereik. Stereo speakers maken je game ervaring compleet en komen bovendien goed van pas als je de nieuwste tracks op de mediaspeler wilt laten horen.


Sony Ericsson C905


Mark Peters : 2008-06-18 00:15:00
Sony Ericsson C905 Cyber-Shot camera telefoon : De C905 is de eerste CyberShot telefoon van Sony Ericsson en haar meest geavanceerde camera telefoon tot nog toe. De Sony Ericsson C905 camera telefoon beschikt over de aller-modernste functies, zoals een 8.1 megapixel digitale camera en echte camera flitser, en maakt digitaal fotograferen eenvoudig. De nieuwe Sony Ericsson CyberShot telefoon ziet eruit als een digitale camera en biedt de bijbehorende beeldkwaliteit. “De C905 Cyber-shot maakt van ons allemaal betere fotografen! Prachtige foto’s maken wordt gemakkelijker dan ooit en je hoeft nooit meer dat ene magische moment te missen", aldus Wouter Boender, Product Marketing Manager bij Sony Ericsson.


Sony Ericsson K330


Mark Peters : 2008-06-17 23:50:27
Sony-Ericsson K330 mobiele telefoon : Sony Ericsson introduceert een nieuw instapmodel mobiele telefoon, voor duurzaam communiceren. Met uitstekende gespreks- en stand-by tijden, een FM-radio, een digitale camera en Bluetooth functies voldoet de Sony Ericsson K330 mobiele telefoon uitstekend aan de basisbehoeften van iedere telefoon gebruiker. De nieuwe Sony Ericsson GSM telefoon is ontworpen met het oog op eenvoud en een goede prijs / kwaliteit verhouding. Als je op zoek bent naar een eenvoudige camera telefoon is de Sony Ericsson K330 met video functie en Bluetooth de voor de hand liggende keus. Met deze mobiele telefoon kun je ook FM-radio beluisteren via speakerphone of stereo headset.


Sony Ericsson J132


Mark Peters : 2008-06-17 23:46:27
Sony-Ericsson J132 : Sony Ericsson introduceert een nieuw instapmodel mobiele telefoon, voor duurzaam communiceren. Met uitstekende gespreks- en stand-by tijden, zaklampfuncties en FM-radio, voldoet de Sony Ericsson J132 uitstekend aan de basisbehoeften. De nieuwe Sony Ericsson candybar telefoon is ontworpen met het oog op eenvoud en een goede prijs / kwaliteit verhouding. De Sony Ericsson J132 mobiele telefoon is een gespreks- en sms telefoon met FM-radio en stereo handsfree kit; het solide aanvoelende en stofbestendige toetsenbord maken de telefoon ideaal gezelschap voor elke dag. Alles aan de Sony Ericsson J132 telefoon is ongecompliceerd.


Sony Ericsson G502


Dennis Hissink : 2008-04-29 16:15:16
Sony Ericsson G502 : Sony Ericsson kondigt de G502 telefoon aan. Door het uitbreiden van het assortiment van telefoons waarmee je op internet kunt surfen, wordt een breder publiek aangesproken. De Sony Ericsson G502 brengt de kracht van het web naar een betaalbare telefoon, zodat iedereen gebruik kan maken van supersnel op internet surfen en het snel downloaden van bestanden. “De Sony Ericsson G502 combineert een klassiek uiterlijk met verschillende, eigentijdse features op het gebied van mobiel internet”, aldus Eric Rikken, head of Marketing Sony Ericsson Benelux. “De verbetering ten opzichte van voorgaande telefoons zit hem in het gebruik van HSDPA, die het mogelijk maakt supersnel over het internet te surfen.


Sony Ericsson K850i Review


Mark Peters : 2008-04-06 13:40:36
Sony Ericsson K850 : Sony Ericsson is ontstaan door een samenwerking tussen Sony en Ericsson in 2001, een zogenaamde joint-venture. Voornamelijk van de kennis die Sony heeft op het gebied van digitale camera’s wordt dankbaar gebruikt gemaakt bij de ontwikkeling van de telefoons van Sony-Ericsson. Wereldwijd neemt Sony Ericsson een vierde plek in op de markt van de mobieltjes. Na Nokia, Samsung, en Motorola volgt Sony Ericsson met een marktaandeel van ruim 9%. Sony Ericsson gebruikt een aantal verschillende series om de markt zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Zo is er bijvoorbeeld de W-serie, welke bestaat uit de Walkman telefoons, deze serie richt zich op de mensen die hun telefoon voornamelijk als muziekspeler gebruiken.


Sony Ericsson T303


Dennis Hissink : 2008-03-05 00:00:01
Sony Ericsson T303 : Tijdens de CeBIT 2008 in Hannover heeft Sony Ericsson een nieuwe slider telefoon aangekondigd. De stijlvolle nieuwe T303 slider telefoon is een statement in Sony Ericsson’s streven een breder publiek aan te spreken. Compact en met een geweldige look heeft het toestel de uitstraling van een designertelefoon zònder het bijbehorende prijskaartje. De Sony Ericsson T303 is een aantrekkelijke telefoon die klein genoeg is om overal mee naar toe te nemen. De compacte slider telefoon heeft een superuitstraling, met een spiegeldisplay, een metalen behuizing en een afwerking van chroom. De nieuwe Sony Ericsson T303i slider telefoon is een GSM/GPRS 900/1800/1900 telefoon en leverbaar vanaf begin derde kwartaal 2008.






Samsung Galaxy S8
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker
Fujifilm X-T20 systeemcamera
Fujifilm XP120 waterdichte digitale camera
Panasonic DC-GH5 spiegelloze fotocamera
Panasonic Lumix FZ82
Panasonic Lumix GX800
Canon PowerShot G9 X Mark II