Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Mobile imaging
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Digitale camera (1)
Digitale camera test (1)
Evenementen & Beurzen (2)
Foto viewer (1)
Innovaties (2)
Mobile imaging (16)
Navigatie & GPS (1)
Nieuwe digitale cameras (19)
Printers (1)


Samsung i8510

Dennis Hissink : 2008-08-08 13:30:00
Samsung i8510 : De Megapixelrace kent niet alleen deelnemers uit de digitale camera wereld. Zelfs de mobiele telefoonfabrikant kan de verleiding niet weerstaan en ziet deze race als een marketingtool om zichzelf te presenteren als kampioen in resolutie, althans voorlopig. Want het ziet er naar uit dat dankzij een nieuw platform waarop de komende generatie telefoons op gebouwd kunnen worden, de weg vrij wordt gemaakt om richting 10-12 Megapixels te gaan. We hebben onze sterke twijfels over de beeldkwaliteit inzake ruis, maar laten we het er houden dat ‘de wonderen de wereld nog niet uit zijn.” Samsung introduceert met de Samsung i8510 de allereerste 8 megapixel cameraphone ter wereld met ongekende multimediatoepassingen.


Samsung F400

Dennis Hissink : 2008-06-20 14:00:14
Samsung F400 : De mobiele telefoon productielijn van Samsung draait op volle toeren, de een na de andere mobiele telefoon wordt uitgespuwd. Of het nu om de zakelijke kant van de mobiele telecommarkt gaat of die van de consument, Samsung staat klaar om te bedienen. Samsung Electronics introduceert de F400 Music Phone. Deze gestileerde dual slider pimpt elk geluid tot topsounds. Achter het slanke uiterlijk van deze telefoon schuilt een krachtige Bang & Olufsen ICEpower-versterker voor je dagelijkse sound boost. De nieuwe Samsung F400 music phone is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 399,- inclusief BTW. Zodra wij een test sample in huis krijgen zullen we een volledige Samsung F400 test publiceren op LetsGoMobile.


Samsung Omnia

Mark Peters : 2008-06-13 13:20:00
Samsung Omnia mobiele telefoon : De recentelijk gelanceerde Samsung Omnia mobiele telefoon combineert hoge prestatie zakelijk gemak en een hoog gehalte aan stijl met een plezierige dynamische multimedia ervaring, die de consument er altijd van verzekert zowel thuis als op het werk bereikbaar en online te zijn. Omnia betekent 'alles' in het Latijn en 'wens' in het Arabisch en streeft de huidige topkenmerken van mobiele telefoons van vandaag voorbij. De nieuwe Samsung Omnia mobiele telefoon stelt je in staat om met één vinger probleemloos te schakelen tussen Microsoft Outlook e-mail en productiviteitsapplicaties alsof je op je thuis op je desktop computer aan het werk bent. De Samsung Omnia i900 zal vanaf juni 2008 verkrijgbaar zijn.


Samsung F480 TouchWiz

Dennis Hissink : 2008-06-01 23:55:55
Samsung F480 TouchWiz : Samsung introduceert met de Samsung TouchWiz F480 een stijlvolle touchscreen telefoon met een unieke gebruikersinterface. Het touchscreen kun je met speciale ‘widgets’ naar jouw smaak en gevoel inrichten, van je favoriete internetpagina, MP3 speler tot persoonlijk fotoalbum. De Samsung F480 is ook in multimedia state-of-the-art met een 5 Megapixel camera, camcorder en snelle HSDPA -internetverbinding. De nieuwe Samsung F480 TouchWiz biedt het summum aan mobiele ervaringen. De superslanke Samsung F480 zit boordevol mobiele technologie, zoals de TOUCHWIZ gebruikersinterface, die het gebruik nóg prettiger maakt.


Samsung G810 Navi

Dennis Hissink : 2008-05-31 21:00:00
Samsung G810 Navi : Tijdens een goed bezochte persmeeting in Loosdrecht heeft Samsung Nederland een nieuwe mobiele telefoon met navigatiefunctie geïntroduceerd. De Samsung SGH-G810 Navi is een mobiele navigator die perspectief biedt. Met de Samsung G810 slidertelefoon en de nieuwste GPS technologie vindt iedereen direct zijn weg. De Samsung SGH-G810 Navi maakt slim gebruik van zijn GPS functie én de 5 Megapixel camera: neem een foto en de GPS informatie wordt direct opgeslagen. Zo vind je altijd de weg terug naar de parkeerplaats. Het Symbian Series 60 besturingssysteem maakt de G810 Navi eenvoudig in het gebruik. De Samsung G810 Navi is verkrijgbaar vanaf 10 juni. De adviesprijs voor het toestel zonder abonnement is €555 incl. BTW.


Samsung Giorgio Armani review

Mark Peters : 2008-05-07 16:10:00
Samsung Armani review : In samenwerking met Samsung ontwikkelde Giorgio Armani als antwoord op de groeiende vraag naar consumentenelektronica een geavanceerde, uniek ogende mobiele telefoon, ook wel bekend als de Samsung P520. Luxe, elegantie en eenvoud; het zijn Giorgio Armani’s merktekens en tevens karakteristieken van de Samsung P520. Samsung’s ervaring op het gebied van gebruiksvriendelijkheid komt ook in dit exemplaar goed tot uitdrukking. De uitgebreide digitale camera, MP3 speler, verrassende grafische effecten en beroemde naam maken de Giorgio Armani telefoon vooral onder jongeren een gewilde gadget. LetsGoMobile heeft een review gepubliceerd over deze stijlvolle Armani telefoon. Lees de Samsung Giorgio Armani review op LetsGoMobile!


Samsung Soul Foto Galerie

Nic Rossmüller : 2008-04-17 17:00:00
Samsung Soul Foto Galerie : Tijdens een zonnige dag kregen wij de gelegenheid om tijdens een persconferentie van Samsung een aantal test foto´s te schieten met de Samsung Soul U900 mobiele telefoon. De persconferentie werd gehouden in kasteel De Hooge Vuursche, te Baarn. Ondanks de beperkte tijd die we hebben gehad om met de Samsung Soul op pad te gaan voor het maken van test foto´s, hebben we toch een goede indruk kunnen krijgen van de fotokwaliteit, de functies en de bediening van de Samsung Soul. De Samsung Soul wordt gekenmerkt door het innovatieve touchpad display, een snelle 7,2 Mbps HSDPA verbindingsmogelijkheid, een vijf Megapixel digitale camera met auto focus, gezichts detectie en (elektronische) beeldstabilisatie.


Samsung Soul

Mark Peters : 2008-02-18 22:22:22
Soul by Samsung Samsung bevestigt haar status als innovatieve producent van mobiele telefoons op het World Mobile Congress in Barcelona. Samsung Mobile lanceert haar nieuwe line-up met mobieltjes voor elke lifestyle. 'Samsung Soul' is de kroon op de Ultra 3 Edition-serie. Deze top mobiele telefoon staat voor vakmanschap, schoonheid en de nieuwste techniek. Ook met de vele andere nieuwe mobiele telefoons uit de in Barcelona gepresenteerde telefoon line-up onderscheidt de consument zich. Welke mobiele telefoon hij ook kiest. Muziekfanaten, zakelijke gebruikers en fashionista's zullen versteld staan van de nieuwe collectie mobiele telefoons van Samsung. Ook de instapmodellen zijn een combinatie van design, gebruiksgemak en techniek.






Nikon D750
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
Samsung Smart camera
Samsung MV900F
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5