2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG NOKIA NIKON OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Sony Ericsson

Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (5)
Awards & Beste producten (1)
Mobile imaging (14)


Sony Ericsson K770i


Dennis Hissink : 2007-08-14 15:45:00
Sony Ericsson K770i : Sony Ericsson’s nieuwe K770i Cyber-shot telefoon is een alles-in-een digitale camera, fotoalbum en stijlvolle telefoon. Maar het is en blijft allereerst een telefoon die er ook voor zorgt dat je je foto’s, zodra je ze genomen hebt, direct kunt verzenden en delen. De slechts 14.5 mm dunne en in modieuze kleuren ‘Truffle Brown’ en ‘Ultra Violet’ uitgevoerde Sony Ericsson K770i kan net zulke goede foto’s maken als een stand-alone digitale camera; deze foto’s kunnen uitgeprint worden tot maar liefst A4 formaat. De camera kan ook gebruikt worden voor video-opnamen en is uitgerust met een krachtig photo light voor binnenshuis fotograferen en filmen. De adviesverkoopprijs van de Sony Ericsson K770i bedraagt €349.


Sony Ericsson MBW-150


Dennis Hissink : 2007-06-17 12:15:00
Sony Ericsson MBW-150 : Je kunt het krijgen zoals je het zelf wilt met de drie opvallend nieuwe Bluetooth horloges van Sony Ericsson die zijn aangekondigd. Kies gewoon het model dat het beste bij je past uit het Bluetooth Sony Ericsson MBW-150 MBW-150 assortiment en geniet van het gemak waarmee je vanaf je horloge je telefoon kunt bedienen. Het nieuwe assortiment Sony Ericsson MBW-150 Bluetooth horloges, ontwikkeld in samenwerking met Fossil, wereldexpert op het gebied van horlogetechnologie, is zijn tijd ver vooruit en vormt een unieke combinatie van geavanceerd design en vooruitstrevende Bluetooth technologie. De Bluetooth MBW-150 is leverbaar in geselecteerde markten vanaf het vierde kwartaal van 2007.


Sony Ericsson accessoires


Dennis Hissink : 2007-06-17 10:30:00
Sony Ericsson accessoires : De door Sony Ericsson aangekondigde nieuwe accessoires voor mobiele telefoons brengen je telefoon alweer een stap dichter bij een echte persoonlijke muziekbeleving. Ze bieden zonder uitzondering een superieure geluidskwaliteit, een opvallend design en een eenvoudige bediening. Plus alles wat nodig is om je telefoon te transformeren tot een complete mobiele muziekinstallatie. Het vandaag aangekondigde assortiment aan accessoires bestaat uit drie nieuwe muziekheadsets, een FM Music Transmitter en een Music Desk Stand, plus de Bluetooth Watch MBW-150 Music Edition. De nieuwe Sony Ericsson accessoires zijn de perfecte aanvulling van het assortiment Multimedia mobiele telefoons.


Sony Ericsson Z320i


Dennis Hissink : 2007-06-17 03:00:00
Sony Ericsson Z320i : Een nieuwe cameratelefoon, aangekondigd door Sony Ericsson, zal een grote indruk maken op zowel serieuze gebruikers van cameratelefoons als op gelegenheidsfotografen. Daarnaast is de nieuwe Sony Ericsson Z320i perfect voor iedereen die op zoek is naar een compacte telefoon met een eenvoudige geïntegreerde camera, voor die toevallige fotomomenten. De Sony Ericsson Z320i is een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke Megapixel clamshell telefoon. Met een enkele druk op de knop is de 1.3 Megapixel camera klaar om snel spontane foto’s te maken, op te slaan of te delen met anderen. De Sony Ericsson 320i is verkrijgbaar in geselecteerde markten vanaf het derde kwartaal van 2007.


Sony Ericsson Walkman applicaties


Dennis Hissink : 2007-06-17 02:00:00
Sony Ericsson Walkman applicaties : Minder dan twee jaar sinds de lancering van de eerste Walkman telefoon, kondigt Sony Ericsson een nieuwe mix van applicaties en diensten aan, die het makkelijker maken om muziek (en andere media) op je Walkman telefoon te krijgen en ermee te werken. Zowel bij de gehele lijn Walkman telefoons, als bij het gehele assortiment van muziekaccessoires, is het de volledige muziekbeleving die de Walkman telefoons tot leven doet brengen bij de consument. “Het assortiment aan telefoons en accessoires is het hart van het Sony Ericsson’s muziekaanbod, maar het is de beleving van de gebruiker die de Walkman telefoon echt uniek maakt,” zegt Eric Rikken, marketing director bij Sony Ericsson Benelux.


Sony Ericsson Z250i


Dennis Hissink : 2007-06-17 00:00:01
Sony Ericsson Z250i : Ben je op zoek naar een telefoon die de aandacht trekt, kijk dan niet verder dan de vandaag aangekondigde nieuwe Sony Ericsson Z250i clamshell. Deze cameratelefoon, in zakformaat en slechts 19 mm dun, is afgewerkt met een aantrekkelijk metallic laagje met subtiele patronen, die het licht lijken te vangen. Daarnaast heeft de Sony Ericsson Z250 ook nog de ruimte voor een indrukwekkende serie features, inclusief een camera van een goede kwaliteit en de ruimte om maar liefst 200 beelden op te slaan. Met een interface die de eenvoud zelve is, inclusief duidelijke desktop iconen en one-click toegang tot de belangrijkste functies is de Sony Ericsson Z250i een telefoon waarmee je gezien wilt worden.


Sony Ericsson HGE-100


Dennis Hissink : 2007-06-16 23:00:00
Sony Ericsson HGE-100 : De Sony Ericsson HGE-100 is de eerste persoonlijke GPS navigator die is ingebouwd in een Stereo Portable Handsfree. Dit biedt de flexibiliteit om zelf te beslissen wanneer je GPS op je telefoon wilt. Sluit hem aan op de telefoon of gebruik hem als een handsfree om gesprekken af te handelen, naar muziek te luisteren en naar de GPS modus te schakelen wanneer je ergens de weg wilt vinden. De GPS Enabler HGE-100 is flexibel, lichtgewicht en comfortabel. Met de universele 3.5 mm connector halverwege de draad kun je van headphones wisselen als je dat wilt. De Sony Ericsson HGE-100 is compatibel met een groot aantal recente Sony Ericsson telefoons, zoals de populaire K800i Cyber-shot telefoon.


Sony Ericsson K530i


Dennis Hissink : 2007-06-16 21:45:00
Sony Ericsson K530i : Een nieuw product dat door Sony Ericsson is aangekondigd, helpt je je leven op orde te houden terwijl je onderweg bent. De Sony Ericsson K530i is een slanke 3G telefoon, die snelle en volledige toegang biedt tot het web, fraaie beelden levert dankzij de 2.0 Megapixel camera en een variëteit aan nieuws en entertainment functies heeft. Het geeft je zelfs de weersvoorspelling! De Sony Ericsson K530 is de eerste telefoon die compatibel is met de nieuwe GPS Enabler HGE-100 waarmee je je telefoon kunt aansluiten op jouw persoonlijke satellietnavigatiesysteem. De Sony Ericsson K530i is een leverbaar in de kleur ‘Warm Silver' en verkrijgbaar in geselecteerde markten vanaf het derde kwartaal van 2007.


Sony Ericsson K850i


Dennis Hissink : 2007-06-15 11:15:58
Sony Ericsson K850i : Een nieuwe cameratelefoon, in Berlijn tijdens een groot persevenement aangekondigd door Sony Ericsson, zal een grote indruk maken op zowel serieuze gebruikers van cameratelefoons als op gelegenheidsfotografen. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een cameratelefoon met de beeldkwaliteit die je zou verwachten van een digitale camera, behoort de Sony Ericsson K850i zeker tot de mogelijkheden. Deze 5.0 Megapixel Cyber-shot telefoon omvat de kenmerken van een state-of-the-art digitale camera in een slanke mobiele telefoon. De Cyber-shot telefoon is al heel snel synoniem geworden voor het maken hoogkwalitatieve foto’s met je mobiele telefoon. De K850i is de meest geavanceerde telefoon van dit moment.


Sony Ericsson W960i


Dennis Hissink : 2007-06-15 10:45:00
Sony Ericsson W960i : Bijna 2 jaar na de geboorte van de Walkman telefoon, introduceert Sony Ericsson een nieuwe Walkman telefoon, die het motto ‘music on your mobile’ opnieuw herdefinieert. Een ijzersterke combinatie van een superslanke UMTS telefoon en een hoogwaardige mediaspeler, dat is de Sony Ericsson W960i Walkman telefoon. Deze telefoon heeft een capaciteit voor maar liefst 8.000 tracks en een Walkman player met finger-touch navigatie waarmee je op het grote scherm door je afspeellijsten kunt bladeren. Het 2.6-inch display dient als een uitstekende viewfinder voor een 3.2 Megapixel camera en als breedbeeldscherm om video’s te bekijken in TV-kwaliteit. De Sony Ericsson W960i zal verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal van 2007.


Sony Ericsson W910i


Dennis Hissink : 2007-06-15 10:00:00
Sony Ericsson W910i : Bijna 2 jaar na de geboorte van de Walkman telefoon, introduceert Sony Ericsson een nieuwe Walkman telefoon, die het motto ‘music on your mobile’ opnieuw herdefinieert. De Sony Ericsson W910i is een HSDPA Walkman telefoon die speciaal ontworpen is voor entertainment; of het nu muziek, 3D games, video, of high-speed Web access mag zijn. Met deze telefoon kun je op geheel eigen manier je muziek kan uitkiezen. Selecteer Shake control en schudt de telefoon naar voren of naar achteren om je games te spelen of tracks over te slaan of te shufflen. Of ga voor de nieuwe SensMe feature en ontdek muziek die aansluit op je humeur en tempo. De Sony Ericsson W910i zal verkrijgbaar zijn vanaf het vierde kwartaal van 2007.


Sony Ericsson S500i


Dennis Hissink : 2007-06-08 17:00:00
Sony Ericsson S500i : Sony Ericsson kondigt een nieuwe telefoon aan die zijn ontstaan uit de voorliefde van de ontwerpers voor materialen en kleuren uit de natuur. De slanke slidertelefoon S500i heeft desktop- en menuthema’s die in de loop van de tijd vanzelf veranderen. Met een blik op de Sony Ericsson S500i zie je het onverwachte. Door de 14mm dunne slider te openen worden kleuraccenten en steeds wisselende desktopthema’s onthuld. Je programmeert de in-phone thema’s en externe lichteffecten zodat ze veranderen wanneer jij dat wilt - per seizoen, wanneer het donker wordt, of als het weekeind begint. De Sony Ericsson S500i is een 14mm dunne 2.5G slider telefoon (GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900).


Sony Ericsson T650i


Dennis Hissink : 2007-06-08 16:30:00
Sony Ericsson T650i : Sony Ericsson kondigt een nieuwe telefoon aan die is ontstaan uit de voorliefde van de ontwerpers voor materialen en kleuren uit de natuur. De Sony Ericsson T650i combineert lichteffecten met een afwerking van roestvrij staal en krasbestendig mineraal glas. Oog voor detail staat centraal bij de Sony Ericsson T650i. De lichteffecten op het toetsenbord en aan de zijkanten van de telefoon reageren op de animaties op het display. Terwijl de animaties over het display bewegen, activeren ze golven licht rondom het toetsenbord en creëren zo een schitterend effect op de weerspiegelende roestvrijstalen afwerking. De T650i is leverbaar in de twee kleuren Growing Green en Midnight Blue.


Sony Ericsson HBH-DS980


Dennis Hissink : 2007-06-08 16:00:00
Sony Ericsson HBH-DS980 : Sony Ericsson maakt van het luisteren naar muziek en het bellen een kwaliteitservaring. De Stereo Bluetooth Headset HBH-DS980 accessoire levert draadloos muziek en gesprekken met een superieur geluid, zelfs in lawaaiige omgevingen. “Nu steeds meer mensen ervoor kiezen om hun digitale muziek op te slaan op hun mobiele telefoon, wordt het ook belangrijker om een Bluetooth stereo headset te gebruiken die audio van een hoge kwaliteit produceert,” legt Eric Rikken, Head of Marketing Benelux bij Sony Ericsson uit. “Deze nieuwste headset doet dit binnen een compact en stijlvol ontwerp, waarvan je wilt dat iedereen het ziet. Het is zo gemakkelijk en comfortabel dat je telefoon gewoon in je zak of tas blijft.”


Sony Ericsson T250i


Dennis Hissink : 2007-06-08 15:00:00
Sony Ericsson T250i : ‘Simple sophistication’ is de perfecte samenvatting van de aangekondigde Sony Ericsson T250i. De stijlvolle metalen afwerking van deze compacte telefoon geeft het de eersteklas uitstraling die tot nu toe was gereserveerd voor high-end modellen. Voeg daaraan toe de karakteristieken voor een optimale connectivity - of je nu in contact wilt blijven met vrienden of op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws - de Sony Ericsson T250i is de perfecte en stijvolle partner. Het zal niet eenvoudig zijn om te beslissen welke van de twee kleuren - Aluminium Black of Aluminium Silver - de meest elegante is. Maar welke kleur je ook kiest, je weet zeker dat je met de T250i gaat opvallen!


Sony Ericsson P1i


Dennis Hissink : 2007-06-04 13:00:00
Sony Ericsson P1i : Sony Ericsson, pionier op het gebied van ontwikkeling van smartphones, kondigt de nieuwe P1i aan als de nieuwste uitbreiding van de P-serie. “Aan de ene kant is de Sony Ericsson P1i een evolutie in onze P-serie van smartphones, want hij is zo mogelijk nóg geavanceerde dan zijn voorgangers”, aldus Eric Rikken, Head of Marketing van Sony Ericsson Benelux. “Aan de andere kant zijn er radicale verschillen, zoals een nieuwe benadering qua design en belangrijke vernieuwingen op het gebied van snelheid en batterijprestaties.” De Sony Ericsson P1i is een Tri-Band GPRS 900/1800/1900 en UMTS 2100 mobiele telefoon met WiFi 802.11b. Hij is vanaf het derde kwartaal 2007 verkrijgbaar in geselecteerde markten.


Sony Ericsson mobiele telefoon awards


Ralf Jurrien : 2007-04-17 11:25:00
Sony Ericsson mobiele telefoon awards : Het telecomblad Connexie heeft in samenwerking met distributeur en eventpartner Dangaard Mobicall awards uitgereikt voor de beste telefoons van het afgelopen jaar. Tijdens de feestelijke gala-avond sleepte Sony Ericsson maar liefst 3 awards binnen met de K800i camera telefoon en de W810i Walkman Phone. Daaraan vooraf maakte de gerenommeerde testsite van binnen- en buitenlandse vakbladen HetBesteProduct bekend dat de top 5 van beste mp3-telefoons beheerst wordt door Sony Ericsson. Een opvallende conclusie was dat qua geluidskwaliteit en mogelijkheden de muziektelefoons van Sony Ericsson tegenwoordig kunnen concurreren met losse mp3-spelers.


Sony Ericsson W580i


Dennis Hissink : 2007-03-27 00:30:00
Sony Ericsson W580i : De nieuwe Sony Ericsson W580i Walkman telefoon is een muziektelefoon met echte street style. Het slanke slidermodel is niet alleen de personificatie van ‘urban cool’, maar biedt gebruikers ook de maximale Walkman telefoon muziekbeleving. Het toestel heeft een geheugenopslag op Memory Stick Micro voor 470 volledige tracks, een 2.0 Megapixel camera die subtiel in de slider verborgen is en eindeloze gaming, fun, sport en entertainmentmogelijkheden. De nieuwste Walkman telefoon verlegt de grenzen van 'urban style'. De Sony Ericsson W580 Walkman telefoon is een 2.5G, Quad Band EDGE apparaat (850/900/1800/1900), leverbaar in geselecteerde markten vanaf het derde kwartaal van 2007.


Sony Ericsson W880i


Dennis Hissink : 2007-01-11 15:00:00
Sony Ericsson W880i : Sony Ericsson heeft deze week waarin de concurrentie, waaronder Apple met hun iPhone, zijn nieuwe mobiele telefoonassortiment heeft bekend gemaakt, de eerste officiële productfoto's vrijgegeven van de nieuwe Sony Ericsson Walkman telefoon. De Sony Ericsson W880i moet gezien worden als een volgende mijlpaal in de ontwikkeling van de Walkman telefoons. De Sony Ericsson W880i Walkman mobiele telefoon is een mix van een verbazingwekkend goed uiterlijk en alle muziekfeatures die fans mogen verwachten van de Walkman telefoonfamilie. De Sony Ericsson W880 wordt geïntroduceerd in de eerste helft van 2007. Op dat moment worden ook meer details over deze nieuwe Walkman telefoon bekend gemaakt.


Sony Ericsson W200i


Dennis Hissink : 2007-01-11 12:00:00
Sony Ericsson W200i : Sony Ericsson introduceert de W200i Walkman telefoon; een combinatie van een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon en ‘muziek op je mobieltje’. Met de Sony Ericsson W200i Walkman telefoon kun je maximaal 37 volledige tracks of ongeveer vier albums opslaan. Je kunt ze makkelijk vervangen wanneer je zin hebt in iets anders. Daarvoor hoef je alleen maar muziek vanaf je pc over te zetten naar de telefoon met behulp van de meegeleverde Disc2Phone music management software. De laatste aanvulling op Sony Ericsson’s muzikale familie is verkrijgbaar in de twee bekende Walkman telefoonkleuren ‘Rhythm Black’ en ‘Pulse White’, en je kunt er maar liefst 18 uur lang muziek op beluisteren.






Nintendo Switch review
Olympus Tough TG-5 waterdichte camera
Sony Alpha 9 full-frame systeemcamera
Nieuwe Lumix TZ90 digitale fotocamera
Nikon D7500 D-SLR
Canon PowerShot SX730 HS digitale camera
Nikon jubileum camera´s
Sigma sd Quattro H systeemcamera
Canon presenteert nieuwe EOS DSLR camera's voor 2017
Canon EOS M6 digitale systeemcamera
Fujifilm X100F fotocamera met hybride zoeker