Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Samsung
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Awards (2)
Camcorders (1)
Computer & Game consoles (1)
Corporatie (2)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (4)
Mobile imaging (17)
Monitoren (11)
Nieuwe digitale cameras (13)
Printers (2)
Projectoren & Beamers (1)


Samsung Digimax S800

Dennis Hissink : 2006-03-27 13:30:41
Samsung Digimax S800 : Met de Samsung S800 van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S800 leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S800 is een 8 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Digimax S600

Dennis Hissink : 2006-03-27 12:30:18
Samsung Digimax S600 : Met de Samsung S600 camera van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S600 leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S600 is een 6 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Digimax S500

Dennis Hissink : 2006-03-27 11:30:36
Samsung Digimax S500 : Met de Samsung S500 van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S500 camera leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S500 is een 5 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Pocket Imager P300 projector

Dennis Hissink : 2006-03-27 09:30:57
Samsung Pocket Imager P300 projector : Onderweg genieten van je eigen films, foto’s en concerten. Dat kan met de Samsung Pocket Imager P300. Samsung Electronics introduceert deze supercompacte, draagbare designprojector, die precies in je hand past. Hierdoor kun je ‘m gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De Pocket Imager is klein en licht in gewicht. Bovendien is het apparaat eenvoudig aan te sluiten op een laptop of mobiele telefoon, waardoor je een presentatie of film ook onderweg goed kunt bekijken. Dankzij de nieuwste Digital Light Processing technologie, snelle responstijd en hoge contrastratio projecteert de Samsung P300 de helderste foto’s, films en beelden haarscherp en levensecht op iedere ondergrond, zélfs op het plafond.


Samsung SyncMaster 940BF LCD monitor

Dennis Hissink : 2006-03-24 17:40:38
Samsung SyncMaster 940BF LCD monitor : Gamers opgelet. Samsung Electronics lanceert een nieuwe LCD monitor met de snelste responstijd ter wereld. Met een reactietijd van slechts 0,002 seconden (GtoG) is de Samsung SyncMasters 940BF ideaal voor games, films en andere toepassingen waarbij snelle beeldwisselingen essentieel zijn. Dankzij Samsungs ingebouwde Response Time Accelerator-chip (RTA) en MagicSpeed schieten haarscherpe beelden supersnel over het scherm. Gamen en films kijken wordt zo nóg leuker. De Samsung 940BF LCD monitor, met een beelddiagonaal van 19 inch, heeft een hoge contrastratio van 700:1, zodat elk beeld helder en scherp op het scherm verschijnt, tot in het kleinste detail.


Samsung GX-IS preview

Ilse Jurriën : 2006-03-09 00:00:00
Samsung GX-IS preview : Samsung introduceerde jarenlang compact camera modellen, maar sinds de bekendmaking van de overeenkomst met Pentax om de krachten te bundelen en samen nieuwe digitale camera producten te ontwikkelen, zien we Samsung ook zijn entree maken in de digitale spiegelreflex markt. Ongeveer een maand geleden kwam Samsungs officiële aankondiging van de Samsung GX-1S dSLR camera. Samsungs eerste digitale SLR camera is tevens de eerste camera die voortkomt uit deze samenwerking. Ondanks het feit dat we dit pre-productie model maar gedurende zeer korte tijd op ons kantoor hebben gehad, kunnen we je wel een uitgebreide preview van de eerste Samsung digitale SLR camera geven.


Samsung GX 1L

Dennis Hissink : 2006-03-07 08:00:00
Samsung GX 1L : Samsung introduceert met de Samsung GX 1L haar eerste 6 Megapixel digitale spiegelreflexcamera. De Samsung GX-1L spiegelreflexcamera met verwisselbare lens beschikt over een 2,5 inch TFT LCD display met een resolutie van 210.000 pixels. Dankzij het compacte design en lichte gewicht is de Samsung 1L camera heel gemakkelijk mee te nemen: de body weegt respectievelijk slechts 470 gram. Samsung ontwikkelde de Samsung GX 1L in samenwerking met Pentax. De Samsung GX-1L is in Nederland vanaf maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €649. De nieuwe Samsung GX 1L digitale spiegelreflexcamera wordt standaard geleverd met een Schneider Kreuznach D-Xenon-objectief van 18-55 mm.


Samsung GX 1S

Dennis Hissink : 2006-03-03 16:00:00
Samsung GX 1S : Samsung introduceert met de Samsung GX 1S haar eerste 6 Megapixel digitale spiegelreflexcamera. De Samsung GX-1S spiegelreflexcamera met verwisselbare lens beschikt over een 2,5 inch TFT LCD display met een resolutie van 210.000 pixels. Dankzij het compacte design en lichte gewicht is de Samsung 1S camera heel gemakkelijk mee te nemen: de body weegt respectievelijk slechts 505 gram. Samsung ontwikkelde de Samsung GX 1S in samenwerking met Pentax. De Samsung GX-1S is in Nederland vanaf maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €749. De nieuwe Samsung GX 1S digitale spiegelreflexcamera wordt standaard geleverd met een Schneider Kreuznach D-Xenon-objectief van 18-55 mm.






Nikon D750
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera
Samsung Galaxy digitale camera
Samsung Galaxy Camera
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5