2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Apple iPhone
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Smartphone Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Awards & Beste producten (2)
Camcorders (1)
Computer & Game console (1)
Corporatie (2)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (4)
Mobile imaging (17)
Monitoren & Beeldschermen (11)
Nieuwe digitale cameras (13)
Printers (2)
Projectoren & Beamers (1)


Samsung PS-42C7S plasmatelevisie


Dennis Hissink : 2006-06-02 07:00:00
Samsung PS-42C7S plasmatelevisie : Met de plasmatelevisies PS-42C7S met een beelddiagonaal van 42 inch (107 cm) zet Samsung de nieuwe standaard voor beeldkwaliteit. Door de Dual 13 Bit Processing technologie kan de Samsung PS-42C7S 549 miljard kleuren of 8.192 grijswaarden weergeven. Met een contrastverhouding van 10.000:1 laat Samsung de concurrentie achter zich. De beeldverbeteringstechnologieën, zoals FilterBright en de Smooth Motion Driver, resulteren in optimaal donkere tinten, haarscherpe details en vloeiende beelden zonder valse contouren. De Samsung PS-42C7S plasmatelevisie is op HDTV voorbereid, zodat televisieliefhebbers kunnen genieten van een unieke kijkervaring. De Samsung PS 42C7S heeft een adviesprijs van €1899.


Vaderdag cadeau Samsung Digimax i6


Dennis Hissink : 2006-05-16 07:00:00
Vaderdag cadeau Samsung Digimax i6 : De trendy Samsung Digimax i6 digitale camera is een 'must have' voor deze zomer. De strak vormgegeven 6 Megapixel camera is de eerste met ingebouwde Personal Media Player (PMP). Met de Samsung i6 PMP kun je fotograferen en tegelijkertijd naar muziek luisteren, filmen óf videoclips bekijken. Luister naar de lekkerste zomerhits terwijl je fotografeert. Of maak snel een foto van de ondergaande zon wanneer je van je favoriete film geniet. Dat doe je op het grote kleurendisplay van 2,5 inch (6,35 cm). De Samsung Digimax i6 camera is compact en weegt nog geen 130 gram, dus je neemt 'm overal mee naartoe. De Samsung Digimax i6, die onlangs is bekroond met een TIPA Award, kost €349 inclusief BTW.


Samsung Digimax i6 ontvangt TIPA Award


Dennis Hissink : 2006-05-11 08:00:00
Samsung Digimax i6 ontvangt TIPA Award : Redacteuren van de 31 leidende vakbladen in 12 Europese landen die zijn verenigd in de Technical Image Press Association (TIPA) hebben de Samsung Digimax i6 PMP benoemd tot winnaar in de kersverse categorie Multimedia Digital Camera. De onafhankelijke experts bekronen daarmee de digitale convergentietechnologie van de Digimax i6 PMP. Die maakt het mogelijk niet alleen een film via de fotocamera te bekijken maar ook naar MP3 muziek te luisteren. Ook als je aan het fotograferen bent. De Samsung Digimax i6 PMP is daarvoor uitgerust met een Personal Media Player (PMP) en Digimax Converter software. De verkoopadviesprijs van de Samsung Digimax i6 digitale camera bedraagt € 349 inclusief BTW.


Samsung DVD recorder


Dennis Hissink : 2006-05-10 08:00:00
Samsung DVD recorder : Samsung Electronics brengt met de Samsung DVD R145 een DVD-recorder op de markt die alle onzekerheid over het juiste DVD-formaat wegneemt. De DVD-recorder kan alle DVD-formaten afspelen en op alle typen DVD-media opnemen, variërend van DVD-R/-RW en DVD+R/+RW tot DVD-RAM. De recorder kan bovendien dual layer opnamen maken op een 4,7 GB dubbellaags DVD-schijf. Daarmee verdubbelt de opnamecapaciteit op één schijf naar maximaal 8,5 GB, wat gelijk staat aan 14,4 uur. Via de DVD-R145, die is voorzien van een HDMI-aansluiting, kan de gebruiker DivX (MPEG4-)bestanden direct afspelen. Samsung introduceert dit voorjaar de DVD-R145 gelijktijdig met andere modellen uit de serie, waaronder de DVD-HR738 en DVD-VR335.


Vaderdag kado Samsung Digimax S600


Dennis Hissink : 2006-04-27 08:00:29
Vaderdag kado Samsung Digimax S600 : Vaders willen niets liever: verwend worden met een Samsung Digimax S600. Want met de Samsung S600 kan hij de mooiste familiemomenten in een handomdraai fotograferen. Deze gebruiksvriendelijke 6 Megapixel camera kan 3x optisch en 5x digitaal inzoomen, waardoor hij zelfs de beslissende goal van zijn zoontje haarscherp vastlegt. Op het kristalheldere LCD-kleurendisplay van 2,4 inch (6,10 cm) kan de trotse vader hét moment van de wedstrijd direct aan de andere supporters laten zien. Als hij de foto creatief wil bewerken, gebruikt hij de 'hot key'. Daarmee stuurt hij in één beweging verschillende special effects aan, zoals originele frames, kleureffecten of vier foto's op één foto tegelijk.


Samsung Digimax A503


Dennis Hissink : 2006-04-11 12:00:00
Samsung Digimax A503 : De Samsung Digimax A503 heeft alles wat je van een digitale camera kunt verwachten. Gemakkelijk in het gebruik, compact en stijlvol tegelijk. Uiteraard kun je er ook geweldig mooie foto's mee maken. De felrode 5 Megapixel Samsung Digimax A503 digitale camera beschikt over 5x digitale zoom, zodat je de leukste beelden tot in detail kunt fotograferen. Op het kristalheldere LCD kleuren dispay van 2 inch (5,08 cm) zoom je zelfs tot 8x in: daardoor bekijk je de beelden nog beter. Ook neem je met de Samsung A503 camera eenvoudig filmpjes op. Gebruik de special effect functie om je foto's nog leuker te maken of selecteer één van de negen instellingen voor om de compositie te perfectioneren.


Samsung D720 camera telefoon


Dennis Hissink : 2006-03-31 09:30:00
Samsung D720 camera telefoon : Samsung Electronics introduceert een multifunctionele mobiele telefoon met een compleet navigatiesysteem. De Samsung D720 is geschikt voor het navigatiepakket TomTom Mobile 5. Dit technologisch hoogwaardige en draadloze GPS-systeem wordt via een geheugenkaart in het toestel geïntegreerd. De compacte slide-up telefoon beschikt daarnaast over een 1,3 Megapixel camera, een ingebouwde MP3-speler, Bluetooth en vele handige toepassingen om mobiel zakendoen nóg eenvoudiger te maken. De Samsung D720 is een alleskunner op hoog niveau. De stijlvolle mobiele telefoon, met een afmeting van slechts 99x47x22 millimeter, combineert luxe en hoogwaardige kwaliteit met een strak en modern design.


Samsung SyncMaster 740BF LCD monitor


Dennis Hissink : 2006-03-28 07:00:30
Samsung SyncMaster 740BF LCD monitor : Gamers opgelet. Samsung Electronics lanceert een nieuwe LCD monitor met de snelste responstijd ter wereld. Met een reactietijd van slechts 0,002 seconden (GtoG) is de Samsung SyncMasters 740BF ideaal voor games, films en andere toepassingen waarbij snelle beeldwisselingen essentieel zijn. Dankzij Samsungs ingebouwde Response Time Accelerator-chip (RTA) en MagicSpeed schieten haarscherpe beelden supersnel over het scherm. Gamen en films kijken wordt zo nóg leuker. De Samsung 740BF LCD monitor, met een beelddiagonaal van 17 inch, heeft een hoge contrastratio van 700:1, zodat elk beeld helder en scherp op het scherm verschijnt, tot in het kleinste detail.


Samsung Digimax S800


Dennis Hissink : 2006-03-27 13:30:41
Samsung Digimax S800 : Met de Samsung S800 van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S800 leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S800 is een 8 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Digimax S600


Dennis Hissink : 2006-03-27 12:30:18
Samsung Digimax S600 : Met de Samsung S600 camera van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S600 leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S600 is een 6 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Digimax S500


Dennis Hissink : 2006-03-27 11:30:36
Samsung Digimax S500 : Met de Samsung S500 van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S500 camera leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S500 is een 5 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Pocket Imager P300 projector


Dennis Hissink : 2006-03-27 09:30:57
Samsung Pocket Imager P300 projector : Onderweg genieten van je eigen films, foto’s en concerten. Dat kan met de Samsung Pocket Imager P300. Samsung Electronics introduceert deze supercompacte, draagbare designprojector, die precies in je hand past. Hierdoor kun je ‘m gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De Pocket Imager is klein en licht in gewicht. Bovendien is het apparaat eenvoudig aan te sluiten op een laptop of mobiele telefoon, waardoor je een presentatie of film ook onderweg goed kunt bekijken. Dankzij de nieuwste Digital Light Processing technologie, snelle responstijd en hoge contrastratio projecteert de Samsung P300 de helderste foto’s, films en beelden haarscherp en levensecht op iedere ondergrond, zélfs op het plafond.


Samsung SyncMaster 940BF LCD monitor


Dennis Hissink : 2006-03-24 17:40:38
Samsung SyncMaster 940BF LCD monitor : Gamers opgelet. Samsung Electronics lanceert een nieuwe LCD monitor met de snelste responstijd ter wereld. Met een reactietijd van slechts 0,002 seconden (GtoG) is de Samsung SyncMasters 940BF ideaal voor games, films en andere toepassingen waarbij snelle beeldwisselingen essentieel zijn. Dankzij Samsungs ingebouwde Response Time Accelerator-chip (RTA) en MagicSpeed schieten haarscherpe beelden supersnel over het scherm. Gamen en films kijken wordt zo nóg leuker. De Samsung 940BF LCD monitor, met een beelddiagonaal van 19 inch, heeft een hoge contrastratio van 700:1, zodat elk beeld helder en scherp op het scherm verschijnt, tot in het kleinste detail.


Samsung GX-IS preview


Ilse Jurriën : 2006-03-09 00:00:00
Samsung GX-IS preview : Samsung introduceerde jarenlang compact camera modellen, maar sinds de bekendmaking van de overeenkomst met Pentax om de krachten te bundelen en samen nieuwe digitale camera producten te ontwikkelen, zien we Samsung ook zijn entree maken in de digitale spiegelreflex markt. Ongeveer een maand geleden kwam Samsungs officiële aankondiging van de Samsung GX-1S dSLR camera. Samsungs eerste digitale SLR camera is tevens de eerste camera die voortkomt uit deze samenwerking. Ondanks het feit dat we dit pre-productie model maar gedurende zeer korte tijd op ons kantoor hebben gehad, kunnen we je wel een uitgebreide preview van de eerste Samsung digitale SLR camera geven.


Samsung GX 1L


Dennis Hissink : 2006-03-07 08:00:00
Samsung GX 1L : Samsung introduceert met de Samsung GX 1L haar eerste 6 Megapixel digitale spiegelreflexcamera. De Samsung GX-1L spiegelreflexcamera met verwisselbare lens beschikt over een 2,5 inch TFT LCD display met een resolutie van 210.000 pixels. Dankzij het compacte design en lichte gewicht is de Samsung 1L camera heel gemakkelijk mee te nemen: de body weegt respectievelijk slechts 470 gram. Samsung ontwikkelde de Samsung GX 1L in samenwerking met Pentax. De Samsung GX-1L is in Nederland vanaf maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €649. De nieuwe Samsung GX 1L digitale spiegelreflexcamera wordt standaard geleverd met een Schneider Kreuznach D-Xenon-objectief van 18-55 mm.


Samsung GX 1S


Dennis Hissink : 2006-03-03 16:00:00
Samsung GX 1S : Samsung introduceert met de Samsung GX 1S haar eerste 6 Megapixel digitale spiegelreflexcamera. De Samsung GX-1S spiegelreflexcamera met verwisselbare lens beschikt over een 2,5 inch TFT LCD display met een resolutie van 210.000 pixels. Dankzij het compacte design en lichte gewicht is de Samsung 1S camera heel gemakkelijk mee te nemen: de body weegt respectievelijk slechts 505 gram. Samsung ontwikkelde de Samsung GX 1S in samenwerking met Pentax. De Samsung GX-1S is in Nederland vanaf maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €749. De nieuwe Samsung GX 1S digitale spiegelreflexcamera wordt standaard geleverd met een Schneider Kreuznach D-Xenon-objectief van 18-55 mm.


Samsung D800 camera telefoon


Dennis Hissink : 2006-01-16 09:00:00
Samsung D800 camera telefoon : Samsung Electronics introduceert in Europa een serie van vijf moderne, slank vormgegeven mobiele telefoons die dunner zijn dan vijftien millimeter. De modellen zijn zeer compact en uitgerust met de meest recente multimediatechnologie. Zo beschikken de mobiele telefoons over een Megapixel camera, een functie om muziek te beluisteren en Bluetooth. De serie omvat onder andere de nieuwe Samsung D800 GSM mobiele telefoon. Samsung ontwerpt al jarenlang mobiele telefoons met een vernieuwend karakter. Daaraan dankt zij haar wereldwijde leiderschap in mobiele telefonie. Voorbeelden van deze innovatieve designs zijn de clamshell en slide-up mobiele telefoons en de modellen met een breedbeelddisplay.


Samsung P300 camera telefoon


Dennis Hissink : 2006-01-12 09:00:00
Samsung P300 camera telefoon : Samsung Electronics introduceert in Europa een serie van vijf moderne, slank vormgegeven mobiele telefoons die dunner zijn dan vijftien millimeter. De modellen zijn zeer compact en uitgerust met de meest recente multimediatechnologie. Zo beschikken de mobiele telefoons over een Megapixel camera, een functie om muziek te beluisteren en Bluetooth. De serie omvat onder andere de nieuwe Samsung P300 GSM mobiele telefoon. Samsung ontwerpt al jarenlang mobiele telefoons met een vernieuwend karakter. Daaraan dankt zij haar wereldwijde leiderschap in mobiele telefonie. Voorbeelden van deze innovatieve designs zijn de clamshell en slide-up mobiele telefoons en de modellen met een breedbeelddisplay.


Samsung Z540 camera telefoon


Dennis Hissink : 2006-01-06 12:00:00
Samsung Z540 camera telefoon : Samsung Electronics introduceert in Europa een serie van vijf moderne, slank vormgegeven mobiele telefoons die dunner zijn dan vijftien millimeter. De modellen zijn zeer compact en uitgerust met de meest recente multimediatechnologie. Zo beschikken de mobiele telefoons over een Megapixel camera, een functie om muziek te beluisteren en Bluetooth. De serie omvat onder andere de nieuwe Samsung Z540 3G mobiele telefoon. Samsung ontwerpt al jarenlang mobiele telefoons met een vernieuwend karakter. Daaraan dankt zij haar wereldwijde leiderschap in mobiele telefonie. Voorbeelden van deze innovatieve designs zijn de clamshell en slide-up mobiele telefoons en de modellen met een breedbeelddisplay.


Samsung Z510 camera telefoon


Dennis Hissink : 2006-01-03 09:00:00
Samsung Z510 camera telefoon : Samsung Electronics introduceert in Europa een serie van vijf moderne, slank vormgegeven mobiele telefoons die dunner zijn dan vijftien millimeter. De modellen zijn zeer compact en uitgerust met de meest recente multimediatechnologie. Zo beschikken de mobiele telefoons over een Megapixel camera, een functie om muziek te beluisteren en Bluetooth. De serie omvat onder andere de nieuwe Samsung Z510 3G mobiele telefoon. Samsung ontwerpt al jarenlang mobiele telefoons met een vernieuwend karakter. Daaraan dankt zij haar wereldwijde leiderschap in mobiele telefonie. Voorbeelden van deze innovatieve designs zijn de clamshell en slide-up mobiele telefoons en de modellen met een breedbeelddisplay.






Apple iPhone X
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera