2017 NIEUWS APPLE CANON FUJIFILM HTC HUAWEI LG MOTOROLA NIKON NINTENDO NOKIA OLYMPUS PANASONIC PENTAX SAMSUNG SONY  
Samsung Galaxy
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com

Samsung

Nieuwe digitale cameras
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Accesoires (1)
Acties & Aanbiedingen (1)
Awards & Beste producten (2)
Camcorders (1)
Computer & Game console (1)
Corporatie (2)
Digitale camera (4)
Digitale camera test (4)
Mobile imaging (17)
Monitoren & Beeldschermen (11)
Nieuwe digitale cameras (13)
Printers (2)
Projectoren & Beamers (1)


Samsung Digimax L70


Dennis Hissink : 2006-12-11 13:00:00
Samsung Digimax L70 : De eye catcher van de Samsung Digimax L70 is het grote display waarop de mooiste foto’s verschijnen. Snel filmen en foto’s maken van elk flitsend moment is eenvoudig met het ‘multicontroller’-design. Met het gebruiksgemak van de 7,1 Megapixel Samsung L70 camera en hoogwaardige camcorder leg je de mooiste wintermomenten vast. De beste wintersport- herinneringen zijn gemakkelijk uit te printen. Met PictBridge kan de Samsung Digimax L70 zonder tussenkomst van een PC aangesloten worden op een printer voor tastbare momenten in de sneeuw, op het ijs of lekker knus bij de kachel. De Samsung Digimax L70 digitale compactcamera is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van €299 inclusief BTW.


Samsung Digimax S500 Pink Edition


Dennis Hissink : 2006-11-08 11:00:59
Samsung Digimax S500 Pink Edition : Waarom genoegen nemen met een digitale fotocamera in zwart, zilver of grijs als de Samsung Digimax S500 in ‘shocking pink’ verkrijgbaar is? Het oog wil tenslotte ook wat. Naast een mobiele telefoon mag ook een digitale camera over een persoonlijke touch beschikken. Jouw stijl is bepalend met de roze digitale camera, camcorder en voicerecorder in één. Bovendien legt de Samsung S500 Pink Edition de mooiste momenten haarscherp vast met zijn 5x digitale en 3x optische zoom. Zelfs in donkere omstandigheden met het unieke autofocushulplicht. Elk detail wordt duidelijk zichtbaar in kristalheldere foto’s op een 2,4 inch (6,10 cm) LCD. De Samsung Digimax S500 Pink Edition kost €159 inclusief BTW.


Samsung Digimax L85


Dennis Hissink : 2006-07-10 08:00:00
Samsung Digimax L85 : Voor degenen die thuis op de bank willen genieten van de vakantiefoto's en -films in de allerbeste kwaliteit, introduceert Samsung de eerste digitale camera met HDMI aansluiting ter wereld. Met de Samsung Digimax L85 digitale compactcamera verschijnen de beelden levensecht via de High Definition Multimedia Interface (HDMI) op de HD televisie. De semi-professionele 8,1 Megapixel Samsung L85 camera beschikt over een Schneider Kreuznach lens met vijf keer optische zoom en acht keer digitale zoom. Inzoomen is daarmee mogelijk tot wel veertig keer. Foto's kunnen zowel in breedbeeld als standaardformaat worden gemaakt en direct worden beoordeeld op het 2,5 inch grote LCD kleurendisplay.


Samsung NV3


Dennis Hissink : 2006-07-04 05:00:00
Samsung NV3 : De Samsung NV3 is veel meer dan een digitale compact camera: de Samsung NV3 camera speelt in op de behoeften van consumenten die verlangen naar meer. Samsung combineert met de Samsung NV3 een luxe design en praktische multimediatechnologie in één camera. Ook de accessoires zijn verbeterd. De accessoirelijn sluit naadloos aan op de stijlvolle Samsung NV-3. Samsungs unieke ASR-systeem (Advanced Shake Reduction), 3x optische zoom, 5x digitale zoom en LCD display van 2,5 inch en 230k maakt van de Samsung NV3 een spectaculaire digitale camera. Dankzij de multifunctionele toepassingen kunnen gebruikers luisteren naar muziek, terwijl ze fotograferen. De verkrijgbaarheid en verkoopprijs zijn op dit moment nog niet bekend.


Samsung NV7


Ilse Jurriën : 2006-07-04 05:00:00
Samsung NV7: Het verlangen naar een betere fotografie-ervaring beantwoordt Samsung met de Samsung NV7 OPS digitale camera. De 7,2 Megapixel camera met 1/2,5 inch CCD en 7x optische zoom maakt gebruik van de ASR technologie (Advanced Shake Reduction), die net als de OPS technologie (Optical Picture Stabilization) uitsluitend bestemd is voor de digitale camera’s van Samsung. Deze technologieën maken het mogelijk zonder flitser overal heldere en natuurlijke foto’s te nemen, ook bij minder gunstige lichtomstandigheden. De Samsung NV7 is één van eerste camera's uit de nieuwe NV-serie digitale camera's van Samsung. Op dit moment is er nog geen informatie over de verkoopprijs en beschikbaarheid van de Samsung NV7.


Samsung NV10


Ilse Jurriën : 2006-07-04 05:00:00
Samsung NV10: De gestileerde Samsung NV10 digitale compact camera heeft een zwarte behuizing van aluminium met Samsungs ‘Blue ring’ rond de uitschuifbare cilinderlens en een uitklapbare flitser. De Samsung NV-10 is uitgerust met een 1/1,8 inch CCD van 10,1 Megapixels, dat normaliter wordt toegepast bij dunne camera’s, en wordt gebruikt om meer details te laten zien. Via de grote 2,5 inch LCD display dat 230.000 kleuren weergeeft, kan de gebruiker de foto’s glashelder bekijken. De Samsung NV10 is voorzien van de nieuwe ‘smart touch’ user interface, waarmee de gebruiker snel navigeert, menu items selecteert en foto’s bekijkt. Deze unieke interface maakt het gebruik van deze camera nog aantrekkelijker.


Samsung Digimax i6


Dennis Hissink : 2006-06-26 06:30:00
Samsung Digimax i6 : De trendy Samsung Digimax i6 compactcamera maakt het mogelijk niet alleen een film via de fotocamera te bekijken maar ook naar MP3 muziek te luisteren. Ook als je aan het fotograferen bent. De Samsung Digimax i6 PMP is daarvoor uitgerust met een Personal Media Player (PMP) en Digimax Converter software. Daarnaast biedt de ergonomisch vormgegeven en compacte Samsung i6 PMP (slechts 18,5 mm diep) een Advanced Shake Reduction functie (ASR). Dit algoritme reduceert de gevolgen van bewegingen in het digitale beeld. Gebruikers kunnen hierdoor ook binnenshuis of in donkere omstandigheden sprankelende foto’s maken zonder de flitser te gebruiken. Onlangs is de Samsung Digimax i6 met een TIPA Award bekroond.


Samsung Digimax A503


Dennis Hissink : 2006-04-11 12:00:00
Samsung Digimax A503 : De Samsung Digimax A503 heeft alles wat je van een digitale camera kunt verwachten. Gemakkelijk in het gebruik, compact en stijlvol tegelijk. Uiteraard kun je er ook geweldig mooie foto's mee maken. De felrode 5 Megapixel Samsung Digimax A503 digitale camera beschikt over 5x digitale zoom, zodat je de leukste beelden tot in detail kunt fotograferen. Op het kristalheldere LCD kleuren dispay van 2 inch (5,08 cm) zoom je zelfs tot 8x in: daardoor bekijk je de beelden nog beter. Ook neem je met de Samsung A503 camera eenvoudig filmpjes op. Gebruik de special effect functie om je foto's nog leuker te maken of selecteer één van de negen instellingen voor om de compositie te perfectioneren.


Samsung Digimax S800


Dennis Hissink : 2006-03-27 13:30:41
Samsung Digimax S800 : Met de Samsung S800 van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S800 leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S800 is een 8 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Digimax S600


Dennis Hissink : 2006-03-27 12:30:18
Samsung Digimax S600 : Met de Samsung S600 camera van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S600 leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S600 is een 6 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung Digimax S500


Dennis Hissink : 2006-03-27 11:30:36
Samsung Digimax S500 : Met de Samsung S500 van Samsung kun je altijd en overal foto's maken, filmen én de opnamen bewerken. De bruiloft van beste vrienden, een etentje met familie, de zomervakantie. Met de Samsung Digimax S500 camera leg je de mooiste momenten eenvoudig vast op foto en film en edit je de beelden direct. Zonder tussenkomst van de PC. Voordat je thuis bent, geef je jouw foto's een eigen touch en monteer je een complete film. De Samsung Digimax S500 is een 5 Megapixel camera waarmee de gebruiker haarscherpe foto's maakt. De digitale camera beschikt over 15x zoom, zodat hij kan inzoomen tot in detail. Foto's verschijnen kristalhelder op het 2,4 inch (6,10 cm) LCD-display van de camera, die eenvoudig te gebruiken is.


Samsung GX 1L


Dennis Hissink : 2006-03-07 08:00:00
Samsung GX 1L : Samsung introduceert met de Samsung GX 1L haar eerste 6 Megapixel digitale spiegelreflexcamera. De Samsung GX-1L spiegelreflexcamera met verwisselbare lens beschikt over een 2,5 inch TFT LCD display met een resolutie van 210.000 pixels. Dankzij het compacte design en lichte gewicht is de Samsung 1L camera heel gemakkelijk mee te nemen: de body weegt respectievelijk slechts 470 gram. Samsung ontwikkelde de Samsung GX 1L in samenwerking met Pentax. De Samsung GX-1L is in Nederland vanaf maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €649. De nieuwe Samsung GX 1L digitale spiegelreflexcamera wordt standaard geleverd met een Schneider Kreuznach D-Xenon-objectief van 18-55 mm.


Samsung GX 1S


Dennis Hissink : 2006-03-03 16:00:00
Samsung GX 1S : Samsung introduceert met de Samsung GX 1S haar eerste 6 Megapixel digitale spiegelreflexcamera. De Samsung GX-1S spiegelreflexcamera met verwisselbare lens beschikt over een 2,5 inch TFT LCD display met een resolutie van 210.000 pixels. Dankzij het compacte design en lichte gewicht is de Samsung 1S camera heel gemakkelijk mee te nemen: de body weegt respectievelijk slechts 505 gram. Samsung ontwikkelde de Samsung GX 1S in samenwerking met Pentax. De Samsung GX-1S is in Nederland vanaf maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €749. De nieuwe Samsung GX 1S digitale spiegelreflexcamera wordt standaard geleverd met een Schneider Kreuznach D-Xenon-objectief van 18-55 mm.






Nikon D7500 review
Samsung Gear 360 video tutorial
Samsung NX500 systeemcamera
Samsung NX1 camera vanaf heden te koop
Samsung NX1 compact system camera
Samsung NX1 systeemcamera
Samsung NX1
Samsung NX3000
Samsung NX mini systeemcamera
Samsung NX mini
Samsung WB350F Smart camera
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung NX30
Samsung Galaxy NX
Samsung NX2000 Smart camera
Samsung NX2000
Samsung NX300 Smart camera
Samsung WB800F Smart Camera
Samsung WB250F Smart Camera
Samsung WB200F Smart Camera
Samsung GALAXY Wi-Fi camera