Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Digitale camera test
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Konica Minolta Dynax 5D test

Ilse Jurriën : 2005-10-16 11:00:00
Konica Minolta 5D test : Het Japanse bedrijf Konica Minolta was een van de laatste van de grote camerafabrikanten die met een betaalbare digitale spiegelreflexcamera op de markt kwam. Momenteel zijn ze hard op weg de schade in te halen. Niet alleen door een goed model in de markt te brengen, tevens door zeer snel daarna een goedkoper instapmodel te introduceren. De Konica Minolta Dynax 5D is tenslotte binnen een jaar na de Dynax 7D digitale reflex aangekondigd. Als een van de eerste werden wij in de gelegenheid gesteld de Konica Minolta Dynax 5D te testen, zodat ik een gewogen oordeel kon vellen over deze D-SLR camera. Het resultaat van de bevindingen zijn te lezen in onze Konica Minolta Dynax 5D digitale camera test.


Nikon Coolpix S3 first look

Ilse Jurriën : 2005-10-12 10:30:59
Nikon S3 first look : Net voordat de IFA 2005 van start ging heeft Nikon de Coolpix S3 geïntroduceerd. Deze stijlvol ontworpen digitale camera wordt in diverse kleuren uitgeleverd, de witte versie hebben wij voor een paar dagen op kantoor gehad. Wij hebben voor deze eerst indruk een pre-productie sample gebruikt. De Nikon S3 digitale camera heeft een fraai voorkomen, en het compacte formaat leent zich uitstekend voor het meedragen van de S3 waarheen je ook gaat. De hoge resolutie van 6 Megapixels verpakt in een behuizing van slechts 19mm dik en een intern optisch Nikkor objectief met een bereik van 35-105mm en natuurlijk niet te vergeten het fraaie 2.5-inch formaat display maken de Nikon Coolpix S3 verrassend veelzijdig inzetbaar.


Konica Minolta DiMAGE Z6 test

Ilse Jurriën : 2005-10-07 07:00:01
Konica Minolta DiMAGE Z6 test : Konica Minolta heeft zijn serie Megazoom digitale camera's uitgebreid met de nieuwe 6 Megapixel Konica Minolta DiMAGE Z6. Konica Minolta lijkt de smaak te pakken te hebben, de serie Megazoom camera's is alweer enige generaties groot geworden. Met de introductie van de DiMAGE Z6 digitale camera overstijgt Konica Minolta zichzelf weer mede door een verhoging van de resolutie van 5 naar 6 Megapixels. Uiteraard is het formaat 2-inch LCD display gehandhaafd, een terugweg naar kleiner lijkt onmogelijk. Met de Konica Minolta Z6 is er een digitale camera geïntroduceerd waarbij een groot optisch bereik in combinatie met het inmiddels zeer gewaardeerde Anti-Shake systeem de speerpunten vormen.


Ricoh GR Firstlook

Ilse Jurriën : 2005-09-26 10:00:00
Ricoh GR Digital Firstlook : In de afgelopen jaren dat we ons bezig hebben gehouden met digitale camera's hebben we er heel wat de revue zien passeren, maar om heel eerlijk te zijn; de meesten waren niet om opgewonden van te raken. Sommige modellen zijn slechts ontworpen als opvolger van een bepaald model, zonder echte nieuwe functies of verbeteringen. Vandaag presenteren wij je echter een exclusieve preview van een digitale camera die is ontworpen met het hart en de geest van de fotograaf, voor de fotograaf... De Ricoh GR Digital is een camera die herinneringen wakker zal maken en die je terug zal voeren naar de dagen dat film een universeel podium was in plaats van een flash kaart.


Kodak EasyShare V550 test

Ilse Jurriën : 2005-09-19 07:30:00
Kodak EasyShare V550 digitale camera test : Nu Kodak is gestopt met de digitale spiegelreflexcamera's, bestaat de hele serie digitale camera's uit de EasyShare digitale camera modellen. EasyShare staat ook daadwerkelijk voor wat de naam zegt, eenvoudig delen van foto's. Kern van het systeem is de EasyShare dockingstation. Je zet de camera erop en met één druk op de knop stuur je de foto's naar de e-mail, harde schijf of printer. Binnen de EasyShare reeks heeft Kodak een paar series apart ingedeeld, afhankelijk van het gebruiksdoel. Het topmodel van de pocketserie is de Kodak EasyShare V550. We hebben de kans gehad om de Kodak EasyShare V550 in de praktijk te testen, onze bevinden zijn terug te vinden in het navolgende testrapport.


Panasonic Lumix DMC FZ30 first look

Ilse Jurriën : 2005-09-15 08:30:23
Panasonic Lumix DMC FZ30 first look : De engineers van Panasonic ontwerpen interessante en mooie innovaties die we terugvinden in de Panasonic serie digitale camera's. Het huidige topmodel van Panasonic is de Panasonic Lumix DMC FZ30, Dit splinternieuwe vlaggenschip is een pro-consumer model met een 8 Megapixel CCD aan boord. De Panasonic FZ-30 heeft een nieuw ontwikkelde 12x optische zoom met daaraan gekoppeld een mechanisch zoomring, volledig interne zoom en beeldstabilisator. Deze krachtige zoom heeft tevens een handmatige focusring (elektronisch). Wij, LetsGoDigital hebben de mogelijkheid gehad tot het testen van de DMC FZ30. In de volgende eerste indruk zijn onze ervaringen met deze digitale camera opgenomen.


Pentax Optio WP test

Ilse Jurriën : 2005-09-13 10:00:00
Pentax Optio WP test : De Pentax Optio WP is een compacte digitale camera voorzien van JIS Class 8- waterdichte prestatie met een body van slechts 22mm. Bovendien voert de nieuwe OptioWP een 2.0 inch LCD display, een 3x optische zoomlens en een krachtige 5.0 effectieve Megapixels. De OptioWP is ontworpen met drie sleutelwoorden in het achterhoofd: "Sportiviteit", "Elegantie", en "Vrije tijd". Door de waterdichte prestatie is de gebruiker verzekerd van het probleemloos foto's maken bij een groot aantal watersporten. En, anders dan bij andere camera's die voor zulke sportdoeleinden gebruikt worden, heeft de OptioWP een verrassend elegante stijl, die hem ideaal maakt voor vrijwel iedere gebeurtenis.


Fujifilm FinePix S9500 first look

Ilse Jurriën : 2005-09-11 18:14:06
Fujifilm FinePix S9500 first look : Wij wisten de hand te leggen op een zeer vroeg pre-productie model van de nieuwe Fujifilm FinePix S9500 digitale camera. Dit gloednieuwe model is de volgende generatie van hybride digitale camera's met een Super CCD beeldsensor aan boord. Deze door Fujifilm ontworpen beeldsensor, Super CCD HR, is tevens alweer de 5de generatie die door Fujifilm gebruikt wordt en Fujifilm is dan ook verheugd om 's werelds eerste 9 Megapixel beeldsensor voor digitale compact camera's aan te kondigen. De Fujifilm FinePix S9500 is bedoeld voor de enthousiaste fotograaf en de gevorderde amateur. De hoge resolutie van 9 megapixels zal de consument die het 'beste van het beste' wenst zeker aanspreken.






Nikon D750
Sony Alpha 7 II camera
Sony A5100
Casio Exilim EX-ZR50
Casio Exilim EX-TR50
Canon EOS 7D Mark II
Panasonic Lumix DMC-LX100
Canon PowerShot G7 X
Panasonic Lumix DMC-GM5
Samsung NX1
Nikon D750
 
   
iPhone 6LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5