LetsGoDigital for Sale
  Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Digitale camera test
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003



Canon S80 test

Ilse Jurriën : 2005-12-31 09:30:03
Canon S80 test : De PowerShot S-serie van Canon bestaat uit digitale camera's met een bijzondere vormgeving. Klasse is het sleutelwoord. Het zijn digitale camera's voor mensen die graag iets meer betalen voor een degelijke behuizing en een stukje kwaliteit, maar die wel een compacte digitale camera willen hebben. De Canon PowerShot S80 is het nieuwste model en vormt de top. En inderdaad is de Canon S80 een stijlvolle camera, hij laat zien dat je weet wat stijl is. De Canon PowerShot S80 is een universeel inzetbare digitale camera. Het zoombereik loopt van 28 naar 100mm. Je hebt dus een behoorlijke groothoek. Dat gaat wat ten koste van het telebereik, maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan meer groothoek bereik.


Sanyo Xacti VPC E6 test

Ilse Jurriën : 2005-12-30 13:30:00
Sanyo Xacti VPC-E6 test : In augustus van dit jaar heeft Sanyo haar nieuwe paradepaardje geïntroduceerd, de Xacti E6. Het ontwerp van de camera is vrij sober uitgevoerd. Naar de specificaties kijkend lijken we in eerste instantie te maken te hebben met een standaard compact digitale camera. Totdat ons oog viel op de informatie betreffende de LCD display. De Sanyo Xacti E6 is uitgerust met een monitor van maar liefst 7,32 cm (3-inch)! Sanyo is een van de eerste fabrikanten die de stap naar 3-inch maakte. Ondertussen heeft ook o.a. Sony een model opgenomen met een groot formaat display. Naast dit heugelijke feit zien we een ander interessant kenmerk dat op dit moment uniek is, de zogenaamde Touch-sensor.


Pentax Optio WPi test

Ilse Jurriën : 2005-12-24 00:30:00
Pentax Optio WPi test : Al vrij snel nadat Pentax de Optio WP camera introduceerde zag de Optio WPi het levenslicht. De Pentax Optio WPi lijkt in eerste instantie een compacte digitale camera voor alledaagse fotografie ware het niet dat de Optio WPi tevens de mogelijkheid kent om onderwater te fotograferen. Deze eigenschap is nog vrij uniek bij de huidige digitale camera's, slechts weinige fabrikanten bieden deze extra creatieve mogelijkheid. Wie de stap onder water maakt en de Pentax Optio WPi als metgezel meeneemt kan op een functionerende camera rekenen tot een diepte van 1,5 meter, gedurende maximaal een half uur. Wil je toch dieper en langer onderwater fotograferen zul je moeten omkijken naar een separate waterdichte behuizing.


Nikon Coolpix P1 test

Ilse Jurriën : 2005-12-20 11:00:00
Nikon P1 Wireless test : Tijdens de IFA 2005 bezocht LetsGoDigital de persconferentie van Nikon Europa. Tijdens deze conferentie introduceerde Nikon haar eerste serie digitale camera's met ingebouwde Wi-Fi functionaliteit. Nikon was niet de allereerste die een camera met Wi-Fi mogelijkheid aankondigde, maar wel de eerste die er een kon leveren en de eerste die een Wi-Fi in de camera zelf had ingebouwd en niet zoals Kodak met de EasyShare-One heeft gedaan, gebruik makend van een geheugenkaartje waarin Wi-Fi functies verwerkt zitten. Nikon heeft al veel ervaring in het professionele segment opgedaan en heeft met de introductie van de met Wi-Fi uitgeruste Nikon Coolpix P1 en P2 haar eerste schreden op de consumenten markt gezet.


Fujifilm FinePix E900 preview

Ilse Jurriën : 2005-12-09 21:22:43
Fujifilm FinePix E900 preview : Enige tijd geleden introduceerde Fujifilm een nieuwe serie FinePix camera's, waaronder de nieuwe FinePix E900. Deze nieuwe compact camera is één van de eerste camera's die een buitengewoon hoge resolutie van 9 Megapixels levert. Net als de met de Gouden DIWA Award bekroonde Fuji FinePix S9500, is de E900 voorzien van een krachtige 5de generatie Super CCD HR beeld sensor. In combinatie met Fujifilm's Real Photo Technology, een krachtige 4x optische zoomlens en een gevoeligheidsreeks van ISO 80 tot ISO 800, wordt de zwart gekleurde Fujifilm FinePix E900 een zeer interessante digitale camera, één die op baanbrekende wijze de weg naar de hoge resolutie klasse vrijmaakt voor digitale compact camera's.


Nikon S3 test

Ilse Jurriën : 2005-12-05 11:11:11
Nikon S3 test : In september 2005 introduceerde Nikon de stijlvole Coolpix S3 digitale camera. Tijdens de IFA 2005 persconferentie werd de Nikon S3 als opvolger voorgesteld van de eveneens dit jaar gepresenteerde Coolpix S1 en S2 camera's. Nikon is niet afgeweken van het ontwerp, de reacties zijn uitermate positief en waarom zou je dan een dergelijk concept wijzigen? De prestaties van de Coolpix S3 doen niet onder voor zijn uiterlijk. Het is een camera die je altijd bij je hebt om overal te kunnen fotograferen.De Nikon S3 digitale camera is verkrijgbaar in de kleuren Platinum Silver en Matt Black. Wij hebben de Coolpix S-serie camera voor enige tijd in onze handen gehad, de resultaten zijn te lezen in de navolgende Nikon S3 test.


Canon IXUS i zoom test

Ilse Jurriën : 2005-12-01 01:15:11
Canon Digital IXUS i zoom digitale camera test : Eind augustus 2005 werd door Canon een massale introductie aangekondigd, waaronder de Canon Digital IXUS i Zoom. De laatste Canon IXUS camera heeft hetzelfde, zich herhalende lijnenspel van de grote broer, de Canon Digital IXUS 750. De slanke en compacte Canon IXUS i heeft 5,0 Megapixel, een DIGIC II processor voor hoge beeldkwaliteit en een USB 2.0 Hi-Speed interface voor hoge transfersnelheden. De Digital IXUS i Zoom is verkrijgbaar in een aantal aantrekkelijke kleuren: Jet (zwart), Sahara (goud), Cranberry (rood) en Ultra-violet. Wij hebben de Cranberry Red IXUS i getest, onze bevindingen zijn terug te vinden in de navolgende Canon Digital IXUS I Zoom test.


Konica Minolta X1 test

Ilse Jurriën : 2005-11-28 00:05:11
Konica Minolta X1 digitale camera test : Het afgelopen jaar hebben we gezien dat er verschillende ultracompacte 5 Megapixel stijlvol ontworpen digitale camera's zijn geïntroduceerd, maar Konica Minolta heeft zichzelf overstegen met de DiMAGE X1 camera volgepakt met innovatieve technologieën zoals Anti-Shake, een recentelijk ontworpen lens systeem en een hoge resolutie van 8 Megapixels. De huidige digitale compactcamera's zijn niet alleen functioneel, je kunt er vaak ook nog eens mee pronken. De Konica Minolta Dimage X1 is een dergelijke designcamera, het design lijkt de functionaliteit bijna te ontstijgen. Wij hebben de DiMAGE X1 enige tijd in onze handen gehad, onze resultaten zijn te vinden in het navolgende testrapport.






D3300
Nikon 1 J4
Nikon Coolpix S810c
Sony A7S
Panasonic Lumix GH4
Canon PowerShot SX700 HS
Nikon Coolpix P600
Nikon Coolpix P530
Samsung NX mini
Nikon 1 V3 systeemcamera
Nikon D4S
 
   
Samsung Galaxy S4Sony XPERIA ZSamsung Galaxy S4HTC OneGalaxy S3 miniApple iPhone 5