Laatste nieuws Apple Canon Casio Fujifilm HTC LG Nikon Nokia Olympus Panasonic Pentax Ricoh Rollei Samsung Sony  
Lets Go Digital
 
     
Powered by True
Counted by OneStat.com
Nikon
Digitale camera test
Digital Camera Reviews Appareil Photo Numerique Prueba camara Camera Test Kamera Incelemeleri Digitalkamera Test Digitalkamera Test

2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

Batterijen & Accu's (1)
Digitale camera (2)
Digitale camera test (8)
Flitser (2)
Nieuwe digitale cameras (16)
Objectieven & Lenzen (3)
Software (1)


Nikon Coolpix P1 test

Ilse Jurriën : 2005-12-20 11:00:00
Nikon P1 Wireless test : Tijdens de IFA 2005 bezocht LetsGoDigital de persconferentie van Nikon Europa. Tijdens deze conferentie introduceerde Nikon haar eerste serie digitale camera's met ingebouwde Wi-Fi functionaliteit. Nikon was niet de allereerste die een camera met Wi-Fi mogelijkheid aankondigde, maar wel de eerste die er een kon leveren en de eerste die een Wi-Fi in de camera zelf had ingebouwd en niet zoals Kodak met de EasyShare-One heeft gedaan, gebruik makend van een geheugenkaartje waarin Wi-Fi functies verwerkt zitten. Nikon heeft al veel ervaring in het professionele segment opgedaan en heeft met de introductie van de met Wi-Fi uitgeruste Nikon Coolpix P1 en P2 haar eerste schreden op de consumenten markt gezet.


Nikon S3 test

Ilse Jurriën : 2005-12-05 11:11:11
Nikon S3 test : In september 2005 introduceerde Nikon de stijlvole Coolpix S3 digitale camera. Tijdens de IFA 2005 persconferentie werd de Nikon S3 als opvolger voorgesteld van de eveneens dit jaar gepresenteerde Coolpix S1 en S2 camera's. Nikon is niet afgeweken van het ontwerp, de reacties zijn uitermate positief en waarom zou je dan een dergelijk concept wijzigen? De prestaties van de Coolpix S3 doen niet onder voor zijn uiterlijk. Het is een camera die je altijd bij je hebt om overal te kunnen fotograferen.De Nikon S3 digitale camera is verkrijgbaar in de kleuren Platinum Silver en Matt Black. Wij hebben de Coolpix S-serie camera voor enige tijd in onze handen gehad, de resultaten zijn te lezen in de navolgende Nikon S3 test.


Nikon P1 preview

Ilse Jurriën : 2005-11-14 08:00:00
Nikon P1 preview : Tijdens de IFA show in Berlijn, hield Nikon een persconferentie waarbij de nieuwe reeks van Coolpix digitale camera's geïntroduceerd werd. De nieuwe Nikon Coolpix P1 digitale camera was één van hen. Op het eerste gezicht leek er niets speciaals te vertellen over deze introductie, maar schijn bedriegt! Met de Coolpix P1 introduceert Nikon zijn eerste digitale camera met ingebouwde Wi-Fi. De Coolpix P1, samen met zijn kleinere broertje de Coolpix P2, is 's werelds eerste digitale camera met ingebouwde wireless communicatie voor de consumentenmarkt. We hebben een korte tijd een pre-productie model van de Nikon Coolpix P1 in huis gehad en we hebben tijd uitgetrokken om je een preview van de Nikon P1 te kunnen bieden.


D200 preview

Ilse Jurriën : 2005-11-01 07:00:05
Nikon D200 preview : Soms bevindt zich tussen de vele product aankondigingen een product dat je beslist in handen wilt houden en het wachten daarop is bijna onmogelijk. Vandaag echter zijn we verheugd u een exclusieve preview te kunnen bieden van een zeer interessante, langverwachte nieuwe Nikon D-SLR: de Nikon D200. Nikon claimt: "De Nikon D200 slaat een brug", en nadat wij persoonlijk de nieuwe D200 D-SLR hebben mogen uitproberen, kunnen we deze verklaring alleen maar bevestigen. Op dit moment is er geen enkele oplossing die de Nikon D200 kan evenaren, niet eens bij benadering, voor wat betreft kwaliteit, specificaties en prijs. Met de introductie van de D200, creëert Nikon een nieuwe klasse van digitale SLR camera's.


Nikon Coolpix S4 Preview

Ilse Jurriën : 2005-10-31 09:00:00
Nikon Coolpix S4 preview : De Nikon S4 is één van de Coolpix camera's die door Nikon werd geïntroduceerd juist voordat de IFA 2005 van start ging. Het concept van de Nikon S4 is een oude bekende. De kantelbare optische zoomlens is al eerder opgenomen in bijvoorbeeld de Coolpix 4500 en 995 digitale camera's. Toentertijd een succesvol concept, mede door de uitgebreide mogelijkheden die deze modellen met zich mee brachten. Hoewel het design van de Nikon Coolpix S4 enigszins gelijkenis vertoont met zijn voorgangers lijkt de doelgroep gewijzigd te zijn. En mijn inschatting is dan ook dat de doelgroep een stuk groter is, de S4 camera is meer een instapmodel met aantrekkelijke specificaties en met minder nadruk op allround capaciteiten.


Nikon Coolpix S3 first look

Ilse Jurriën : 2005-10-12 10:30:59
Nikon S3 first look : Net voordat de IFA 2005 van start ging heeft Nikon de Coolpix S3 geïntroduceerd. Deze stijlvol ontworpen digitale camera wordt in diverse kleuren uitgeleverd, de witte versie hebben wij voor een paar dagen op kantoor gehad. Wij hebben voor deze eerst indruk een pre-productie sample gebruikt. De Nikon S3 digitale camera heeft een fraai voorkomen, en het compacte formaat leent zich uitstekend voor het meedragen van de S3 waarheen je ook gaat. De hoge resolutie van 6 Megapixels verpakt in een behuizing van slechts 19mm dik en een intern optisch Nikkor objectief met een bereik van 35-105mm en natuurlijk niet te vergeten het fraaie 2.5-inch formaat display maken de Nikon Coolpix S3 verrassend veelzijdig inzetbaar.


Nikon D50 digitale camera test

Ilse Jurriën : 2005-06-20 01:00:00
Nikon D50 digitale camera test : Met de Nikon D70 digitale reflex schoot Nikon midden in de roos. Met zijn indrukwekkende specificaties leek hij de grootste concurrent, de Canon EOS 300D, in de schaduw te stellen. Alleen was de Canon voorzien van een nog aantrekkelijkere prijs. En dus zette Nikon opnieuw een tegenaanval in en introduceerde in april de Nikon D50 digitale reflex. Een compactere digitale reflex camera dan de Nikon D70s, maar nog altijd met interessante specificaties. Op het eerste gezicht zijn de verschillen tussen de Nikon D70s en de D50 klein. De Nikon D50 heeft een wat lagere beeldsnelheid (2,5 fps tegen drie beelden bij de D70s), een wat kortere maximum sluitertijd en wat minder instellingen voor de ISO waarde.


Nikon Coolpix S1 digitale camera test

Mark Peters : 2005-05-17 15:55:00
Nikon Coolpix S1 digitale camera test : In het eerste kwartaal van dit jaar introduceerde Nikon een nieuwe design digitale camera, de Nikon Coolpix S1. Dit model is compleet nieuw ontworpen en heeft een zeer stijlvolle uitstraling. De Nikon S1 is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart. Het materiaal van de behuizing is aluminium en is schitterend afgewerkt. De nieuwe Nikon Coolpix is zeer compact van formaat en slechts 19,7mm dik. Ondanks zijn slanke postuur is de camera uitgerust met een 3x optische zoomlens die zoals we eerder bij dergelijke platte digitale camera's gezien hebben niet uit de camera steekt. Er is dus sprake van een interne zoomlens met een 3x optisch bereik.






D3300
Nikon D750 D-SLR camera
Nikon D750
Nikon Coolpix S6900
Nikon D810
Nikon D810
Nikon Coolpix S9700
Nikon Coolpix S9600
Nikon Coolpix P340
Nikon Coolpix AW120
Nikon Coolpix S32
Nikon 1 S2
Nikon 1 J4
Nikon Coolpix S810c
Nikon Coolpix P600
Nikon Coolpix P530
Nikon Coolpix zoom camera's
Nikon V3
Nikon 1 V3 systeemcamera
Nikon D4S body met verbeterde autofocus
Nikon D4S
 
   
Samsung Galaxy S4LG G3Samsung Galaxy S4HTC One M8Galaxy S5Apple iPhone 5