GX-1S Samsung Product Foto's
Member of DIWA Awards LetsGoDigital Online Magazine - Your Online Magazine for Digital Imaging
LetsGoDigital Digital Camera Magazine
Samsung GX-1S Product Foto's
Samsung GX1S - Pagina 5/14
Donderdag 9 maart 2006
Fotografie door Dennis Hissink
Samsung GX-1S Flitser Samsung GX-1S AA batterijen Samsung GX-1S D-Xenon lens
Samsung GX-1S Flitser
De Samsung GX-1S heeft een ingebouwde flitser. Deze kleine interne flitser heeft een richtgetal van 15.6 bij ISO 100. De Samsung GX 1S biedt vijf flitsinstellingen en heeft een effectief bereik van 0.7m tot 4m tot het onderwerp.
Samsung GX-1S AA batterijen
De Samsung GX-1S gebruikt vier AA formaat of twee krachtige CR-V3 Lithium batterijen voor zijn energie. Bovenop de GX-1S camera, bij de status display, geeft de batterij-indicator de status van de batterijen aan.
Samsung GX-1S D-Xenon lens
De Samsung D-Xenon 18-55mm f/3.5-5.6 lens bevat de lenstechnologie KAF bajonet vatting van Pentax. De Samsung Schneider Kreuznach standaard zoomlens kent een beeldcirkel die overeenkomt met de 23.5 x 15.7mm sensor.
Samsung GX-1S LCD monitor Samsung GX-1S Auto SCN mode Samsung GX-1S Kit
Samsung GX-1S LCD monitor
De achterkant van de Samsung GX-1S digitale SLR camera biedt een groot uitgevoerde 2.5 inch LCD monitor. Een aantal instelknoppen is zowel links als rechts van de display geplaatst. The optische zoeker vind je boven de monitor.
Samsung GX-1S Auto SCN mode
Het instelwiel van de Samsung GX-1S kent een verscheidenheid aan belichtingsinstellingen. De grote groene mode geeft de gemakkelijkste bedieningsmodus aan. In Auto SCN mode (groen) werkt de camera volledig automatisch.
Samsung GX-1S Kit
De Samsung GX-1S kit bevat de body en de Schneider Kreuznach D-Xenon lens: D-Xenon 18-55mm f/3.5-5.6. De compacte Samsung GX-1S camera is zowel draagbaar als aantrekkelijk geprijsd en staat garant voor moeiteloos en plezierig fotograferen.
Samsung GX-1S SLR camera Samsung GX-1S Afstandsbediening Samsung GX-1S Secure Digital
Samsung GX-1S SLR camera
De Samsung GX-1S dSLR is de eerste digitale SLR camera van Samsung. De samenwerking met Pentax resulteert in de introductie van de GX-1S. We verwachten later dit jaar meer digitale SLR camera nieuws van Samsung te horen.
Samsung GX-1S Afstandsbediening
De interfaces van de Samsung GX-1S. De eerste interface is voor de optionele afstands-bediening. Deze afstandsbediening kan worden ingezet om op afstand foto's te nemen. Het bereik is ongeveer 5m vanaf de voorkant van de camera.
Samsung GX-1S Secure Digital
De Secure Digital geheugenkaart wint terrein in de digitale SLR markt. De Samsung GX-1S beschikt over een SD slot. Secure Digital kaarten zijn verkrijgbaar tot 2 Gigabyte en in diverse snelheden.
< vorige pagina - Samsung GX-1S
Samsung GX-1S - product foto 1 >
Frontpage
Laatse Samsung nieuws
Digitale Cameras
Digitale Cameras
Digitale Camera Test
Digital Camera Magazine