Nikon D80 Product fotografie
DIWA Awards LetsGoDigital Online Magazine
Nikon D80 Product beelden
Nikon D80 SLR - Pagina 6/15
Woensdag 9 augustus 2006
Geschreven door Dennis Hissink
Nikon D80 Nikon D80 Nikon D80
De voorzijde van de Nikon D80 DSLR camera met Nikon F vatting en ondersteuning van een groot aanbod van hoge kwaliteit AF en DX Nikkor lenzen. De Nikon D80 heeft direct voordeel van Nikon's Total Digital Imaging System.
Een nieuw groot formaat 2,5 inch LCD monitor met een 170˚ kijkhoek en een nieuwe zoomknop waarmee nauwkeurig en eenvoudig de scherpte kan worden beoordeeld door tot 25x het opgeslagen beeld te vergroten.
De Nikon D80 start in slechts 0,18 seconde op. De snelle ontspanvertraging van ongeveer 80 milliseconde levert direct resultaat tijdens het fotograferen, evenals de snelle en nauwkeurige scherpstelling van het verbeterde 11-punten AF systeem met AF-hulplicht.
Nikon D80 Nikon D80 Nikon D80
Opnames worden direct verwerkt en snel opgeslagen op een Secure Digital geheugenkaart. Opgeslagen opnames worden vrijwel direct weergegeven en continue opnames zijn mogelijk met 3bps tot 100 JPEG opnames.
De ingebouwde flitser is voorzien van Nikon's i-TTL flash voor een nog preciezere flitsbelichting met als resultaat een betere automatische flitsbalans. i-TTL flits realiseert ook in ingebouwde digitale flitseffecten.
Grootse prestaties verpakt in een compacte behuizing, de Nikon D80 blijft trouw aan Nikon's verplichting tot intuïtieve bediening. Het formaat, lay-out en de bediening van de alle knoppen hebben gebruikersgemak als prioriteit.
Nikon D80 Nikon D80 Nikon D80
De verbeterde 11-punten AF systeem van de Nikon D80 verzekert continue snelle en nauwkeurige scherpstelling onder verschillende belichtingsituaties. Het nieuwe 11-punten AF-systeem voegt nieuwe effectieve scherpstelmogelijkheden toe die meer garantie bieden voor een geslaagde opname.
.The Nikon D80 ondersteunt het Nikon Creative Lighting Systeem en biedt daarmee voordelen zoals i-Flits, geavanceerde draadloze flits en maakt hoge precisie flitsfotografie mogelijk met de SB-800, SB-600 en SB-R200 Speedlights.
De Nikon D80 is voorzien van een nieuwe 10,2 effectieve Megapixel DX formaat CCD beeldsensor wat de camera op een nieuw niveau van resolutie en detailscherpte binnen zijn klasse brengt en tegelijkertijd een ruime vrijheid voor creatieve deelvergrotingen en indrukwekkende vergrotingen biedt.
< vorige pagina - Nikon D80
Nikon D80 prijsvergelijk
Nikon D80 - volgende pagina >
Nikon D80 Preview
Introductie
Body
Instellingen
Vergelijkingstabel
Conclusie
Produkt beelden
Technische specificaties
Gebruikers meningen
Koop deze camera
Nikon gerelateerd
Nikon digitale camera's
Nikon camera testen
Nikon SLR lenzen
Nikon nieuws