Nikon D40x Galerie
Member of DIWA Awards Nikon Test
LetsGoDigital Camera Preview
Nikon D40x DSLR Product Galerie
Nikon D40x Digitale SLR
Nikon preview - Pagina 7/16
Gepubiceerd op Dinsdag 6 Maart 2007
Fotografie door Dennis Hissink
Nikon D40x digitale SLR Nikon D40x LCD display Nikon D40x SDHC
De Nikon D40x digitale SLR camera met een compacte en lichtgewichte 7,5x zoom Nikon 18-135mm f/3.5-5.6 ED-IF AF-S DX. De Silent Wave Motor in het objectief zorgt voor een snelle, stille en uiterst accurate scherpstelling.
De navigatie in de menu's is eenvoudig en via het ingebouwde retoucheermenu kunt u uw foto's gemakkelijk bewerken en verbeteren op de grote, heldere 2,5-inch LCD monitor. De weergave van de LCD monitor is uitstekend.
De Nikon D40x DSLR is uitgerust met een kaartslot voor de Secure Digital geheugenkaart en ondersteunt deze SD geheugenkaarten tot en met 2GB en het nieuwe SDHC aanbod van geheugenkaarten met een capaciteit tot 4GB.
Nikon D40x MTP protocol Nikon D40x i-TTL flash Nikon D40x F-vatting
Via de snelle Hi-Speed USB 2.0 verbinding kunnen de hoge resolutie opnames snel en eenvoudig naar een computer of notebook worden overgezet. De Nikon D40x ondersteunt MTP (Media Transfer Protocol) wat in feite een uitbreiding is op het PTP.
De ingebouwde flitser is voorzien van Nikon's i-TTL flash voor een nog preciezere flitsbelichting met als resultaat een betere automatische flitsbalans. i-TTL flits ondersteunt ook ingebouwde digitale flitseffecten.
De voorzijde van de Nikon D40x DSLR camera voorzien van de Nikon F-vatting die ondersteuning biedt aan een groot aantal hoge kwaliteit AF en DX Nikkor lenzen met AF-koppeling en AF-contacten.
Nikon D40x Flits fotografie Nikon D40x Pictmotion Nikon D40x
The Nikon D40x ondersteunt het Nikon Creative Lighting Systeem en biedt daarmee opties zoals i-Flits, Geavanceerde Draadloze Flits en maakt bovendien hoge precisie flitsfotografie mogelijk met de Nikon SB-800, SB-600 en SB-R200 Speedlight.
De Nikon D40x kan direct op een televisie worden aangesloten zodat je de opgenomen beelden op een groot scherm kunt bekijken. Nikon's Pictmotion geeft een nog grotere multimedia beleving.
De Nikon D40x, fantastische prestaties verpakt in een compacte behuizing, blijft trouw aan Nikon's belofte voor een intuïtieve bediening. Gebruikersgemak staat voorop bij het formaat, de lay-out en de bediening van de knoppen.
< Nikonians’ commentaar - Nikon D40x
Nikon D40x - product galerie >
Nikon D40x
Nikon D40x Camera
Nikon D40x SLR
Vergelijk Nikon D40x
Nikon D40x Test
D40x
Nikon D40x Fotos
Nikon D40x Specs
Nikon D40x User Reviews
Nikon Digitale Cameras
Nikon Camera Test