Fujifilm FinePix S5 Pro Foto's
DIWA Awards member Fujifilm
Fuji Camera Preview
Fujifilm FinePix S5 Pro Foto's
Fujifilm S5 Pro preview
Pagina 6/15
Gepubliceerd op Dinsdag 30 januari 2007
Product Fotografie : Dennis Hissink
Fujifilm FinePix S5 Pro Fujifilm FinePix S5 Pro Fujifilm FinePix S5 Pro
De grote display bovenop de Fujifilm FinePix S5 Pro is één van de grootste uit de DSLR camera markt. Het is erg handig om een totaal overzicht te hebben van ongeveer 45 instellingen en functies terwijl je fotografeert.
De Fujifilm S5 Pro is uitgerust met een kaartslot voor een CompactFlash type I & II of een Microdrive kaart. Op dit moment bedraagt de maximale opslagcapaciteit 4GB, wellicht dat een firmware update dit verhoogt naar 8GB en meer.
De voorzijde van de S5 Pro digitale SLR camera met Nikon F vatting en ondersteuning van een grote reeks hoge kwaliteit AF en DX Nikkor en overige merken lenzen. De niet CPU lensondersteuning maakt de keuze nog groter.
Fujifilm FinePix S5 Pro Fujifilm FinePix S5 Pro Fujifilm FinePix S5 Pro
De optionele Nikon MB-D200 grip is ergonomisch ontworpen voor een verhoogde stabiliteit en een verbeterde verticale opname. De grip werkt via AA batterijen of 2x Lithium Ion accu's. De MB-D200 weegt circa 230 gram.
De Fujifilm FinePix S5 Pro heeft een grote 2,5-inch LCD display en wordt geleverd met een beschermkap ter bescherming van de display. Het materiaal is doorzichtig zodat het eenvoudig te gebruiken is tijdens en na het fotograferen.
De LCD monitor heeft een brede kijkhoek waarmee een opname bekeken kan worden vanuit ieder hoek tot 170 graden. De 2,5-inch LCD display van de Fujifilm S5 Pro geeft de opname helder weer en is prettig in gebruik.
Fujifilm FinePix S5 Pro Fujifilm FinePix S5 Pro Fujifilm FinePix S5 Pro
De Fujifilm FinePix S5 Pro wordt geleverd met een BC-150 snellader en een NP-150 Lithium Ion accu. De NP-150 accu is geavanceerd en geeft gedetailleerde informatie door aan de Fujifilm S5 Pro DSLR.
Bovenop de camera zijn verschillende belangrijke functies geplaatst waar je direct toegang tot hebt. Zaken als witbalans, beeldkwaliteit en ISO. Daarnaast heb je direct toegang tot Hi- en Low Speed instellingen.
De grote zoeker heeft een dioptrie-instelling waarmee de weergave van de zoeker gelijk kan worden gesteld aan die van jouw eigen gezichtscherpte. Een optische zoeker van een DSLR is van groot belang op een DLSR camera.
< vorige pagina - Fujifilm FinePix S5 Pro 
Fujifilm FinePix S5 Pro - volgende pagina >
Digitale Cameras
Fujifilm Finepix S5
S5 Pro DSLR Camera
Fujifilm S5 Pro vergelijken
Fujifilm S5 Instellingen
Fujifilm S5 Test Conclusie
Fujifilm S5 Pro Galerie
Fujifilm Digitale Cameras
Fujifilm Camera Testen
Fujifilm Finepix