SanDisk introduces three new memory card readers | Photokina 2004
SanDisk introduceert drie nieuwe geheugenkaartlezers If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. SanDisk introduces three new memory card readers English version Dutch version Spanish version French version
SanDisk introduceert drie nieuwe geheugenkaartlezers
SanDisk introduceerde vandaag drie hoge snelheid kaartlezers, de SanDisk ImageMate 12-in-1, ImageMate 5-in-1 en ImageMate CompactFlash lezers. Ideaal voor gebruikers van digitale camera's en andere elektronische consumenten apparaten, elke nieuwe lezer heeft een one-step overdrachtknop en software voor de computer om de meest voorkomende taken te verrichten die mensen willen doen met hun foto's, overzetten naar de hard drive, bestanden hernoemen, en ze e-mailen. De ImageMate lezers zijn ontworpen om snel beelden, digitale video, muziek of ieder ander soort data over te zetten naar een computer via een hoge snelheid USB 2.0 poort. Voor gemakkelijker organiseren, delen en bekijken van beelden is iedere lezer uitgerust met Adobe Photoshop Album 2.0 Starter Edition software. SanDisk kondigde deze nieuwe lijn van ImageMate kaartlezers aan op de Photokina waar SanDisk zijn producten demonstreert.
SanDisk introduceert drie nieuwe geheugenkaartlezers
Matthijs Hutten, product marketing manager bij SanDisk, zegt: "De meeste consumenten willen hun foto's overzetten van de opslagkaart van hun digitale camera naar hun computer. Wij geloven dat de overdrachtknop op deze nieuwe lezers een van de gemakkelijkste manieren is om dat te doen en hij is veelzijdiger en economischer dan het kopen van een apart docking station voor de camera."

ImageMate 12-in-1 lezer: Voor maximale veelzijdigheid ondersteunt de 12-in-1 lezer bijna elk geheugenkaartformaat dat heden verkrijgbaar is zonder dat een aanvullende adapter nodig is. Bovendien kunnen meerdere kaarten tegelijkertijd ingebracht worden voor een kaart naar kaart overdracht. Hij wordt geleverd met een docking station dat gemakkelijk is voor desktop eigenaars die de ImageMate ook met hun laptop willen gebruiken. Op reis kan de multi kaartlezer uit zijn docking station gehaald worden en gebruikt worden met een korte kabel, die bij de lezer/schrijver geleverd wordt die gemakkelijke plug-in mogelijk maakt op de USB poort of laptops. Hij kan ook uit zijn docking station gehaald worden om licht te reizen.

ImageMate 5-in-1 lezer: Voor meerdere formaatopties dan een single kaartlezer zet de 5-in-1 lezer gemakkelijk bestanden over van en naar een veelheid van geheugenkaartformaten.

CompactFlash lezer:
De single kaartlezer zet gemakkelijk bestanden over van en naar CompactFlash Type I en II kaarten. De nieuwe kaartlezers zullen verkrijgbaar zijn vanaf oktober 2004 in veel van de 80.000 zaken over de hele wereld die SanDisk producten in hun assortiment hebben.
Foto: ImageMate 5-in-1 Reader
SanDisk introduceert drie nieuwe geheugenkaartlezers
Product of LetsGoDigital
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging