SanDisk launches Shoot & Store flash cards in Europe | Photokina 2004
SanDisk lanceert de Shoot & Store Flash kaarten in Europa If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. SanDisk launches Shoot & Store flash cards in Europe English version Dutch version Spanish version French version
SanDisk lanceert de Shoot & Store Flash kaarten in Europa
SanDisk kondigde vandaag de introductie aan van zijn Shoot & Store lijn van budget flash geheugenkaarten in Europa via een verscheidenheid aan winkels die film en processing services verlenen. Deze aankondiging werd gedaan tijdens de persconferentie op de Photokina 2004, waar Sandisk zijn producten tentoonstelt in Hal 1.2, Aisle A, Booth 059, van het Keulse Tentoonstellings Gebouw. De kaarten zijn overschrijfbaar en functioneren zoals standaard kaarten, en worden geleverd met capaciteiten van 32 Megabytes (MB), wat betekent dat hij tot 50 foto's kan bevatten en 63MB die tot 100 foto's kan hebben, als een resolutie instelling van 1 Megapixel gebruikt wordt. (Het precieze aantal foto's varieert afhankelijk van cameramodel, resolutie en compressie). Shoot & Store heeft als doelgroep de consumenten die het gemak willen van het kaartje achterlaten bij een professionele fotozaak, zoals ze gewend waren te doen bij een traditioneel filmrolletje, of degenen die geen tijd of mogelijkheid hebben om hun beelden op een computer te zetten of op een schijfje te branden. De lijn wordt verkocht in vier formaten: CompactFlash, SD, Memory Stick PRO en xD-Picture card.
SanDisk lanceert de Shoot & Store Flash kaarten in Europa
Shoot & Store kaarten zullen deze maand uitgeleverd worden aan het Verenigd Koninkrijk en vanaf oktober naar andere landen van Europa. De retail kanalen varieren van land tot land maar van speciaalzaken tot grote warenhuizen zullen de kaarten verkocht worden. In de Verenigde Staten wordt de lijn aangeboden in meer dan 10.000 zaken, inclusief grote waren-huizen, supermarkten enz. In de Verenigde Staten zijn de advies-prijzen van $9.99 voor de 32MB kaart tot $14.99 voor de 64MB kaart.
Links: Dennis Hissink [LetsGoDigital Online Magazine] Rechts: Tanya Chuang [SanDisk]
SanDisk lanceert de Shoot & Store Flash kaarten in Europa
Europese prijzen worden verwacht van ongeveer €10 voor de 32MB tot ongeveer €15 voor de 64MB, beiden zonder BTW. Door hun betaalbare prijzen en gemakkelijke verkrijgbaarheid kan de kaart gezien worden als consumptieartikel, net zoals de traditionele 35mm filmrolletjes, en kunnen ze gebruikt worden om digitale beelden te archiveren. Consumenten kunnen ongewenste beelden verwijderen, hun kaarten als "digitale negatieven" gebruiken om hun kostbare beelden permanent op te slaan, zoals het 'oude schoenendoos systeem' en een nieuwe kaart kopen als ze gaan reizen.
SanDisk Shoot and Store lijn: CompactFlash®, SD®, Memory Stick PRO® and xD-Picture Card® Ze kunnen ook de kaart achterlaten bij de 1-uur service van een fotozaak en hun foto's laten printen zoals altijd gebeurde met fotorolletjes. Digitale beelden op de Shoot & Store kaarten zullen niet vergaan met de tijd, en ze blijven levenslang goed zolang de kaart bewaard wordt op een droge plaats op kamertemperatuur.

Om het de consumenten gemakkelijker te maken om het aantal beelden vast te stellen dat ze kunnen maken met de Shoot & Store kaart geven de packages en kaartlabels een capaciteit bij benadering weer. Bijvoorbeeld, een 64MB kaart biedt tot 100 beelden met een resolutie van 1 Megapixel en 11 beelden met 5 Megapixels. (Het aantal kan varieren en is afhankelijk van de gebruikte camera, resolutie en compressie).
Product of LetsGoDigital
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging