Eerste indruk Pentax *istDS | Photokina 2004
Eerste indruk Pentax *istDS If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Contax i4R Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Eerste indruk Pentax *istDS English version Dutch version Spanish version French version
Eerste indruk Pentax *istDS
Bij de Pentax stand konden bezoekers de nieuwste Digitale spiegel reflexcamera van Pentax vasthouden, de *istDS. Deze zeer compacte, lichtgewicht body is een entry-level digitale spiegel reflexcamera die zo gebruikersvriendelijk mogelijk ontworpen is. De *istDS is een van de kleinste en lichtste digitale camera's van de hedendaagse markt. Hij is zelfs compacter en lichter dan de Pentax *istD.
Eerste indruk Pentax *istDS Eerste indruk Pentax *istDS
Eerste indruk Pentax *istDS
Eerste indruk Pentax *istDS
De resolutie van deze compacte digitale reflex body is 6.1 Megapixels en hij is compatibel met de meeste Pentax verwisselbare lenzen, oude en nieuwe. De achterkant van de camera is uitgerust met een groot 2 inch kleurendisplay, een gemak om te gebruiken voor de fotograaf. De display biedt een resolutie van 210.000 pixels. De *istDS heeft een groot gemakkelijk leesbaar LCD data paneel bovenop voor een gemakkelijke, in een oogopslag te zien bevestiging van de bedieningsstatus en verschillende instellingen.
Eerste indruk Pentax *istDS Eerste indruk Pentax *istDS
De afmetingen van de Pentax *istDS zijn slechts 125mm x 92.5mm x 66mm (HxB.D) en zonder batterijen en de kleine SD Flash kaart is het gewicht ongeveer 500 gram. De *istDS bevat een geavanceerd 16 segment meting systeem voor het precies bepalen van de lichtmeting, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. Centrum gerichte meting en spotmeting zijn ook mogelijk voor gespecialiseerde applicaties. De *istDS heeft een hoge snelheid sluiterunit met een top snelheid van 1/4000 seconde en een top synchronisatie snelheid van 1/180 seconde voor een grotere visuele creativiteit. Hij neemt op tot 8 beelden na elkaar met een snelheid van ongeveer 2.8 beelden per seconde, die de gebruiker in staat stelt series op te nemen van de actie of de beweging van het onderwerp.
Eerste indruk Pentax *istDS Eerste indruk Pentax *istDS
De *istDS gebruikt de overal verkrijgbare SD geheugenkaart als opslagmedium, niet alleen om een hoge snelheid opname te garanderen en het lezen van beeldgegevens, maar ook om het formaat van de camera body klein te houden. Tijdens de Photokina Show kondigde SanDisk de Ultra II Secure Digital kaarten aan, met een opslagcapaciteit van 2GB, dus het af en toe beluisterde commentaar dat SD niet genoeg geaccepteerd wordt om als volgroeid opslagmedium te dienen is berust niet op waarheid.
Product of LetsGoDigital
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging