Onderwaterbehuizing voor de CAMEDIA C-8080 WZ | Photokina 2004
Underwater case for the CAMEDIA C-8080 WZ If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Underwater case for the CAMEDIA C-8080 WZ English version Dutch version Spanish version French version
Onderwaterbehuizing voor de CAMEDIA C-8080 WZ
Olympus showde verschillende oplossingen voor het maken van foto's op en onder het water. Als de actie zich verplaatst naar het strand, dan hoeft je Olympus digitale camera niet thuis te blijven. De PT-023 onderwaterbehuizing is speciaal aangepast aan de C-8080WZ en is waterdicht tot een waterdruk die gelijk staat aan een diepte van 40 meter. De PT-023 behuizing is perfect voor de fascinerende onderwater fotografie of om de watersport en andere activiteiten vast te leggen. Met zijn duurzame, hoge kwaliteit polycarbonaat constructie beschermt hij de camera niet alleen op en in het water, ook voor bonken en stompen op het land is hij beschermd. Complete bediening van de fotofuncties, zoals zoom en interne flits modus zijn ook mogelijk. De DDL flits connector staat optioneel gebruik toe van de Olympus FL-20 flitser met de PFL-01 flitsbehuizing. De uitwisselbare lensvatting staat ook optioneel gebruik toe van de Olympus groot conversielens WCON-08D beschermd door de wide port PPO-05.
Onderwaterbehuizing voor de CAMEDIA C-8080 WZ.
Underwater case for the CAMEDIA C-8080 WZ
Underwater case for the CAMEDIA C-8080 WZ
Onderwaterbehuizing voor de CAMEDIA C-5060
Product of LetsGoDigital
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging