Olympus M:ROBE | Photokina 2004 | LetsgoDigital Live Showfloor Coverage
Olympus Camedia C-370 If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Olympus M:ROBE Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Olympus M:ROBE English version Dutch version Spanish version French version
Nieuw concept van Olympus getoond tijdens Photokina
Wij waren in de gelegenheid om van dichtbij een nieuw geintroduceerd concept van Olympus te bekijken. De officiele specificaties zijn nog niet onthuld, dat zal op een later tijdstip, in oktober gebeuren. Dit concept is erg interessant en heeft veelbelovende kenmerken. Muziek en beelden vormen een belangrijk deel van herinneringen. Ineens een bepaald muziekstuk horen, kan de pols sneller doen slaan door herinneringen die plotseling levend worden, van die momenten in je leven die zo belangrijk waren, terwijl een beeld meer kan zeggen dan 1000 woorden. Door deze twee te combineren, geeft de m:robe van Olympus je de mogelijkheid om evenementen op te nemen en te herinneren op een levensechte manier.
Olympus M:ROBE
Olympus M:ROBE Olympus M:ROBE
Olympus M:ROBE
De m:robe is een digitale camera, beeld viewer en een muziekspeler in één, dus kun je op een gemakkelijke manier persoonlijke foto's combineren met de muziek die het verschil maakt tussen een foto en een herinnering. Fantastische avonturen en gedenkwaardige ervaringen kunnen opgenomen worden in fotoalbums, gecombineerd met songs die het gevoel van dat moment oproepen. De m:robe geeft letterlijk leven aan de muziek. De m:robe ziet er ook nog eens goed uit. Een blikvanger met zijn miniatuur ontwerp waardoor hij een 'must have' is voor de trendvolger. En als je alleen de muziek wilt: de m:robe is er ook in de versie van alleen maar muziekspeler. De Olympus m:robe wordt verwacht verkrijgbaar te zijn begin 2005.
Olympus M:ROBE
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging