Olympus Camedia C-470 | Photokina 2004 | LetsgoDigital Live Showfloor Coverage
Olympus Camedia C-370 If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Olympus Camedia C-370 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. English version Dutch version Spanish version French version
Olympus NL introduceert de nieuwe C-470 ZOOM
De Olympus C-470 ZOOM is een uitstekende keuze voor hoogwaardige fotografie op basis van 4 megapixel resolutie. Het precisie-objectief met 3x optische zoom zorgt steevast voor scherpe, heldere beelden en met de acht basisprogramma's ben je elke fotografische uitdaging de baas. De camera biedt ook een filmfunctie voor pakkende videosequenties, compleet met geluid. Verder zijn alle bedieningsorganen handig geplaatst, zodat je de camera moeiteloos hanteert. En met zijn compacte maten, lichte gewicht en prettige handligging is het een ideale camera om memorabele momenten snel en doeltreffend vast te leggen. De Olympus C-470 ZOOM paart gebruiksplezier aan een breed scala toepassingsmogelijkheden.
Olympus Camedia C-370
Olympus Camedia C-470 Olympus Camedia C-470
Olympus Camedia C-370
Naast de acht handige basisprogramma's, waaronder voorinstellingen voor portretten en landschapsopnamen, is hij uitgerust met de TruePic TURBO beeldprocessor, die zorgt voor hogere beeldkwaliteit en snellere beeldopslag. Deze nieuwe camera bundelt zijn veelzijdigheid in een fraaie, ergonomisch ontworpen behuizing. En naast de functies voor het maken van de opnamen biedt hij ook uitstekende voorzieningen om ze te bekijken. Het ingebouwde 1,8-inch (4,5 cm) Sunshine LCD-scherm biedt volop mogelijkheden om de resultaten te bekijken en aan vrienden te tonen. Deze aantrekkelijke nieuwe Olympus camera combineert hoogwaardige beeldkwaliteit en moeiteloze bediening met een compact formaat, zodat je hem altijd en overal met je mee kunt nemen - voor werk en privé. De Olympus Camedia C-470 ZOOM wordt geleverd met de nieuwe Olympus Master 1.0 software en een 16 MB xD-Picture Card. Hij komt in oktober 2004 beschikbaar.

Olympus C-470 ZOOM - belangrijkste eigenschappen:

-
4 miljoen pixels
- 3x optische zoom (kleinbeeldequivalent 35-105 mm); f3,1-5,2
- 1,8-inch (4,5 cm) Sunshine LCD (134.000 pixels)
- 8 basisprogramma's (o.m. Portret, Nachtopname en Interieur)
- Filmfunctie met geluid
- PictBridge ondersteuning
- TruePic TURBO beeldprocessor
- Ergonomisch ontworpen behuizing
- Geleverd met: 16 MB xD-Picture Card
- Nieuwe oplaadbare accu (LI-12B, 1230mAh) met lader
- Olympus Master 1.0 software
Olympus Camedia C-370
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging